Last day of the year

Sista dagen på 2008. Tänk vad annorlunda den här dagen kändes när man var liten. Den var så stor och speciell och numera är det bara en vanlig dag. Jag som hatar snö hoppades egentligen på att det skulle kommit en mindre snöstorm under natten för på nyår känns det som om det ska vara snö. Resten av året klara jag mig utan det.

Ska snart packa väskan och ge mig in mot stan och fixa lite saker för Jennie innan bussen mot Edet åker. Sen blir det till att gå hem till mamma en stund innan jag och Jennie ska vara 'vuxna' och dricka kaffe hemma hos henne. Nyårsfirande börjar inte förrän runt 21 tiden hos Viktors pappa. Jennie sa även nått om att hon skulle fixa mig idag, får se om jag går med på detta, hehe. Tror även hon nämde att jag var tvungen att vara modell så hon kunde öva med sin kamera.

Blir inget mer bloggande för mig förrän 2009 nu, så Gott Nytt År!

Jag avslutar med en dagens låt, som är på repeat hos mig:  I'm yours - The Script

Change of Face

Det blev en ny design till slut. har suttit och knåpat en bra stund nu och är ganska så nöjd. Visst finns det saker som kan bli bättre, men just nu så får det se ut så här..

Vad tycker ni?

I will remember you, will you remember me?

Näst sista dagen på året och det känns som alla andra år då jag undrar vart tiden tog vägen?

Vad har verkligen hänt under de året som gått och vad var det som var bra?

Idag förra året var jag hemma i Easton och Magda var och hälsade på från San Diego. Vet att vi åkte till Westgate Mall och gick och tittade. Victoria's Secret hade rea så jag köpte underkläder. Hade min grå-vit randiga stickade tröja med dragkedja, som jag köpt på Dots för $10 och den kliade som satan på handlederna där jag kvällen innan hade tatuerat mig. Jag gick även runt och tänkte på Keith som jag träffat för första gångenkvllen innan. På kvällen körde jag henne till South Station i Boston för hon skulle ta bussen till NY och sen vidare till vart nu henne värdfamilj var på besök.

Undrar om jag kommer komma ihåg idag lika tydligt nästa år som jag kommer ihåg förra året?
Troligen inte, och minnet från förra året kommer även de blekna snart. Och då blir jag sentimental och vill verkligen ge efter till glömskan. Vill minnas allt, helst i detalj. Men jag vet ju hur svårt det är ju fler dagar jag faktiskt lever.


Idag var jag i skolan, gick en timme på förläsningen innan jag och Irsa gav upp och gick till bibliotektet istället. Satt där i ganska många timmar och läste till arbetet och litteraturseminariet. Fick gjort ganska mycket och min stress och panik inför allt sjönk allt mer och när vi sen gick därifrån kände jag mig nästan munter. Tog oss en tur till Överby och käkade på McDonalds. Inte mitt val, utan det är Irsa som är väldigt förtjust i det. Jag tycker sällskapet är roligare och bättre än maten.


Åkte sen hem och nu sitter jag här. Ska snart göra ett nytt försök med en ny design, jul är trots allt över. Allt jag gjort hittills har varit vldigt dåligt, så jag hoppas jag kan få lite kreativitet sprinklad över mig och få nått fint ur mig :)

If the ground gives way I just hope that you'll catch me



Skolan på förmiddagen kändes ganska så onödig och den bästa delen var när vi hade rast och jag gick till Espresso House och lyxade till det med en mocha latte. Betydligt bättre var det att bli upphämtad av Niklas och slippa gå in till dom i kylan. Sen blev det mys med Alwa, den lilla skrutten. Hon är allt bra lik mor sin och jag såg även drag av mig själv i henne. Hoppas hon växer ifrån dom :P

Spelade spel med Tilde som hon fått i julklapp och skitungen vann varenda gång! Det värsta är att det är bara ett turspel, så jag verkade verkligen inte ha någon tur. Kittlekrig hann vi också med. Vi lekte även affär och jag fick köpa grodor att äta. Mumsigt värre. Sen vaknade Eskil och skulle även han vara med i affärslekarna. Vi åt middag tillsammans och det värsta var ju att Anneli tvingade mig att lägga ner Alwa under tiden. Det som hade gått så prima att äta med en hand :)

Tog svängen förbi Edet och mamma innan jag begav mig hemåt. Imorgon blir det mest skola för min del och mängder att läsa och skriva. Suck.

Movie night

Efter att jag gjort klart det jag skulle göra med mitt arbete till skolan satte jag mig och kollade på film. Ikväll bjöds det på Bangkok Dangerous med Nicholas Cage. Den var helt okej, lite seg att komma in i men sen gick den allt an. Är väll inget jag skulle rekomendera men helt okej som tidsfördriv en söndags kväll.


Har annars målat naglarna i mitt nya nagelack som jag verkligen är helt kär i. Trots mina tvivel om att det skulle bli så mörkt lila som jag ville ha, så blev det allt det. Helt klart värt 25 kr.


Snart går jag och lägger mig. Ska upp tidigt till skolan och sen bär det av för att träffa Alwa! :D

I hope it's not too late to fix the heart I'm breaking

Halva dagen har snart gått, utan att jag ens märkt det. Har inte gjort nått känns det som, läste ett par kapitel och gjorde ett utkast till en skoluppgift. Och satt på GIMP och lekte lite. Sen nu är klockan närmare 3 och det börjar bli mörkt ute.

Vet inte riktigt vad jag ska göra mer, troligen blir det väll att jag dyker in i boken igen, brukar bli så när jag har nått kul att läsa. Ska väll äta middag också, när jag väl får tummen ur och fixar nått..:P..

Har inte ens någon lust att blogga, som det kanske märks. Blir mest massa strunt och pladder om inget. Lika bra att sluta..

Det känns som vi setts förut?

Dagen har försvunnit lika fort som den kom. Vaknade strax vid 9 tiden efter att ha sovit i lite mer än 11 timmar. Var skönt att faktiskt vakna utvilad efter en del dagar utan riktigt med sömn. Segade med att komma hemifrån men runt 12 tiden bar det iaf iväg till Överby. Jag trodde jag skulle behöva trängas ordentligt när jag såg att trfiken stog stilla över bron men när vi kom närmare såg jag att det var en olycka mitt på bron och inte trafik som skulle och shoppa. Synd för de i olyckan med bättre för mig. Så det var faktiskt inte speciellt mycket mer folk än vilken annan lördag som helst.

Mitt mål var att hitta något fint till Alwa, men det var lättare sagt än gjort. Finns inte mycket på bebisavdelningarna som jag faktiskt gillar. Speciellt inte nu när mycket är urplockat för att ge plats åt andra kollektioner. Fick till slut tag på nått litet och har en plan för något annat, som jag inte kan skriva, eftersom Anneli läser bloggen när hon kan få tillgång till internet. På måndag blir det mys iaf, längtar verkligen. Känns lite som tortyr att behöva vänta extra länge bara för att det inte går bussar till dom på helger.

Scotts, från Dansbandskampen var även på Överby idag. Var så himla dåligt, de sjöng inte ens live eller hade instrument. Så Henrik mimade medan resten stog bakom och småpratade. Det kändes faktiskt ganska onödigt för dom att ens ge ett framträdande. De kunde lika gärna bara ha singerat skivor. Det som var bäst var att Henrik ser lika bra ut i verkligheten som på tv :)


De inköp jag gjorde för egen del var en bok, som jag köpte på Elgiganten av alla ställen. Fick nämligen syn på den häromdagen på Hemköp men kände inte att jag ville köpa den då men ångrade mig till dagen efter och då var den borta. Så idag har jag letat men hittade den ingenstans förrän jag skulle gå ut från Elgiganten. Då fick man passa på. Ger en 'recension' när jag är klar, har inte riktigt tid att sträckläsa just nu. Inte sånna här böcker iaf..


Nu ropar min tvätt i tvättstugan på mig!

ttyl

Världens Bästa Julklapp!

Årets julafton kommer inte vara den jag glömmer i första taget i alla fall. Den var verkligen annorlunda mot alla andra jag firat och ingen kommer komma i närheten igen heller. Det hela slutade med världens bästa julklapp, på strax över 4 kilo och 50 cm lång. Min nyaste systerdotter som är väldigt lik sin mamma och sina syskon när de föddes.


Välkommen till världen, Alwa Livia!

   

Have a little faith in me

Ska strax bege mig mot Edet och mamma. Blir ett stopp först för att köpa strumpbyxor åt mamma, hennes hade gått sönder. Min shopping gick riktigt bra, nästan över förväntan får jag nog säga. Är mycket nöjd, kanske får ni se resultatet efter jul om det blir några bilder.

Jag vet faktiskt inte när jag får tag i en data nästa gång, ska inte ta med mig min den här gången. Känner inte för att släpa på den, har så mycket annat med mig.

Så God Jul allihopa!

Another year has passed by

Tänkte att jag får göra samma lista som jag gjorde förra året, även om jag gör den lite tidigare i år. Tror inte att den kommer ändras speciellt mycket på de restrerande 8 dagar som är kvar av det här året.

Förra årets lista


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja. Började högskolan, besökte Californien och flyttade till egen lägenhet bland annat..
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Gav aldrig några.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej.
4. Dog någon som stod dig nära?
Inte som stog mig nära, men inom släkten.
5. Vilka länder besökte du?
Usa, Tyskland, Sverige
6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Skulle inte sitta fel med en Fall Out Boy konsert. Det är nog det enda som jag kommer på att det här året saknade.
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Veckan i Cali kommer jag minnas, tror det var 1-10 Februari, sen 17 Juli, dagen jag lämnade familjen i Usa kommer alltid finnas med mig, det var en jobbig dag. Kvällen/Natten 2-3 Augusti, när jag träffade bland annat Pete Wentz.
8. Vad var din största framgång 2008?
Att jag faktiskt pluggar, är en framgång enligt mig.
9. Största misstaget?
På ett sätt känns det som ett misstag att jag litade på Keith i våras. Men sen så ångrar jag det inte heller, så nja, ja vet inte om det var ett misstag..
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Var sjuk någon gång och sen skar jag upp foten ganska så rejält i somras.
11. Bästa köpet?
De flesta av mina favorit saker har jag fått, haha. Men biljetten till Cali måste väll det vara.
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Musik, vad annars. Eller nja, hyra när jag tänker efter lite. Men det är inte lika kul.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, mycket. Jag kan bli väldigt glad, väldigt lätt för väldigt små saker/händelser :)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
I Kisses a Girl - Katy Perry. Kommer alltid minnas de 3 veckorna i Chicago med Issa. Hur vi åkte i bilen tillsammans med pojkarna och spelade låten på hög volym, rutorna nervevade och alla sjöng för full hals.. <3
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och. Kanske lite mer år det ledsna hållet jämfört med året innan. Första delen av sommaren tog hårt på mig med att åka från Boston och sen hösten har ju varit lite upp och ner.
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Jag vet faktiskt inte.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Segat ;)
18. Hur tillbringade du julen?
Jag hoppas i förväg här - Halva dagen med mamma och Lars och resten med Anneli+familj. Juldagen med firande av Kristina.
19. Blev du kär i år?
Kär och kär.. Var på god väg iaf.
20. Hur många one night stands?
1
21. Favoritprogram på TV?
One Tree Hill
22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej
23. Bästa boken du läste i år?
Mitt namn var Elton Persson - Martin Svensson
24. Största musikaliska upptäckten?
Största och största, var som alltid mycket nytt som fann sin väg till mig. Men Hey Monday har väll varit de som jag lyssnat mest på av de jag fann i år.
25. Något du önskade dig och fick?
En större iPod, haha..
26. Något du önskade dig men inte fick?
Ja då.
27. Årets bästa film?
Jag minns knappt vad jag sett i år, trots att det är så mycket. Mamma Mia var ju väldigt bra.
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Tatuerade mig. Och gick sen på middag med Franziska.
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Det finns det säkert, men sånt vill jag helst inte tänka på. Jag ser framåt! :)
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Jaa, första halvan var mer vardaglig och avslappnad men under hösten har det väll blivit lite mer uttänkt. Men jag har inte någon stil direkt, tar på mig det jag gillar..
31. Vad fick dig att må bra?
Musik
32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Samma som förra året, haha. Pete Wentz.
33. Vem saknade du?
De som jag saknar bytte plats efter halva året, utom Magda, henne saknar jag alltid.
34. De bästa nya människorna du träffade?
De som är i min v-grupp i skolan. De är för goa :)
Och om Anneli skulle råka få ur sig bebisen i år, så får den självklart vara med här!

Forever a Lake Effect Kid

Har knappt hunnit gå upp då jag vaknade vid den underbara tiden 9:48. Visstatt jag varit vaken ett par gånger innan, för att någon tyckte det var dags att gå upp. Jag ignorerade bara, ingen chans till det. Var dessutom kul att vakna till solsken, det händer inte ofta så här års.

Har redan hunnit med att betala månadens räkningar, pengarna kom ju in idag. Tyckter att det är lika bra att få det gjort, ingen ide att dra ut på det. Dessutom vet man ju hur mycket man har att röra sig med resten av månaden. Efter att jag duschat ska jag ge mig ut om röra mig med mina pengar, haha. Ska fixa lite inför jul/nyårs outfiten, vad man nu ska göra då och köpa present till Kristina som fyller år den 25:e.


Nu ska jag käka frukost och sen göra mig i ordning.

Don't read to much into it, that's when it get complicated

Julbad


Donnie är inte så glad på mig just nu. Efter att jag städat och fixat lite här hemma var det dags för honom att bli fin inför jul. Han är inte överförtjust i att bada men börjar nog vänja sig. Han har inte gjort det så många gånger än, det behövs ju oftast inte. Nu springer han bara bort från mig så fort jag närmar mig och vill nog helst bara torka. Men han kommer bli så fin sen, och lukta gott.

Jag blundar och håller andan lite till


Jag är en total Fangirl just nu, och så är det bara.
Fick min FOB skiva idag! Var med lätta steg jag skuttade in och slängde in den i dvdn för att lyssna. Kan nu även förstå varför den varit lite sen, den kom trots allt från Hong Kong. Lite konfunderad först med förstog sen att det är där dom trycks/tillverkas. Det enda jag känner är lite synd är att jag inte fick med ett häfte, som man får i orginal versionen. Funderar skarpt på att köpa en kopia av den i sommar i Usa för att få det också. Fick dock en poster att sätta på väggen, haha. Acoustic versionerna av både What a catch, Donnie och America's Suitehearts är underbara.
Det blev en fin början på veckan det här!

Twilight med tjejerna

Idag avr det tänkt att det skulle vara tjejkväll hos Jennie med Twilight på filmmenyn. Först och främst kom Issa och Kristina väldigt sent, fy skäms på er! Jag och Jennie hade vid den tidpunkten hunnit med n omgång Monopol som jag förlorade. Det var faktiskt en av de få gångerna vi spelade utan att fuska. Ny grej för oss, haha.

Filmen var i ganska dålig kvalitet, men vi kunde bara inte vänta på att en bättre skulle komma ut så vi kollade ändå. Den var väll helt okej, inte mer. Kändes så himla seg i början och sen helt plötsligt så var dom kära. Jag ska låna alla böcker av Issa för jag tror att de är betydligt mycket bättre än filmen. Brukar ju vara så i de flesta fallen. Kommer säkerligen se tvåan iaf när den kommer ut, är ju inte den som kan hålla mig borta från en serie när jag väl börjat. Men för att att rekomendera något av allt vampyr grejs det finns ute nu så är True Blood det som varit bäst hittills för mig!

Jag och Jennie går väll och lägger oss så småningom, ingen av oss är direkt trött nu. jag har ju som alltid piggnat till framåt kvällen (natten).

We all live in the same bubble

Vaknade för ca 40 minuter sen och det var fantastiskt underbart tt få sova tills man vaknade av sig själv. Sen att jag egentligen borde ha lagt mig tidigare än vad jag gjorde, och kanske blivit ännu mer utvilad. Men det här räcker än så länge.

Anneli ringde bara ett par minuter efter att jag vaknat, snacka om perfect timing, och frågade om hon och Eskil fick komma och hälsa på en stund. inga problem sa jag, jag struntar fullsständigt i whatever sjukdomar dom har. Blir jag sjuk så blir jag. Kanske får fixa lite fika, var en snäll syster/moster..

Hearing but not truly listening

19 December

Så dagen började mindre bra då jag kom till skolan och insåg att vi började klockan 9:15 istället för 8:15 som jag trodde. Och att de hade förlängt föreläsningen med ytterligare en timma. Så där satt jag i över en timma och väntade innan jag satt ytterligare i 3 timmar och lyssnade på den mest värdelösa föreläsning om matte. Något som jag verkligen inte kommer att jobba med eller ens vill jobba med. Nej fy.,

Blev ju även då försenad till att träffa mamma, eftersom jag var tuvngen att stanna den sista timmen för att göra den obligatoriska uppgiften. Fick skjuts av Helené ut till Överby och sen gick jag och mamma runt och kikade en stund. Hon ahde ju redan avrit där i ett par timmar men med min hjälp fick hon till slut tag på lite kläder och julklappar. Blev även lite matshopping. Jag hade då varit mindre smidig och tagit på mig högklackat idag. Trodde jag vant mig tillräckligt men tji fick jag. Inne på Maxi var jag tvungen att gå med vagnen för att ens kunna gå och att gå till bilen efter att ha lämnat den var nästan omöjligt. Benen bara vek sig och fötterna bultade. Men nu vet jag bättre till nästa gång.

Mamma följde även med hem och hälsade på Donnie. Han var inte lika blyg den här gången och gömde sig inte en enda gång under soffan. Han var allt framme och nosade lite också men det var ju inte direkt som de överfall han gör med mig när jag kommer hem.

Har hunnit med att kolla på en film och har nu tänkt mig att skriva lite. Får se hur snabbt jag ger upp idag, igår blev det inte många ord.

People will dissect us until it doesn't mean a thing anymore

Först vill jag svara till Susanne, som kommenterade om förra bilden.
Ja, just på den bilden har mina ögon de färgen. Är troligen mest blixten som gör dom så extremt blåa för jag har själv behållt orginal färgen på enbart dem medan jag gjorde resten av bilden till gråskala. i verkligeheten är det inte lika lysande men ändå välsigt blåa.

Tycker annars det är väldigt kul att du kommenterar lite då och då! :)

Dagen har annars varot väldigt bra. Är verkligen på superhumör just nu. Det var ganska så segt att gå upp i morse, långt mer än en timme tidigare än vanligt och jag fick snällt gå som en zombie och köpa kaffe så fort jag kom till skolan. Var inte tillräckligt vaken när jag gick hemifrån så jag glömde min lunch hemma. Jag och Linda tog vägen förbi Ica på vår väldigt tidiga lunchrast och jag köpte clementiner iställlet. Satte oss sen tillsammans med några andra från klassen och tjötade i över 2 timmar innan vi började igen.

Föreläsningen med Al var jätte intressant, precis som jag trott. Handlade om kopplingen mellan språket och identiteten. Hur man även har olika språkidentiteter beroende på vem man pratar med och vilken situation man är i. Efter detta hade vi möte med honom, eftersom han är den som är kursledare för nästa kurs, Engelskan.


Han pratade om grammatik, fonetik och massa sånt där som jag i vanliga fall hatar. Gick sen in på kursen efter som är mycket med litteratur, både läsa och skriva. Avslutade med att säga att när vi startar ska vi ha ett diagnostiskt prov, för att se vart vi ligger. Jag mer eller mindre hoppade jämfota av glädje och var extremt överexhalterad av att göra provet, och allt annat. Var dock ganska ensam om att känna så, haha. Längtar redan och vill verkligen att den nuvarande kursen ska ta slut.

Fick ännu bättre nyheter för en stund sen då jag fick mail, igen, av CDWow. Äntligen ahr dom fått skivan och den ha skickats till mig! De sa misnt 7 dagar, men det tror inte jag på. Hoppas på måndag, det känns mest logiskt. Men vi får se, känns gott att den är på väg iaf.

Är förvånad om någon ens orkat läsa allt hittills. Orden bara forsar ut, måste bero på mitt goda humör.

My heart is on my sleeve

Känner mig totalt omotiverad till att blogga nuför tiden. Kan bara få mig själv att skriva nått här. Jag skriver lite annat och det är det verkligen inga problem att få fram orden till. Är konstigt att det kan vara olika när de två sakerna är så snarlika. Men nu får det vara så och jag inspirationen för att skriva här kommer säkerligen tillbaka snart i vilket fall. Jag gillade ju när jag uppdaterade flera gånger om dagen och inte som nu, typ en gång för att jag känner mig tvingad.

Min minnsekortläsare funkade idag så jag kunde ladda in korten men tyvärr säg dom bättre ut på den lilla skärmen i kameran än på datan. Men det är ju inte så att jag tvekat på att lägga upp kort innan, så varför börja nu. Och ja, det är min riktiga ögonfärg.

Själaterapi

Har lekt egen terapeut (?) för att lugna ner nig själv, vilket innehöll FOB på hög ljudnivå. Och det fungerar alltid lika bra. Inte helt men bra. Fick även bakat vanlijbullar och bröd. Har fuskat med köpt bröd nu i en vecka men nu är det slut med det, tillbaka till hembakt.

Fick även ett mindre ryck för att möblera om så det har jag gjort, tillsammans med tillhörande städning. Inte för att jag har mycket att flytta på eller att det går att göra allt för mycket här men det är i alla fall annourlunda än innan. Det värsta var att jag i mitt huvud, samtidigt som jag ställde möblerna där jag ville ha dem hörde mammas ogillande röst i huvudet. Den som alltid var framme när jag möblerade medsan jag fortfarande bodde hemma. Men här är det bara jag som bestämmer så jag ställer dom vart jag vill! :P

Tog lite kort förrut men helt plötsligt har minneskortläsaren på datan slutat fungera, så det blev inget med dom. Hoppas det är lite flipp som går över, annars blir jag inte glad..

Prison Break nästa!

F**k you right back!

Märks kanske att mina förhoppningar om skivleverans inte har infriats. Jag fullkommligt kokade på väg in från brevlådan och skulle skriva ihop ett mordhotningar och skicka iväg men jag lugnade mig lite iaf och klagar mest här.
Eller jag skrev allt ett klagomail, men kanske lite mer välformulerat än det jag först hade tänkt mig..

Som extra bonus tyckte Donnie tydligen att min svank inte var fin nog och satte precis dit tre underbart djupa revor. Han är alledels för exhalterad för att ens fundera på hur det går med min rygg och han rivstartar på den..

Disloyal Order

Jag är mer än lovligt förbannad på CDWow just nu.
De skulle ha levererat Folie A Deux hem till mig idag, eftersom den släpps idag. Men det har dom självklart inte gjort. Fatta att man är besviken, efter att ha gått och väntat på den så länge. och jag har verkligen sett fram emot att få komma hem och sen kunna sitta och titta i häftet, och få höra de extra låtar som finns med. Verligen surt.
Kommer den inte imorgon, då blir det verkligen till att klaga, det säger jag bara.

Dagen har annars varit mycket trevlig. Anneli ha rlegat och snorat och hostat på soffan och jag har busat med Tilde och Eskil. Lagade pannkakor till lunch och sen sov Eskil. Då gjorde jag och Tilde pärlplattor och sen blev det ltie målande också.


Kom hem nyss efter att ha varit med Anneli på jourcentralen men det var inget dom kunde göra åt. Resten av kvällen ska jag sura, haha, och se på Dawsons Creek..

You put my head in such a flurry, flurry

Mina planer för planer för dagen, som innehöll både bakning och tvättning, var bara att stryka när Anneli ringde för ca en halvtimme sen och behövde barnvakt över dagen. Det går vinterkräksjuka på deras dagis och Anneli har feber och är förkyld. Snäll syster som jag är, så hoppar jag in i duschen och ska snart bege mig dit.

Jag hoppas att brevbäraren är väldigt tidig idag, hehe. För det skulle varit ytterligare en aktivitet för mig under dagen, att spana efter honom ;)

When you find that special thing

Gah! Äntligen internet igen!
Har inte varit meningen att vara borta så här länge, utan det har varit brist på online service de senste dagarna. Så det går när man försöka stjäla lite från mammas granne ;)

Igår var det 50 års kalas för Jennies pappa vilket jag var inbjuden på. Var väldigt trevligt, soma lltid när man själv är nykter och kan se andra bli aspackade. Jennies lillebror fick väll lite väl mycket i sig, haha, tillsammans med sin jämnårige kusin. Jennie var paparazzi med Rikards systemkamera och jag var väll det mest utsatta objektet. Hon var snäll och inte la ut några av dom bilderna iaf. Ska se om jag kan få henne att skicka några bilder, för en del blev faktiskt helt okej..

Ska inte göra nått nämnvärt idag iaf. Vi gick inte och la oss förrän närmare halv 5, så jag är rätt trött. Blir nog till fortsaääta på Dawsons creek, ska verkligen se klart alla avsnitt, haha..

What makes you so special?



Fick tagit ett kort på Donnie som i alla fall blev någorlunda bra. Han är annars inte speciellt intresserad av att vara med, utan ska helst leka med snöret bara. Jag tror helt klart att det är inbyggt i katter att dom ska spana på fåglar och aga dom. Hur kommer det sig annars att Donnie sitter i fönstret med spetsade öron och vakar som en hök över dom i träden? Här sitter han även bredvid min ljusstake som han välte ner igår och förstörde. Alla lampor 'brinner' upp så fort man sätter i nya nu. Syns även att han har ett för litet huvud till sin kropp, haha. Inte konstigt så som han äter...

Reflect, Reflect


Morgon igen. Som alltid blev det inget läggdags före 12 slaget men jag känner mig ändå ganska pigg.
Är snart på väg till skolan, öva på gestaltningen. Inte lika pigg på det men ja, inget val...
Har inte kommit så mycket snö som jag hörde det ryktas om, vilket är bra enligt mig. Finns tillräckligt..
Nej, bäst att skpringa iväg, så jag inte kommer försent!

I know you've heard all this before

Annorlunda dag i skolan idag. blev både musik och cirkeldans blandat med agerande. Inte direkt min starka sida, bland mycket folk men det var ändå helt okej. Bäst att öva upp sig inför redovisningen på tisdag och sen är det över. Att ställa sig inför ett helt klassrum av elever är ingen fara, men det är värre med de som känns som jämlikar i utbildning, eller vad man ska säga.

Skulle köpa ett julkort och fått iväg till Usa idag men det blev aldrig av. Ska nog fixa det i morgon efter vi övat klart vår gestaltning. Ska enbart skicka 2 stycken i år, jag är extremt selektiv, haha. Beror ju enbart på min ekonomi, inte att jag inte önskar alla jag känner en god jul..:)

Btw, kollade på Gossip Girl igår och jag kan inte fatta att Bart dog! Var så förvånad över att det faktiskt hände. Mycket för att det inte finns med alls i böckerna. Nog för att jag läst att de ska strunta i böckerna fram över, men ja, det var lite chock. Men Ed Westwick var mer än fantastisk! Han var även äckligt snygg, hela avsnittet, trots eller kanske på grund av sin 'vithet' och allt det där..  tyckte dock att han och Blair kunde fått till det ordentligt i slutet, känns som om det är på tiden. Hoppas han inte är borta allt för länge ur serien bara, han tillför så mycket.

Utmanad

Jag blev utmanad av Maria

Regler

1. Publicera reglerna på din blogg.
2. Svara på de fem 8-sakerna.
3. Utmana 8 personer och meddela de utmanade på deras bloggar.

8 favoritprogram (just nu):
One Tree Hill
Prison Break
Grey's Anatomy
Gossip Girl
Desperate Housewives
90210
Private Practice
Entourage

8 saker jag gjorde igår:
Åkte buss
Åt en lussekatt
Lyssnade på Folie a Deux
Ringde pappa
Köpte skor
Borstade tänderna
Kollade på Gossip Girl
Bloggade

8 favoritrestauranger:
En Thai restaurang i Chicago, vet itne vad den heter. Nått med Spicy House eller nått.. :P
Bertuccis
Cheng Due
The Cheesecake Factory
.
.
.
.

8 saker på min önskelista:
Kaffebryggare
Brödrost
Extern cd-enhet

Extern hårddisk, 500mbit>
En FOB konsert i närheten, helst privat, haha..
Pengar så jag kan köpa julklappar till alla andra, är ju så kul!
Resa till värmen
Godkänt i förra kursen

8 personer jag vill utmana:
Jennie
Emmy
Kristina
Carina
.
.
.
.

Resultat

Eftersom klockan nu är efter 22, kan jag berätta att bild nummer 1 fick 24 röster och bild nummer 2 fick 5 stycken. Kan hända att det finns ett par oräknade röster i Jennies kommentarer, som hon inte gjort offentliga, men som troligen inte kommer påverka slutresultatet.

Med det så kan vi säga att Bild 1 vann, och den var gjord utav mig!
De som känner mig kanske kunde få fram det genom allt "glimmer", haha. Har en förkärlek till det när det gäller att fixa med bilder.

Tack till alla som röstat. Det var kul, kanske blir ytterligare en omgång, med ett annat tema, för känner ajg Jennie rätt så vill hon nog ha revansch..:)

10 December



Onsdag idag, vilket betyder att halva veckan har gått. Eller rent tekniskt är det imrgon vid 12 tiden med lördagar och söndagar brukar flyta ihop så bra att dom gills som en dag :)

Började dagen med att gå upp tidigare än vad jag brukar när jag ska till skolan och tog bussen till Edet. Träffade Anneli hemma hos mamma och sen gick vi och fikade. Anneli hann på vägen dit halka på is och sträckte till bäckenet ordentligt, som om det inte var ömt sedan innan. Jag var bara glad att hon inte ramlade, hade inte varit tjäckt att göra platt fall på en gravid mage.

Efteråt gick vi upp till mammas igen, trots att hon inte var hemma. Åkte med och hämtade busfröna på dagis, och sen hämtade mamma och Lars mig hos Anneli. Gav in till att köpa skorna jag spanat på hos Bodeckers ett tag, kunde bara inte låta bli. Fick även middag hos mamma, alltid lika trevligt att få mat som någon annan lagat. åkte hem med bussen vid 6 och har sen mest suttit här och kikat runt. Innan läggdags blir det Gossip Girl och såklart resultat från min och Jennies tävling! :)

I will dare

Jag coh Jennie har gjort en tävling för oss själva i vem som gör bäst grejer i GIMP.
Och vi vet redan hur extremt töntiga vi är i att göra det här, men vi kan inte låta bli.
Så för att det ska bli rättvist om vem som faktiskt är bäst, så tänkte vi att våra läsare får rösta, helt utan att veta vem som gjort vilken. Vi hade som "tema" att göra en framsida till Fall Out Boy's nya skiva.

Så nu får ni rösta fram tills klockan 22:00 i morgon, genom att lämna en kommentar om vilken ni tycker bäst om.






The (Shipped) Gold Standard

Just to feel like you

Gårdagen slutade som sagt väldigt lyckligt och jag laddade ipoden direkt så jag inte behövde gå någonstans utan att inte kunna ge efter impulserna att lyssna, som jag visste skulle komma.

Hade idag en lektion med samma tok som igår. Jag och de flesta i min studiegrupp klarade av att stanna halva lektionen innan vi gav upp på rasten och gick inte tillbaka. Hade dessutom under första delen suttit med en hörlur i ena örat, ritat i kollegieblocket och druckit cola. Det här människan borde aldrig någonsin fått bli lärare, inte ens med den vetskapen jag nu har om yrket. Eller snarare tack vare den. Betydligt bättre att bara läsa boken.

Jag och Irsa åkte till Överby och gick där en stund. Provade lite klänningar inför helgens kalas och nyår men hittade inget bra. Hittade en kjol, att ha till vardags som jag nog ska köpa imorgon, det var ett fantastiskt pris på den också. nu håller jag på och kokar risgrynsgröt till ikväll. Råkade koka över den och det blev ganska mycket på spisen och brände fast sig. Så det luktar inte så gott som det borde, hurm...

Nu ska jag ta tag i ett projekt jag och Jennie håller på med ;)

The Shared Madness of Two


Kan väll säga att min dag blev betydligt mycket bättre vid upptäckten att Fall out Boy's nya skiva har läckt.
Tyvärr har mitt nedladdningsprogram fått totalt flipp och vill inte funka. Jag vände mig som alltid när det gäller desperat behov av nedladdning till Kristina. Hon fixade ner den och jag sitter som bäst och njuter av det som man väntat på så länge.

De låtar jag än så länge har hört, förutom de som jag redan hört, lever verkligen upp till förväntningarna.
De är lika underbart bra som alltid och texterna kan man inte annat än att fundera hur de fått ihop. Men det får bli en senare fråga att klura på, för nu lyssnar jag bara och njuter.

Största problemet blir att genomlida 3 timmar lektion imorgon utan att få lyssna  :P
Längtar dock inte mindre tills jag får skivan hemskickad, är en helt annan känsla att verkligen hålla i den också.

I don't want to forget how your voice sounds like

Skola mestadels av dagen med blandade upplevelser. Kan väll säga att en av lärarna var mer udda än någonsin och kanske inte på ett bra sätt. Det var en upplevelse i alla fall. Är mindre kul att vi ska ha honom igen i morgon också. Hoppas att det blir mindre, hurm, konstigt då.

Annars är jag inte speciellt sugen på att vräka ur mig saker här idag. Känner mig mest tom och vill inte få allt att kännas krystat. Har lyssnat på mina Martin skivor och funderat över innehållet på nytt. Det har inte direkt gjort mig mer insiktsfull utan mer konfunderad om saker och ting. Allt ska väll kunna få logik till slut.


Ikväll hänger jag på GIMP och grejar,

This is what I used to be

Fick äntligen lånat Martin Svenssons bok av Jennie i fredags och läste ut den under lördagen. Han var verkligen min största idol när jag var mellan 10-14. Det fanns helt enkelt ingen annan artist. Jag kunde verkligen inte lägga ifrån mig boken och satt till och med och läste inne i Göteborg medan jag väntade på Emmy och Issa.

Jag kommer aldrig någonsin se Martins på samma sätt, och hans musik kommer vara förändrad för all framtid. Nu kommer jag analysera alla de sjuka texter han skrivit med nya ögon, och verkligen kunna se vad som finnas bakom på ett annat sätt än vad jag gjorde från början. Det har ju självklart inte bara med att jag läst boken utan även med att jag själv blivit äldre och tänker på ett annat sätt.

Men på alla sätt och vi har jag återigen för'älskat mig i Martin. I all hans knasighet och sättet han ser på världen.

God Morgon!

Fick mig ett friskt uppvaknande genom kallduschen jag gjorde för en stund sen. Av någon oförklarig anledning så fansn det inget varmvatten hos mamma idag. Och jag var i deserat behov av en dusch idag, så det fanns inget annat att göra än att hoppa in och lida i ett par minuter. Jag glädjs åt att det är bra för håret i alla fall.

Ska snart blåsa håret och sen lyxa till det med att platta det också. Har oftast varken ork eller tid att göra det. Efter det åker jag vidare till Göteborg.

Idag fyller även mitt underbara Gudbarn Melanie 2 år!
Är ofattbart att tiden verkligen har gått så fort sen hon föddes och att hon redan är 2. Snart bär det ju av till skolan för hennes del och innan man vet ordet av kommer hon där som tonåring och festar som en tok :)
Nej, det får vi hoppas att det döröjer väldigt länge innan...

Put the doctor on the phone cause I'm not making any sense

Är hemma hos mamma, ska sova här i natt. Skolan imorse var lika tråkig som alla andra introduktioner till nya kurser, men som tur var gick det fort. Efteråt åkte jag direkt till Edet och träffade mamma på fiket en stund innan jag gick hem till Jennie. Sen satt vi där och tjötade en bra stund och sen gav jag henne lite grunder i GIMP.

Spräckte också hennes fantasier om att jag var värsta grymma på att måla på det, haha. Eller det var inte bara jag, utan de flesta som använder liknanade bildprogram. Eftersom jag för det mesta använder penslar som är som stämplar, ungefär. Det tog bort mycket av Jennies illusioner om många fina headers och deras skapares designer förmågor. hihi.

Imorgon blir det Göteborg för att träffa Emmy och Issa. Ska verkligen bli kul, var alldeles för längesen jag såg Emmy. Ska även fixa till resten av Melanies present. Sen blir det även barnvaktanade för Tilde och Eskil.

Nu blir det Idol med mamma. Det är kul att se på tv, haha, har ju itne gjort det på riktigt på över en månad eftersom min inte fungerar hemma.

Bandwagon's full, please catch another

Resten blev som så många andra när jag inte har nått speciellt att göra, jag hamnade framför 'tvn'. Är nästan klar med säsong 2 av Dawson's Creek oc har även hunnit med veckans avsnitt av Private Practice. Jag störtlipa på fler än ett ställe, hurm, Det vanliga. Har även hängt på mitt nya ställe, deviantart.com.

Har fixat lite nya grejer till mitt bildprogram och börjat göra bakgrundsbilder. De är inte speciellt bra än så länge men jag jobbar på att bli bättre. Ni får gärna kika in i mitt galleri och lämna en kommentar eller två. Eller om ni har önskemål om en bakgrund, så kan jag göra mitt bästa för att göra en. Bara att fråga, jag tycker det är kul.


Kvällen lär inte avslutas på något annat sätt än tidigare, mer tv. Imrgon är det introduktion till nya kursen och sen bär det av till Edet för min del. Ska vara där mestadels av helgen, får se om datan åker med. Troligen.

Twist it all up

Så då har man gjort första tentan. Gick väll sådär, hurm. Fick iaf sitta på mitt lyckonummer genom slumpen, kanske är ett bra tecken? Kan ju hoppas i alla fall. Nej men jag svarade på 3 av de 4 frågorna och jag kände inte att det ens var någon ide att ens försöka babbla ihop ett svar till den 4, eftersom jag hade noll koll på vad det var. Troligen lär jag sitta där igen den 17 Januari, men det får jag reda på om senast 21 vardagar, haha.

Det tog ju inte 4 timmar, som vi hade avskrivet för det, tuan jag var klar redan vid 10 tiden. Efteråt gick jag och Jannis till Max och drack cola och töjötade i en nästan en timme. Jag gick sen vidare för att uträtta ett ärende för Anneli som inte gick nått vidare. Var inne en snabbis på bokia också och kikade runt, utan att hitta det jag letade efter.

Äter just nu lunch, sallad, nått jag mer eller mindre har blivit överförtjust i och äter mer än gärna vid varje måltid. Kanske inte den mest varierade kosten, men om jag känner mig sjä'lv rätt så går det över snart. En annan grej jag upptäckte idag var att det gick betydligt lättare att cykla när man pumpade däcken lite ;)

Americas Suitehearts

Har återhämtat mig från att ha asgarvat när jag fick syn på den här bilden. Skrattade verkligen så att tårarna sprutade.
Det är "singel" onslaget till Fall out Boy's senaste låt släpp på itunes, Americas Suitehearts.
Den är ju så fantastiskt fejk så det är inte sant, har man någonsin tidigare sett Andy le så på en bild av bandet. Det samma gäller Joe och Patrick brukar inte heller se så där överdrivet lyckliga ut. Pete ler lite mer naturligt och är jävligt läcker i den här bilden.
Men det komiska i den väger tyngre. Kul att dom kör på matchande kläder, som värsta julkortet, haha.


This story is getting old, the homewrecker with a heart of gold

Får skylla dagens dåiga bloggande på att jag varit hemma hos Anneli hela dagen och deras internet har inte fungerat. Började dagen med att hon ringde och väckte mig och innan jag visste ordet av knackade hon och barnen på dörren. En tur inne på Maxi, HM och Kappahl på Överby innan vi åkte hem till henne.

Jag fick i alla fall pluggat en hel del, läste halva boken jag skulle. På bussen hem sen fick jag läst ett par till och nu hemma likaså. Imorgon är det dags för första tentan och jag känner mig, ja, likgiltig faktiskt. Det spelar ju ingen roll nu vad jag än läser, eller försöker lära mig mer av, det kommer inte ge någon nytta. Det går som det går. Och går det inte bra, så kan jag göra om det den 17 Januari igen.

Xmas edition

Fixat lite nytt med designen så här inför jul. Får se om jag låter det vara ända fram tills dess, haha. Ska försöka hitta ett bra typsnitt till texten på inläggen, är inte helt nöjd med det jag har just nu. Men det får bli ett senare projekt.


Nu ska jag gå tillbaka till veckans serier, är redan efter med gårdagens avsnitt av DH och dagens avsnitt av GG och PB.

I've seen sinking ships go down with more grace than you

Tillbaka igen med 'vanliga' inlägg. Har precis kommit hem från skolan. Var där lite snabbt nu på morgonen för att skriva klart en del av textanalysen vi gjorde förra veckan. Så nu sitter jag med en hemmagjord latte och fikar med en lussekatt jag gjorde igår. Mysigt med lite varmt efter att ha cyklat i ösregn både till och från skolan.

Har börjat på ett nytt marton efter Sunset Beach, som jag inte ens kollade klart på. Blev allt för tråkigt och dåligt skådespeleri för att orka igenom hela serien. Så nu kör jag på Dawson's Creek. Som om det är bättre egentligen, haha. Det är bättre skådespeleri om inte annat men dialogen är långt ifrån trovärdig. Jag förstod aldrig varför recensenter alltid tyckte att dom pratade för vuxet i den serien, att det var för svåra ord, förrän nu. Så som Dawson pratar skulle aldrig en 15 åring i Usa prata. Stackarn skulle ju bli grymt utsatt för gliringar och skämt. Men det är kul att titta på för stunden. Det som fick mig in på det här var att jag så gärna ville se när Chad Michael Murray är med, men vet inte vart det är, så lika bra att köra från början. Känner för att göra samma sak med Gilmore Girls sen, haha. Vi får se hur det blir.

Nu ska jag klippa klorna på Donnie, om han tillåter det vill säga.

Svar på frågorna

Det hela började ju lite segt, men kom igång sen. Det tog en bra stund att få ihop svar till alla, och en del fick jag till och med läsa på för att ens kunna svara på :)

Here we go...


favvofärg?

Rosa/Lila - kan inte välja.
favvobil? (det vet jag egentligen, men har glömt;))

Tycker fortfarande om Ford Focus och vill helst äga en sådan. Men jag gillar inte de nya modellerna utan mer de från ca 03-06 och inte kombin. Annars gillar jag VW Jetta som jag körde i Usa och Citroen C3-C4..

Favorit blogg?, varför?

Perez Hilton - för där får jag allt skvaller mitt halvskadade sinne behöver, haha.
vill du åka på en weekendresa runt lite i Sverige me mig nån helg;)
Visst, på en smal budget kan jag allt det. Vart ska vi?
va händer på nyår?

Vet inte än, troligen blir det väll lite firande med Jennie.   

Ett plagg du aldrig skulle sätta på dig?

Det finns många, men vi kan ju ta ett som är i mode just nu, pälsjacka.

Har du någonsin vart attraherad utav någon av samma kön?

Attraherad och attraherad. Inte så att jag skulle vilja göra något sexuellt med henne men visst finns det tjejer jag tycker är skitsnygga och jag kan uppskatta en tjej för hur hon ser ut.
Sexigaste plagget på killar?

Ja, det är väll inte plagget som gör killen sexig. Brukar faktiskt inte fundera på kläder som är sexiga. Men om en kille har lite finare kläder på sig, typ kostym eller väst och skjorta så kan ju det vara sjukt sexigt.

Vem är du i Vänner?

Troligen Monica, haha. Får ju också mina infall av städhysteri emellanåt.

vilka 3 saker/personer du skulle ta med dej till en öde ö, och varför?

Pete Wentz, för han är rolig och blir då bra underhållning, Jennie så att man har någon nära att prata med och sen en båt så vi kan dra därifrån! :)

Tror du på sex före äktenskap?

Ja

Vad är ditt drömresemål och varför?

Karibien i allmänhet. Efter jag var i St Barths insåg jag hur underbart det verkligen är där borta, och hur det ser ut som på bilderna man ser i tidningar där ifrån. Ultimata solsemstern. Jag har ju dock alltid velat åka till Irland så det är också ett drömresemål.


När började du titta på One Tree Hill?

När det startade i Sverige. Augusti 2004(?)
Vilken karaktär hade du varit kär i verkliga livet?

Om jag ska vara ytlig så Lucas men som person hade det nog varit Nathan version säsong 1. Jag faller alltid för puckon som inte bryr sig.

Vem är du i One Tree Hill?

Peyton eller Lucas, haha. Peyton med musiken och Lucas med att hålla allt inom sig själv och gå runt och grubbla i sin ensamhet.


Är du troende, varför/varför inte?

Nej. Jag kan väll inte direkt förklara varför, men jag tror inte på Gud helt enkelt. Tror mer på att allt skapats genom evolution. 
Vad tror du händer när man dör, varför?

På ett sätt vill jag tro att man har något sorts efterliv, men det säger emot hela min teori med evolution, så ja, det händer väll inte så mycket. Man dör och försvinner helt enkelt.
Tror du att 11 September var en konspiration av USA själva?

Nej. För jag kan inte förstå hur ett land skulle kunna göra så mot sig själva, det känns för mig helt osannolikt.
Kan du tips om några skönhetsprodukter?

Jag kan ge tips med jag vet inte hur bra dom är. Jag är verkligen ingen expert på sådant. Jag gillar MAC's ögonskuggor. Dom ger bra färg och håller länge. Cover Girl, Lash Blast Vollym mascara är den bästa jag provat hittills, men den finns inte i Sverige. Sen Clinique's 7 days facial scrub är bra. Väldigt dryg och man blir len och den torkar inte ut huden, snarare tvärt om.

Vad är kärlek för dig?

Vad svårt. Kärlek är tillit, vänskap, lust, humor, öppenhet, acceptans...kombinerat och med andra tillsatser. Det är så mycket, så stort. Jag har väldigt svårt att få ner vad det är just för mig...

Något du önskar att du visste för 5 år sedan

Att det inte är så farligt att bjuda på sig själv, att man växer om man låter någon annan ta del av sina tankar och känslor. Att världen inte går under om man skämmer ut sig.


Vad är det bästa som har hänt i ditt liv och varför?

De 2 åren jag var i USA. De upplevelserna jag har tagit med mig därifrån kommer alltid ha format mig till den jag är idag och jag lärde mig så mycket om mig själv och utvecklades så mycket under den tiden. Mycket av det skulle jag inte kunnat ha lärt mig på något annat sätt  

hur känner du inför din utbildning just nu, har du valt rätt väg?

Just nu känns det rätt. Som om jag verkligen kommer trivas som lärare i framtiden. Men samtidigt känns det segt att jag har så många år kvar. Fast jag vet hur snabbt gymnasiets 3 år gick, det här är 'bara' 2 till, haha. Det är bara att gilla läget.
vart befinner du dej om 10 år?

Vart jag befinner mig som att bo vet jag inte. Troligast känns väll någonstans i Västra Götaland, för att hålla det ganska brett. Personligen hoppas jag att jag jobbar, som lärare då, är gift och har barn. Om den sista biten inte har hänt om 10 år, då kommer jag verkligen känna mig misslyckad, haha.
Om du fick arbeta med vad du ville vad skulle det vara? Då skulle jag inte arbeta, haha. Nej men just nu känner jag att lärare är vad jag vill jobba som.

Favorit drink?

Bacardi Razz med Sprite. Annars så är Pina Colada väldigt gott.
Det bästa med att vara Emma?

Att Emma inte bryr sig vad andra tycker längre.
Det sämsta med att vara Emma?

Att Emma är så jäkla lat och har dålig självdiciplin.

hur ser drömkillen ut: noga beskrivning tack;)

Haha, har ju då inte träffat den här drömkillen än så det är lite svårt. Men han ska ha humor, vara öppen och gå att lita på. Helst inte vara en sådan person som alltid kommer sent eller struntar att ringa när han får förhinder. Annars är det rätt fritt, haha. Har gillat så många olika personligheter att det är sammansättningen som spelar roll, inte individuella egenskaper. Fast att kunna lita på honom är viktigt, haha

Vem är du bästa vän;)?

Jennie, oavsett vad andra tycker och säger så kan jag berätta allt för henne och jag vet att hon förstår och alltid kommer finnas där.


Vad längtar du mest efter i ditt liv?

Dagen då jag får egna barn.
Vad tror du meningen med livet är?, varför?

Att göra det bästa för sig själv, att göra det man vill. Man väljer själv vad man vill få ut ur livet, om ni förstår vad jag menar med det.
Tror du på själsfränder?

Ja, absolut. 

Vad är det pinsammaste du gjort?

  Jaa, vad kan vara pinsammast... Jag vet faktiskt inte. Det är så svårt att få fram något som är så pinsamt just nu, utan det var pinsamt när det hände men nu när man tänker tillbaka på det så var det inte så farligt. Kan väll ta upp en gång när jag skulle ha film kväll och han gillade skulle komma och jag blev lite överexalterad och det första jag gjorde var att slå huvudet i väggen. Det var pinsamt då, men inte nu.
Vad är det elakaste någon gjort mot dig?

Som jag verkligen kan minnas. Någon ljög och sa att han var singel och sen fick jag reda på att han hade gravid flickvän, efter vi varit involverade ett tag. Det tyckte jag var ganska elakt

vad anser du om den kommande IPRED-lagen?

Jag hade ingen aning om vad den innebar, så jag har faktiskt kollat upp det, så jag kan ha en åsikt. ---Okej, om jag fattat rätt så tycker jag inte att den borde gå igenom. Och det är enbart på själviska grunder. För skivbolagen och filmbolag tycker jag allt att det är rätt, de förlorar mycket pengar på att folk laddar ner. Men personligen så brukar jag köpa de flesta cd skivor jag vill ha. Inte lika mycket nu som jag gjorde i USA men de som jag verkligen vill stödja och ha kvar, de köper jag. Men det verkar ju inte heller gå att stoppa lagen, så det är väll bara at acceptera att man kommer behöva följa alla serier i slowmotion (Sverige takt)

Vad blir nästa tatuering för något och när kommer den?

Jag har mina drömmar om en ny tatuering, för de kliar för det mesta i huden efter mer nu när man väl kommit igång. Det finns två möjliga som blir nästa, den ena är en text, eller snarare två ord, som jag inte vill säga vad det är och sen vill jag väldigt gärna ha körsbärsblommor, mer åt det realistiska hållet än åt den traditionella stilen på dom.
tycker inte du att det är lite whitetrash känsla över tatueringar?

Nej, det tycker jag inte. Den bilden av tatueringar tycker jag har försvunnit bort numera. Om man ser sig omkring så märker man att människor från alla sociala kategorier har tatueringar och att det numera inte heller ses som ett hinder eller en nackdel för att få ett bra jobb.

Kan du inte lägga upp bilder på alla dina tatueringar?

Det finns faktiskt bilder på en del av dom redan på bloggen, och jag har inte ens kort på allihopa än. Tror det finns ett inlägg i början av oktober med en del bilder. Sen finns det även en från förra veckan där man ser den som jag har på min högra vrist. Det är bara att leta runt.

Vad saknar du mest med USA livet?

 Familjen där. Jag har lärt mig att leva utan alla materiella ting som jag saknade i början men det som fortfarande finns kvar är att jag saknar familjen. Gemenskapen vi hade och bara vardagen helt enkelt.

Om man reser till USA vad måste man göra då?

Köpa kaffe på Starbucks, haha. Nej men helt seriöst så är det en smaksak, vad man är ute efter för upplevelse. Som den tv fixerad nörd jag är så var LA en höjdpunkt. Att se Hollywood skylten var verkligen tufft. Men annars är NYC så klart häftigt att se, speciellt när man sen ser filmer/serier som utspelar sig där och man kan känna igen sig.

vilken affär saknar du mest från USA;)

Walmart och Target. Skulle vara obeskrivligt underbart att gå in i vilken som helst av dom..


Varför och när började du lyssna på Fall Out boy?

För två år sen, december 2006. Jag var ganska så nere och helt lost, så ingen mening med livet just då och var på väg att ge mig in på gamla banor med självdestruktion. Då hörde jag en låt med FOB och köpte deras skivor. Låtarna, framför allt texterna fick mig att inse att det vänder, att det kommer inte alltid vara så här. På det sättet jag tolkade dom i alla fall. Sen dess har det alltid varit deras musik jag vänt mig till när jag känt att livet suger, hjälper varje gång.

bästa FOB-låten? (svårt att välja, jag vet!)

Oj, ja. Verkligen en svår fråga. Jag kan lyssna på alla om och om igen och aldrig tröttna och kan hitta nya meningar med texterna och på så sätt förälska mig i dom igen. Men de 2 som alltid träffar rätt, jag kan inte välja bara en, är 7 Minutes in Heaven (Atavan Halen) och Chicago is so two years ago.

Om du fick uppleva en dag igen i ditt liv vilken dag skulle det vara och varför?

Det finns säkert andra dagar som betyder mer egentligen och som är viktigare men min första FOB konsert som jag gick på tillsammans med Magda. Den var fantastisk på alla sätt och vis och jag skulle gärna vilja känna mig som jag kände mig då. Levande och komplett.


Aldrig mera Anders eller aldrig mera Pete Wentz?

Aldrig mer Anders, hur hårt det än må vara. Pete har haft en mer direkt inverkan på hur jag ser livet än Anders..

Vilka 5 killar skulle du placera på din elevator - list?

Anders Johansson, Pete Wentz, Wentworth Miller, Chad Michael Murray och Martin Stenmark

RSS 2.0