Teen Choice Awards 2007

Kollade pa Teen Choice Awards 2007 igar kvall och fick en valdigt glad image24overraskning nar Sophia Bush vann i 3kategorier. Resultaten i sgi var forovrigt forvanadsvart bra, brukar oftast inte ga sa som jag vill nar folk rostar. Showen i sig kunde visserligen haft mer att erbjuda, battre framtradanaden, battre vardar. Visst jag gillar Hilary Duff men hon ska nog inte satsa pa att bli programledare, ar nog inte hennes grej. Sophia Bush sag som vanligt underbart fin ut, aven om jag personligen gillar hennes har mer nar det ar mer brunt, inte sa rott som det var igar. Fast det syns inte pa bilden ser jag nu..

We got so far, but got so far to go

Dagen idag kanns som om den ar langsam. Magda ringde och vackte mig imorse, jag hade helst velat sova lite langre. Hon hade glomt bort att jag inte jobbade idag. Bara 20 minuter senare ringde Lousie och bjod in mig pa lunch pa Ikea. Visst tankte jag, lunch, frukost, vad ar skillnaden? :P Sa vi gick runt dar och tittade lite och sen lunchade. Hem en snabbis, forsokte mig pa att ga med i Overcast Kids, Fall Out Boys fanclub. Var ju sa illa tvungen om jag skulle fa kopa biljetterna innan alla andra, ingen stor forlust, har velat ga med lange. Far en fin tshirt ocksa, alltid trevligt. Sen kopte biljtterna, Emmy ska ga med mig. Och om hon angrar sig har jag en extra biljett till nagon om dom vill folja med. Langtar redan, 9 november kanns langt borta, fast det ar bara ca 2 och en halv manad bort. Fall Out Boy, Plain White T's, Gym Class Heroes och nagon mer som just nu ar bortglomd. Mycket battre forband an sist, kan jag lova!

Sen skulle jag vaxa benen, kande att det var dags att prova det + att det var dags att anvanada mitt presentkort dar. Smartsamt, och det tar tid. Vet inte om jag kommer gora det igen, racker nog att raka dom.. Och nu sitter jag har, utan natt att gora. fick en film pa posten idag, sa jag ska kanske ga och kolla pa den, Disturbia heter den. Ska tydligen vara bra, enligt kritikerna, far vall se.

Fick aven igar soundtracket till Hairspray. Magdas vardmamma hade kopt den och brande av den till mig. Musiken ar helt underbar, nastan sa man sitter och hoppar i bilen till latarna. Filmen ska nar den kommer pa dvd bli en trevlig tillokning i min samling.

Thnks fr the (new) mmrs

Fall out Boy
9 November
Tsongas Arena

Jag ar redan sa gott som dar! <3

Sugar, we're going down

Okej, jag har tagit hans sida genemot Britney, men Kevin Federline i One Tree Hill?
Hans ska tydligen ha en gast roll i sasong 5, spelas in den har veckan. Jag undrar bara vad han kan ge till serien, utom publicitiet, mojligen. Synd att man maste vanta sa lange for att fa reda pa det.
Som annat forslag pa gastskadespelare kanske Wentworth Miller ar ett bra forslag, man kan sakerligen fa in han pa nagot satt i storyn...

The night is young and will be long...

Sa, tidig kvall har, har i Canton. Natt i Sverige. Ska hem till Linn ikvall och fira hennes fodelsedag. Har an sa lange inte hunnit fixa en present, det ar mitt uppdrag innan jag aker dit. Tanken ar aven att jag ska snyltat till mig en sminkning inne pa Macy's, far hoppas man har tur.. Vill aven valdigt garna ha en ny handvaska.
Nej seriost, bara massa strunt.
Vi har massa folk har pa besok, 5 par + oss. och deras barn. Full rulle just nu, vill saga. Jess har aven gjort goda Pina Colada, tog mig en liten slurk for en timme sen, ska trots allt ut och kora senare. Ar vall inte allt for social, kanner inte riktigt for det just nu. Btw, dom gar aven runt och latsas som om dom inte vet vilka som ar gravid av vannerna, nar alla vet vem som ar och vem som inte ar. Varfor inte bara saga det oppet nar amn vet att alla vet. Sen gar dom och viska romd et nar dom andra inte hor. Ena paret ar jag iaf valdigt glada for, det ar deras forsta. Sa det ar kul for dom.. Eller ja, det ar vall kul for par nummer 2 ocksa..

Nej dags for skarpning.

Yeah Yeah Wow Wow

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article576122.ab

Kara barndomidolen ska slappa bok. Det akn ju inte bli annat an intressant lasning..:P..haha. Speciellt nar han ska trasha sin ex-fru, som jag i mina unga dagar hatade for att hon just var gift med min favorit artist. Far mig nu visserligen att inse att jag verkligen har vaxt upp..:P..
Jag vill iaf lasa den har boken, kanske far bestalla den och betala megadyr frakt for att fa hit den, nar den vall slapps. Kravs lite mer undersokning, dock. Ett nytt valkommet projekt..:)..haha..

Pete har blivit modell

Sa igen, min nya favvosida med skvaller uppdaterade sig fint medan jag satt och kollade upp FOB's turneplan under hosten. Trevligt da att fa uppdateringar om vad dom pysslar emd mer, delar av bandet iaf. Tvivlar pa att man helt och fullt kan fa reda pa mycket om nagon annan an Pete av grabbarna. Iaf, Pete, har beslutat sig for att starta modellkarriar, who can blame him? :P Bilderna ser riktigt bra ut, kanske inte sa chockande dock..
Sen finns det lite annat att lasa har med, via lanken. Verkar dock som om Perez inte ar sa fotjust i Mr Wentz..
Men vad gor vall det nar han har sa manga andra fans runt om i varlden..
image23
http://perezhilton.com/?cat=226

OMG!

Jag har hittat vagen till Perez Hiltons blogg, patetiskt nog. men iaf, laste denna intressanta iaktagelse, och att inte mitt hjarta stannade!
David Beckham + fru, var i samma shoippingcenter som mig. Samtidigt! Och det varsta var att jag funderade pa att ga och ata pa Cheesecake Factory, men vet av erfarenhet att det tar ett tag att fa ett bord. Jag angrar mig. Jag hade personligen fatt en hjartattack om jag sett Beckham. Visst, ar inte lika fortjust i honom som for ett par ar sedan, men grabben ar trots allt en av mina favorit fotbolls spelare. Och forbannat snygg!
om ni vill lasa lite mer om vad jag babbblar om sa ar det bara att ga in pa lanken..

http://perezhilton.com/?p=3464#respond

Inte min grej

Var lite latt uttrakad och gick ut for att titta lite pa framtiden, mest for att se vad som finns dar ute. Tittade runt pa lite olika utbildningar, verkligen brett utbud fran min sida. Aven fast jag inte vet om jag ar redo for att plugga igen, aven om det i sa fall kommer handa nasta host, som tidigast. Jag hamande av en ren handelse pa hogskole provet och man kunde ta en kortversion av provet, for att se vad det handlar om. Orkade visserligen inte med att gora delarna med lasforstaelse och sant. Gjorde dock ordforstaelse och matte delen. Jag kadne mig ratt saker efter de delarna, att jag nog inte var sa sjukt korkad iaf.

Jag hade fel.

Ord delen var vall okej, 9 av 14 eller natt sant men Matte, 0 av 7. Jag som kande att jag fick fram ratt svar. Tydligen inte. Sa det ar verkligen ingen ide att forneka det langre, jag och siffror kommer aldrig ga ihop. Kanner aven efter det har att det inte ar nagon ide att ens gora hogskoleprovet, att lagga ut dom pengarna pa nagot som anda inte kommer hjalpa mig, for mitt resultat kommer vara katastrof. Om jag nagonsin ska komma in pa en hogskola ar den enda vagen troligen via komvux. Visst, jag har behorigheten for att komma in pa massor av utbildningar, men resten av betygen ar inget overtygande direkt.

Ibland vet jag inte ens varfor jag kollar upp sant har, for jag vet inte ens om jag vill plugga. Vet inte om jag pallar med det igen, nagot som jag verkligen avskytt sen forsta klass och den har gangen skulle det verkligen vara frivilligt. Och dyrt med for den delen. Och de flesta utbildningar ar sa himla langa. 3+ ar, det kanns sa hart.. Men vad ska man annars gora. kan ju inte bli hemlos och pank resten av livet. Ar inte direkt det jag fantiserar om nar jag dagdrommer om framtiden. Nej, jag far nog helt enkelt ta och skjuta upp de har framtidsplanerna till den dagen det verkligen ar nodvandigt eller da jag verkligen vet vad jag vill.

The Hitcher

image22

Sag pa underbara The Hitcher igar kvall. Trots att det var andra gangen sa blev jag radd under vissa scener. Det ar verkligen bra skrackfilm, inte sa dar B som manga verkligen ar.  Sen att man ar fina Spohia Bush att titta pa gor inte saken varre..:)

Grattis Syster!

Grattis pa 30 ars dagen Anneli!

image21

I hope you still feel small when you stand by the ocean

image20


Kanner mig sa dar harligt avslappnad idag. Borjade redan i morse, trots att jag verkligen slapade mig ur sangen nar klockan ringde. Tror att tanken pa att jag ska vara ensam hemma hela helgen gjorde det mesta. De andra har nu begett sig upp till New Hampshire for en helg av Storyland och badland. Jag hoppade helst over det, avne om jag var inbjuden. Jag gillar alltid tanken pa att vara ensam, gillar att veta att nar jag gar ut, och sen kommer hem, kommer ingen utom jag vara dar, jag kan ga runt precis hur jag vill, spela hog musik sent pa kvallen och inte behova stada forran jag sjalv kanner att det behovs. Hander inte lika ofta nu men ibland sa kan jag inte hjalpa att fantisera om min egna lagenhet i framtiden. Den kanns langt borta, har alltid gjort det och jag vet hur dyrt det kommer vara att fa iordning den, men anda. Fantiserar om vilken farg vaggarna ska ha, vilka bestick jag ska ha och gardiner, ramar, dukar och mamma kan vara stolt, vilken dammsugare jag ska ha. Det kanns sa langt borta att jag nagon gang ska bo ensam, att jag ska ha rad att min egna lagenhet, men nagon gang ska det vall handa. Det enda jag verkligen inte kan fantisera fram ar, vart den har legenheten ska vara. Och det handlar ju inte direkt om omraden har, utan mer lander. Och det ar svart, valdigt svart. Jag hoppas att svaret bara ska ramla ner framfor mig, som ett klart tecken. Jag ar logisk nog att veta att det aldrig kommer handa, men man kan ju alltid hoppas.

The Birth And Death Of Today

DAGENS...

Uppgang: 7:19
Kladval: Vitt linne, randig pike troja och svarta linne capribyxor.
Envisaste: Rachel, hon vagrar sova nagon annanstans an pa mig.
Lunch: Flaskkott med mac&cheese och gronsaker.
Storande objekt: Malaren som spelat samma Aerosmith skiva sen 9 i morse..
Vader: Lite at det svalare hallet, runt 26-27 och sol.
Utflykt: Poolen, nar Ben vaknar.
Undersokning: Kurser pa Stonehill College. 0 fanns det for mig.
Ledmotiv: You - S Club 7

Prison Break

Kom precis pa att snart kommer den har underbaringen tillbaka i rutan.

image1929 Augusti tror jag narmare bestammt, om dom nu inte beslutar sig
for att skjuta upp det lite till, vilket jag inte rekomenderar. Sasong 3 ska enligt alla kallor jag last och hort mesta dels utspela sig i Sona, fangelset i Panama, eftersom Michael helt plotsligt inte ska bryta sig ut. Och att han dar inne ska traffa sin jamlike i intelligens, som ska vara en kvinna. Sen ska aven spanningen fran sasong 1 vara tillbaka, jag tyckte aldrig att den lamnde serien i sasong 2 men jaa, dom far ju saga vad dom vill. Jag ar i vilket fall glad att man ska kunna fa natt att dregla till igen pa mandags kvallar..:P..

Sommaren har helt tv massigt inte varit mycket att hurra over. So You Think You Can Dance och stortskona Greek ar det enda som varit av intresse. Langtar efter Desperate Housewifes, Grey's Anatomy, Lincoln Heights, PB och sa klart OTH. Och nya serien It Girl, har last de flesta bockerna, sa serien kan inte vara annat an bra. Aven trailerna for nagon ny serien som jag just nu inte kommer ihag namnet pa verkar bra. Tror det ar natt med Dog. Dogville, eller natt sant.. Lar ju marka nar den dyker upp i guiden iaf.. 

Everybody's Changing

Idag var en san dag da jag bara kande att bloggen behovde ett nytt utseende.
Och for mig som inte ar sa bra pa det har med koderna och allt sant ar det alltid ett litet aventyr. Gissar mig fram och hamtar fargkoderna fran en framsokt lista med alla siffrorna. Ar vall halvnojd iaf, maste nog ga en kurs for att verkligen kunna gora bloggen till 100% min, men det har jag varken tid, ork eller pengar for.

Har idag varit pa bio, igen jag vet. Springer verkligen dit titt som tatt.
Sag "I now pronunce you Chuck and Larry" Rolig komedi med med Adam Sandler. Kul med svensk musik i filmen ocksa. ABBA och Ace of Base spelades. Visserligen valdigt kort men eftersom man ar sa kanslig for allt svenskt har sa horde jag direkt vad det var for toner..

Ska ivag till Magda ikvall troligen. Hon jobbar men vi ska slanga barnen i sang tidigt och ligga pa soffan med Thai mat och One Tree Hill: Sasong 3. Kollade aven pa OTH med min kara vardmamma haromdagen. Jag har ju varit sa snall och pressat pa alla mina vanner OTH, det ar ju sa bra. Iaf, sen i borjan av April har Jess an sa lange kommit till avsnitt 9, Sasong 1. Jag vet, hon ar inte snabb. och hon ar sa rolig, hon fragar hela tiden vilka som ar kvar och vad som ska handa. Men skulle jag beratta sa vill hon verkligen inte hora. Battre att vara tyst. Men hon gillar det iaf. Till och med Bryan har sagt en snall kommentar eller tva. Haller forovrigt fortfarande pa att planera min Wilmington resa. Nar Magda vet vart hon tar vagen i September kommer det bli lattare, for da ar det mer eller mindre bara att valja en helg. Aker hon till Californien blir det ensam resa till NC, blir lite for dyrt for henne att aka darifran och inte vart for bara en helg... Min plan ar iaf att aka dit innan jul, helst medan det fortfarande ar lite varmt, typ oktober..Far se vad det blir.

Nog med tid spenderad har, ska leta lite college kurser, maste ju uppfylla mina visa krav. Suck.

A song for every moment

Hittade den har listan/utmaningen som verkade kul att gora. Far se om det kanns som om nagot stammer...

- Sätt din musik på blanda.
- Klicka på nästa-knappen efter varje fråga.
- Använd sångtitlen som svar på frågan.

1. Hur mår du idag?
The (After) Life Of the Party

2. Kommer du komma långt i livet?
Just be simple

3. Hur ser dina vänner dig?
Saturate Me

4. Kommer du gifta dig?
11:11PM

5. Vad är ditt livs themesong?
I'm outta love again

6. Vad är ditt livs historia?
Hear me

7. Hur är skolan för dig?
Be Yourself

8. Hur kan du komma framåt i livet?
(Nice to meet you) Anyway

9. Hur kommer imorgon vara?
Wine Red

10. Vad är det bästa med dina vänner?
Without you

11. Vad finns i lager för nästa vecka?
I slept with someone in Fall Out Boy and all I got was this stupid song written about me

12. Vilken sång beskriver dig bäst?
Heartbeats

13. Hur är det med ditt liv?
Always love

14. Vilken låt ska spelas på din begravning?
Unbreakable

15. Hur ser världen på dig?
Addicted

16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
Amazing

17. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
I don't want to be

18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Miss you nights

19. Har du en djup & mörk hemlighet?
Love makes the world go round

20. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
The pros and cons of breathing

21. Hur kan jag göra mig själv glad?\
I lay my love on you

22. Kommer jag någonsin ha barn?
I've got all this ringing in my ears and none in my fingers

23. Vad är några tips till mig?
Everything you're not

24. Hur kommer jag bli igenkänd?
I wanna be with you

25. Vad är min danssång?
Live forever


Visst finns det en del som kan stamma in lite latt, nar man relaterar lite mer med texten i vissa latar. Fast det kan bli svart nar alla inte vet texterna eller ens vilka latar det ar. Jag skulle vilja se Maria och Jennie forsoka sig pa den har lista ocksa. se er sjalva som utmanade! :)

So not in the mood

Halvt nyvaken och har ingen energi. Frukost har an sa lange blivit uppskjuten, har ingen aning om vad jag vill ata, trots att magen kurra vid det har laget. Bryan och jag har ungefar samma energiniva idag, medan Jess har sprungit runt hela morgonen som en duracel-kanin. Hon har mycket troligen fatt all energi som var menad for tre.

Har aven i ett svagt ogonblick i veckan lovat att jobba 3 extra timmar idag under dagen. Ibland forstar jag mig inte pa mig sjalv. Visst jag far extra pengar, men har jag verkligen orken for mina alskade vardbarn i tre extra timmar efter en lang vecka? Jag bad iaf Ben att ta en extra lang tupplur idag, sa jag skulle ha enbart Rachel under storre delen av tiden. Tror inte han kommer lyssna.

Gardagen var annars bra, jag och Magda tog os en tur till Wrentham Outlets for att hitta lite nya klader. Jag fick antligen tag i ett par jeans shorts/capribyxor..Dessutom till ett underbart pris av 12 dollar. outlets ar bra ibland. Aven lite orhangen hangde med ner i pasarna. Kvallen avslutade vi pa Cheesecake Factory, efter att ha vantat i 1 1/2 timme pa varat bord. Men maten ar sa god att det gor upp for vantan.

Nej, jag far vall snallt ga och forsoka klura ut lite frukost, kanner att min varld kommer ga under snart om jag inte kakar. Har ju inte riktigt psyket for att svalta mig sjalv..

I remember the old times like it was yesterday

Hade mig ett gott skratt idag nar Ben var pa camp. Rachel lag och sov och jag var lite uttrakad och satt har vid datorn och kikade runt lite. Pa YouTube hittade jag massor av klipp fran Sunset Beach, den alskade sapan som jag avgudade nar jag var, hurm, jaa yngre..:P.. Minns an idag hur jag och Jennie satt framfor datan och letade kort pa alla "snygga" killar i serien. Jag bara undrar vad vi sag i dom, de flesta valdigt for gamla for oss, eftersom vi var ca 11 ar gamla. Den enda jag fortfarande kan med gott samvete saga ser bra ut ar Eddie Cibrian. Serien i sig ar valdigt patetisk, orealistiskt och allt som en sapa ska vara. Det varsta ar vall att jag an idag skulle kunna bli lika insugen i deras varld , ar som sagt svag for sapor. Ar gott att sitta och tanka tillbaka pa alla harliga minnen man har fran SB-tiden. All energie man la ner pa det, hur mycket annat vettigt vi kunde gjort. Men da hade man troligen itne haft lika bra minnen av vissa tidsperioder. Sunset Beach var verkligen mitt allt en gang i tiden, och jag var lyckligt lottad att ha nagon att dela det med, Jennie :)
image18
RSS 2.0