Let's Be Alone Together

Det var jobbigt att säga hej då till Paty igår. Riktigt jobbigt. Trots att jag visste att jag kommer att se henne om lite mer än två månader så sved det ordentligt. Vi satt och grät på Targets parkering en stund sen fick det var bra. Kommer bli tomt att inte ha hennes livsglädje "runt hörnet" längre. 
 
Är inte riktigt samma som när jag sa hej då till alla där hemma för dryga 7 månader sen. Där vet jag att jag kommer få se igen, och när, och att de alltid kommer finns där. Här där man har limiterade vänner är det värre. Det är en så mycket större del som försvinner. 
 
Känns väl sådär inför mammas besök bara tanken på att släppa av henne på flygplatsen om lite mer än en månad. Kommer gråta floder. Trots att jag vet exakt när jag kommer se henne igen. Suck, hon har inte ens varit här än och jag sitter med tårkanalerna öppna. Och det här är anledningen till att jag inte stannar i Usa för alltid. Det finns för lite av det som finns hemma. Banden är starkare för vad som finns där än här och det är inget jag ser kommer ändras. Jag må komma hem till, ja, ingenting egentligen, men det löser sig. Jag har mindre om jag skulle stanna här. Mitt år har hittills varit precis vad jag behövde, vad jag ville och hoppades på. Ibland bättre. Det har fått mig att inse vad jag vill. Och det var verkligen vad jag behövde. Jag har en del tid kvar här och det har jag inget emot, absolut inte, men när tiden är över så blir det Sverige för att sätta mina rötter. 

Helgen

Helgen är redan förbi. Känns som om de bara går fortare och fortare ju närmare hösten vi kommer. Jag gillar det inte. Är verkligen inte redo för att bylsa på mig massa jackor och tjocka skor. Däremot känns det helt okej att köra på långbyxor snart, och jag kan inte hymla med att det ska bli lite kul att använda min nya skinnjacka och scarf för jag tycker de är fina. Tittade just även på lite bilder och insåg att i höst ska jag hitta ett par mörkgröna byxor. Har titta i flera säsonger nu utan att hitta ett par jag verkligen gillar. Dags att ändra på. 
 
Ja ja, helgen som sagt. Gjorde inte speciellt mycket i lördags. Tvättade massa maskiner tvätt, lagade mat och tog mig en sväng till Kohl's. Handlade inget till mig men fick tag på en överdel till mamma (Schhh, syrran). Igår blev det en tur till outlesten med Paty and Karin. De handlade på som bara den, och jag köpte en kofta till mamma och en långärmad topp till mig som är perfekt att jobba i. På eftermiddagen var det hej då-bbq för Paty. Vill inte att hon ska åka! Visserligen kommer jag träffa henne igen i November när vi åker och hälsar på men det är inte samma sak. Vi hade trevlig i alla fall och fick god mat från hennes värdföräldrar. 
 
Idag ska jag och Paty ta en tur till Target och Tj Maxx. Mest för att jag vill hänga med en henne lite mer innan hon åker imorgon. Ikväll kommer Laura över på middag. Ska bli v'ldigt trevligt att inte behöva äta själv ytterligare en dag. Märker direkt när familjen är borta hur tråkigt det är att äta/laga mat ensam. 
 
Imorgon kommer familjen hem igen och jag har tre heldagar tillsammans med barnen. Som tur är är de ganska fullpackade med saker att göra, annars hade vi nog blivit tokiga alla tre. 
 
P.s. Mindre än en månad tills mammsen kommer. Wohoo! D.s

23 Augusti

Har hunnit med en hel del de senaste veckorna, vilket mestadels är anledningen till varför inte såmycket har hänt här. God nyhet är dock att jag äntligen lyckats klura ut hur man för över korten från min mobil = mer bilder. 
 
Anna och hennes syster var som sagt här juli/augusti i ett par veckor från och till. Vi var i Boston och gjorde sightseeing - de visste mer om vad som fanns att se än jag - och vi avslutade med gratis Panic! at the Disco konsert vid Copley Plaza. Så fantastiskt att se dom igen live... 
 
Vi gjorde även en helg i Cape Cod. Provincetown besöktes och vi firade Paty och Maria's födelsedagar. Var både en avkopplande och rolig helg med fina vänner. Sen åkte Anna och systern hem och det blev lite tomt och inte lika mycket att göra längre. 
 
Lite suddig, men en bra representation av helgen ;)
 

Har även hunnit med en tur till Niagara Fallen och Rochester, NY för ytterligare en Panic konsert. Lyckades "lura" med Rikke, Paty och Laura ;) Efter konserten var de alla tre nya fans av bandet. Success! :D Niagara Fallen såg likadana ut som förra gången jag var där, och var självklart lika fina. Det är bra mäktigt att stå där vid kanten och sa vattenmassorna forsa fram. Det är inte lite som flyter igenom där under ett dygn. 
 
 Mäkta osmickrande bild, men här är vi allihopa!
Niagara Fallen
 
Dubbel regnbåge!
 
Sen var det dags att komma hem till vardagen och jobb igen. Hittade denna "fina" bilden på mig och R när jag förde över korten, haha. 
 
 
Nu blir det en vända fram och tillbaka till Mashpee innan jag är ensam hemma och ledig i fyra dagar! 
 

För 10 dagar sen

 
Forever the best :3
 
RSS 2.0