i'm not the one who gave up on you

Efter Edinburgh och Starbucks tre dagar i rad så har jag nu värsta cravings. Trodde jag kommit över det värsta men tydligen inte. Eller så är det bara julsmaken Peppermint Mocha jag är ute efter för det är det jag mest är sugen på. Så fantastiskt god! Men jag får väl hålla mig till att dricka bryggkaffe ur min fina mugg istället.

We do it for the stars and stories

Hemma igen! Det var sjukt kallt att komma tillbaka, hade verkligen inte ställt in mig på att det skulle vara en så pass stor skillnad i temperatur. Men mina fingrar frös snabbt till små istappar efter jag gick av planet i fredags. Resten av dagarna i Edinburgh var lika bra som de första. Våran "lilla" promenad blev något större än vi tänkt oss. Närmare 6km skulle jag tro att vi hamnade på i slutändan. Men det var verkligen jätte fint, även om mycket av löven redan hade fallit och det var mestadels bruna löv istället för orange, röda och gula. Jag gick runt och kände mig som om jag var i en skogsscen av Merlin. Inte speciellt svårt när det fanns en liten ruin från typ den tiden och sen lite grottor längs med floden/ån. Men sen så tycker jag det är som att gå runt i Merlin även i den äldre delen av stan också, haha.
Torsdagen spenderade jag på National History Museum som var jättestort och väldigt intressant. Efter ett par timmar där inne gick jag och satte mig på Starbucks och läste i någon timma innan jag gick runt i stan ett tag. Då mötte jag upp med Anna och vi gick och käka middag på en pub. Kvällen avslutades med vin, chips, och massa skratt.
Helt klart en bra semester och en välbehövlig paus från vardagen här. Har även sedan jag kom hem hunnit att prova nästan alla mina Lush inköp (köpte även en parfym sen på torsdagen) och det är verkligen bästa märket för hudvård. Inte helt övertygad än om hårvården, men de är ändå väldigt bra på den biten med :)

Edinburgh, 9 November 2011

Halva semestern i Edinburgh har redan gått och än så länge har det varit bra. Gårdagen spenderades med att hjälpa Anna hitta en klänning till sin avslutning som är om ett par veckor, och jag köpte upp halva Lush ungefär. Vi hann även med att bara gå runt lite i stan och åt lunch på att mysigt café. Kvällen spenderades med en tur till mataffären och lite matlagning. Som ni ser hann vi även med en tur till Starbucks. Julsmakerna har ju kommit så det var ju verkligen ett stor plus. Att slänga ner lite pepparmint i en latte är fantastiskt :)
Idag har vi börjat dagen med att kolla på Glee och sen sitta och läsa lite. Ska snart bege oss till en park/grönområde en bit utanför stan. Kommer nog vara fantastiskt fint med tanke på hur fin naturen är bara i stan. Imorgon blir det nog museum för min del, medan Anna har ett möte hon ska gå på.
RSS 2.0