Tillbaka i Sverige

Nu är jag hemma igen!
Flygresan gick finfint. Inga förseningar, snarare tvärtom vilket alltid är en trevlig överraskning. Väskan hittade hem den med. Blev hämtad av hela familjen Hellner, och till och med Alwa ville kramas. Det var verkligen en trevlig överraskning. Åkte hem till mamma där det först blev kaffe och senare middag. Tillsammans med Lars begav vi oss sen hemåt till mig, och jag dumpade ut mina väskor på soffan för att mamma skulle kunna ta med dom hem till sig igen. Lägenheten var i fint skick, jag hade ttydligen städat ganska bra innan jag åkte. Dock hade jag glömt en hel del detaljer som fanns hemma. Till exempel hade jag inget minne av att min diskbänk var så mörkt grå som den är. Saknar även redan Helen's diskho, min är så sjukt liten. Sen var det en del annat som jag totalt blockerat bort. Ska nog försöka mig på lite omstyling i höst, kändes inte helt jag här hemma faktiskt. Får se hur det går.

Något mer som jag verkligen måste göra är rensa mina garderober. Fick knappt plats med allt, och det finns så mycket som jag inte använder i dom. Blir nog ett mitt-på-dagen projekt imorgon. För förmiddagen är tillängnad mina lovely friends och fika på Espresso House. Ska bli fantastiskt kul att ses igen. Sen på eftermiddagen kommer Kristina hit, och förhoppningsvis även Jennie.

Nu ska jag kika på nån serie innan jag hoppas i säng. Har nog varit vaken runt 32 timmar nu...

Wash up. Pack Up.

Haller pa och tvattar for fullt. Har sparat i tvattkorgen lange nu for att kunna tajma in det bra innan jag aker hemat igen. Dock har detta inneburit att jag knappt har haft natt att ta pa mig de senaste dagarna forutom klader som ar gjorde for Svenskt klimat. Jag hade lika garna kunnat akt hem med grejer smutsiga, det ar ju inte direkt sa att jag kommer kunna anvanda mycket av det som jag gjort de senste veckorna. Har starka kanslor av att jag kommer vilja slanga pa mig vinterjackan pa sondag :P

Igar tog jag och barnen en sista tur till stranden. Var valbehovligt att battre pa solbrannan en sista gang. Ar ju inte i narheten av sa brun som jag var i mitten av juli, men battre an vad jag kommer vara om en manad, haha. Kvallen spenderades pa Nicke's hockey traning, och sen satt jag, Helen och Linden ute pa dacket och drack lite vin.

Idag ska barnen ga och klippa sig, och det ska goras ett par andra arenden. Jag behover ta mig en tur till Target och till CVS. Ikvall ar det hockey igen, far se om jag kanner for att folja med eller inte. Kanske behover provpacka for att se om vikten ar pa min sida eller inte ;)

Chilly Wednesday

Jag fick besok forra veckan, och den lilla tid jag spenderat framfor datan minskades annu mer. Dagarna bara flog fram, och nu har jag bara 3 dagar kvar i Chicago innan det ar dags att aka hem till Sverige igen. Jag och Malin hade det i vilket fall valdigt roligt forra veckan, aven om jag passade Marcus och Nicke under dagarna, nagot som inte var planen fran borjan. Kvallarna blev blandade med middagar och utgang. Fredagen blev vladigt livad nar Helen aven beslutade sig for att hanga med ut. Nu nar amn aterhamtat sig ltie fran det har jag akt pa en forkylning. Lite halsont och sant dar kul. Men man kanske ska avsluta sommaren som jag borjade?

Idag var tanken forst att aka till stranden. Men det blaser lite val mycket, och temperaturen ligger nagot langre an tidigare. Sa det blir framskjutet till imorgon nar blasten ska ha lugnat ner sig och varmen kommit tillbaka lite. Istallet ar tanken att vi ska aka ner till Zoo. Jag och Nicke vill garna ga, men Marcus ar mindre road over utflykten.

Nu ska jag ga och fixa lite lunch innan det ar dags att ge sig av.

Rocking at the River





Efter en formdidag pa stranden, dar jag aterigen lyckades branna ansiktet lite, begav jag mig ner till stan for att ga pa festival. Var sjukt varmt hela dagen, och nar solen gick i moln var det valdigt skont att temperaturen gick ner ett par grader. Mindre skont var det att det kom massor av graa moln och blixtar. Precis innan Good Charlotte skulle ga pa blev det fler och fler blixtar, och nagra regn droppar foll. Syntes pa arangorerna att de funderade pa om det var okay for dom att spela eller inte. Bandet kom ut, och himlen oppnade sig. Ordentligt. Kandes som om nagon stog och hallde vatten pa en. Kandes som man fick mer vatten pa sig an nar man star i duschen. Showen var annars valdigt bra, och de kunde spela hela utan att regnet forstorde. Jag tyckte bara det var tur att det var sa pass varmt att det inte gjorde natt att man var blot. Var aven valdigt glad att jag inte hade vitt pa mig, haha. Mindre kul var det att ta taget hem sen och behova vara dyngsur. Fanns en liten flack pa ca 5x2 cm som var torr pa klanningen nar jag kom hem. Pa kortet har jag till och med hunnit torka upp ordentligt mot hur jag sag ut under showen. Men det var minnesvart i vilket fall. Men nasta gang jag ser dom, da gor jag garna det inomhus sa man ar saker pa att man haller sig torr ;)

12 Augusti 2010

Torsdag idag. Veckan har gatt fort fram, aven om jag inte gjort mycket mer an att ligga pa soffan och antingen lasa eller kolla pa tv. Idag har jag faktiskt varit ute. (Veckan har inte utnyttjas for det basta for solbrannan :P) Marcus och Nicke hade private traningsgrej for hockeyn ute i en forort och jag akte med. Hade ju inget battre for mig. Nar vi kom hem misshandlade Helen mitt har lite. Tanken var att gora jamna ljusare slingor med folie. Haret har annu inte torkat helt men det ar bitvis valdigt flammigt, och inte direkt jamnt. Men jag har saker sett varre ut i huvudet, och ar det allt for hemsk koper jag bara farg och slanger i. Latt fixat nar man har ljusare har. Imorgon hander inte mycket pa dagen, vad jag vet iaf. Tror att Helen har planer pa stranden, nagot jag absolut hakar pa. Pa kvallen blir det ju som sagt Good Charlotte.

Entering this madness. Keeps me wanting more.

Önskar att jag hade haft någon rolig bild att förgylla det här inlägget med, men tyvärr har jag inte det. Har inte ens en tråkig gammal att slänga upp. Ytterligare en dag då jag inte gjort speciellt mycket. Läst en hel del, dock inte så mycket inför hösten som jag kanske borde ha gjort, tappade bort mig mellan sidorna i en annan bra bok. Lätt hänt.

Har inga större planer för imorgon heller. Om Helen och barnen beger sig mot stranden hänger jag nog med på det. Kan inte tacka nej till en chans att hålla uppe solbrännan. Annars är kalendern tom fram tills på fredag då Good Charlotte står på schemat. De spelar på en festival nere i stan, och det är billigt, och jag var väldigt imponerad efter Bamboozle i Juni att jag inte kan låta möjligheten att se dom igen gå förbi.

Nu ska jag läsa lite till, och sen sova.

P.s Grattis till Anneli, som fyller 33 år idag! D.s

The sun is shining on


Home alone

Helen och Linden kom hem igar morse, efter diverse forseningar, och efter ett par timmars barnvaktande nere i stan medan Helen fixade lite pa jobbet, sa ar jag numera ledig. Inte bara under helgen heller, utan hela nasta vecka ocksa. Kommer den vanliga fragan, vad i hela friden ska jag hitta pa? Kan val dock saga att jag vann med solbrannan, hehe. Dom hade haft en del regn, sa dom kunde inte ligga pa stranden sa som man kanske hade hoppats pa.

Idag har jag hjalpt Linden med hans itunes i studion. Det ar en historia for sig, och det tog flera timmar langre an vad det hade behovt gora. Sen har jag bara last infor hosten. Den ena boken kom haromdagen och jag satte igang direkt. Den ar stor och tjock, sa det ar ingen ide att vanta med det. Ar jatte intressant men higlighter pennan gar varm och det kommer anda behovas skrivas sammanfattnings anteckningar. Dessutom ar det lite val mycket matte i det hela for att jag verkligen ska fatta en del saker. Men det ska val fungera det med efter lite genomgangar.

Ar aven hemma sjalv over helgen. De andra begav sig till Indiana/Michigan i ett par dagar, en jag klarade mig fint utan ett hus fullt av andra barn och vuxna. Istallet ar jag kvar tillsammans med hundskrallet. Egentligen borde jag ga ut ikvall. Lollapalooza ar den har helgen, och jag hade verkligen velat ga men det ar bara for dyrt. Efterfesten jag kikat pa ar ju dock gratis, men jag kanner egentligen inte for det. Har nog blivit lite trakig over sommaren, nagot som jag verkligen inte planerade for. Kommer val bli soffan med Hot Tub Time Machine som kom pa posten idag. Vill aven se Step Up 3 som har premiar idag men funderar pa att vanta med det till nasta vecka.

Nu ska jag dock ga ner och kika pa vad jag ska gora till middag. At inte den basta lunchen idag och ar sjukt hungrig redan.

Racing like a freight train

Jag och barnen har forsokt halla oss sysselsatta pa basta satt de senaste dagarna. Planerna pa minigolf i lordags gick mindre bra nar det inte fanns parkering nagonstans i narheten, och det troligen hade tagit lang tid innan vi fatt en plats. det orkade vi inte med att vanta pa. Det blev till att aka hem istallet och hoppas pa battre lycka nasta gang. Sondagen spenderades mest pa stranden. 4 timmar och min solbranna var tillbaka. Fick aven lite for mycket solbranna pa vissa stallen, hehe. Pojkarna hittade kompisar fran skolan och grannen sa de var mycket nojda over dagen. Nar vi kom hem var vi helt slut allihopa. Det tar pa krafterna att vara ute i solen sa pass lange, speciellt pa dom som haller pa och graver och har sig. Maste dock saga att vattnet i sjon har varmt upp sig lite nu och det ar inte fullt sa plagsamt att vada ut en bit.

Igar gjorde vi inget speciellt. Var ute nagon timma men det var sa himla klibbigt att ingen av oss ville stanna kvar ute. Blev lego pa vardagsrumsgolvet istallet och sen pa eftermiddagen en tur till Target och dollar affaren. Idag ska vi aka ner till stan och ga pa bio. Cats & Dogs star pa onskelistan, och jag ar mest tacksam over att det inte blev Toy Story 3. Hoppas aven pa att regnet ska halla sig borta medan vi maste ga ute. Imorgon kanske det blir en tur till stranden igen, dock inte lika lange. Kan ju inte lata Helen vinna med solbrannan bara for att hon har haft fordelen av att vara i Karibien :P. Pa kvallen, om regnet haller sig borta, kanske vi gor ett nytt forsok till minigolf.
RSS 2.0