all i want to do is love you

Det blev inte så mycket pluggande som jag hade tänkt mig, och som jag behövde göra egentligen. Mamma ringde imorse och lockade med bebis och jag är svag, och åkte dit. Så det blev lite mys med Alwa, som inte var på lika bra humör som sist men hade sina ljusa stunder också. Var duktig och åkte därifrån relativt tidigt, för att hinna med att plugga lite mer.

Mötte Irsa på torget och gick med henne när hon käkade och sedan gick vi till skolan och bibliotektet. Jag var dock inte på humör för att plugga där så jag åkte hem igen, och Irsa stannade. Väl hemma kollade jag på American Idol och läste på inför föreläsningen imorgon. Sjukt tråkigt att läsa om Englands ekonomi måste jag säga. Sen blev det lite mer plugg. Bytte gardiner och för en gångs skull kan jag nog få hålla med mamma om att de skulle behöva strykas. Kanske investerar i ett strykjärn till hösten ;)

Har efter det bränt ut mp3 skivor på mitt musikbibliotek, för att ha som backup om datan krashar igen. Vill inte behöva göra om allt igen, som  jag gjorde sist. Fick även bränt ett par skivor till Anneli. Nu ska jag gå och lägga mig, har ju som sagt skola imorgon.

i'll take every second they give before we expire



Så, då tänkte jag ta det lite mindre seriöst och skriva om resten av dagen. Begav mig som sagt in till stan för att möte Jennie för lunch. Blev god sallad på Ät & Bar's uteservering. Trots att solen inte ville bryta igenom molnen så var det behagligt och min luvtröja åkte snabbt av. Efteråt gick till Oden i brist på annat mer eller mindre. Vi provade kläder av blandad sort inne på Gina, haha, och jag köpte ny nässpray på apoteket. Extremt lyckad shopping, haha.

Jag blev som alltid sugen på kaffe så vi satte oss på Espresso House. Jag med en islatte och Jennie med en mocha. Blev inte många kort tagna, vi tog nog ett var på varandra under kaffet, sen tog Jennie på maten, haha. Eftersom jag trots allt blev ganska nöjd med kortet som Jennie tog på mig, så lägger jag ut det. Har trixat lite i Gimp bara, hehe, men bara väldigt, väldigt lite. Brukar krävas mer när jag har tagit med min kamera. Kan inte förstå varför, inte alls :P

När jag kom hem blev det till att direkt bege sig till tvättstugan. Har även varit duktig med att vika tvätten direkt den här gången. Tillsammans med vad som var kvar sen jag tvättade sist ;). Imorgon är tanken plugg med Irsa på skolan. Måste se till att bli klar med den där dumma rapporten, har tillräckligt med annat att göra ändå.

I've said it all before but I'll do it again



Jag vet att jag har tagit upp det här förrut i bloggen, men jag kan inte låta bli att göra det igen för det är viktigt. I helgen genomförde Invisible Children en aktion i hundratals städer, i hela världen, för att stoppa kriget i Uganda och befria de barn som mot sin vilja har varit tvugna att bli soldater.

För att få mer information om vad som faktiskt pågår, och har pågått i över 20 år, så den här filmen. Den tar bara 30 minuter men du kommer tänka på innehållet längre än så. Gå även in på deras hemsida och se vad du kan göra för de här barnen.

Detta är något som ligger mig varmt om hjärtat och visst finns det andra organisationer, andra människor i världen som behöver hjälp men man kan bara engagera sig i så mycket. Jag stödjer IC i deras kamp, gör du?

Fake smiles shines no light. The sun is not happy today

Får kanske börja ta och fundera om mitt val av väder-sida eftersom den i två dagar nu har fått mig att tro på strålande sol. Nu har jag dock hört från mamma att det ska bli bättre framåt slutet av veckan och helgen. Inte för att det är speicellt dåligt egentligen, men när man ställt in sig på sol, då vill man ha sol.

Nu ska jag gå och sminka mig och sen bege mig in till stan. Ska träffa Jennie för lunch på någon trevlig uteservering. Vi har ännu inte bestämmt ställe, så vi får se vad det blir. Sen har hon även sagt att hon ska ha en fungerande kamera med sig den här gången, så det kanske blir en bild eller två senare.

We're feeling so good, it's nine in the afternoon

Dagen i skolan var trots allt inte så överdrivet lång och tråkig som jag hade förväntat mig att den skulle vara. Trots extremt oförberedd, och då inte bara jag i  min grupp, lyckades vi förvånansvärt bra med uppgiften vi fick som vi även tyckte var ganska svår. Sen under eftermiddagen lyckades jag chansa mig igenom massa frågor om brittisk politik och deras regeringsystem, kände mig ganska nöjd över detta. Min lärare var nog lite förvånad också, jag brukar inte direkt svara rätt, ofta inte ens svara. Jag hade mest tur, haha. Nu har ajg iaf boken, så jag kan läsa tills på torsdag.

Kvällen blir annars inte speciellt intressant. Ska snart käka lite och sen försöka mig på ett par avsnitt av Big Bang Theory och läsa lite innan det är dags att sova. Imorgon ska det bli fint väder, ska vara ute en del av dagen i vilket fall, försöka hålla min hudton snäppet över likblek :P

The world has its shine

I natt drömde jag att Starbucks skulle öppna här i Trollhättan. I drömmen var jag ute och gick med Irsa och Sara, tror vi gick från skolan och då såg vi stora skyltar där Pressbyrån ligger i verkligheten, annonsera för Starbucks. Jag gjorde massor av glädjeutrop och hoppade som en galning medan de andra stog brevid och tittade på mig som om jag var en idiot. Precis som det skulle vara i verkligheten, haha. Är väll ryktet om Starbucks i Jönköping som fått min hjärna in på det spåret, skulle jag tro.

I dag är det även 3 år sen jag tog mitt körkort. Kom på detta enbart för att jag läste mitt inlägg från dagens datum förra året. Har dock inte utnyttjat det speciellt mycket de senaste 9 månaderna, runt 4 gånger skulle jag gissa på. Är sjukt sugen på att köra bil, speciellt nu när vädret börjar bli så fint.

Satt ute och solade/läste i ett par timmar i förmiddags. Kan ha fått en gnutta färg, kanske. Glömde ta på mig klockan så jag kunde jämföra. Men troligen lär det som nu fastnat idag vara borta tills imorgon. Det var skönt iaf att sitta där och det var ytterligare ett sätt att skjuta upp min rapport på, haha.

Snart ska jag se på Prison Break. Det är perfekt att det går på fredagar nu, så man har nått att se på lördagskvällar. Synd att det snart är slut bara.

it's my own definition of art

Sitter och stirrar på ett dokument, med en del skrivit i det men inte tillräckligt.
Och jag har ingen aning om vad jag ska skriva för att fylla ut tomrummet, för att få det fullbordat, till den text det måste bli i slutändan. På måndag kommer jag bli lynchad för att jag inte skrivit klart, men det går bara inte. Som tur är jag inte den enda som har detta problemet. Så vi blir ett par stycken iaf som sitter och skäms över att vi inte är klara, haha. Men förhoppningsvis får jag en liknande kreativ kick som igår när jag gjorde designen, fast det är för raporrten istället. Det vore underbart.

Har kaffe på kylning och ska strax gå och fixa mig en islatte, sätta mig ute och njuta i solen. Tar med mig anteckningsblocket, i fall andan faller på. :)

New and Fresh

Helt plötsligt blev jag lite inspirerad till en ny design och det kan jag inte tacka nej till!
Är helt okej nöjd, tog ett bra tag att få till headern så som jag vill ha den. Har även varit lite smart och sparat den så jag kan byta kort utan att behöva göra en helt ny, så som jag dumt gjort tidigare gånger.
Ska se om jag ska kunna ha kvar den här tills jag är i Chicago, och sen göra en ny där, med lite roligare kort. Men vi får se, jag brukar ju inte hålla mig fast länge med sånt här.


Nu ska jag gå och sova! :)

Hide the key 'cause I'm coming over



Blev väckt redan vid 7.18 imorse, något jag var mindre glad över just då men återhämtade mig snabbt och ringde mamma och bokade in att jag skulle komma dit på förmiddagen. Vid 9-tiden traskade jag iväg till bussen, i vårkläder bestående av leggins, kjol och enbart en tunn långärmad. Det var inte ens kallt i skuggan. Så underbart. När jag väl kom till mamma visade det sig att Anneli och barnen även de skulle komma dit. Vi spenderade förmiddagen först med lite kaffe inne och sen en stund ute på lekplatsen. Sen satt jag barnvakt åt Alwa en stund på eftermiddagen och hon som annars är ganska mammig, var så glad och gosig och skrattade massor.

När Anneli och Alwa åkt hem satt jag och mamma på hennes balkong och njöt av solen ett tag till. Tyvärr tar solen inte ett dugg på mig och det finns inte ett tecken på att jag ens varit i närheten av solsken, trots flera timmar av strålning. Jag tog 6 bussen hem och har inte gjort så mycket sen jag kom hem. Ska strax sätta på 'Så ska det låta'. Är inte speciellt noga med det ena laget där bland annat Caroline af Ugglas ingår, men det ska väll gå att genomlida det med.

Is that a new fashion?

Jag och syrran diskuterade att jag kanske skulle köpa skor till Alwa i Usa idag. Det blev lite konstigt ett tag...

Jag: Ja, kanske vinterskor.
Anneli: Nja, hon har redan ett par röda som varit Tildes. Men kanske ett par Rug?
Jag: *tänker  på vad i hela friden är det för matta* Menar du Uggs? *asgarvar*
Anneli: Jaså är det så dom heter.


Det var ganska nära iaf, haha.

Kan även tilläggas att jag någon minut senare hade problem med att komma på det rätta ordet för bidé. Försökte med både budoir och pissoar innan det blev rätt ;)

Stop asking, keep dancing

Vet inte riktigt vad jag ska klassifiera som det bästa med dagen.
För det första så fick jag godkänt på omtentan jag gjorde i fredags, med ganska god marginal också, något som jag bara ser som en bonus. Och det var ju självklart roligt.
Men sen så köpte jag även nya hörlurar till ipoden. Och det är fantastiskt underbart att inte behöva gå och hålla den i handen, greja med sladden för att den man kanske ska få ljud i ena hörluren. Så jag vet inte riktigt vad som varit bäst :P

Sånna där riktiga i-landsproblem.

Imorgon bär det av till Hjärtum tidigt på morgonen för att hänga en stund hos syrran. Borde egentligen duscha nu, så jag slipper imorgon och kan sova längre men jag orkar inte med det. Får hoppas att det kan få mig att vakna imorgon istället. ska dock packa ner lite scrapbook saker som ska med redan idag, annars komemr jag glömma typ allt.

Nu ska jag sätta mig och skriva en outline till min rapport so jag måste få klart i veckan. Så, Sara, jag jobbar faktiskt lite ;).

I'm not street but I do what I gotta do


Dages låt:
Pete Wentz Is The Only Reason We're Famous - Cobra Starship

Come on, any song that mentions Pete Wentz, even if it's only in the title, is good ;)
No but seriously, it's catchy just like most of what Cobra do musically.

One step at the time

Tanken var att börja med min rapport idag men jag känner ingen lust alls tills det. Istället går mina tankar till att rensa ur garderoben. Skulle nog ge mig mycket mer plats, eftersom jag redan förra våren innan jag skickade med Jennie väska nr 1 hem från USA la ner saker i den som jag visste att jag med 99% chans aldrig skulle använda igen men inte kunde skiljas från. Man vet ju aldrig. Hurm, man borde veta bättre vid det här laget. Har inte använt de sedan dess, så nu kanske man kan slänga/ge bort de plaggen.

Har kollat på Prison Break nu på morgonen, underbart att det är tillbaka! Slutade dock alldeles för spännande och nu när det bara är typ 5 avsnitt kvar på hela serien kan verkligen allt hända. Man har ju ingen koll på hur de vill avsluta det. Jag håller bara tummarna för att alla inte går och dör bara, haha. Så vill jag inte att det slutar.

I had just begun to forget

Det gick nästan att bortse från det faktumet att jag fyllde det där hemska nummret, om det inte hade varit för att alla skulle envisas med att skriva det överallt :/ Men det var allt en fin födelsedag, så där lagom med firande också. Irsa och Sara är på väg hem till mig nu för en filmkväll så ger en snabb update på vad som hänt de senaste dagarna.

Torsdag: Skola och sen efteråt kom Jennie till Trollhättan och vi gick och fikade tillsammans med några från klassen. Vi hann även med en snabb tur till Överby och sen en massa tjöt på busshållplatsen innan hon åkte tillbaka till Edet. Sen gick jag hem och pluggade grammatik. Mindre kul.

Fredag: Grammatik omtenta på morgonen. Gick bättre än första gången, något som i sig inte säger att jag klarade det den här gången. Men det kändes betydligt bättre iaf. Får se på måndag eller tisdag, troligen. Mamma hämtade mig på skolan och vi åkte till Överby, där vi träffade Anneli och barnen. Fika och mathandlande. Sen bar det av till Edet där vi började förberedelserna inför kalaset. Mitt i allt blev det att åka hem till min moster och morbror för att fira hennes födelsedag. Fick träffat mina kusiner och deras familjer, bland annat två kusinbarn som jag aldrig sett innan. Blir lätt så när man lämnar landet i över 2 år. De andra kusinbarnen hade även de hunnit växa ordentligt sen sist.

Lördag: Mamma väckte mig vid 8 och då var det frukost och sen direkt till att laga mat. Vi gjorde 4 matpajer och jag gjorde klart tårtan. Dukning och liknande fixades med. Sen kom mammas 'gubbe' Lars, syster+famij och bror+familj vid 11 och det blev lunch. Kaffe+tårta och en del prat. Alla åkte hem och sen blev det diskning och ihopplockning av allt. Efteråt satt jag, mamma och Lars på den solig balkongen och drack lite vin. Eller aj, Lars drack öl. Jag fick tog bara ett litet shot-glas, var inte så sugen. Åkte hem vid 17 tiden och har nu städat som en tok, för lägenheten såg ut som skit. Råkade även skada min tumma ganska ordentligt. Men det läker väll det med.

Nu ska jag plocka fram lite glas innan dom där två dyker upp. VickyChristinaBarcelona ska det ses på idag, om de hyrde som jag önskade :P

Those watermelon smiles just can't ripen under water

Ångesten börjar komma lite smygande nu. Tanken på att ytterligare ett år av mitt liv har passerat och allt det som jag kunde ha gjort, skulle ha gjort gör sig påminnt. Det värsta är väll att alla imorgon ska säga den fruktansvärda siffran högt, upprepade gånger. Ja, det är det som är värst. Nästa år kanske jag kommit över den här jävla åldersnojan, som bara ger mig onödig ångest, för rent logiskt så vet jag ju att jag inte är gammal. Men det verkar den inte fatta. Tur att man bara fyller år en gång om året, så det blir koncentrerat. Har tillräckligt med mina infall av OCD som medbringar ångest. Nej, nu slutar vi. Räcker att konstatera att imorgon är mina unga dagar slut. Suck.

Blev inte mycket av kidnappning, haha. Men vi hade trevligt på Överby istället. Innan det var det som sagt klippning och även det var trevligt. Klippte mig på frisörskolan i stan och det som tål att sägas är att man får se till att ha tillräckligt med tid om man ska göra det. För mig tog det 1½ timme typ men Irsa fick sitta i 2h 20 min innan hon var klar. Men i slutändan är det trots allt bättre att de tar sin tid och att det blir bra. Prisvärt är det i vilket fall, något jag inte tackar nej till.


Dagens låt: Behind the sea (Alternate version) - Panic at the Disco <3

Sitting on the stairs, waiting for someone who cares

Ytterligare en dag är snart till ända. Har dock lite svårt att komma på vad jag ska göra innan jag kan få gå och sova. Är ett par veckor efter på både Gossip Girl och Desperate Housewives men är inte sugen på att se nått av det. TV är väll inte ens någon idé att försöka sig på, bara massa reklam och inget kul att se på ändå. Imorgon är det American Idol, önskar det var idag så kunde jag sett på det.

Något annat jag är sugen på däremot är godis. Men det finns inget hemma och jag har inga planer på att gå och köpa nått heller. Det är trots allt bara tisdag idag. Sen vet jag även att jag inte vill ha det när jag väl har köpt det. Gillar chips bättre. Nej, byter ämne, annars klarar jag nog inte av att stå emot, haha.

Första lektionen av litteratur analys var okej. Läraren är lite underlig och har nog mer än en skruv lös. Till hans fördel är det dock att han var underhållande och informativ, så det kan nog bli bra ändå. Sen att jag är värdelös på att analysera litteratur är en annan sak. Kan bara inte se de möjligheter det finns bakom en text. Eller de underliggande teman och anspelningar på större saker än vad som faktiskt är skrivet. För mig är det som står det som finns. Kan bli måttligt intressant att se mina försök till att få fram vettiga svar på en del frågor om texterna.


Imorgon blir det klippning för min del. Ska bli gott som alltid. Sen var tanken att jag skulle pluggat i skolan men tydligen ska Irsa och Sara kidnappa mig. Har mina aningar om vad de har för sig men jag kan vara helt ute och cykla också. Så vi får se vad det blir.

Fraying all the ends, I can see right through it

Börjar få till en lagom dos av åldersnoja inför födelsedagen i veckan. Det här året har nog varit värst hittils, värre än när jag skulle fylla 20 och det säger inte lite. Förra året var bara lurendrejeri över att jag kanske kommit över det där, men inte då. slår tillbaka dubbelt i år istället. Fy!

Lite roligare är det dock att jag alldeles strax ska bege mig till Edet och ha en mysdag tillsammans med Jennie och Melanie. får se vad vi hittar på, troligen inte mycket. Jag ver hur vi fungerar, haha. Men vi har varit dåliga på det där med att ses sen dem om hem från Chile. En gång på ja, snart 3 veckor. Uruselt. Förbättring är på ingång.

Nej, om jag ska komma i tid till bussen så får jag nog sätta fart nu!

Cuddle-bug

Bury me in memories

Ytterligare en dag till ändå. Skola större delen av dagen, började med workshopen i grammatik som aldrig blev av i måndags. Jag och Örs var de enda som var där. Inte helt onväntat med tanke på att vi är de enda som inte klarade oss på tentan. Jag kan dock betydligt mer nu än då, även om mycket av det vi gick igenom idag kommer ha försvunnit ut från min hjärna tills nästa torsdag. Och en del av det som finns där kommer inte ut när jag sitter och tänker själv. Eller inte tänker är det väll mer. Så vi får se, mer än 8 poäng blir det i vilket fall.

Sen blev det seminarium om Brittisk kultur. Jag hade ännu inte fått tag på boken som vi skulle läst men klarade mig extremt bra genom att fejka mig igenom när Al var där och lyssnade. Tack och lov. Nästa gång ska jag läsa, för att fejka mig till om regeringen och sånt där, det kommer inte gå, haha.

Slutade mer än en timma senare än vad jag trodde. Blev en fika på Espresso House med Sara, Bojo och Örs. Stötte även ihop med min handledare från praktiken, vilket var trevligt. Sen åkte jag med Irsa hem och vi spelade Buzz. Fick lite motstånd, speciellt i musik kategorierna, vilket är trevligt. Vid 7 tiden bar det av hemmåt och det avr trevligt att ha dödat ett par timmar som jag annars skulle ha suttit här hemma och haft det tråkigt på.


Nu ska jag sova. Enligt weather.com ska jag vakna till sol imorgon, så det hoppas jag på. Soluppgång 6:13, men då hoppas jag att jag fortfarande sover. Så länge solen strålar när jag vaknar är jag nöjd. :)

When you feel that rush, that's where it is



Känns som om den här dagen kan bli lite lätt seg. Trots att jag inte slog upp mina blå förrän 9.20 idag känns det redan som om en dag har gått förbi och det är bara strax efter 12. Anledningen till att jag vaknade så sent är verkligen inte för att jag gick och la mig sent, för jag släckte 22.13 och somnade strax efter, utan för att jag låg vaken i lite mer än 2 timmar mitt i natten. Är så sjukt tråkigt när det händer. Är glad att jag i vilket fall kunde somna om till slut och inte behövde gå upp vid 5 som klockan visade sista gången jag kollade på den. Hade en ovanligt udda dröm, till och med för att vara mig efter jag somnat iaf, men den var kul.

Har sedan frukost gimpat lite och kollat upp precis vart Starbucks ligger på Frankfurts flygplats. Bäst att förbereda sig :P. Har tur att den ligger på den terminalen jag ska var på. Det riktigt vattnas i munnen på mig redan. Det är patetiskt.

Ska ta tag i en av mina böcker för kursen nu, lika bra att komma igång. Tyvärr har jag sett trailern till filmen som är baserad på boken, och den verkar sjukt dålig. Så jag ser inte direkt fram emot att läsa den. Hoppas innerligt att den inte ska vara usel.

say it with a song



"i know it's sad but sometimes
moving on with the rest of your life
starts with goodbye"

Up, away and home again

Jag började dagen med redig fart. 20 minuter efter att jag klivit ur sängen satt jag på bussen hem till mamma och vid kvart i 9 var jag där. Hade dock inte hunnit med frukost hemma så skafferiet var mitt första stopp. Strax efter 9 kom Anneli och Alwa. Anneli gick till läkarstationen och Alwa blev ledsen. Sen låg jag och hon och gosade i sängen tills hon somnade. Blev fika när Anneli kom tillbaka och sen permanentade Anneli mamma. Fårkrull blev resultatet, haha. Efter detta gick jag iväg till bussen och Anneli åkte för att hämta de andra busarna på dagis.

Vet inte vad jag ska hitta på nu, laga mat är nog nått som händer ganska snart men annars är det tomt. Vet vad jag borde göra men det är inte lockande :P. Får se om det blir filmkväll senare med Sara och Irsa också.




Anneli förstör när jag och Alwa ska ta seriösa kort, haha.

All thats missing are green leaves on the trees



En betydligt roligare dag idag. Inte utråkad ett dugg.
Gick hemifrån strax innan 1 och kom inte hem förrän strax innan 8. Började med kaffe tillsammans med Irsa (Örs) nere vid älven. Lite blåsigt men definitivt bra vår väder. Sen var tanken en grammatik workshop i skolan men vår lärare dök aldrig upp så det blev det inte. Istället skrev jag ut min biljett och lånade den mesta kurslitteraturen på biblioteket. Har även hunnit med en tur till det vanliga biblioteket och lånat två böcker där med. Var så duktig och läste klart Obama boken imorse! Tog mig "bara" typ 6 månader att läsa ut den, tror aldrig det tagit mig så lång tid att läsa en bok. Mitten delen var så tråkig, därför det tog sin lilla tid. Men resten var väldigt bra och intressant.

Sen gick vi och bokade klipptid och efter det stötte vi ihop med en av Irsas gamla klasskamrater och stog och pratade ett bra tag. Sara tog sig in till stan och vi åkte till Överby. Provade lite kläder på HM. Örs valde en sak till mig och jag en åt henne. Jag var lite mer taskig, haha och hon såg för tokig ut. Bilden ger inte rättvisa till hur hemsk tröjan faktiskt var. hihi. Sen köpte både jag och Örs solglasögon, har dock ingen bild, men de är sjukt coola ;). Mamma kommer få slag imorgon, haha.

Imorgon blir det en tripp ner till Edet. Alwa-gos och troligen fika med syster yster och mamma. Kanske filmkväll sen på kvällen också med Örs och Sara. I like it!

Thnigs You Do When Bored



- Försök nummer 7119 till att läsa klart Obama-boken. Blir distraherad efter en halv sida och glömmer sedan av att ta upp boken igen.
- Lägger in x antal skivor från samlingen till iTunes. Har nu ca 300 fler låtar.
- Bränner en skiva till Irsa.
- Drömmer om Starbucks.
- Klipper Donnies klor.
- Kollar upp fler felhörda texter på kissthisguy.com
- Läser nyhetern på Google.
- Kollar vad det ska bli för väder i veckan.
- Sitter i soffan och väntar på läggdags.
- Organiserar ett redan organiserat skafferi.
- Gimpar i 10 minuter innan det blir tråkigt. Resultat ovan.
- Bloggar.
 
Nu blir det väll ytterligare ett försök på boken innan jag äntligen kan få gå och lägga mig.

We might have started singing just a little soon

Jennie och Issa åkte ifrån mig för bara en liten stund sen och det är sjukt tyst hemma nu. Efter att vi har pratat mer eller mindre nonstop sen igår eftermiddag har man vant sig vid konstant ljud. inte för att jag inte har på musik, haha, men det är inte riktigt samma sak.


Som vanligt när vi ska ge oss ut blir det inte mycket bevnt av det. Efter att hälften av de som skulle kommit inte kom blev det bara vi 3 och Irsa men Irsa skulle inte med ut. Så vi hoppade över den delen och allt som allt blev det en drink på hela kvällen. inte som planen var från början med vi hade allt trevligt ändå. Massa tjöt om gamla minnen, vi behöver egentligen nya saker att prata om men det brukar det sällan bli, haha. Stackars Irsa som knappt förstog vem någon var vi pratade om. Gick och la oss vid halv 1 tiden, men sen låg Jennie och Issa och filosoferade i ett par timmar. Jag halvsov och hörde hälften kanske.

Idag har vi suttit och kollat på dumma youtube klipp och Jennie har tagit kort på mina tatueringar, hade inga bra på dem. Sen hade hon även en fotosession på Donnie, han var mer eller mindre helt förskräckt under tiden. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Har inget direkt att se på heller, och jag är lite feg än så länge och vägar inte fixa nått nytt heller. Ska hålla mig minimal med sånna olagligheter :P Så vi får se vad det blir. . .

Rise and Shine

Klockan är bara 9:17 men jag har hunnit med en hel del. Jag och Tilde har ätit frukost och jag har även diskat. Bakat en hallonpaj som kan komma att smaka skit, för det är en hel del eget hopkok i receptet. Nu duschar lillskruttan, ska snart ge mig in dit och tvätta håret på henne. Vid 10 tiden kommer syster+resten och vi ska fika. Längtar redan efter kaffet, haha.

Jag rekomenderar min Twitter för frekventat uppdateringar, använder den mycket mer än jag trodde jag skulle göra.

And then there was darkness again

Okej, det blev ingen design idag. Är trött redan nu, tror det är av ren vana vid det här laget för så tidigt var jag inte uppe idag. Så det får bli ett projekt för helgen, för imorgon eftermiddag och kväll är Tilde här.

Äventyret till Torp var även det lyckat. Eller ja, halvlyckat. Lyckades återigen köpa fel storlek på muttrar till sängbenen. Och då mätte vi ändå med linjal för att få rätt mått, men nej då, det funkade inte. Sen passade inte hörlurarna jag köpte i ipoden. Sorgligt, för jag använder den trots allt varje dag. Är inget kul när den är sönder. Hittade lite annat smått också, men höll ganska hårt i plånboken trots allt.


Fick dock pysslat förrut, eller ja, jag gjorde mitt nya anteckningsblock personligt :). Inte helt lätt när limmet tog slut och mina roligaste pysselsaker har blivit kidnappade av Anneli men jag blev ändå rätt nöjd. Och jag organiserade i min allt-i-allo garderob. Finns till och med lite plats över nu. Ett mirakel faktiskt. Någon dag ska jag även ta tag i kläderna och rensa ut det jag inte använder. Kan nog bli mycket plats där med, hurm.


Ska snart gå och lägga mig, är trots allt skola imorgon även om jag fått för mig att det är lördag hela dagen. Mamma trodde jag blivit helt tokig när jag pratade med henne, haha.


Dagens playlist: Kelly Clarkson - All I ever wanted och Kate Voegele - Don't look away mixat.

Tweet, Tweet

I've given in. I have a Twitter.

Ni kan ju följa dne om ni vill, men vi får se hur uppdaterad den blir. Har inte knutit den till min telefon av den enkla anledningen att min telefonräkning i sånna fall skulle stiga med 300% och det är jag inte sugen på. Är hög nog som det är redan nu.

Nu ska jag gå och typ pyssla lite. Update om dagen kommer lite senare. Kanske även en ny design. Väldigt mycket kanske på det sista. :)

You're all I need to fall into



Igår kände jag verkligen att det är vår. Jag hoppas verkligen att den är här för att stanna nu. Sista dagen på praktiken gick blandat. Inga problem med lektionerna eller eleverna utan mer min handledare från högskolan. Det mötet var väll mindre kul. Jag behöver mer tid för att formulera ihop mina tankar än vad ahn ger mig, jag kan inte kommer på saker som faktiskt stämmer bara sädär. Sen hade han inbillat sig massa saker om mig innan som verkligen inte stämmer. Vi fick i vilket fall rett ut det, så att han förstog mig lite mer efteråt. förhoppningsvis. Min handledare på prkatiken sa i alla fall jätte fina saker om mig och det gjorde mig väldigt glad.

Slutade redan vid 1 så jag åkte direkt hem till mamma. Var längesen man kunde åka dit bara så där, har inte haft tid nu under praktiken. Först fick jag middag, något man inte tackar nej till och sen drack vi kaffe ute på balkongen. Jag hivade upp byxor och drog upp ärmarna till försök nr 1 till att få bort likfärgen från mig :P. Det lär ju ta ett tag, haha. Det var varmt och gott och jag blev lite lätt hyper av kaffet eftersom jag inte druckit på ett par dagar.

Sen bjöd vi in Anneli och Alwa så dem kom en stund. Alwa var på mixat humör, en stund extremt glad och skrattade som bara den och sen extremt ledsen. Men gosig som alltid. :)

Nu ska jag sminka mig sen bär det av mot Torp för lite shopping med Irsa. Är lika fint väder idag, och temperaturen har redan stigit med 10 grader sen jag gick upp. Hoppas på en grad eller två till, blir ännu goare ute då :P Men jag jag klagar inte, bättre än snö och regn.
RSS 2.0