I make lists

Gor ju en hel del sanna har, markte att den gatt runt lite i de bloggar jag laser, da kan jag ju lika garna gora den ocksa. Sen far jag ju mixa lite, med min svenska fmailj och min "familj" har, annars gar det verkligen inte att fa ihop det.

HUR SVENSK ÄR DU?

[x] Ditt efternamn slutar på -son
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du
[x] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[ ] I din familj är ni 2 barn
[/] Du bor i villa, (har gor jag det)
[x] Du bor i en tätort
[ ] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[x] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en Volvo
[ ] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[x] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[ ] Du har varit i Grekland
[ ] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[ ] Ingen av dina föräldrar röker
[x] Din pappa är lite lätt överviktig
[ ] Du idrottar flera dagar i veckan
[ ] Du har husdjur
[ ] Du får månadspeng
[x] De flesta i din familj är blåögda
[/] Du äter på McDonalds, (Valdigt sallan)
[x] Du följer Melodifestivalen ibland

Multiplicera antalet kryss med tre och få din procent:
Jag är 45% svensk.
Haha, inte mycket att hurra for dar inte.. Bara for att man aldrig varit pa Oland eller husvagnssemster.

I see, I see

Fick antligen gjort min ogon undersokning idag, har gatt och sparat pengar for att gor den, eftersom det ar sa sjukt dyrt har i Usa. Jag hittade ett bra pris, men anda var bara undersokningen ca 630 kr, vilket ar mer an 200% dyrare an i Sverige. Nu ar det bara till att fa bestallt linser ocksa. Ar tack och lov inte dyrare an i Sverige, snarare tvart om.
Fick goda nyheter hos optikern ocksa, min syn ar exakt samma som sist jag kollade, for 1 1/2 ar sedan, vilket ar bra, med tanke pa hur daligt jag ser. Blir det samre kan jag snart inte anvanda linser, for att de inte gors i starkare styrkor.

Imorgon bar det av hem till Easton igen, ska fa en kvall till helt for mig sjalv. Kanns konstigt att jag redan har haft 2 dagar ledigt och har yttligare 2 hela dagar kvar. Det har inte hant pa hur lange som helst. somras nagon gang tror jag det var.

Nu ska jag ga och fixa middag, ar valdigt hungrig, har knappt kakat pa hela dagen. Sen blir det nog nagon film framfor tvn, On Demand ar min nya grej. Fast bara de som ar gratis sa klart..

The music or the misery

Maria utmanade dom som kande for det, och som vanligt har jag inget battre for mig.
Sa mina 5 favorit latar, kommer blir svart, finns sa mycket bra, men just nu utan inbordes ordning:

1, 7 Minutes in Heaven (Atavan Halen) - Fall Out Boy
2, She goes all the way - Rascal Flatts
3, Write you a song - Plain White T's
4, Sophomore Slump or comeback of the year - Fall Out Boy
5, Beautifully Broken - Ashlee Simpson

Not what I want to see

Dagens varsta: Det har snoat!
Nar jag och Rachel kom ut fran Michael's foll det sma latta snokorn, viket sen fortsatte i ca en timma. Inget la sig, tack och lov, men nej, sno vill jag inte ha. Klarar mig hela vintern utan det, bara sa vadergudarna vet om det. Mina onskningar om vintrer utan sno har aldrig fungerat forrut, kanske det har aret blir battre?..

Douse yourself in cheap perfume, it's so fitting..

Snodd fran Jennie.

1. När du duschar, sätter du på vattnet och går in eller går du in och sätter på vattnet sen?

 - Jag satter pa vattnet, sen gar jag in.
2. Läser du etiketterna på din schampoflaska?
- Ja, alltid
3. Har du duschat tillsammans med någon av motsatt kön?
- Ja
4. Har du borstat tänderna i duschen någon gång?
-
Nej, inte an, kanner inget behov av att prova heller.
5. Hur gammal ser du ut?
 - Enligt en gammal gubbe i Boston, 16 men jag kanner att det gar lite mer at min riktigta alder. Men man vet ju aldrig hur folk se rmig.
6. Vilken var den senaste låten du lyssnade på?
- 7 Minutes in Heaven - Fall Out Boy
7. Har du blivit medlem i något på senaste tiden?
- Nej, inte nyligen.
8. Vad har du för planer för helgen?
- Den har helgen ar slut men nasta helg ska jag troligen till Marthas Vineyard. 
9. Har du någonsin smugglat något till Amerika?
- Haha, ja, massa saker. Godis, saft, leverpastej, you name it!
10. Blir en kille/tjej sexigare om han/hon spelar gitarr?
- Nja, i vissa fall
11. Bor du i en stad med en idrottsförening?
- Ja.
12. Hur många tror du att det kommer på din begravning?
- Ingen aning,
14. Har du fler fiender än vänner?
- Nej.
15. Har du någonsin skickat ett anonymt brev?
- Ja.
16. Kan du fixa din bil?
- Sma saker kan jag allt. Men inga storre tekniska problem
17. Har du tackat nej till en dejt någon gång?
- Ja
18. Är du smartare än dina vänner?
- Inte langre, haha
19. Har du stulit från någon av dina vänner någon gång?
- Nej,
20. Har du suttit i fängelse?
- Nej.
21. Borde du ha gjort det?
- Nej.
22. Tycker du om lukten av öl?
- Nej, avskyr den verkligen.
23. Har du någonsin dött eller dödat någon i dina drömmar?
- Ja, det ahr ahnt, bada delarna
24. Har du skänkt pengar till välgörenhet?
- Ja, senast till Invisible Children.
25. Skulle du döda en hund för 1000 dollar?
- Ne
26. Har du några framtidsplaner?
- Ja..

It's as real as we feel

Sondag igen, helgen gar for fort fram och ar nsart slut, utan att man knappt hunnit registrera att den borjat. Hjalper inte mig heller att jag var tvungen att jobba igar morse och sen aven pa kvallen. Men jag ska inte klaga for nasta vecka har jag 4 hela dagar ledigt, nar det ar Thanksgiving.

Igar jobbade jag som sagt pa morgonen, och sen akte jag och traffade Emmy vid Ikea. Vi gick runt och kikade i Christmas Tree Shop och sen for vi och inforskaffade kinamat innan vi akte hem till mig. Ma saga att det ar sa dar lagom kul nar de som jobbar pa restaurangen kanner till mig, vet vem jag jobbar for och vad vi brukar bestalla. Bryan och Jess brukar skicka ivag mig och hamta maten dar, ganska ofta dessutom. Kommer aldrig kunna ga in dar och ata utan att lamna bra dricks iaf..:).

Hemma hos mig sen visade jag Emmy runt, hon hade ju inte sett det nya huset. Efter det satt vi och kollade pa "Relase the Bats", en mycket udda film, hurm, som ni kan ta reda pa mer fakta om sjalva om ni kanner for det. Emmy akte hem efter typ halva filmen, hennes vardmamma ar en tyrann och ar chockerande nog att hon fick ens ta bilen for att komma till mig, men hon kunde itne stanna for lange. Jag borjade jobba, alla barn sov sa jag kunde forsatta mitt filmtittade.

Ah, vad jag kanner att jag babblar idag, vet inte vad det kommer ifran. Annat som hander idag, inte mycket om jag ska vara helt arlig. Ska kanske mala lite mer, borjade i fredags med Emmy, den ar fortfarande inte torr, men jag kan alltid borja pa en ny. Sen kanske jag ska till Walmart och Target. Lovade Jess att kopa saker darifran, men jag vet om jag ar sa sugen pa att ge mig ut, borjar bli kallt har.

There's a world outside my frontdoor

Kollade pa min statistik igar, och sag att jag har betydligt mer lasare an jag trott, och blev darfor nyfiken pa vem som kan tankas lasa min blogg. Den ar enligt mig inte speciellt intressant, mycket pa grund av att jag inte lagger ner tillrackligt med energi for att gora den mer intressant och sen for att jag helt enkelt inte lever speciellt intressant. Finns darfor inte mycket att saga. Grejen ar att jag vill egnetligen att det ska vara en intressant blogg, om inte annat for mina vanners skull som laser den har betydlit oftar an vad vi pratar, och pa det sattet far reda pa vad som hander mig har borta pa andra sidan atlanten.. Men efter jobbet sa ar energin ofta inte allt for hog och jag vill oftast inget hellre an att ga och lagga mig. Ska forsoka mig pa yttligare en forbattring, far se hur det gar. Jag lovar inget iaf..

Idag var jag och barnen och traffade Emmy en snabbis. Akte till Job Lot och kikade, Emmy har ju pratat om den har affaren sa man fick ju kika i den ocksa.. Igen direkt hojdare, ar kul noje att ga runt och kika i nar man inte har natt battre for sig, men annars nja. Kopte oljefarger och duk att mala pa sa jag antligen ska fa gora det. Kanske lagger ut bilder pa resultatet efterat, ar ingen konstnar sa man vet inte riktigt hur det kommer se ut. Kul att prova iaf.

Nu ska jag forsoka fa ihop lite fakta till uppsatsen jag maste skriva. Da kommer jag ett steg narmare iaf..

Like I'll never be the same

Kan kanske ge lite mer detaljer om konserten for er, som sakerligen inte ar ett dugg intereserade men jag kan bara inte lata bli. Var ju som sagt sena fran Emmys hus, och sen var det en hel del trafik, var precis varsta tiden att aka pa som vi skulle. Sen akte vi aven vilse, eller inte direkt vilse eftersom vi visste vart vi var men det var inte dar vi skulle vara. Vi kom iaf 10 minuter innan det skulle borja. Eftersom alla biljetter var General Admission fick man valja vart man ville sitta/sta och eftersom vi var sena sa fick vi snallt stalla oss pa golvet. Var ratt sa ledigt att sta och vi sag scenen valdigt bra. Efter forsta forbandet, Cute is what we aim for, hade det helt plotsligt blivit mycket trangre och vi hade pa nagot satt kommit en bra bit narmare scenen. Forband nummer tva var, Plain White T's, de var verkligen jattebra och fick igang publiken ordentligt. Att hora Hey There Delilah live var riktigt kul, speciellt nar hela publiken sjong med. Tredje och sista forbandet var Gym Class Heroes, mycket underhallande show, aven om huvudpersonen ar en ratt udda person. Saknade dock Good Vibrations, min favorit lat med dom, men man kan ju inte fa allt..

1  2

1. Plain White T's
2, Gym Class Heroes

Efter alla forbanden sa var vi annu narmare, utan att ens forsoka, Var extremt trangt, och man hade inget mer val an att folja med trycket. Svetten bara rann och fotterna varkte men i slutandan var det sa vart det. Eller man behovede inte ens vanta till slutet for sa fort Fall Out Boy kom ut pa scenen tankte man inte pa det mer. Stog verkligen pa ratt sida av scenen, den sidan Pete star pa mest, :). Pete sjalv hade visserligen brutit foten 5 dagar tidigare och hade pa sig en stodgrej pa vanster benet. Sa det blev inte mycket av hans vanliga scenshow, men det gjorde inte sa mycket. Han stog stilla mycket mer sa man fick bra bilder pa honom. Efter ett par latar insag jag och Emmy att det bara var ca 3 personer framfor oss till forsta raden och gav oss fan pa att vi skulle ta oss dit. Det var inte det lattaste men vi kom fram tillslut och wow, vilken utsikt.. Och vilken kansla att verkligen sta dar, musiken pumpas in i blodet och bara njuta. Sen nar nar ar mindre an 2 meter fran Pete Wentz, sa bankar hjartat ratt sa hart..:). Sen att min kamera inte ar av hogsta kvalitet ar anledningen till att det inte ser ut som om vi verkligen ar sa nara som vi verkligen var. Och sen ar de som vanligt suddiga, inte for att det gor mig nagot, jag kan fa fram bilderna bara genom att blunda. De avslutade som alltid med Saturday och vi blev nedragnade med konfetti. Efter det underbara var slut samlade jag pa mig en del som ska hamna i min scrapbok..

Emmy blev aven hon helt tagen av Pete, hur man nu inte kan bli det. Var ju forsta gangen hon sag honom overhuvudtaget, och vilket battre satt an att gora det live? Jag har fortfarande lyckokanslan kvar som konserten lamnar efter sig. Och jag vet hur sjukt det an ma lata, hur dum jag an framstar som men alla kan ju inte forsta, sa blir jag bara sa underbart glad av att se FOB. Att kanna energin dom utstralar, att sjunga med i latarna jag annars bara hor i bilen, att kanna mig sa levande och sa hel. For det gor jag, jag kanner mig verkligen som en hel manniska efter det har. Och jag forstar att alla inte kan forsta, att de flesta inte ens ar i narheten av att forsta, men for mig ar det bara sa underbart. Jag vet inte mer hur jag ska forklara det.

Det ar blev verkligen langt, var kanske inte meningen att det skulle bli sa har lagnt, men nar jag val borjat sa ar det svart att sluta. 13 December kanns inte allt for plagsamt langt bort, da blir det FOB igen. Sen hoppas jag av hela mitt hjarta att det ska hinna bli en konsert till innan jag aker till Sverige igen nasta sommar, for efter det minskar chanserna att se dom live med extrema mangder. Sa please, please, please....

                                               1  2  3  
                                                                 4  5

1. Skynket som foll ner nar bandet val kom ut, med temat for konserten, baserat pa en barnbok av Maurice Sendak. 2. Joe och Andy, alldeles i borjan, kan se att jag star langre ifran an vad jag gor senare.
3. Pete sager at alla media att "F*ck themselfes", lite mer forklaringen och andra battre ord forekom ocksa..
4. Mer Pete :), kan se hans stodgrej till foten..
5. Narbild pa Pete, bra synd pa kamerakvaliteten ma jag saga. Gillar verkligen hans frisyr aven om manga tycker han borde klippa sig..

I'm floating on clouds right now

image31

Langst fram pa Fall Out Boy
<3

Tonight I don't dare to breath

Nästan Fall  Out Boy nu. Sitter hos Emmy och väntar på att hon ska bli klar. Alltid sen när man ska härifrån..
Hon har svenskt tagentbord, det är extremt knepigt att skriva med åäö..:P
iihh!!! Så väldigt underbart exalterad just nu! Vet att det kommer bli sa bra!!

1 more day

Imorgon blir det konsert! Kan inte fatta att det redan ar dags for Fall Out Boy igen! Var valdigt langesen jag bokade biljetterna nu och da var det sa langt, sa langt kvar, men nu, nu ar det endast en liten dag kvar. Kanner riktigt hur det borjar pirra i magen, hur kanslan av exaltering sprider sig i blodet.. Det kanns valdigt bra.. Jag kommer verkligen inte behova nagot kaffe imorgon, energin kommer vara pa topp iaf. Hoppas verkligen inte att dom har kemara forbud pa den har konserten, sa som dom har pa Jingle Ball. Har inte sett nagot om det, men ska dubbel kolla for sakerhetsskull. Vill ju kunna ta bilder igen, sa man kan gora en till fin scrapbook sida..:)..

Pictures of you

Hade spelat in ett repris avsnitt av OTH haromdagen. Snubblade over att SOAPNet visar sasong 4 och kunde inte lata bli. Sa av en ren handelse sa blev det de underbara avsnittet Pictures of you som bara ar sa klockrent om hur stereotyper verkligen alltid existerar och hur fel man kan ha om personer man inte kanner. Ar verkligen sugen pa att se de nya avsnitten, som helt arligt inte kanns sa langt bort. 2 januari kommer komma fortare an man tror och det kommer bli sa underbart. Nej, nu far jag ta och sluta och sitta och dromma mig bort i tv varlden, fast det ar ratt trevligt..:P..

En sak till bara, idag ar det Prison Break igen, antligen! Och 2 avsnitt pa raken!! Lovely!

I better keep my promises

Okej, sa min plan att borja skriva igen har inte fungerat sa bra. De senste dagarna har jag varit allt for upptagen med mamma som ar har och halsar pa. Hamtade henne i onsdags morse och sen dess har vi sprungit runt i affarer och jag har forsokt att visa henne alla stallen jag burkar vara pa. Vill ju att hon ska fa se allt har, se hur mitt liv ar har och sen nar hon kommer hem till Sverige igen veta vad det ar jag gor nar jag gar till vissa stallen.

Idag ska vi in till Boston. Inte sa som vi kanske tankt oss, ska namligen jobba lite och vi ska ta barnen till aquariumet. Jess och Bryan vill kolla pa amerikansk fotboll och fragde om jag kunde jobba. Forst sa jag nej, ville verkligen inte det, men fick sa daligt samvete sen nar dom sa hur stor matchen ar, hur viktig den ar och bla bla bla.. Jag vet, borde egentligen inte fa daligt samvete for en sadan sak, jag ska vara ledig pa helgen och mamma ar har men jag kan inte hjalpa det. Sa aquarium far det bli. Basta grejen ar att jag far kora in, slipper halla pa och fjanta med taget..

Anyway, nu far jag vall ta tag i mig sjalv och ga och ta pa mig riktiga klader, pyjmas accepteras inte ute pa stan..:)
Sen far vall jag och mamma aka och gora nagot kul innan vi ar fast med barnen.
RSS 2.0