Melodifestivalen 2009: Deltävling 1



Okej, för det första är det fantstisk kul att återigen kunna se på melodifestivalen. Trots att de har blivit lite rörigt med alla 'dueller' och skit de sysslar med. Det är inte helt slut än men jag kan inte låta bli att börja skriva av mig om det, haha.

Börjar med de dåliga sakerna först. Så, vart i hela fridens namn kommer den idiotiska programledaren ifrån? Hur kunde hon någonsin få det här jobbet? Orka med henne i ytterligare 5 program, suck, hon är ju jobbig till tusen.
Sen förstår jag inte vad folk tänker med när de röstar, vill dom inte att vi ska vinna Eurovision? Får ju ha lite taktik bakom det hela. Det är bakom all kritik att Caroline Af Ugglas ens gick vidare från den första omgången, och sen dessutom fick whatever den där europeiska juryn gör.. Jag var tvungen att byta kanal efter halva låten för den var så usel. Marie Serneholt hade haft betydligt större chans och var bättre. Skärpning.

Lite bättre är dock att Alcazar gick direkt vidare, jag tyckte väldigt bra om deras låt. Den är en låt jag kan lyssna på i vanliga fall och kan se som en vinnare i Eurovision. Så 2+ för den, haha. Sen gillar jag Scotts, de fick mitt dansbandshjärta att bulta och dansa lite :P. Annan kul grej var presentationen för han Jonathan, den gillade jag. Vi hade samma idoler när vi växte upp, Arvingarna och Martin Svensson, hur stora är de chanserna, haha. Bäst på kvällen var Martin Stenmarck och Charlotte Perelli, haha.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0