Our time is fleeting so we take control

Igår var ytterligare en sån dag då jag var för trött för att skriva. Blev tidigt läggdags och jag var ändå helt slut imorse när klockan ringde. Är trött nu med och det lär inte bli till att stanna uppe nämnvärt mycket längre idag heller. Imorgon är det sista praktik dagen eftersom torsdagen är elevens val dag på skolan och jag inte behöver vara där då. Känns lite sorgligt faktiskt. Visst kommer det bli sjukt skönt att inte behöva gå upp vid 6 varje morgon och kunna få tillbaka lite fritid men det kommer bli tomt ganska fort. Sen så ska jag byta skola till nästa period så jag kommer ju inte komma tillbaka dit, vilket är synd på sitt sätt för arbetslaget är fantastiskt. Men som sagt, mest skönt är det allt. imorgon kommer även min handledare från högskolan dit och ska tjöta. Ska bli, hurm, intressant.

Nu blir det One Tree Hill!

Today it was Sunday

DAGENS PLAYLIST: Panic at the Disco, speciellt de låtar där Ryan sjunger.
DAGENS KLÄDSEL: Jeans, vit långärmad, vita converse
DAGENS DUSCH: Typ 19:30. Har precis kommit ut ur duschen.
DAGENS FRISYR: Det var rakt och utsläppt. Nu utsläppt och blöt.
DAGENS SMINK: Inget.
DAGENS HÄNDELSE: Var på ÖB med Sara och Irsa, sen film hemma hos Irsa.
DAGENS PLANER: Inga mer planer för dagen förrutom att sova.
DAGENS VILL HA: Inget, idag i alla fall.
DAGENS TRÅKIGASTE: Att jag vaknade så tidigt.
DAGENS KÖP: Köpte både muttrar och skruv men tyvärr passade inte muttrarna.
DAGENS MAT: Cous-cous med wokade grönsaker, extra starkt.
DAGENS SJUKA: Väldigt tät i näsan. :(
DAGENS MÅENDE: Väldigt bra trots näsan. Var som alltid trevligt att ha nått att göra.

A breath of fresh air



Helgen har fått sig en fin start. Solen strålar och torkar upp de pölar den smälta snön har lämnat efter sig. Är inte heller allt för kallt ute, har varit ute i leggings och utan strumpor utan att skaka av köld. Gott tecken att våren trots allt vill stänga ute vintern och ta över.

Igår var Irsa här och vi kollade klart på Marley and Me och det var bara tur att vi pausade när vi gjorde i skolan, haha. Jag störböla i slutet och det hade väll varit mindre kul att göra där. Sen blev det lite komedi klipp på youtube, som jag äntligen kan kolla på igen. Var tvungen att introducera Irsa till Ronny och Ragge, denna underbara svenska klassiker, haha.


Idag har Anneli, Tilde och Alwa varit här och fikat. Var mysigt som alltid och det var betydligt roligare att se Alwisen utan slang i näsan och med en betydligt bättre hosta. Fick även en fin teckning av Tilde, som numera sitter på väggen. Har knappt några tavlor, så jag får dekorera med sånna istället. Hann även med att dammsuga och diska innan de kom, vilket alltid är bra.


Ikväll ska jag hem till Sara för filmkväll. Vi valde filmer igår efter skolan och jag valde någon sorts thriller/skräck grej, enbart för att Peter Stormare var med så vi får se hur bra den är. Innan dess är det inte mycket på min agenda, kanske blir en film eller veckans avsnitt av Grey's som jag ännu inte sett. Time will tell.

Misery Business

Dagen har börjat med en störtdykning i mitt humör. Blir lätt så när det första man ser när man vaknar är att det pågår en naturkatastrof utan fönstret. Mer jävla snö! Det är faktiskt vår och det finns ingen mer plats eller ork för sån skit. Men eftersom jag måste gå ut idag, så får jag väll snällt plocka fram vinterskorna igen och pulsa igenom skiten till skolan. Tack och lov för att jag kommer få en riktigt sommar i år i alla fall.

A coach class ticket with a window seat



3 Juni - 30 Augusti
Sommar - Chicago - Usa
No other words are necessary at this point.

4 down - 1 to go



4:e veckan av praktik klar och imorgon blir det seminarium på högskolan igen. Är osedvanligt pigg efter en lång dag i skolan. Kanske beror på att jag inte hade så många lektioner under dagen utan det mest har varit att antingen vänta eller ha möte. Språkvals 7orna var så mysiga idag när de efter frågade min hörövning från förra veckan och ville göra ytterligare en låt. Det ser jag som att jag faktiskt lyckats göra dem intresserade och motiverade till ämnet. Typ. Efter lunch, då både min och Irsas hade planeringstid, satt vi i personalrummet och kollade på film, haha. Vi har helt ärligt inget bättre för oss när det blir så långa hål och jag hade lägligt nog med mig min dator idag. Vi såg på Marley and Me, eller ja, inte hela, det hann vi inte men nästan. Den är sjukt rolig, verkligen så man skrattar högt vid flertal tillfällen. Jag hoppas den slutar lika bra som den börjat.

Nu ska jag se på American Idol, för att sen ha genomgång med Helen på Skype om vem vi tyckte bäst och sämst om. Veckans höjdpunkt ;)

God Morgon!

Underbart att vakna innan 6 när man kan sova i nästan 2 timmar till egentligen. Eller inte.

Och varför är kroppen inte så pigg när jag måste gå upp? Helt ologiskt.

Så jag har redan hunnit dusha och äta frukost. Och sitta framför datan en bra stund och fjanta mig. Ändå är det över en timma kvar innan jag behöver gå. Det är inte speciellt kul att ha så mycket tid på sig på morgonen, blir för mycket väntetid för min del. Hoppas jag kan sova imorgon istället.

Sol idag med. Men sjukt kallt, -5. Dags att byta ut minuset mot plus kanske?
Hoppas ni får en fin dag. Jag kommer hem sent, mindre kul.

When the day met the night

Har hunnit med riktigt mycket idag, utöver det som jag tidigare skrev har jag även diskat, städat badrummet, lagat mat, haft extremt roliga konversationer med Irsa på msn och badat Donnie. Han blev sjukt mjuk och luktar jätte gott nu. Synd att det går över så fort.


Nu ska jag gå och sova. God Natt!

If I die in my sleep, will you still be everything you promised to be?

En betydligt bättre dag än igår. Ingen snö när man vaknade och halsen var bättre än igår. Lektionen gick bra även den. Det känns alltid bra när de faktiskt lyssnar och accepterar någon som varit där så kort tid att komma in och ta över efter deras vanliga lärare. Sen hämtade mamma mig och vi skulle åkt och hälsat på Alwa men det visade sig att hon fick åka hem! Så skönt att hon blivit bättre och inte behöver ligga där längre. Får hoppas att hon inte blir sämre igen och måste in igen men de tror jag inte.

Så jag och mamma åkte till Överby istället och jag fick storhandlat. Alltid bra att kunna göra det en gång i månaden och speciellt nu eftersom min kyl mer eller mindre innehöll enbart mjölk imorse. Frysen ekade lite den med men inte längre. Ska även i slutet av veckan boka min biljett till Chicago. Kan nog bli en glädjedans när jag väl gjort det och det är verkligen är spikat. Like a kid on Christmas.

Headern är annars fortfarande under arbete men jag var tvungen att ändra igår, klarade inte av den där creepy saken som jag hade innan. Har som sagt inte alltid orken under veckan att hänga vid datan speciellt mycket. Kanske tar med den imorgon till skolan och sitter och pillar med det när jag har ett långt hål på eftermiddagen. Får se vad det blir.

Isn't this exactly where you like me?

Att vakna med en röst som knappt hörs och fortfarande vara sjukt trött trots ca 8 timmar sömn är inte direkt bästa tillfället att upptäcka att det snöat under natten. Man kan väll säga att dagen inte började som jag ville. Men det blev bättre. Rösten kom sakta men säkert tillbaka under dagen och snön smälte bort i den fina solen. Tröttheten har ju inte varit mycket att göra åt, utan man har snällt fått försöka tänka på nått annat.

Nu har jag precis dushat och snart blir det sängen igen. Längtar redan, ska bli sjukt skönt att sova ikväll faktiskt. Imorgon hoppas jag på en bra dag. Dessutom kommer Jennie, Viktor och Mellis hem från Chile imorgon, bara det gör det till en bra dag :) 10½ vecka har gått förvånande fort men det ska bli kul att ha dem hemma igen. Hoppas på träff på fredag :P

Nej dags för One Tree Hill!

Flip me over

Trött idag. Gick och la mig lite försent igår och det betalar jag för idag. Har dessutom blivit förkyld igen, komplett med hosta så jag vet ju precis vad det är och vart det kommer ifrån. Får skylla mig själv när jag är på och pussar på barnen när de är sjuka. Hoppas det inte blir lika långdraget som sist.

Imorgon är en seg dag, med ett långt hål mitt på dagen där jag oftast inte har nått att göra. Visserligen har en av de andra lärarna sparat prov som jag kan rätta, enbart för att jag inte bara ska sitta där och stirra in i väggen i lite mer än 4 timmar. Så imorgon blir det NO för min del. Jag lär mig säkert nått nytt och om inte annat är det en uppfriskning av nått jag glömt sen jag gick i nian själv.

Har tänkt att se på Desperate Housewives ikväll, har tre avsnitt som jag inte sett än. Innan dess måste jag dock ställa mig och fixa mat till lunchen imorgon. Pannkakor är planen att det ska bli. Hoppas jag inte misslyckas med allt för många, det orkar jag inte med i dag.

Sunday Night Music #10

About a girl - The Academy Is...

 

I told you so - Carrie Underwood



Den här veckan blir sista veckan med SNM, så därför får ni två låtar. Och jag vet, jag har redan haft med en TAI låt men den här är annorlunda mot den förra och den är så underbart bra! Och William är så sjukt snygg i vedon, haha. Speciellt runt 1.58, så där lite specifkt.

Carries låt är verkligen en sån där underbar ballad som man kan lyssna på om och om igen. Hon gjorde den live på American Idol i veckan och hon sjunger så sjukt bra att man hade kunnat tro att det var playback men det var det inte. Lät nästan  precis som på skivan.

Har varit nästan hela dagen hos Alwa på sjukhuset. Lilla skruttan... Hoppas hon blir bättre snart så hon får komma hem. Nu blir det sängen och imorgon praktik. Ska försöka att vara lite mer aktiv med bloggandet den här veckan.

In my day dreams, in my sleep

Har sakta börjat göra mig iordning för ikväll, men det går verkligen extremt långsamt. Hade kunnat duscha för flera timmar sen och sluppit blåsa håret men det gjorde jag så klart inte. Sen har jag väll inte speciellt bråttom nu heller, är typ 1 ½ timma innan jag ska iväg, och det vet jag av erfarenhet att jag utan problem hinner fixa mig på.

Fick inte så tråkigt att jag dammsög, haha. Inte för att jag gjorde något vettigt, utan det blev mest massa kaffedrickande och slösurfande. Visserligen fick jag knåpat ihop en ny header, men jag är inte nöjd. Den känns creepy. Vet inte varför men ja, det gör den verkligen. Så den ska bytas snarast. Skulle bytt tillbaka om det var så att jag hade kvar den gamla men nu har jag inte det och jag orkar inte fixa en ful lite snabbt heller. Så det får vara creepy på in blogg ett tag. :P

Saturday

Det blir inte besök från syster och Alwisen idag, eftersom stackarn ligger på NÄL med rs-virus. Jag var inte riktigt vid medvetande när Anneli skickade sms halv 3 inatt och var tvungen att se efter i morse igen om jag verkligen hade fått ett sms från henne eller om det var en dröm. Är fler som brukar skicka sms på natten och jag sen glömmer bort att de gjort det, tror att jag bara hittat på det, haha. Men inte den här gången, tyvärr. Får hoppas hon blir bättre snart.

Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag. Har en tavellist jag vill ha upp men ingen borrmaskin, så det får vänta. Vill även sätta på ben på sängen, men har inga muttrar. Är mycket halvfärdigt hemma hos mig :P
Kanske tar fram dammsugaren, trots att jag dammsög i förrgår, beror på hur tråkigt jag har.

I'm halfway there

Kan göra någon eller några glada med att faktiskt uppdatera två gånger idag. :P

Var nästan så att man tyckte det var varmt att gå till skolan idag, utan halsduk och allt. Mysigt med sol, vill aldrig att den ska försvinna! Var på Överby med Irsa efter skolan och nu är jag snart på väg hem till henne för en kväll av Så ska det låta och kanske en film. Måns är med så det kan allt bli kul. Och jag kan få använda den nya smileyn jag lärt mig idag. :)~ Betyder att jag dreglar :P, haha

Nej nu får jag dra mig! Ciao.

A brand new day has begun

Härligt när man vaknar 1 ½ timma innan väckarklockan ska ringa, den enda dagen under veckan då man faktiskt kan få sova längre än 6-snåret. Det positiva med detta var att jag åtminstonde var pigg och kände mig tillräckligt utvilad. Så nu har jag redan hunnit med att duscha, äta frukost och sitta på datan och skriva lite. Nu ska jag bara komma så långt som att blåsa håret och sminka mig också. Sängen är sjut bekväm så det lär säkert bli som vanligt, stressa som en tok i 10 minuter trots att jag var uppe tidigt.

Seminarium i skolan idag, sen ledig tills på måndag. Gott värre måste jag säga. Det är betydligt mer utmattande att praktisera än att vara i skolan och plugga. Dessutom känns det som om man inte har tid till nått eller någon. Men det är väll bara att vänja sig, det är så framtiden kommer se ut. Då får jag i alla fall mer pengar, haha..


Ska försöka komma igång med bloggandet igen, helgen kommer nog kunna gå bra men sen får vi se vad som händer under veckan när jag åter igen är helt slut varje kväll.

Semi - hiatus

Inte tillbaka än. Har ingen ork eller lust att blogga.
Ville mest bara uttrycka min frustration över att jag inte kan hitta en riktig version av veckans avsnitt av CSI NY!!
Har försökt med 4 olika, och ingen är äkta utan bara en fil med ingenting i. Grrrr.....

Someday. . .

I will be back, soon. . .

Sunday Night Music #9

Letter Thing - Poison the Well



Eftersom Helen tycker att alla låtar jag tagit upp tidigare låter likadant, så tänkte jag den här veckan se till att hon inte kan säga så. Jag tycker visserligen att jag har kört på en hel del olika gengrer, så alla kan inte ha låtit likadant. Blond och Tyga är inte direkt lika :P Anyway..

I kväll blir det musik från Poison the Well, och då med låten Letter Thing från albumet Versions. Det är det enda albumet som jag hört med dem, det finns fyra som de gjort tidigare och alla låtar fran albumet är inte heller bra. Jag gillar att lyssna på dem för att koppla av, något som kanske låter konstigt, men jag blir sjukt avslappnad av att lyssna på dem, speciellt den här låten.

Jag kan fortfarande inte se klippen på youtube, tror det ska vara en officiell video men är inte säker. Och som alltid gillar jag att höra vad ni tyckte :)

"I know you're only blinding to keep back what the clouds are hiding"

Dagen började otroligt fint med sovmorgon och strålande solsken. Var underbart att vakna och se klarblå himmel genom det buckliga glaset i dörren och veta att solen sken bakom persiennen. Tyvärr försvann den rätt snabbt och när jag gick hemifrån hade den redan gömt sig bakom molnen. Men nu har dagen tagit ett störtdyk till det sämre. Tog det här kortet för en stund sedan, och det är ännu värre nu. De som känner mig vet hur fruktansvärt jag tycker det här är. Jag hoppas innerligt att min handledare har rätt i vad hon hört, 7+ och sol på lördag...

I never thought the whispers were true until now

Jag blev utmanad av: Maria


1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?
If we were on the phone, I'd hang up now. He's right, fuck (The Sound of Us)


2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Inget, om jag inte lägger ner armen, då blir det soffan.


3. Vad såg du senast på TV?
Såg på Så Ska Det Låta på svt.se i lördags. Innan det var det nog Let's Dance för typ 2 veckor sen. 


4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?
13.17 (Den var 13.24)


5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Automatic Eyes med The Academy Is... Fast det är genom datan det med :P


6. När du senast var ute, vad gjorde du då?
Gick in från Irsa's bil.


7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen?
Recept på matklubben.se


8. Vad har du på dig?
Rutiga pyjamas byxor, vitt linne och lila tröja.


9. Drömde du något inatt?
Ja, det gjorde jag, men jag minns inte vad. Tyvärr, gillar att minnas det.


10. När skrattade du senast?
I bilen med Irsa.


11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Tavlor, inramade kort och en tavellist.


12. Har du sett något konstigt på sista tiden?
haha, ser konstiga saker hela tiden, en det är mest jag som tycker det är konstigt..


13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Den är väll okej, har nog gjort den någon gång tidigare.


14. Vilken var den senaste Biofilmen du såg?
Tror det var YesMan jag och Irsa såg. Men är inte säker.


15. Om du blev mulitmiljonär, vad skulle du köpa då?
En bil, en ny soffa och en solsemester.


16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om:
Jag är omåttligt förtjust i Giraffer.


17. George Bush? Vad?
Är tack och lov inte längre Usa's president!


18. Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka?
I min lilla värld där bara jag bestämmer blir det antingen Haley eller Nathalie. Pjojknamn är svårare, men jag gillar Hayden. Men nu kommer det inte bara vara upp till mig, så vi får se.


19. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Ja, ömväxling förnöjer.
 

20. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Det spelar inte så stor roll. Jag tror inte att Gud finns, så om han står där skulle jag vara för förvånad för att bry mig :P


21. Vilka fyra personer vill du ska svara på dessa frågor?
Vem som känner för det.

Yesterday I was down and out. Today I have nothing to frown about.

Ganska kort dag i dag på praktiken, men tyvärr var humöret inte det bästa idag. Mitt var det inget större fel på men andras gjorde det inte lika kul att vara runt dem idag. Anneli+barnen hämtade mig när jag slutade och vi åkte till Överby. Anneli hittade vad hon letade efter, medan jag gosade med Alwa, hon skrattade massor och gillade att se Moster idag. Kittlade mest på de andra två busarna och Eskil fick sig även en massa pussar trots att han försökte undkomma. Älskade att solen var ute hela dagen idag, det gjorde allt de trevliga trevligare!

Har kollat på American Idol ikväll, trevligt att veckofinalerna har börjat på riktigt nu. Jag har mina favoriter men i år finns det verkligen så många som är riktigt bra och har chanserna att lyckas efteråt. Ska bli spännande att se vem som åker ut, finns ingen som jag känner är given.

Imorgon blir det lite sovmorgon igen, är glad att Irsa börjar sen hon med så jag kan åka med henne. Annars hade det blivit tidigt buss i vilket fall. Imorgon är även sista praktidagen för veckan, fredag innebär en tur till HV och studiegruppen. Det ska helt ärligt bli ganska skönt, käänns lagom med 4 dagar pratik och det blir tomt att inte se de andra från skolan ett par gånger i veckan.

Nu ska jag läsa lite, har 3 böcker jag jobbar med. Ska försöka bli klar med en iaf, få ner antalet lite. Sen sovdags!

Off the coast and I'm heading nowhere

Igår fanns det ingen tid till att blogga, inte ens tid till att sätta på datorn. Praktik hela dagen, kom hem vid 5 och sen var jag bara hemma i en timma innan jag åkte hem till Irsa. Vi skulle kolla på film tillsammans med Sara och Helena. Blev Madea's family reunion, vi trodde det skulle vara ordentlig komedi men den var bara lite halvrolig. Men det var trevligt att i vilket fall göra nått på en vardag och inte bara sitta hemma och kolla på film i min ensamhet.

Idag har vi varit på högskolan hela dagen och ja, jag vet inte riktigt vad man ska säga att vi gjorde. Diskuterat i ämnesgrupper med lärarna på skolan kan man väll säga. Det var intressant, men ganska utdraget. Vi diskuterade en hel del annat också, så där lite utanför ämnet, det var ännu mer intressant, haha.

Imorgon blir det vanlig dag igen. Inte så lång, vilket är skönt. Är inte lika trött den här veckan, men imorse blev det ju lite sovmorgon så får se hur det blir imorgon. Nu blir det snart att gå och lägga sig, haha. Ska läsa lite bara. Är tomt utan alla serier, jag är väldigt nyfiken på när de kommer tillbaka. OTH är nästa veckan, men resten då?

Sunday Night Music #8

Vegas Skies - The Cab




Den här låten är så himla fin, speciellt melodin. Den blir så underbart härlig i refrängen när han drar ut på tonerna på "take your time" och som jag hör det går upp en ton för varje ord. Jag är ju inte så haj på riktigt musiktermer och vad som verkligen är upp och ner i toner och skalor och sånt, men ni hör ju vad jag menar.  Den får mig att tänka lite på I'll be med Edwin McCain som också är fantastiskt fin.

The Cab har överhuvudtaget gjort ett fantastiskt album i Whisper War. De flesta av låtarna där är mer up-tempo och väldigt glada i musiken, även om texterna säger något annat. Bounce är en favorit hos mig, men det är mycket pga av ett internt skämt, eller ja, solo skämt kanske man ska säga, bara jag som är med på det., haha. Och jag har ingen aning om hur videon är, för jag kan inte kolla på YouTube längre, av idiot anledningar som är en annan historia, men jag hoppas att lkudet är okej i alla fall. Det är ju det som är det viktigaste.

Is there anything I've missed?

Dålig uppdatering från min sida i helgen. Men jag har faktiskt gjort saker för ovanlighetens skull, så jag har inte tänkt på det så mycket. I fredags blev det kårfest tillsammans med Irsa och Adelina. Det var trevligt och när man ändå måste betala för kåren kan man ju utnyttja den lite. Igår var jag och käkade pizza med Irsa, Sara och en av Saras kompisar. Efteråt gick vi hem till mig och kollade på film, Snakes on a plane, jag väntade på musikvideon i slutet hela filmen typ, haha. Men den var i vilket fall kul på sina ställen, även om jag hade sett en del av den innan.

Imorse bakade jag äppelpaj och diskade och hade mig. Stog utanför affären när den öppnade vid 10 och fick köpt vaniljsås och nya äpplen inför veckan. Strax efter jag kom hem kom Anneli med hela familjen och vi fikade. Pajen blev bra, trots att det inte blev den som det skulle bli. Nästa gång ska jag handla dagen innan, inte tro att affären är öppen tidigt en söndag, hurm..

Nu gör jag inte speciellt mycket. Ska kanske se på Twilight i bra version lite senare, känner att det är dags för det. Blir nog lite Gimp:ande också, känner för en ny bakgrund på skrivbordet. Men jag har inte lyckats så bra den senste tiden, så vi får se. Imorgon är det praktik igen, känner inte för att gå upp, men annars är jag redo att tacklas med eleverna igen.

Hurra, Hurra, Hurra!



Idag fyller Jennie 22 år!
Jag får önska massa grattis genom bloggen, eftersom vi fortfarande, för 3:e året i rad, är på motsatta sidor av jordklotet. Vi har många födelsedagar att ta igen nu :P Tur att vi har min i år i alla fall.

Hoppas du har en bra dag med de i Chile idag, och att du får lite fina presenter. :)

I'll always be waiting in the backroom

De 2 timmarna jag kunde sova extra idag var verkligen guld värda. Är absolut inte lika trött som jag varit de senaste kvällarna. Idag blev en lång dag, kom inte hem förrän vid fem-tiden, men den har varit riktigt bra. Hade nästan en hel lektion själv och stora delar av en annan och det gick bra vid båda. Är gott att veckan är över i vilket fall, imorgon blir det bara till att vara på högskolan på förmiddagen och det är lite mer avslappnat än vad det varit resten av veckan.

Ska även hem till mamma sen efteråt. Behöver lite annat sällskap än mig själv på fritiden. Och kaffe. Har inte druckit kaffe sen i söndags, är riktigt sugen nu :P. På kvällen får vi se avd det blir. Adelina tycker ajg ska gå på kårfest med henne och sen finns det nog en middag att gå på med Irsa och några till. Så vi får se vad det blir. Eller snarare, får se vad jag orkar, haha.

Har annars suttit och spelat Fall Out Boy Trail de senste 2 timmarna. Är sjukt beroende framkallande och jag blir så arg när de dör och det blir game over! Vill så gärna lyckas, så det blir ju en sån där ond cirkel, så man inte kan sluta. Men det är väll tur att jag håller mig sysselsatt iaf. Ska spela en omgång till, sen blir det nog sängen, ska ju trots allt upp imorgon med.

P.s. Fick ett sånt gulligt sms från Emmy idag, det var verkligen mysigt så där mitt på dagen! Hoppas du gillade mitt svar ;) D.s.

Hold me up a little bit longer

Är så trött att jag inte ens orkar skriva ett ordentligt inlägg. Dagen i sig har varit ganska bra, bortsett från att jag varit så trött. Somnade till två gånger i arbetsrummet medan jag satt och läste. illa. Sen var det träning ikväll, så nu är jag verkligen helt död. Tack och lov för att jag har sovmorgon imorgon! 2 underbara timmar extra att sova. Sova, något jag ska gå och göra redan nu, är tillbaka i mitt gamla mönster i att lägga mig vid 10 tiden.


God Natt!

Dag 2

Tänkte att det var bäst att skriva ett inlägg även idag, så jag inte får klagomål :P
Jag var verkligen sjukt trött igår, märkes minst sagt när somnade på datorn! Låg visserligen i sängen, redo att bara stänga av och lägga mig men trodde dock inte att det skulle hända så tidigt som det gjorde. Sov nog en 20 minuter innan jag vaknade till och fick stängt av den. Somnade minst lika fort igen och det var inte allt för hemskt att ta sig ur sängen strax efter 6 imorse.

Dagen i sig har varit okej. Inte lika seg som igår, trots ett långt hål mitt på dagen. Imorgon ska jag hålla i första lektionen, eller ja lektion och lektion, mentorstid. Annie är nämligen inte där på morgonen imorgon, så jag erbjöd mig. 7:orna klarar jag allt av utan problem. Efter det ska jag sitta prov-vakt för några som ska göra omprov. Slutar ganska tidigt med, vilket är ganska så trevligt.


Nu känner jag mig redan redo för att sova, men jag ska väll ändå kunna klara mig till 9, hoppas jag. Får väll sätta på en film, brukar kunna hålla mig vaken då. Btw, har varit sugen på paj länge nu, någon som har lust att antingen baka till mig eller komma hit i helgen så jag har en ursäkt att göra en? :P

There are days when the sun shines. This is not one of them.

Lång dag idag, förmiddagen var sjukt seg. Kom hem strax efter halv 6 och har inte gjort mycket mer än att sitta i soffan och börja se en film. Nu när jag ätit lite börjar jag få tillbaka lite energi. Borde ta tag i att göra lunch till imorgon och duscha. Men latehen vinner än så länge. Det som piggade upp mig mest var det här klippet med Ellen Degeneres, Pete och Patrick från Fall Out Boy. Pete är hysteriskt rolig och de som inte förstått varför Pete inte sjunger, kommer förstå det efter att ha sett det här klippet...

Sunday Night Music #7




Låten för ikväll är Alone, för att den är så himla fin. Den gjorde ursprungligen av Heart (mitten), men är en sån låt som verkligen har fått många covers. Bland annat har Anders Johansson gjort en version, den som jag tycker bäst om, haha. Senaste jag hörde var av Allison Iraheta, som är med i den här säsongen av American Idol, och är min favorit tjej. Hon gjorde en bra version av den här veckan. Så jag tänkte att jag tar med de 3 versionerna av låten, så får ni lyssna på vilken ni vill. Eller kanske alla 3 och berätta vilken ni tyckte bäst om.



I know I let you have all the power

Börjar nog bli lite av en kaffe-missbrukare. Går nästan inte en dag utan det, och då helst inte bara en kopp.
Idag har jag druckit 3.
Än så länge. Klockan är trots allt bara 1.

Kanske inte borde köpt den där kaffebryggaren, för förrut tyckte jag det var för mycket jobb att fixa ihop kaffe bara till mig själv när jag var hemma, men nu, ja det går så mycket lättare och helt plötsligt så sitter jag där med en kopp i handen. Det kan ju inte vara nyttigt att dricka så mycket kaffe, inte det med koffein i sig iaf. Blir dock inte lika speedad längre, som jag blev i början av svenskt kaffe, haha.

Nu återgår jag till min bok.

Here I stand once again

Jag fick mig ett mindre frispel igår på Melodifestivalen, av två anledningar faktiskt. Först så ville inte nätverket vara med om att jag skulle kunna se på det, så var 3-4 minut hackade det och jag var tvungen att dra ut sladden och börja om. Mindre kul. Sen så upptäckte jag att Johan Becker var med!! Att jag inte dog av glädje, hur har jag lyckats missa det här. Så mitt gamla Fame Factory hjärta började bulta åter igen och jag satt även och dregla lite. Yeah, Yeah, ni får tycka vad ni vill..

Och jag hade sjukt rätt om en låt sonm spelades flitigt i somras när jag kom hem, In the Heat of the Night. Jag hävdade bestämmt att det var Johan som sjöng på den, men Anneli sa, nej då det är det verkligen inte. Det var det visst, kollade upp det igår. Den rösten gå bara inte att ta fel på. Jag var ju för guds skull hjärntvättad med de som var med i FF. Skulle fortfarande kunna känna igen de flesta som varit med och namnge dem. Speciellt säsong 2, som visades för 6 år sen nu, den har jag sett 3 gånger, haha. Besattheten tog lite överhand där.

Anyway, gårdagens deltävling var den absolut sämsta och den där operaskiten kan vi verkligen inte skicka iväg. I finalen hejar jag på Alcazar och Måns och sen finns det nog kanske 2 till som jag inte minns just nu, men som jag kan tänka mig. Får se vad det blir när hela startfältet är färdigt.
RSS 2.0