My kind of drug


Har gett mitt beroende lite att leva på idag. En hel hög med ny musik att vända in och ut på. Har lyssnat på en hel del som jag snabbt tagit bort igen, eftersom det inte är något jag skulle lyssna på efter idag, utan det skulle bara ta massa plats. Helt onödigt. Bland annat så åkte Metric och 3oh!3 i papperskorgen. Eller jag sparade en låt med de sistnämnda, för den gillade jag verkligen.

Sen fick visserligen 2 album av The Cure åka med också, men 3 av de som jag lyssnade på fick stanna. De är verkligen ett band som man kan älska ett album och fullkommligt avsky ett annat. Annars så är de en mycket lyckad upptäckt, även om jag är ett par decennier efter. But music never goes out of style, eller hur? ;)

Andra som har fått bo-plats i mitt musik bibliotek är Demi Lovato, Kanye West och This Providence. Bara de tre säger väll en del om hur mixad det är i det biblioteket. Kanye var väll den jag var mest positivt överraskad på, gillade verkligen hans senaste skiva.

Ni får gärna komma med fler förslag på bra musik, är öppen för de mesta. Ni behöver dock inte slösa er tid med att förslå Kent, Håkan Hellström eller 50 Cent. Jag rekomenderar starkt Empires om ni inte hört dem innan. Ni kan ladda ner deras album gratis och lagligt på deras hemsida.

from the edge of the deep green sea

Har precis kokat mig lite kaffe och ska faktiskt sätta mig ute och dricka det. Har varit så fint väder i flera dagar och jag har varit ute max 15 minuter sen i torsdags förmiddag. Har dock fått frisk luft av att öppna mina fönster på vid gavel. Tyvärr når inte solen in i nått av dom, annars hade man kunnat sitta inne och jobba och sola samtidigt, hihi.

Har kommit lite längre på hemtentan idag. Fick mycket bra inspiration igår kväll när Irsa, Sara och Adelina var här. Vi pratade mest och kom in på, ja, udda vinklar av det mesta av det vi läser och ska skriva om. Men även en del seriösa förslag och diskutioner hade vi.

Har jobbat mig ner lite på min att-göra lista. Har satt i betterierna i laddaren och organiserat en del papper. Ska även gå och se om någon av de andra tvätt stugorna har fått upp bokningslistan inför Juni månad så jag kan boka en tid. I värsta fall får det bli tvättning idag istället. Får helt enkelt ta med lite smutsigt till Chicago. Har ju inte så mycket sommarkläder.

Nej, nu är kaffe klart. Ut i solen!

Frozen and forgetful again



Bäst att uppdatera innan jag får fler klagomål över att jag är för sporadisk numera. 2 dagars mellanurm är tydligen inte accepterat ;). Inte för att jag har gjort nått. Har försökt att få gjort min hemtenta med mindre lyckade försök. Är väll inte stressad nog än, och då funkar det inte. Men jag borde vara det egentligen, eftersom jag bara har idag och imorgon på mig också men nej då, min hjärna vill inte vara med på nått sånt.

Känns dock lite hemskt att man ska behöva sitta inne när det är så fint väder och vad jag har hört så är det även varmt. Men det är inte mycket att göra åt. Idag har jag än så länge bara skrivet en halvkass packlista och att-göra lista innan jag åker. Är inte så mycket att fixa och packa kan jag inte göra förrän på måndag kväll efter jag har tvättat. På en tvättid som jag ännu inte har bokat än. Det finns med på att-göra listan, hurm.

Nej, jag får väll gå tillbaka till att stirra på mitt tomma dokument och hoppas att det kommer ut lite ord som häger ihop och handlar om det det ska göra.

It grows like fancy flowers, but it grows nowhere

Lite nytt på designen. Fick lov att använda en av Carina's bilder för att göra bakgrunden till headern. Blev dock lite för otålig för att sitta och leka allt för mycket i Gimp så det blev inte riktigt som jag ville. Hade dessutom inga nya bilder, har varit mer än usel på att använda kameran den senaste tiden.

Övrigt idag har jag varit på Överby med syster A, syster H och Alwisen. Det händer ju inte direkt varje dag att vi är tillsammans alla tre. Borde egentligent tagit kort på oss allihopa men ja, det blev ju inte av. Hinner nog inte heller träffa Helen något mer innan hon åker tillbaka till Chicago, men med tanke på att vi ses redan på onsdag igen känns det inte speciellt sorgligt. 5 dagar kvar bara.

Fick med mig en resväska hem från Edet idag. Har redan börjat göra lite mentala listor på vad som ska med och i helgen lär jag nog sätta mig ner och göra en riktig. Gillar ju listor, så jag vet vad jag ska göra och kan pricka av det jag gjort. Har en post-it lapp på ett kökskåp redan där det står en del saker jag måste göra innan tisdag. Bland annat rösta.

Igår kväll kollade jag och Helen på Prison Break - the final break, och det var nästan värre än det som räknades som det sista avsnittet av serien. Tårkalas. Och nu när vi ändå är inne på tv, jag ska laga middag och sen kolla på de sista 4 avsnittet av Big Bang Theory.

I've got a nomadic head

Satt här i godan ro och svor över mina uppgifter till skolan, som jag än så länge inte har kommit allt för långt på, när jag upptäckte något underbart. Pete la upp en 'ny' låt med Fall Out Boy på sin blogg, som sen bev ripped och spriden snabbt över nätet, hehe. Den är som ett litet lyckopiller, med musik som får en alldeles bouncy om man inte lyssnar för mycket på texten, hurm. Det var i alla fall underbart kul med både ny musik från dom och at den var så bra och fick mig på gott humör. Ge mig 10 minuter till att slåss med mina uppgifter så är det goda humöret borta igen, men för stunden så är det trevligt.

Fly through life

Känner redan hur hela den här veckan flyger fram. Imorgon är det redan onsdag och halva veckan som Helen är här har gått förbi. Är även bara 6 dagar kvar tills jag åker till Chicago. Både roligt och stressande, eftersom jag behöver och vill vara klar med allt skolarbete. Eller nästan allt i alla fall.

Sov hos mamma inatt, enbart för att jag var för trött för att ta bussen hem igår kväll efter vi varit hemma hos min moster och morbror och hälsat på. Att ha syrran hemma betyder träff med släkten kors och tvärs. Imorgon kväll ska vi träffa pappa. Imorgon ska jag även spendera större delen av dagen med att plugga och faktisk komma närmare ledigheten.

Idag har jag annars hjälpt Jennie att tapetsera henne och Viktor's sovrum. Gick lite hackigt i början kanske men vi fick snart in snitsen. Blev jättefint och livade verkligen upp hela rummet. Ska bli kul att höra vad Viktor säger när han kommer hem från jobbet, då han inte visste att vi skulle göra det.

Nu har jag kollat på Big Bang Theory, har bara 4 avsnitt kvar av säsong 2. Garvar ihjäl mig varje avsnitt, haha. Verkligen ett bra tips jag fick av Jennie att kika på den. I sommar tar jag annars en paus från tvn, känner att jag behöver det. Ska läsa för skoj skull istället, känner att jag inte gjort allt för mycket av det i vår. Börjar redan på planet, ska köpa en pocketbok innan jag åker.

i'm totally entranced with the idea of remaining gray

  

it's not everything thats different that makes us tick, it's the way we hold on to the normal parts of us. we need them most. they are the processing drive that essentially keeps us alive

Kris Allen - American Idol 2009

Så Adam vann ju inte American Idol, trots att jag tycker att han förtjänar det mer eftersom han har en bättre röst och är en bättre artist över huvudtaget. Det betyder dock inte att jag inte gillar Kris, för det gör jag verkligen. Längtar redan tills han skiva kommer ut för jag vet att jag kommer älska den pga av hans röst och den musik han kommer att göra. Har ju alltid varit svag för killar som sjunger fina ballader, gärna då med enbart en aukustisk gitarr, något Kris ofta gör.  :)


Här är iaf min favorit låt med honom, Falling Slowly.




Förövrigt så har jag spenderat hela dagen med rapporten. Skickade in den för en liten stund sen. Så vi får se hur det går, nu finns det inte mer jag kan göra. Min hjärna känns som mos och jag kan knappt tänka en sammanhängande tanke längre. Ska kolla på nått avsnitt av Big Bang Theory innan jag lägger mig, blir sådär lagom att hänga med ikväll.

21 Maj

Sitter och väntar på American Idol, är så sjukt nyfiken på vem som vann att jag inte kan vänta tills jag är klar med rapporten innan jag tittar. Har börjat lite smått att jobba med den redan, men är lite tom i huvudet fortfarande. Alla tankar åkte väl med ut igår skulle jag tro :/. Lite annorlunda än förra gången blir den ju iaf, får hoppas det räcker.

Om jag förstått Jennies kommentar rätt så blir det en Prison Break film! Något jag verkligen uppmuntrar och kommer vänta som en tok på. Hoppas de då inte låter den utspelas efter sista avsnittet för då blir det ändå inte så som det ska vara, inte samma stämmning som i serien och då känns det inte som någon ide. Men vi får se, jag hoppas inte på för mycket förrän den är under inspelning och har ett release datum.

Give it a rest, give it a rest

Är helt slut, har varit uppe sen tidig morgon och sen spenderade 9 timmar att ha hemtenta. Man tycker inte att 2 frågor ska ta sån tid, men jodå, det gjorde det allt. Imorgon är det bara att sätta sig igen och göra klart omgörningen på rapporten också. Lär bli en hel dag det med.


Har även spenderat den senste timmen att se sista avsnittet någonsin av Prison Break. De sista 10 minuterna grät jag som en tok och är numera väldigt arg på manusförfattarna. Så kan det inte sluta fattar dom väll!! Säger inte för mycket för er som inte har sett det än. Sorgligt att en sådan bra serie är slut, det har verkligen varit spänning på hög nivå, avsnitt efter avsnitt.

Nu blir det lite roligare med American Idol finalen. Har verkligen ingen aning om vem som kommer vinna. Hejar på både Kris och Adam. Men i slutändan drar det nog mer åt Adam, får ju vraa honom trogen, eftersom jag gillat han sen första auditionen :)

When I said I return to you I meant more like a relapse

Har börjat min morgon med att titta på veckans avsnitt av One Tree Hill. Säsongsavslutning och sista avsnittet med Peyton och Lucas. Det kändes lite samma som med sista avsnittet i säsong 4, det kunde lika gärna varit det sista någonsin så som det slutade. Ett underbart slut verkligen. Behöver väll inte ens tillägga att jag grät som en tok genom nästa hela avsnitten, så som det ska vara när det är ett bra avsnitt ;).

Det kommer inte bli lika bra till nästa säsong utan 2 av de viktigaste personerna men jag är för girig efter mer av serien i sig att jag inte kommer kunna låta bli att längta tills det börjar igen och sen titta slaviskt även om jag inte tycker det är lika bra som förr. Har jag väl börjat med en serie har jag svårt att släppa den.


Nu ska jag gå och göra mig iordning innan jag ska åka iväg och möta Emmy vid tåget. Ska se om jag kan övettala henne till en fika på Espresso house, är sjukt sugen på en Frapino :)

3's the magic number

Jennie hade den här på bloggen för ett tag sen och jag hade alla planer på att göra den men glömde av. Tills nu, så jag gör den innan jag kryper ner i min gosiga säng :).

Nämn 3 saker du har på varje ställe:

Kylskåp: Mjölk, filmjölk och gurka.
Frys: Mango, köttbullar och wok-grönsaker.
Skafferi: Olja, cous-cous och honung.
Handväska: Plånbok, kalender och iPod.
Sminkväska: Mascara, concealer och rouge.
Badrumshylla(skåp): Linsvätska, hudlotion och tandborste.
Förråd: Har inget förråd.
Hjärna: Musik, längtan och dagdrömmar.
Jackficka: -
Kryddskåp: Grillkrydda, salt och taco-krydda.
Barskåp: Vodka, Pisco och Ron.
Köksbänk: Kaffebryggare, brödrost och diskställ.

We break, we bend, we turn it insideout, we discover who we are

Helt okej dag i skolan, näst sista dagen med föreläsningar innan sommaren. Betyder dock inte att det är lite kvar att göra. Finns en hel del uppgifter som vi har kvar och sen även en del som man bör läsa över sommaren. Sista föreläsningen idag var extremt tråkig, då vi hade Al på litteraturanalysen istället för Åke som vi haft med de andra böckerna. Vi ahr verkligen haft det jätte trevligt med Åke, haft många bra diskutioner om allt möjligt som vi fått fram genom böckerna. Med Al var det en helt annan historia och stämmning. Kan väll säga att de flesta av oss satt och gäspade större delen av lektionen.

Efteråt blev det en tur in till Oden för jag var tvungen att köp ny linsvätska. Blev även ny ansiktsrengöring och ansiktskräm. Trodde jag skulle klara mig tills jag åkte till Usa och kunde köpa där men de senste dagarna har jag stått och skakat ut de få droppar av kräm kvar i burken och kan snart inte få ut mer ur rengöringen så det var bara att bita ihop och köpa nytt. Den här gången provar jag LdB's serie. Har luktat på rengöringen och tagit lite kräm på handen och den luktar väldigt gott. Hoppas att den ska gör alika gott också ;). Längtar tills jag kan prova den ikväll. Är samma varje gång jag köper nått nytt, vill prova det direkt.


Har hunnit med att plugga lite sen jag kom hem, vilket är bra. Imorgon blir det inte mycket av den varan för Emmy kommer hit! Har inte setts sen i januari pga av schema som aldrig matchar varandra. Det ska verkligen bli jätte kul, saknar ju att prata varje dag som vi gjorde förra vintern och våren i Usa. Nu ska jag försöka hitta en bra version av Prison Break att streama.

What she wore the last time we met was pink and black

Kalaset igår var trevligt. Jag fick mig en gosboll i form av Alwa som somnade hos mig, så vi satt och myste nästan hela tiden. Efteråt gick jag hem till Jennie och vi satt och tjöta innan det var dags för ESC. Som väntat var Sveriges bidrag uruselt och man visste redan när hon uppträtt att det inte skulle bli en vinst. Hon var stel som en pinne, ett nervöst påklistrat leende och låten i sig är inte speciellt bra. Arash skulle sökt till Sverige istället, då hade vi kommit högre upp på resultat listan än vad vi gjorde, hurm.

Jag gillade annars Bosnien & Hercegovina's bidrag, trots att jag inte förstog ett ord, och även Island var helt okej. Favoriten var dock Norge, så helt rätt låt vann. Visst att han behöver slipa lite på sitt uttal på Engelska, men han hade nått väldigt chramigt över både sig och låten. Så jag och Jennie har en ny plan. Nästa år bär det av till Oslo för ESC live, då vi planerar att se Sverige vinna, för nästa år då är det vår tur ;). Är ju roligare att vara där när Sverige vinner än när det är i Sverige, eller? Dessutom ligger Oslo bara hälften så långt bort som Stockholm för oss, så vi har inte lika långt att åka.

Nystartat projekt idag är att jag skaffat mig alla Blink 182 skivor, och dom hade gjort överraskande många, och planen är att lyssna på allt, upprepade gånger tills Augusti. Är inte speciellt kul att gå på konsert och känna igen 2 låtar. Jag menar, just nu är de enda låtarna jag vet av dom 'All the small things' och 'What's my age again?'. Detta ska jag ändra på genom utökningen i musikbiblioteket. 100+ låtar är väll inte så svårt att lära sig?

Flailing and Squeling

Att göra mig förstådd på Svenska är just nu svårt, alla mina gädjeutrop är på Engelska.

Underbara nyheter att vakna upp till. FOB är med den 15 Augusti + Panic at the Disco!!
Nu behöver jag bara se veta är biljetterna släpps, och vara sjukt snabb, för jag kan tänka mig att biljetterna till Blink's återföreningsturne går åt ganska fort. Kanske kan behöva lite hjälp med att boka dom med *wink, wink Helen*

Anywy, jag ska dit om jag så ska bryta mig in ;)

long live the car crash hearts

Idag har jag genomlidigt smärta så det räcker för långt framöver. Skulle vaxa benen och åkte tillsammans med Irsa till en kompis till Sara för att göra det. Vaxningen var väll okej, men de hårstån som inte åkte med skulle sen bort med en epilator. Det är fan det värsta jag gjort. Den som aldrig tatuerat sig kan köra med en sån lite så vet ni hur det känns att tatuera sig. Fast epilatorn var smärtsammare. Helt seriöst så skulle jag hellre sätta mig och tatuera foten igen än att låta en sådan maskin komma nära mig igen. Tur att det är över nu, och jag har fina icke-varulvsliknande ben igen :)

15 Augusti kan även bli sommarens bästa dag/kväll! Gäller bara man har lite tur och dom bokar rätt. Då jäklar blir det Fall Out Boy igen!!! :D Åhh, vad underbart det hade varit. blir helt pirrig av bara tanken, möjligheten. Sen att man även får se Blink 182 är ju inte helt fel men den halvtimmen som FOB är förband, himmelriket.


Snart kommer Irsalicious hit och vi ska kolla på film. Har typ 8 filmer att välja mellan så vi får se vad det blir. Jag hoppas lite på The Unborn med Cam Gigandet trots att jag inte är så förtjust i skräckfilmer. Imorgon blir det Edet och sen Hjärtum för 30-års kalas. Efteråt är det Eurovision hos Jennie. Hoppas verkligen på vinst i år, så jag och Jennie kan dra till Globen nästa år, uppfylla våran dröm att se ESC live i Sverige ;)

Viskar sånt som gör mig rörd

Har inget nytt att säga, därför har det åter igen varit tyst ett par dagar. Har varit i skolan en stund tidigare idag, en kort föreläsning igen och sen gick jag hem igen. Kan säga att jag snart har kommit ikapp med alla serier. Är bara Desperate Housewives jag är långt efter i, enbart för att jag inte varit sugen på att titta på det.

ikväll har jag annars suttit och lyssnat på Martin Svensson. Ju mer man lyssnar, dessto mer märker jag likheter mellan honom och FOB. Ni kan få kalla mig hur galen ni vill, men enligt mig så finns dom där. Det finns lika många tolkningar av Martins galna texter som det finns av de som Pete knåpar ihop. Fulla av liknelser och metaforer, gömda ledtrådar till vad det verkligen ska betyda, som man inte kan förstå utan att veta lite av bakgrunden och sammhanget låten var skriven i. Sen att musiken skiljar en hel del, hurm, minst sagt. Men det är inte det viktiga just nu. Men som sagt, det här är bara vad jag tycker och kanske är det bara så att det totalt slagit slint i mitt huvud. Det var i sånna fall bara en tidsfråga.

Break down and back out. You know what's coming for you.

Dagen började med sms från Anneli som frågade om jag ville följa med till Överby. Visst, visst sa jag halv vaken och somnade igen. Vaknade ca 20 minuter senare och fick snabba mig ordentligt för att hinna med både dusch, smink och mat innan hon kom. Sen gick vi ett tag där och kikade. Jag hittade ett par skor på HM som jag nu går och suktar efter. De lär nog inte hitta sin väg till min garderob men jag kan ju drömma iaf.

Blev avsläppt i stan och gick till Inspirations Huset och köpte ett scrapbook papper. Ska få klart ett födelsdagskort, som numera är försenat men det gör nog inte så mycket. Gick sen en liten promenad i solen och åkte sen hem. Har inte gjort allt för mycket, mest kommit ikapp lite i mina serier, bland annat Gossip Girl och Private Practice. Kan enbart säga att under PP satt jag och skrev i slutet för att det var så spännande/hemskt. Har även sett veckans avsnitt av One Tree Hill. Det var däremot underbart på alla sätt och vid. Okej, kanske inte sista minuten. Jag grät, som vanligt.

Skulle dock inte öppnat min skolmail, hurm. Kommer inte kunna sova inatt, känner det redan nu. Så det är väll bara att hälsa Insomnia välkommen igen.

I used to waste my time dreaming of being alive

Min plan att komma ikapp med alla serier den här hegen har inte gått så bra. Räknade lite på det tidigare idag, i ett försök att komma fram till vilket avsnitt jag såg senast. då upptäckte jag att jag är ca 2-4 avsnitt efter i de flesta, och kommer ner till en summa på 22 avsnitt. Vad i hela friden har jag gjort den senaste månaden istället för att kolla på tv? Det är ett mysterium, verkligen, för jag vet att jag varit hemma de flesta kvällarna. Känns ju hemskt att säga men det ska bli skönt i sommar när jag bara har 1 serie att hålla koll på.

Fick sett veckans avsnitt av One Tree Hill idag, grät mig igenom nästan hela avsnittet. Enda gången jag slutade var när Skills var på sin dejt. Det är med andra ord som vanligt igen. Sorgligt att det bara är 2 avsnitt kvar av den här säsongen. Och nästa säsong kommer ju bli, ja, knasig?

Annars har jag mest pluggat. Ja, idag igen. Börjar se slutet. Eller började, tills jag skulle kolla hur många frågor jag hade kvar. Tänkte att det inte kunde vara så många eftersom jag bara har 19 sidor kvar att läsa. Hurm, nej då, "bara" 44 frågor kvar. Suck. Det är verkligen intressant, och jag har lärt mig mycket nytt men det är ganska så segt. Det värsta är att jag på tisdag får sätta mig och göra samma sak igen, med nästa kapitel. Har jag nämt att jag längtar tills det är lov? :)

Oh, just det, blogga...

Har helt glömt bort bloggen de senaste dagarna. Ingen tanke att jag kanske ska uppdatera har flugit genom min hjärna. Twitter har tagit över helt i mitt universum och den är välanvänd. Så finns det inget nytt skrivet här, kolla i lilla rutan till höger under min profil bild för det senaste :)

Igår spenderade jag mest hela dagen med att plugga. Och jag vet hur konstigt det låter, för att komma från mig, men det var roligt. Amerikansk kultur och historia är betydligt roligare än brittisk. Men det är så sjukt många frågor och alla svar står inte i boken, något som gör att det tar mer tid an vad det borde. Kommer väll sluta tycka det är så kul när man kommer in på politik och sånt, men än så länge är det intressant. Har lärt mig en hel del jag inte visste innan. På kvällen kom Jennie och Irsa hit och vi spelade TP. Sara kom även hon, något senare. Det var iaf trevligt, och vi kanske blev lite smartare och mer allmänbildade.

Nu ska jag sätta mig och kolla på Desperate Housewives. Är nog typ 3 avsnitt efter där och sen i alla andra serier nått liknande. Vet inte ens när jag såg CSI Miami eller 90210 senast. Och jag trodde aldrig jag skulle säga det men det ska bli skönt med en sommarpaus, så man kan komma ikapp :P

det finns röster överallt

Äntligen klar med min rapport! Skickade in den för några timmar sen efter att ha gjort en mindre seger dans a-la-Chandler Bing, haha. Nu sitter jag och försöker hinna läsa klart till morgondagens lektioner. Brittisk 'kultur' är sjukt tråkigt! Och boken vi läser känns så rörig och man fattar inte vad det faktiskt är de vill få fram. Helt knasig verkligen. Får väll bli den vanliga, fejka arslet av sig, hehe. Dock inte bästa lektionen att göra det på, hurm, Det löser sig ;) Ska dock läsa klart boken vi har till litteraturseminariet. Men det tar inte så lång tid. Och den är rätt kul.

Ska strax bege mig ner till tvättstugan. Hade glömt bort att jag hade tvättid, som vanligt, haha. Men det är säkert välbehövligt, brukar vara det. Sen ska jag även hinna med American Idol. Är annars ganska efter på de flesta serierna, hurm, Inte ens One Tree Hill har jag sett den här veckan och 90210 har jag inte sett på många veckor. Börjar bli rörigt att hålla isär vilket nummer avsnittet man såg senast hette. I helgen kanske jag kan få iordning på det med.

Imorgon eftermiddag blir det träff med Issa och Jennie. Bli väll en massa tjöt som vanligt. Trevligt blir det iaf, det vet amn redan nu :)

She held the world on a string

Började dagen med att faktiskt vakna av mig själv redan vid 7. Tydligen tyckte min kropp att man kunde ställa in sig på den tiden, efter att bara ha gått upp en dag vid den tiden. Men jag kände mig ganska utvilad så jag gav upp att ligga kvar. Hoppade istället in i duschen, som nu hade vatten, till skillnad från igår kväll. Efter frukosten bar det av ner till Edet för att passa Alwa.

Lånade mammas kamera, som hon inte använder alls, för att se om det var någon större skillnad mot min. Det skiljer nämligen bara en megapixel mellan våra men resultatet blev ganska mycket bättre. Visserligen tror jag mest att det beror på det faktumet att blixten på min är urusel och gör allt för ljust. Den tar jättefina kort utomhus, när det är soligt men annars inte speciellt ofta. Alwa var dock inte speciellt noga med att vara med på kort idag, men ett par fina blev det allt.

Sen åkte jag hem och fick gjort ganska mycket på min rapport från helvetet, börjar se slutet nu. Blev dock avbruten av ett samtal från Emmy och tappade tråden totalt, haha. Men det gör inget, det var längesen jag pratade med Emmy så det var roligt.

Strax kommer Irsa och vi ska spela Trivial Pursuit. Hoppas Sara dyker upp hon med, men troligen inte. Imorgon står det diskussion i skolan på schemat. Sen även mer plugg. Jag skojar verkligen inte när jag säger att jag längtar efter sommaren och ledighet.

oh, you little...

Min dumma minneskortsläsare i datan vill inte funka! Blir mycket arg över detta, hade ju en bild som hade en specifik uppgift idag. Men nu funkar det ju inte. Skulle säkert funka om jag startade om datan, men det orkar jag inte med.


Förresten, jag gjorde en Twitter till Irsa idag, följ henne här :)
Och, ja, jag valde namnet, haha.

diamonds do appear to be just like broken glass to me

Helgen har gått fort och imorgon blir det verkligen att kasta sig in i verkligheten igen. Praktik står det i min kalender, dock bara en dag, och sedan direkt till biblioteket för att plugga. Oh, the joys of life.

Gårdagen spenderades i Ullared med Anneli, Tilde, Alwa och Jennie. Mycket trevligt, även om jag inte gjorde någon storshopping och gärna hade sett lite fler fynd. Bästa var nog duken till kksbordet, den passar verkligen perfekt. Sen gick jag hem till mamma för att lämna lite grejer där, och skulle ta bussen hem vid kvart i 4. Trodde jag iaf, visade sig att jag kollat fel i tidtabellen och fick snällt gå tillbaka till mamma och vänta i ytterligare 1½ timma på nästa buss. Var sjukt trött, eftersom jag varit uppe sen strax efter 4 på morgonen. Kan väll säga att jag inte hade några problem med att somna på kvällen.

Nu ska jag gå och lägga mig. Ikväll somnar jag med Panic at the Disco's Pretty. Odd. i hörlurarna. Känner att jag behöver det.

swore to shake it up

Städade som en tok när jag kom hem igår kväll och orkade sen efter det inte blogga. Är väldigt rent och fint hos mig nu, det enda som är kvar är att tvätta utsidan på det ena fönstret, något jag faktiskt ska ta tag i idag. Fick även frostat av frysen sent på kvällen, även det var välbehövligt. Hann även med lite skrivande på rapporten vid midnatt, haha. Blev sådär inspirerad och kunde bara inte låta ögonblicket glida förbi utan att göra nått åt det. Synd att det inte höll i sig så länge och det inte blev så långt, men det blev lite mer än inna iaf.

Idag har ajg även skrivit lite, försöker verkligen pressa ut det, för jag måste, måste, måste. Tyvärr är det inte den effektivaste metoden för mig, men nu har jag inget val längre. Tog dock en paus förrut och gick in på Payless och kolalde på skor. Inte bra. Hittade 3 par bara på första sidan som jag ville ha, haha. Verkligen inte bra.

Senare i eftermiddag bär det av ner till Edet. Troligen en snabb visit med Jennie och sen vidare hem till Anneli. Imorgon blir det Ullared, avfärd 06.00. Läggdags extra tidigt idag kan jag lova. Zombie lär jag vara första delen av dagen iaf. Nu ska jag gå tillbaka till rapporten. Wish me luck, I'll need it!

RSS 2.0