Ny version

Cobra Starships version av 'I kissed a girl', 'I kissed a boy' är sjukt rolig och bra, nästan bättre än orginalet.
Sök på youtube, såg att dom hade några videor med låten, även tillsammans med text, vilket är att rekomendera...

Jag kommer iaf gå runt och nynna på den resten av veckan, det är ett som är säkert.

"Foile A Deux"

Glädjerus i hela kroppen nu. Fina nyheter från underbara Fall Out Boy.
Nytt album den 4 November, "Foile A Deux"!!
Hur underbart är det inte, känns så kul med ny musik från dom.

_______________________________________________________________________________

Update: Lyssnar igenom demo versionerna för några av de nya låtarna för FOB och det låter verkligen som om det kommer bli en bra skiva. Känns som om det är lite mer hip hop influenser men ändå med det klassiska FOB soundet. Längtar tills man får höra slutversionerna och hela albumet.

Soon, in the future

Skolan har snart börjat. Var på informations dag igår, vilket var helt och hållet onödigt för allt som dom sa, stog antingen på hemsidan eller i de papper dom skickat hem. men jag tog iaf reda på vart salen jag ska till på måndag ligger, så jag inte behöver springa runt och leta efter den i alla eveighet. '

Har haft ganska svår data abstinens de senaste dagarna, blir ju lätt så när man inte kan kolla mailen och allt varje dag och brukar annars sitta nagon timme eller två om dagen. Blir lite lättare sen när skolan verkligen drar igång och man åtminstonde kan kolla mailen.

Har annars letat efter gardiner och andra hushålls prylar till bra pris. Sen att jag har liten budget och är kräsen gör inte saken lättare. Gardiner lär bli ett svårt hinder att komma över. men resten ska jag allt kunna lyckas med att hitta. Hoppas innerligt på att få nycklarna i slutet av nästa vecka så det kan bli inflyttning på helgen där. Blir så mycket smidigare på det sättet..

Back in Sweden

Har hållt mig borta från bloggen ett par veckor nu, den senaste mer för att jag knappt haft dator. Kom tillbaka till Sverige i fredags efter en mardrömsdag på Munchens flygplats som kostade mig 200 dollar, pengar som skulle gått till min nya lägenhet. Mindre kul.

Sen har jag mest hängt med familjen, Tilde har verkligen gillat att jag kommit hem igen och ringer varje morgon hem till mamma och frågar efter mig. Jennie har varit mer eller mindre omöjlig att få tag på, så internet har fått bli sista utvägen :) Igår var jag även på Liseberg med Anneli och dom. Är verkligen helt konstigt att gå här ute i Sverige. Innan har jag inte tänkt så mycket på det, eller helt enkelt inte insett skillnaden på hur människorna faktiskt ser ut här järfört med Usa. Killarna är nog störst skillnad, här är verkligen alla väldigt smala och så många blonda. Har aldrig tidigare reagerat så på det, inte ens när jag var hemma och hälsade på förra våren.

Annars så börjar jag skolan nästa vecka, ska bli intressant. Är mer intresserad av att få flytta in i min lägenhet men får allt tåla mig lite till. Nu är jag hos Anneli, mamma slangde ut mig så hon kunde vara med Lars idag och imorgon ska jag passa Eskil och Tilde. Ska gå och hålla Anneli sällskap nu när hon lagar mat..

No words are enough tonight

Issa vägrar vakna nu när jag har så mycket jag vill prata om. Ikväll har varit helt underbar, fantatiskt, oforglomlig och allt annat man inte kan ens säga med ord. Gick till Angels and Kings, en bar har i Chicago som  ägs av ingen annan an Pete Wentz,bland annat. Fick en mindre chock igar nar jag upptäckte att han själv skulle vara dar ikvall, tillsammans med folk fran Gym Class Heroes, the academy is, cobra starship bland annat... Jag kunde bara inte ge upp på en san chans, att fa festa med dom.

Gick dit sjalv eftersom Issa inte ar 21 än. Traffade en tjej utanfor som ocksa var sjalv, eller hennes kompisar skulle komma senare. Hon var verkligen jatte trevlig och vi satt och tjotade utanfor medan vi vantade pa att det skulle oppna. Helt plotsligt stannar en svart bil till vid kanten och ut kommer Pete och Ashlee! Hon ar sa himla liten! Och hennes mage ar inte alls lika stor som det ser ut pa korten.

Sen tar det ett tag innanvi far komma in, eftersom gast listan har prioritet. Men eftersom det mer elller mindre bara ar jag och Michelle som star i ko, tar det inte sa lang tid. Val inne kanns det lagom mysko att ga runt. Man typ kanner igen alla, men kanner ingen. Helt knasigt att helt plotsligt vanda sig om och sta face to face med William Beckett fran The Academy is...
Han ar for ovrigt valdigt trevlig, men extremt lang. Mer om det snart.

Inte svart att forsta att hjartat skippar ett par slag nar Pete Wentz lagger handen pa ens rygg for att komma forbi.

Sen ska Cobra Starship upptrada, och det spelas in for FNMTV. Pete presenterar dom, och vi star langst fram, nara och bra. Sen kommer William Beckett fram till mig och tjötar lite, och rakar sen stalla sig framfor mig. Nagot jag inte uppskattar eftersom han ar sa lang. Jag ber att fa stalla mig framfor, och han tycker jag ska hoppa upp pa hans axlar, haha. Tackade nej till det men smet framfor istallet. Da, ser jag at min hogra sida att Pete Wentz star bredvid mig!! Jag far genast problem att fokusera, och kan bara inte lata bli att kolla pa honom typ hela tiden. Klammer ur mig ett hej och far tillbaka ett hej och typ hur ar laget. Sen kom aven ett skamt jag inte minns nu. Efter en stunds stirrande ber jag att fa ta ett kort, maste ju ha bevis.. Sen dansade vi ihop till Cobra starship. Jag behover vall inte ens saga att jag svavade pa sma moln resten av kvallen...


RSS 2.0