I will not go down like this

Spenderade större delen av dagen i biblioteket på skolan. Stötte på massor av folk fån klassen, haha. Alla ska skriva klart rapporten, och behöver böcker. Fick gjort en hel del, dock itne så mycket som jag hade velat. Det var i alla fall väldigt kul att se alla igen. Ett par veckor är länge för oss, hur vi ska klara sommaren är ett mysterium ;) Tanken var sen att jag skulle skriva mera nu när jag kom hem, men efter att precis ha satt mig med dokumnetet öppet, loggade Magda in på Skype. Så nu har vi suttit och pratat i långt över en timma. Det var så sjukt längsen vi verkligen pratade så det får det vara värt. Har mycket att ta igen.

Ska dock försöka få till ett par rader till innan jag lägger mig idag. Och förhoppningsvis en litteraturlista också. Blir till att bege sig till biblioteket imorgon med. Då fan måste jag bli klar, för jag känner inte för att sitta hela natten utan böcker att hitta referenser i. Då blir det verkligen inte bra.

Längtan

Solen skiner ute, och jag har för mig att det även ska vara ganska behagligt i temperatur idag, och jag är inte alls sugen på att sätta mig och skriva rapport. Istället hade jag gärna börjat packa, och fixa här hemma. Är nog första gången jag vill packa så här långt innan man ska åka. Brukar med vara att jag inte vill packa, utan istället gör allt i sista stund. Vilket jag kommer göra, för en del som ska med ligger redan nu i tvättkorgen och jag har tvättid på söndag förmiddag. Helst av allt vill jag bara att den här veckan ska försvinna bort så fort som möjligt, så som till exempel förra veckan gjorde. Men det lär den säkert inte göra. Bara för att man väntar. 6 dagar kvar.

Istället ska jag nu platta håret, sminka mig, och sen ta en promenad till skolan. Först blir det kaffe med Bojo, så vi kan prata ett tag innan vi måste bli seriösa. Var ju längesen vi sågs nu. Promenaden sker till de ljuva tonerna av Lee Dewyze.

It feels like a beautiful day. Don't let it get away.




Började dagen fint med att nästan missa bussen i förmiddags. 10.58 kikade jag på klockan och insåg att, shit, bussen går om 4 minuter. Det var bara att slänga av sig myskläderna, på med det jag skulle ha på mig och springa iväg till hållplatsen. Jag hann. Men det var precis.

Väl hos mamma tog vi oss en tur till vinden och hämtade lite resväskor. Råder inte direkt någon brist på det för min del. Jag tog tag i en väsk/bag med hjul och informerade mamma om att det låg ytterligare två stora väskor i den. Sen har jag ytterligare ett par väskor på hjul utöver dessa. Jag tog dock bara med mig en kabinväska hem. Det som inte får plats i den, den får inte följa med.

Vid halv 2 åkte vi iväg mot kalaset hos bror i skogen. Kalaset var mycket trevligt. God mat och trevligt sällskap. Blev dock lite kallt när alla flyttade sig ut för att kika på traktorn och ha provturer. Var första besöket hos bror sen de flyttade dit, och huset var jätte fint. Jag tycker ju dock att det ligger extremt fel, mitt ute i ingenstans. Är för mycket stadsbo för att kunna trivas ute på landet sådär. En dag eller två klarar man, men inte mer.

Kom hem strax innan 6, och skrev då lite på min rapport. Även om det bara var lite så kändes det bra. Kikade sen på When in Rome, som var sädår. Inte alls så bra som jag trodde den skulle vara. Tidsfördriv mest. Nu blir det till att läsa lite innan jag släcker. Imorgon står det rapportskrivning på schemat, tillsammans med Bojo, Irsie och Sara.

Holy crap!

Some things have changed since his days on Fame Factory.
Not complaining ;)

God Natt!

Då var den här dagen slut den med. Solen stannade kvar hela dagen, och jag hade rätt om att det var kallt ute. Frös som tusan när jag gick till affären. Annars gjorde jag inte mycket vettigt. Fick aldrig kommit igång med rapporten, och jag vet hur mycket jobbigare det kommer bli i veckan, men jag ville verkligen inte. Istället fixade jag med lite musik till mamma, filmer för kväll, handlade och lagat mat. Slängde ihop en rabarberpaj och pasta/kycklingsallad till middag.

Jennie kom hit strax efter 6, precis efter att grannen gått härirffrån efter en kopp kaffe. Blev middag, och massa tjöt. Vi hann även med att se på Kick-Ass, som var förvånansvärt bra. Jag skrattade ordentligt på vissa ställen. Kan även vara för att jag har otroligt dålig humor ibland, men det är ju tur att man kan bli road i alla fall. Sen hann vi med lite mer tjöt innan Jennie tackade för sig och åkte hem.

Nu är det dags att sova igen, och det är faktiskt lika skönt som vanligt. Imorgon väntar bussresa till Edet och mamma och sedan vidare för barnkalas i skogen.

God Morgon!

Det var så underbart att få sova ut idag! Vaknade några minuter i nio, efter ca 10½ timmars sömn. Var vaken lite snabbt någongång runt 12, för jag fick sms, och sen någongång i gryningen av regnet som vräkte ner. Minns dock inte ens att jag läste ett sms, men det var läst imorse när jag vaknade och eftersom jag kollade om jag faktiskt hade fått det måste jag ha registrerat det någonstans i alla fall.

Synd att säga att jag inte kommit speciellt mycket längre än soffan än så länge. Borde hoppa in i duschen, och sen sätta mig och skriva lite på rapporten. Bara ett par paragrafer skulle göra skillnad. Dock är jag inte alls sugen på det. Vädret verkar i alla fall ha bestämmt sig för vad det ska göra. Har växlat mellan att vräka ner reng och sen klarblå himmel imellan. Nu är det blått och soligt, med lite vita fluff-moln. Vet dock inte hur varmt det är. Troligen inte varmt nog för att kunna använda ordet 'varmt' på det ens. 8 dagar kvar innan det verkligen blir varmt :)

Don't forget to remember me

Idag var sista dagen på praktiken. Den flög förbi, med lite lektioner och sen ett möte på eftermiddagen. Till och med bussresan på vägen hem gick fort. (Kan ha berott på att både Anneli och Helen ringde mig. Tiden går fortare med sällskap). Kommer sakna eleverna, och lärarna, trots att jag många morgonar varit så jäkla trött och velat slita av huvudena på eleverna några gånger, hehe. Det är i slutändan betydligt roligare än att sitta på föreläsningar eller skriva rapporter (det är nästa veckas 'jobb').

Imorgon blir det sovmorgon! Lär väl dock inte kunna sova allt för länge, speciellt inte med tanke på att jag planerar att gå och lägga mig så snart jag skrivit klart här. Men jag orkar faktiskt inte hålla mig uppe längre. Idag var ju trots allt en tidigt dag, så det är okej att vara i säng strax efter 10. Imorgon kanske jag klara en timma längre, haha. Vi får se.

Hörs imorgon!

Feels so good to say 'I told you so'




Hemma tidigt från praktiken idag och jag satte mig direkt för att titta på resultatet från finalen av American Idol. Det var verkligen en av de bästa finalerna. Innehållet var bra, bortsett från Janet Jackson's framträdande det var ingen favorit direkt, men annars så. Alla hyllningar till Simon Cowell var roliga, fram till Paula Abdul kom på sccenen, det var bara akward till tusen. Suck. Framträdandet med alla de gamla vinnarna (-david cook), och andra gamla deltagare var verkligen bra, och kul att se. Blake var lika snygg som alltid, haha ;)

I slutändan så blev det rätt person som vann. Den som jag tjatat om i flera veckor om att jag blir sur annars. och besviken. Vilket jag hade blivit. Men nu är jag nöjd. Lee var lagom förvånad över resultatet, och när han redan innan började bli glansig i ögonen drog jag igång jag med. Hjälpte inte att han fortsatte sen efteråt med. Det är som det brukar med andra ord. Lee kommer göra en jätte bra skiva, ser redan framemot att höra den även om jag vet att det inte blir förrän framåt vintern. Tycker det är synd att turnén kommer till Chicago bara några dagar efter jag åkt, det är samma varje gång. Hade varit kul att se honom live.

I think I better leave right now, before I fall any deeper

Dagen kändes kort idag men bussresan hem kändes oändlig. Kom dock hem samma tid som alltid och har sen kunnat spendera mer tid än vanligt i soffan eftersom jag redan har tillräckligt med mat färdiglagat för lunch imorgon, och jag har gett upp på att duscha på kvällen. Istället ser jag ut som ett troll i håret när det får självtorka under dagen. Men det är smällar man får ta.

Kvällens höjdpunkt var American Idol finalen. Eller ja, det var uppträdandena för finalen, är ju inte förrän imorgon man får veta vem som vinner. Måste dock vara ärlig och säga att Crystal var bättre den här veckan, men Lee, han kommer vara bättre i det långa loppet. Och framför allt, han är någon jag verkligen kan se mig själv lyssna på efter tv-kamerorna har slocknat. Sen tyckte jag det var synd att de inte fick framföra någon orginal låt utan att de får släppa en cover som första singel. Så jäkla svårt kan det ju inte vara att få fram varsin ny låt som passar dom. Tycker ju dock att det är bra att de inte behöver köra samma låt, så som det varit innan. Det blir i vilket fall spännande imorgon.

Sweet, sweet, wonderful melodies



Känner mig mycket nöjd över att igår, äntligen, fick jag kollat upp vem "Grubbs" i One Tree Hill verkligen är. Det visade sig att han spelar i bandet Wakey! Wakey!, som underbart lägligt spelar i Chicago den 16 Juni. Så det blir ytterligare en show att boka in. Sommaren låter ljuv redan nu ;)

8 Juni - The Rescues
12 Juni - Bamboozle Roadshow (bland annat All Time Low och Simple Plan)
16 Juni - Wakey! Wakey!
26 Juni - Gavin Rossdale
1 Juli - Rob Thomas
31 Juli/1 Augusti - Wicker Park Fest
6-8 Augusti - Lollapalooza (ska gå den dagen Green Day spelar)

Och det här är bara det som jag vet att jag ska gå på, sen kommer det säkert dyka upp fler. Finns ju bland att ett par till festivaler som brukar ha bra musik. Sen kommer jag bli mycket, mycket besviken om Empires inte gör åtminstonde en show när jag är där. Är så surt att de spelar den 6 Juni, dagen innan jag kommer.

Written all over my face

Trots att ingen verkade nappa på erbjudandet att slå mig så är det väl ändå dags att skriva ett ordentligt inlägg. Helgen gick förbi hur snabbt som helst, och det kändes som att jag flängde runt som en tok mest hela tiden.

Fredag kväll var det grillning/maskerad, annordnad av Emmy. Jag hann först med en snabb tur till mamma för att lämna lite saker, fixa håret och sminka mig innan jag åkte resten av vägen ner till Göteborg. Hade även tänkt att hämta fjädrar som skulle vara min utklädnad, men de glömde jag när stressade för att inte missa bussen. Kvällen blev annars mycket trevlig. Gott grillat, lite pilkastning och trevliga människor. Jag var dock sjukt trött, efter att ha gått upp redan vid 5 och sen varit på praktiken, så jag åkte hem till mamma redan vid 11.

Lördagen hade jag tänkt att ligga på mamma's soffa och bara slappa. Men när Malin smsa och sa att grillningen där började redan vid 3, var det bara att slopa den idén direkt. Istället blev det en halvseg förmiddag tillsammans med mamma och Tilde, en tur till systemet, och sen återigen till Göteborg. Hemma hos Malin och Erik blev det ett mycket trevligt återseende av Dana och Thursday, som jag träffade i Chicago förra sommaren, den helgen när vi var på Blink-182 konserten. Grillningen startade och fler folk hittade dit. Solen sken, och vi drack massa vin. Och det fantastiskt trevligt. Önskar att de bodde lite närmare än Ohio, så man kunde ses lite oftare. Kvällen blev sen och vi flyttade till slut in. Avslutade med att se på Hairspray, innan vi la oss.

Söndagen vaknade man sådär lagom torr i munnen efter allt vin, men trots allt mådde jag oförskämt bra. Väldigt, väldigt trött dock. Tog tåget tillbaka hem, och gick direkt och mötte Maria inne på Espresso House. Det var jätte kul att träffa henne igen. Vi pratade minnen och en hel del annat. Efter det hade jag bara varit hemma en stund innan Irsa kom och vi tittade på lite True Blood. Blev en tidig kväll för min del, stupade nästan i säng.

Igår jag fått sovmorgon, vilket verkligen var nödvändigt. Trots de två extra timmarna jag fick sova så var jag helt slut, efter för lite sömn i helgen. Sen var jag även på sjukt dålig humör, så jag satt tyst i mitt hörn med min ipod i nästan hela dagen.

Idag
var jag på bättre humör, men fortfarande trött. Sov mer eller mindre hela bussresan till praktiken, och när jag satte mig för att rätta uppsatser i soffan på kontoret somnade jag rätt snabbt. Vaknade drygt en timma senare, och blev iväg släpad på fikan. Efter 2 koppar kaffe och en macka var jag lite mer levande igen, och fick senare under dagen rättat det jag skulle göra. Dagen avslutades tidigt, genom att jag fick skjuts av min handledare till Näl. Så trots att jag fick ta bussen därifrån, och tog en tur på Hemköp, var jag hemma mer än 2½ timma tidigare än vanligt. Har varit gött att bara sitta i soffan och ta det lite lugnt. Betalat räkningar, och har håller nu på och tvättar. Snart kommer även Anneli på lite ett litet snabbt besök. Inte helt fel, med tanke på att vi knappt har tid att ses innan det bär av till Chicago. Ska dock bli tidigt läggdags idag med.

Promise

jag orkar bara inte blogga.

om jag inte gör minst en ordentlig update imorgon, ger jag tillstånd till att den första som träffar mig får slå mig. det om nått borde väl vara nog med motivation, för jag gillar inte blåmärken ;)

I WANT



Jag är ganska säker på att den här redan kommer vara borta ur butiken om 17 dagar, men JAG VILL HA!! Visst, hade gärna tagit borta dom där blommorna eller vad det ska vara, men det är ju en giraff! En söt sådan också. Jag ska hålla tummarna.

Goosebumps



Amazing. Just amazing.

Please shine down on me!


Solen var ute större delen av dagen och det var varmt och skönt. Körde på ballerina skor utan strumpor och hade nog till och med kunnat lämna jackan hemma om det hade varit så. Dock blev det mulet och regn på eftermiddagen, vilket inte var lika trevligt. Men det kändes ju som att vädret var på väg åt rätt håll idag i alla fall.

Idag fick jag även sovmorgon, och de två extra timmarna att sova var guld värda. Så mycket piggare när man kan gå upp 7 istället för 5. Att sova 9 timmar är verkligen det optimala för mig. Synd att det inte händer så ofta nu under praktiken. Då skulle jag inte hinna duscha eller laga mat efter jag kommit hem. Hann även med en snabb-fika med Irsa på kvällen. Det blev verkligen lite för kort, men det är så det går när man är trött efter en heldag och måste i säng i tid :P Vi får försöka bättra på det senare i veckan.

Nu blir det sängen!

Sweetness



Den här lilla sötingen har nu blivit beställd och kommer att ligga och vänta på mig i Chicago när jag kommer dit. Hoppas nu på att den är lika bra som alla recensioner jag läst säger att den ska vara. Den har iaf alla funktioner jag var ute efter. Och det kan inte bli sämre än den jag använder nu. Ska jag bara se till att lära mig att navigera ett nytt märke av kamera. Det ska väl inte vara så svårt, men man vet aldrig, jag kan vara grymt oteknisk ibland ;)

don't you worry your pretty little head

Yes! Har lyckats fånga upp det trådlösa nätverket från internatet idag, så jag kan roa mig en liten stund, hehe. Har gjort mina 'uppgifter' jag skulle göra idag. Att rätta typ 20 läxförhör med typ glosor tar inte speciellt lång tid så jag har en del tid kvar för idag. Borde sätta mig och skriva på min rapport men det känner jag mig inte alls inspirerad till. Är trött, och seg. Verkligen inte rätt humör för att bara sitta och glo. Får tiden att gå långsammare. Men, men, den här dagen lär väll ta slut den med.

Nej, nu får jag gå och läsa någon annans blogg och hoppas det piggar upp mig lite!

It's keeping me up through the morning



Jag spenderar alldeles för mycket tid inne på forever21's hemsida. Tänker inte ens säga hur ofta jag sitter där och dreglar tittar. Här är iaf några små godbitar jag har hittat, och jag hoppas att något av det finns kvar i 3 veckor till så jag kan iaf hinna prova. Det är verkligen kul attt det kommer in nytt så ofta. inte som här, där det tar flera månader för de att bytas ut kollektioner. I vilket fall, den där grejen med pärlor och stenar är en ring, det syns inte så bra på bilden. Är grymt kär i väskan, hade varit kul med en som inte är svart nu i sommar.

hats, hearts, and the sun in our eyes



irsie looking snazzy at Hm yesterday :P

Giving you something to shout about

Jag vet inte riktigt vad som hände. Jag åkte till mamma på torsdagen, och sen var Irsa här på kvällen. Bloggen blev glömd. Fredagen var fullbokad. Frisörbesök, fika, middag hos mamma, filmkväll hos Jennie och sen sov jag hos mamma. Bloggen var inte ens på kartan då. Igår, var jag på Överby med Irsa och Sara, och sen var Irsa här igen och sen var jag hos grannen resten av kvällen. Bloggen var åter igen bortglömd. Jag känner att det här verkligen kommer var ett smakprov av hur sommaren kommer se ut, haha. Minns att jag förra året knappt ens kollade mailen varje dag. Så att sätta sig ner och skriva ett inlägg var alldeles för jobbigt, haha ;) Jag kanske blir mer motiverad om jag får fler kommentarer :P

I vilket fall, jag har introducerat Irsa till True Blood. Hon är säkerligen inte helt okej med det, för nu är hon fast, haha. Vi har bara 3 avsnitt kvar av säsong 1, så vi har varit flitiga på två kvällar. Eftersom avsnitten är en timma långa så tar ju 9 avsnitt ett tag. Jag tycker det är kul att se det igen, har bara sett dom en gång innan. Upptäcker nya detaljer den här gången.

Frisörbesöket var trevligt. Dock är det som vanligt, tar mig ett tag att vänja mig efter jag klippt mig. Tycker det blir så kort, trots att det bara är ca 1 cm som är avklippt på längden. Men det känns som mer med uppklippningarna. Och med alla slingorna är det konstigt att se sig själv så ljus, var längesen sist. Är ljusare än vad jag var i slutet av förra sommaren, och då var jag ganska ljus. Men det blir nog verkligen bra sen när solen har fått bleka lite också, och jag blir lite brunare.

Nu ska jag diska, och sen se på någon film.

till the morning shines it all away

Gårdagen kändes som en lång dag på praktiken, trots att jag hade fullt upp med lektioner hela dagen. Att det sedan regnade ordentligt på vägen hem gjorde inte saken bättre. Hann knappt bli varm innan man skulle byta buss och behövde gå ut i regnet igen. Frös som en tok när jag kom hem, och det höll i sig länge. Ljuspunkten på det hela var att jag i brevlådan fann min Bang cd från Empires, och en avi för mina nya högtalare. Det livade upp humöret ordentligt, speciellt tillsammans med det faktum att det är 4 dagars ledighet.

Idag ska jag hem till mamma. Ska laga flera par jeans, så de kan hålla i 3½ vecka till. Jag har även önskat våfflor, har varit sugen på det i en vecka snart, så det blir en riktigt god lunch idag. Nu ska jag fläta håret, och sen bege mig mot bussen!

From the photo album



Två år och några dagar sen.
Det var fyra mycket trevliga dagar i NYC, men det är lite svårt att fatta att det redan är så längesen.

Everywhere I go I see another memory

Den här veckan blir verkligen en skön vecka. Fick en extra ledig dag idag, för att min handledare fortfarande är sjuk, och varken hon eller jag hade några lektioner idag. Både hon och jag tyckte att jag lika gärna kunde vara hemma istället för att behöva sitta på en buss i flera timmar och sen bara vara på kontoret och inte göra någonting. Var betydligt mer produktivt att vara hemma än där idag, kan jag lova. När det dessutom är Kristi himmelsfärd på torsdag och klämdag på fredag, blir det bara 2 praktik dagar den här veckan. Ganska skönt måste jag säga :P

Så hemma idag har jag städat, diskat, vikt tvätt, strukit, ja, helt enkelt varit effektiv till att få det beboligt igen här hemma. Det är synd att det bara tar typ två dagar innan det ser likadant ut igen. Har även suttit och kollat igenom massa gamla bilder. Så mycket man glömt att man hade kort på, och massa minnen som kommer tillbaka igen. Måste verkligen se till att ta fler bilder, för det är verkligen kul att kolla igenom dom flera år senare.

Ikväll blir det Valentine's Day och tidig läggdags.

Sometimes I miss you like crazy

It's warmer in the basement



Grillningen igår blev lyckad. Till slut, haha. Det fanns en del svrigheter med att få tänt, och hålla det tänt, men till slut lyckades vi. Och kycklingen och grönskaerna blev grillade. Jag gillar dock gasolgrill mycket bättre. Sällskapet var även det mycket trevligt. Blev som vanligt massor av tjöt, om både det ena och det andra. Försökte oss även på en omgång av TP men det rann ut i sanden ganska snabbt. Förhoppningsvis hinner man kanske med en grillkväll till innan det bär av till Usa, för det hade varit trevligt.

Idag har jag mest segat. Kom i säng väldigt sent, och var inte allt för pigg imorse när jag gick upp. Har hunnit med ett par serier, är nu ikapp på One Tree Hill, Csi Miami, och 90210. Såg även sista avsnittet av Prison Break. Vilket kan översättas till att jag lipa som en tok en stund på förmiddagen. Har bara kvar The Final Break sen har jag kollat igenom hela serien. Lagom timing till sommaren att bli klar. För då blir det inte mycket tv-tittande av.

Imorgon är det praktik igen. Får se hur mycket bloggande det blir, förra veckan gick det ju inte allt för bra, haha. Men vi får se. Är i vilket fall en kort vecka, vilket är skönt.

You'll get stuck in my memory

Spenderade kvällen och natten hemma hos syster tillsammans med barnen. Först tog jag mig en extra tur från bussen för att fota lite, (får passa på när ljuset är okej för det), och sen lånade jag ut kameran till både Tilde och Eskil. Ser betydligt mysigare ut nu när träden börjar bli lite gröna och det inte ligger snö på åkern. Och det är betydligt mysigare nu när Alwa skrattar när jag busar med henne ;)



you never know, where you're gonna go

Dagens välbehövliga syssla är gjorda - jag har diskat.
Ville verkligen inte ställa mig där vid, vad som började likna ett berg, men visste hur jag skulle vilja göra det ännu mindre imorgon. Så det var lika bra att få det gjort. Ska strax bege mig in mot centrum, och busstorget. Ska hem till Anneli och sova över. Behöver dock fylla på mitt busskort idag, eftersom det är stängt imorgon. Då kan det bli knepigt på måndag morgon när jag ska försöka ta mig till praktiken.

Ska bara försöka bestämma mig för vad jag ska ha på mig. Alla mina jeans är trasiga, utom de jag köpte förra månaden, men de hatar jag att ha på mig. De töjde sig inte på det sättet jag trodde de skulle göra och är verkligen obekväma. Ett väldigt dåligt köp från den synvinkeln. Just nu sitter jag väldigt gott i mina leggins, men har inget som är långt nog att ha över dom. Så ja, det kommer nog sluta med att jag får ha dom där dumma jeansen iaf. Suck. Det är stunder som denna man verkligen, verkligen längtar till Usa. . .

Once I'm in, I own your heart



Jag tänkte vara lite fan-girl nu, haha. Fast bara lite. De flesta av er har hört värre förr ;)

Varje vecka under American Idol sitter jag med ett stort leende på läpparna när Lee Dewyze är på scen. Han är så otroligt charmig, och när han väl sen öppnar munnen och den där underbara, lite lätt raspiga rösten med rockiga undertoner kommer ut är det bara ännu bättre. Och det spelar ingen större roll vad han msåte sjunga för genre, för han gör allt bra! Han sjöng country förra veckan och var fantastiskt, och samma när han i tisdags var gjorde en Sinatra låt. Det kan bara inte bli fel. Kommer bli fruktansvärt besviken, och förvånad, om han inte vinner hela skiten i år. Så är det bara.

Och det är väl lika bra att ta den här diskussionen nu, för jag vet att den kommer. Ja, jag tycker att han ser bra ut, men mest är det hans charmighet som vann mig över. Och hans röst så klart. Så, nej, jag gillar honom inte enbart för hans utseende. Punkt.

Annars kom jag på lite fint igår att American Idol är nog mitt favorit program. Jag menar, jag gråter, skrattar, sitter som på nålar vid utröstningarna, och det är massa musik. Det har allt. Kombinerat dessutom. What's not to love?

Slut på fan-girling :P

What?!

Seriöst, jag har verkligen varit borta från skvaller alldeles för länge..

Läste precis att Hilarie Burton och Jeffrey Dean Morgan har en son tillsammans! Jag hade inte ens någon aning om att de är tillsammans..

man missar mycket när man struntar i att gå in på perez på flera månader :P

tl;dr ;)

De senaste två kvällarna har jag tyckt att det inte var någon större idé att skriva. För som ni såg blev det ca 3 rader av svammel, för att jag var så trött och orkade inte tänka eller skriva. Men idag, idag är jag ledig! Wohoo! ;) Då kan det bli lite mer innehåll, och troligen mer än en uppdatering. Lovar dock inte att det blir mindre svammel, det är ju trots alt fortfarande jag som bloggar, haha.

Onsdagen var trevlig. Hade första lektionen med klass 1. Gick över förväntan, speciellt diskussionerna. Det var verkligen kul att höra vad de tyckte, och kom på runt texten. På eftermiddagen hade vi dessutom skräp-plockar-dag. Eller eleverna hade, och eftersom man ska vara en god förebild så får man ju vara med. Var dock inte många meter väg det handlade om så det gick fort. Solen sken, så det var mest skönt att komma ut en stund. Eftermiddagen var första lektionen med klass 2, men vi körde inte texten då för de var så få där, av oliak anledningar. Istället pratade vi om lite allt möjligt och lekte 'lekar'. När jag kom hem hann jag inte mycket innan jag stupade i säng.

Torsdagen började inte så bra med att datan gick sönder. Suck. Blev dock mycket trevligare när jag träffade på Maria på bussen. Är förvånad att det tog 1 år och 8 månader innan vi stötte på varandra, med tanke på att vi bor på samma gata och allt :). På praktiken så var min handledare sjuk så jag fick ta de två lektionerna hon hade. Visserligen var det jag som skulle ha den ena i vilket fall, så gjorde inte mycket och sen gjorde den andra klassen bara prov. Jag åkte från skolan tidigare, och tog vägen förbi Torp för att fixa datan när jag ändå var i närheten. Tog 5 minuter och den funkade igen. Var samma skit som sist. Hoppas den håller under sommaren nu iaf, vill inte att den ska dumma sig där, för vem vet vad jag får betala då. Nu var det gratis. Kom hem redan vid 16 tiden, och det var verkligen skönt. På kvällen hann jag även med en tur till Överby med Anneli. Blev en kaffe och handling av mat, mest inför grillningen på lördag.

Det här blev ju lite långt, haha. Är förvånad om någon har läst igenom allt, brukar ju inte vara så ;)

liar, liar, pants on fire

jag ljög, det blir inte mer idag.

såg att körsbärsträden vid högskolan börjat få blommor nu. måste nog dit och ta lite kort på fredag när jag är ledig. de blommar ju ut så fort.

nu ska jag sova. typ.

what do you want from me?

Blev inte trött förrän nu, när jag satte mig i soffan med middagen färdig. Har redan hunnit duscha, så det är bara att slappna av resten av kvällen. Första dagen av praktiken har annars varit bra. Inga lektioner, så jag har mest suttit och skrivit på min rapport. Men det är bra det med, så jag kanske för en gång skull inte sitter sista dagen med typ hela kvar. Kanske är det så att jag börjar lära mig.

Orkar inte skriva mer, och vill väldigt gärna äta min mat. Mer imorgon.

i swear, i'd burn the city down, just to show you the lights

Precis gjort klart det sista inför imorgon. Finslipat på instruktioner, frågor, och min egna lektionsplanering. Som alltid i sista minuten. Men jag får skylla mig själv, för idag har jag verkligen segat med det. Ville inte alls, men ville ännu mindre göra det imorgon innan jag ska iväg. Ska upp tidigt nog. Nu ska jag bara fixa ner något bra att ha och läsa på bussen, sen blir det sängen.

snälla, snälla låt mig inte ligga vaken ikväll... Då dör jag imorgon när klockan ringer 4:58...

Why can't we keep sunshine in a bottle?

Kom precis in från att ha suttit ute i en timma. Mina armar luktar sommar, ni vet så som den bara kan göra efter huden har värmts upp av solen, och det finns än så länge en gnutta färg på dom också. Dock var det ganska kallt, så att njuta i fulla drag kunde jag inte riktigt göra. Men när jag stängde ögonen, vinden var stilla, och strålarna brände lite extra i en sekund eller två, då, då kunde jag nästan inbilla mig att jag låg på Foster Beach i Chicago. (förrutom sanden, och allt folk som fattades). Snart, snart...

Annars så har jag även hunnit följa med Anneli och Alwa och köpa cykel till Eskil. Fick även tagit en sväng förbi biblioteket och lämnat tillbaka två böcker. Är skönt, för jag ville inte behöva släpa med dom på tisdag och sen stanna kvar på vägen hem för att lämna tillbaka dom. I vilket fall så stannade dom kvar på lite kaffe. Ja, Anneli då, inte Alwa. Eller jo, hon fick nog en droppe eller två också :P

Nu ska jag göra klart en grej till Bojana, haha. Väldigt seriösa saker. Eller inte ;)

early in the morning

Eftersom jag verkligen försöker att få in lite tidigare rutiner inför praktiken, hann jag inte blogga igår kväll för att hinna i säng i en vettig tid. Så nu, denna tidiga söndagsmorgon när min klocka ringde redan 6.30, har jag tid. Igår var jag nästan hela dagen i Edet. Det hela började dock mindre kul. Jag kollade busstabellen, och stressade sen iväg. Stog och väntade men ingen buss. Nehe, jag hinner nog med att byta även med nästa buss tänkte jag, och väntade på den. Och visst var jag i tid till att byta, men sen stog jag där och väntade stället. Och ingen buss. Då började jag fundera lite, visst ver det lördag? Jo, det var lördag. Men det var även första maj = röd dag. Satans Sverige med dumma röda dagar som man glömmer av så lätt. Suck. Så jag väntade i nästan en timme i kylan och blåsten innan bussen faktiskt kom.

Annars var det en trevlig dag. Var först hemma hos mamma, och fick aven pratat med Helen utan att jag skulle springa iväg någonstans efter 2 minuter. Sen fika hemma hos Jennie, tillsammans med henne och Kristina. Vi körde klassiskt, och spelade skitgubbe. Jag och Jennie är experter på det, haha. Brukade spela först till 100 vinster när vi var små, och vi har våra egna regler också. Gick hem till mamma sen igen och blev bjuden på middag. Var lika trevligt som alltid att inte behöva laga mat själv. Kom hem strax innan 21 och hann bara se ett avsnitt av Prison Break innan jag la mig.

Idag är det absolut hög tid att göra klart inför praktiken. Imorgon börjar det.
RSS 2.0