All of a sudden I miss everyone

image12

Sasongsavslutning igar av One Tree Hill. Var ett valdigt bra avsnitt, aven om jag, som sa ofta satt och smagrat genom hela avsnittet. Brukar ju sluta sa nar jag tittar pa tv. Kanns verkligen sorgligt att dom inte ska borja visa sasong 5 forran i januari 2008. Dom borjar iaf spela in nya avsnitt den 18 Juli i ar, sa det kasnke blir en svang ner till Wilmington, NC i Augusti som variot planen nu ett tag. Ville verkligen vara saker pa att dom haller pa att spela in da, man vill ha storsta mojliga chans att fa syn pa dom.

Nu bar det av till Six Flags med Magda och hennes familj, hoppas jag kan sta ut en hel dag med mest polska..:P..

Bil Service

Var pa vag med Ben for att aka till poolen och simma lite. Nar jag svanger ut fran uppfarten har en gul liten lampa borjat lysa. Fram med instruktionsboken for att lista ut vad det ar. Jaha, ta bilen till verkstaden. Jiho! Aker tillbaka och far ta jess bil istallet. Fick sen instruktioner om att ta bilen till verkstaden, pa min lediga tid, utan att bestalla tid. Ta med en bok, sa Bryan. Ipod, bok och humoret installt pa att vanta manga, manga timmar. Kommer dit och far instruktioner att sitta ner och vanta. Sen kommer en annan kille in och tar ner bilen till service, efter bara 10 minuter, mycket overraskande. Jag ar fortfarande saker pa att det ska ta lang tid, sist var det vantetid pa typ 4 timmar. 10 minuter senare kommer han tillbaka med bilen och sager sa tjackt, "Jag tycker inte sota svenska flickor ska behova vanta". Sa han hade helt enkelt latit mig ga fore alla andra, for att jag ar svensk. Sen fragde han om vi kunde ga ut nagon gang med, men sa roligt ville inte jag ha det. Var iaf valdigt glad over att inte behova sitta dar i all oandlighet.

Sun is rising

Uppe tidigt, trots att det ar lordag och jag kan sova. Vaknade som vanligt av Ben som springer runt och tjoar. Sa nu sitter jag har vet inte riktigt vart jag ska ta vagen. Jobbar 2 timmar idag, mellan 11-1, sa formiddagen kan man inte gora mycket pa, sen har jag eftermiddagen redan uppbokad. Men de timmar fram till 11 kommer sega sig fram, och jag har ingenting att titta pa. Eller ja, OTH finns ju alltid men det var inte langesen jag kollade egenom de 3 forsta sasongerna, och jag behover iaf lite paus imellan dom. Far vall forsoka hitta nagon gammal film i aldorna har, tror inte jag har mycket tur till det men kan ju vara vart ett forsok iaf. Nej nu sitter jag bara har och skriver massa menigslost, inget kul for nagon..

Do you feel it too?

One Tree Hill igar, underbart. Gillade verkligen det avsnittet. Finns sa mycket som borde bli besvarat nasta vecka, som jag redan har mina teorier pa, men som troligen inte kommer fa nagra svar forran nasta sasong, som ar oh, sa langt bort. Visserligen kommer nasta avsnitt, sasongsavslutningen bli ett bra avsnitt, ett riktigt bra avsnitt, kanner det pa mig, men som vanligt kommer det inte vara nog. Det ar verkligen som en drog, OTH. Men behover en dos av det, helst varje dag..:).

Keep Holding On

                 


Forsta delen av dagen har varit bra, trots 5 time-outs bara under frukosten for Ben. Sen ensam med Rachel, som sov hela tiden. Bra for mig da jag kunde gora mig oirdning i lugn och ro. Sen ivag for lunch med Linn och Konrad. Nytt stalle, buffe med massa god mat, billigt ocksa.. Sen hem och dags for Ben's nap. Nu snart 3 timmar senare sitter jag har. Har ca 10 minuter kvar innan jag borjar jobba, mindre kul. Vet att det bara ar 3 timmar, men dom kanns alltid sa langa. Ska ivag till poolen med Ben, kanner mig dock inte sa sugen langre. Vet att det ar kul nar vi val kommer dit men vagen dit kanns lang.

One Tree Hill ikvall, tror minsann att det ar sasongsavslutning, det ar vad dom sager pa reklamen. inte kul alls, hur ska hela sommaren ga utan nya avsnitt. Gillar att dom ska hoppa 4 ar framat till ansta sasong, kanske kanns lite mer trovardigt nar alla skadespelarna ar ca 24-25 och spelar just nu 18. och kul med lite mer mognare handling. inte for att jag klagar pa hur serien ar nu, verkligen inte. Beroende pa vart Magda hamnar med sin nya vardfamilj, sa ar planen Wilmington i Augusti eller November. Hoppas lite pa Augusti, ar sa himla sugen pa att aka dit..

Nog med tjot, dags att jobba.

Löneförhöjning

Den trevliga regeringen har i Usa har antligen forstatt hur underbetalda vissa personer ar, da bland annat vi Au pairer. Sa vi ska fa loneokning, vilket ar mycket trevligt. Sa den 24 Juli, hojs min lon fran 140 till 158 i veckan, valdigt trevligt, maste jag saga. Sen nasta Maj hojs den yttligare till 177 i veckan, hinner med att fa lite av den lonegraden ocksa..:P.. Aven om 18 dollar inte later mycket, sa gor det en hel del i veckan.

Trott, som alltid, men ser fram emot morgondagen, lunch med Linn och Konrad, alltid lika trevligt. Sen forhoppningsvis bad i sjon pa eftermiddagen. Hoppas pa bra vader som idag.. Maste ju halla solbrannan uppe..:P..

Every song ends, is that a reason not to enjoy the music


image9
Det har ar min nya kompis. Kopte den som "avslutningspresent" igar nar vi slutat helgekursen. Helt seriost sa har jag gatt och spanat pa den lange, men inte varit helt saker och inte heller haft pengarna till det. Hade aven helst velat ha den i rosa, men jag tankte inte betala 50 dollar extra for en farg, nar jag inte behover 2gb mer i minne. Inte ens jag ar sa besatt av en farg. Sa nu kan jag lyssna pa min alskade musik aven i mitt rum, inte bara i bilen. Basta ar att hojer man till max ar det sa hogt att jag fortfarnade hor bra nar jag ar i badrummet och ipoden ligger pa min sang.
Spellistan for idag var Fall Out Boy - Alla latar.

I Believe in Magic



 FALL OUT BOY
31 Maj 2007

Oforglomligt och Magiskt

Sa underbart bra. Efter 3 timmar av usla forband, det sista plasammast och langst, kom FOB ut pa scenen och Tweeter Center kunde inte latit battre. Jag och Magda hade bra platser, mitt framfor scenen. Onskar de hade varit lite narmare men trots allt, man sag ypperligt. Annu battre nar man mitt i konserten vander sig och och man star ca 7 meter fran Pete Wentz, da kanner man akta lycka. Och ja, man blir lite smatt kar i honom under konserten, och star och konstaterar hur fin han ar i haret idag. Jamfort med de sega forbanden gar tiden nu fort och man hinner inte ens blinka innan det ar slut. Verkligen en av mina basta kvallar nagonsin. Blir fortfarande lite latt lyrisk av att tanka pa det. Blev sent, halv 1 var jag hemma men det var det verkligen vart. Gillar dessutom att Pete avslutade med att saga att dom kommer tillbaka i host, gissa vem som ska dit och titta da?
RSS 2.0