Trött

Det har varit en lång vecka och jag är helt slut. Tre hela dagar med bara R har tagit på krafterna, trots att det har varit playdates, besök på barnmuseet i Boston och bad i poolen. Nu blir det nästan två hela dagar av lugn och ro innan det bär iväg till Martha's Vineyard på söndag kväll. Barnen har camp där nästa vecka så vi ska bo hos morföräldrarna under tiden. Kommer säkert bli fullt upp då med, och jag kommer säkerligen vara lika trött, haha. Blir skönt att få tillbaka min morgon i alla fall medans de är iväg, saknar definitivt att kunna sitta i lugn och ro med mitt kaffe. 
 
Imorgon ska B ha skolan-är-slut-poolparty med ca 12 av hans kompisar. Funderar skarpt på att fly hemmet under den tiden. Vet dock inte vad jag ska hitta på, finns inte så mycket att göra häromkring när nästan alla mina kompisar har åkt till New York den här helgen. Nästa lördag blir det Darren Criss inne i Boston med Rikke. Det har vi längtat efter!
 
Nej, dags att sova. Hoppas garaget får hållas stängt till efter 9 imorgon ;)

Aldo Väska

Har gått och kärat ner mig i ny väska. Den är lite åt det dyrare hållet så tanken är satt jag ska spara i ett par veckor och sen gå tillbaka med förhoppningen att den finns kvar. Hoppas jag kan lyckas lägga undan ännu mer så den kan få komma och bo hos mig. Men det är ju så mycket att spara till utöver detta...
 
 

15 Juni

Varje gång jag skriver datumet som rubrik förvånas jag över att det verkligen är den dagen. Hur kan detta året ha gått så fort? Känns lite konstigt att inte vara i Chicago vid dn här tiden på året men jag har det ganska bra här med. Veckan avslutades med jobb. Mina värdföräldrar åkte iväg för att fira deras bröllopsdag så det var bara jag och kiddosen igår kväll. Helt ärligt så var det ingen större skillnad på om jag hade jobbat eller inte. Gick upp samma tid imorse som om jag hade varit ledig och sen hade barnen kompisar över. Vi bakade kakor och gjorde lunch, sen kom förldrarna hem igen nästan.
 
Sen degade jag vid poolen lite. Hoppades på att kunna somna, en nap hade varit fantastisk, men det lyckades jag inte med. Snart kommer några vänner till familjen över, vilket ska bli kul för jag har inte träffat dem sen jag kom tillbaka. Och det finns två små bebisar som jag kan gosa med! Vid 6-tiden kommer Rikke och Melanie också så vi lär väl hänga resten av kvällen. 
 
Händer inte speciellt mycket annars. Försöker stanna hemma så jag inte spenderar pengar. Har så mycket grejer jag behöver spara till just nu och det är nästan enda sättet att garantera att de finns kvar på kontot. Imorgon blir det kanske dock lunch på Cheesecake Factory, det var längesen nu!
 
 

Förra Veckan

I ren lathet blir det punkt-bild-lista den här gången. Ganska kort också för jag är så dålig på att använda kameran, trots att den sitter fast i mobilen och alltid är med. Veckan var bra i alla fall. Bortsett från att vi var tvugna att säa hej då till Ola då hennes år var slut. Tråkigt som tusan men del av au pair vardagen. 
 
Amerikanarna räknar ju söndag som start på veckan, så jag kan väl ta med fotbollsmatchen vi gick på. 
 

Körde på hemmagjord iskaffe en morgon.
 
Lite mer trafik när man kör till veterinären i Boston än vad det är i våran förort. 
 
Utekväll i Boston på fredagen för att säga hejd då till Ola. Lyckades dock inte få någon bild med henne. 
 

Söndagen spenderades mest här. Det var perfekt väder även om poolen var iskall. 
 
Börjar bli lite lätt brun, Rikke visar hur min "före" nästan såg ut. 
 

Sommar

Efter förra helgens kalla och bitvis regniga väder så har det den här veckan haft riktigt sommar väder - 30+ och stråland sol. Jag har helt klart varit nöjd. Poolen fick även äntligen klartecken till att badas i och igår hoppade jag i för mitt första dopp. R och jag plaskade runt i nästan två timmar på förmiddagen och vi hann med en tur på eftermiddagen också. Detta har även gjort att jag numera är lika solbränd som efter en halv sommar i vanliga fall.
 
Veckan har annars inte varit speciellt händelserik. Fick mina nya glasögon i tisdags vilket var väldigt trevligt. Lite ovant att använda efter 9+ år med mer eller mindre enbart linser men det känns bra att kunna byta mellan. Åt mexikanskt med Rikke och Ola i fredags och igår kväll var vi hemma hos Rikke för efterrätt och några drinkar. Satt ute på altanen till efter tolv så som man bara kan på sommaren. 
 
Idag har R sin gymnastikuppvisning på förmiddagen som vi ska gå på. Eftermiddagen innehåller fotbollsmatch mellan New England Revolution och LA Galaxy. Är "Family Fun Day" med Cultural Care så vi ska gå hela familjen. Imorgon är det tillbaka till jobb, så det lär väl inte hända så mycket mer spännande på ett par dagar. 

 
RSS 2.0