A fever you can't sweat out

Marcus tyckte jag svettades mycket när jag tränade idag. Förstår inte alls var han menar ;)

and I say, oh the night, oh the night is young

Veckan har gått förbi fort, med ganska kallt, regnigt och molnigt väder, och vi har inte gjort speciellt mycket. Helgen är snart slut den med, gårdagen mer eller mindre flög förbi och resten av idag kommer göra likadant. Dessutom har det varit fint väder både igår och idag. Jag har legat ute och solat ett par timmar och har kommit en bit längre bort från att vara kritvit. Armarna speciellt har fått en fin brun ton i sig. Hoppas resten av kroppen kommer ikapp snart också.

Igår bar det av ner till Grant Park och Taste of Chicago. Eller okej, jag gick inte dit för själva festivalen utan för Empires.  Jag tyckte att de var bra nära perfektion redan för två år sedan, men wow, dom har verkligen utvecklats och är ännu bättre live än vad de var då. Fick gåshud under I Want Blood för att Sean's röst var så fantastisk. Är verkligen glad att jag får se dom live åtminstonde en gång till i sommar.

Efter konserten träffade jag Nikki, som jag pratat med på nätet, och vi hade sagt lite löst att vi kanske skulle ses i sommar men sen har jag inte riktigt kommit så långt som att skriva till henne igen. Men jag kände i vilket fall igen henne, och tog mod till mig och gick fram och prata lite. Visade sig att hon, och hennes kompis, var super trevliga och vi hängde tillsammans i ett par timmar.

Ikväll blir det Jon Walker, före-detta medlem i Panic! at the Disco och The Young Veins. Även fast jag inte är så förtjust i hans solo musik, så har han ändå varit med och skapat ett av mina favorit album. Plus att Young Veins inte var fy skam heller. Nikki ska gå hon med, så vi ska ses innan och käka middag och sen gå på konserten. Ska verkligen bli kul med sällskap.

20 Juni 2011

Har ett svagt minne av att jag lovade Bojana att lägga upp en bild på mina nya skor, och eftersom internet verkar vara snällt nu ikväll så får jag passa på :)

12 Juni 2011

Det är samma sak som förra året, internet uppkopplingen är jätte seg, om den ens är där, så att bara gå ut och kolla mailen är ett helt projekt. Msn går knappt att koppla upp, och när jag väl blir inloggade loggas jag ut lika fort, så det kommer inte funka att prata med mig där heller. Dropboxen tar evigheter att synca minsta lilla fil, Skype kan man ju också glömma.

Annars är det bara bra med mig. Det heta vädret som var när jag kom försvann lika fort igen, och det regnade i ett par dagar och har varit ganska kallt. Idag är det dock lite sol, men ganska kyligt ute. Panic! var självklart underbart, även om det verkligen inte är lika kul att gå själv på konserter. Jag hade en jätte bra plats som gjorde att jag kunde stå och stirra på Spencer hela tiden ;).

Resten av veckan har jag inte gjort så mycket, mest varit hemma och kollat på matlagningsprogram. Gick till Target i torsdag och jag tror aldrig jag gått ut därifrån och handlat för så lite pengar som jag gjorde. Igår var vi på Ikea och idag har jag och Helen varit en sväng på Kohl's och kikat lite. Veckan som kommer är inte mycket mer spännande heller. Har inget inbokat förrän den 25e då det blir Empires :D

Summer, all was golden in the sky

Kanske dags för en uppdatering igen. Dagarna har bara sprungit iväg den senaste veckan, precis som jag misstänkte att dom skulle göra. Så nu är det officiellt sommar. Igår kunde jag kanske sträcka mig till att vädret höll med, och var på väg i rätt riktning, men idag ska det åter igen vara kyligt så det är väl inte direkt så sommrigt just idag. Solen lyser i alla fall, och det är ju absolut en fördel.

Slutet av förra veckan spenderade jag mest med att skriva klart uppsatsen tillsammans med Bojana. Det blev en del frustration i slutet när delar av den inte ville göra som vi ville, haha. Visade sig dock sen att dom delarna var det som våran handledare gillade bäst. På söndagen var det kalas och mors dag firande hos mamma, vilket var väldigt trevligt. Måndagen och tisdagen innehöll heldagar i skolan med presentationer, en del som var sjukd tråkiga. Våran presentation gick dock över förväntan. För första gången någonsin var jag inte ett nervöst vrak innan, och lyckades hålla nervositeten borta under hela presentationen. Kanske ligger nått i att övning ger färdighet? Gårdagen avslutades med fika på Strandgatan och sedan Pirates of the Carribean 4 på bio.

Idag är det mindre kul med en omtenta men det är inte mycket att göra åt. Kvällen blir betydligt roligare eftersom jag ska åka till Göteborg och träffa Malin och Karin. Har inte sett Karin sen i februari, så det ska bli extra kul. Dessutom har det varit en hel månad sen jag pratade med någon om Panic som inte sa åt mig att sluta efter bara ett par minuter ;)

Nej nu blir det lite att äta innan jag beger mig in till skolan!
RSS 2.0