#8


Ikväll gick jag och skaffade mig tatuering nr 8. Det blev lite text från Panic! at the Disco's Northern Downpour som en väldigt speciellt sång för mig. Det är nog första gången jag varit lite tårfylld när jag kollade på en tatuering direkt efter att det var klar. Själva tatueringen var "puppies and rainbows and unicorns" att göra, det vill säga att jag ibland inte ens kände när han tatuerade. Sen tyckte dock min tatuerare att det var ett ypperligt tillfälle att fixa till blommorna på min fot, något som var mindre "unicorns". Är visserligen rätt nöjd nu efteråt för det blev jättefint men det gör fortfarande ganska ont och jag kan ju glömma att kunna ha skor på mig på ett par dagar. Hoppas att det läker lika snabbt som det brukar, för det vore inte helt kul att inte kunna njuta fullt ut av Colorado resan. Och jag vet redan nu att jag kommer vilja träna om en dag eller två igen, något som inte är helt lätt om man inte kan få på sig en sko ;)

and the summer scarves are all around me

Är nog sämre än någonsin på att uppdatera bloggen under sommaren. Det blev fullt upp när jag fick besök, och sen åkte vi iväg till Ohio och jag kollade inte ens mailen på nästan en vecka. Det kan väl även sägas att den, och allt annat online, blir inte kollat mer än 2-3 gånger i veckan. Och då är det oftast mail och facebook som får sig en snabbis. Så jag ber om ursäkt för att jag inte har någon som helst koll på vad som händer i någon annans liv för tillfället. Men sen så blir det ju faktiskt mer att prata om sen när jag kommer hem ;)

Förövrigt var Ohio underbart. Önskar verkligen att Thursday och Dana bodde i Sverige, eller åtminstonde i Chicago så jag kunde spendera mer tid tillsammans med dom. Det var även kul att se ytterligare en del av Usa, och kunna lägga till ytterligare en stat till de besökta. Nästa vecka blir det tre stycken till när vi åker till Colorado i en vecka. Även det ska bli kul att se. Naturen ska ju vara helt fantastisk.

Nu blir det till att läsa lite innan det är dags att släcka. Har ställt klockan för ett tidigt träningspass så jag hoppas jag kan somna i en ganska okej tid ikväll :)

New Toy

Idag köpte jag en ny leksak :D


En Nook eReader så jag kan bära med mig alla böcker jag läser på nätet och inte behöva leta efter dom igen. Än så länge är det bara bra saker. Den är mindre än datorn så den är enkel att ta med, men större är skärmen på telefonen. Visserligen har jag inte haft några problem med att läsa på telefonen men visst är det bättre för ögonen att ha lite större text och skärm att se på. Dessutom går den att läsa på i direkt solljus vilket mobilen och datorn definitivt inte kan. Har dock inga planer att ta med den till stranden, att få sand i den är inget jag vill ha.

Imorgon bär det av ner till stan för att träffa Malin, Karin, Eric och Ludde. Det kommer en fin dag :)

you either love it, or i guess you don't

Veckan försvann fort. Det hanns med en hel del träning, första utflykten till stranden, tandläkarbesök, hockeyträning och en playdate. På fredagen var jag nere i stan och shoppade lite. Var tvungen att ha ett par nya träningsbyxor eftersom mina andra ramlar ner. Hittade även lite annat kul så det var en lyckad tur. Igår blev det även ett biobesök, vi såg Transformers 3. Jag ville se den enbart för att delar av den är inspelad i Chicago, och för att jag såg delar av seten förra året när jag var här. Måste dock säga att den är bra rent tekniskt sett, men det är verkligen film jag vill se igen om man säger så. Marcus satt bredvid och grät som bara den när han trodde att alla de goda transformers dog. Han har verkligen ärvt sina tårkanaler från våran sida av familjen. Jag och Helen sitter ju och blinkar titt som tätt när vi ser på tv.

Det är långhelg den här helgen. Imorgon är det 4 Juli, och de mesta är stängt och Helen är hemma. Sen ska barnen iväg på basket camp halva dagarna i veckan, så jag har förmiddagarna för mig själv. Jag väntar mest på att nästa helg ska komma, för då kommer Malin och Karin! Och deras respektive då. Det ska verkligen bli kul, och speciellt våran resa till Ohio för att hälsa på Dana och Thursday.

Nu ska jag gå och se om Helen behöver någon hjälp med middagen :)
RSS 2.0