Amerikanskt körkort

Igar fick jag antligen tagit mitt amerikanska korkort. Har ju kort runt har i ett par veckor utan internationellt. Har inte varit helt olaglig, har fortfarnade ca 30 dagar som jag kan kora pa mitt svenska, eftersom vi kom hem fran St Barths i slutet av maj. Men det kandes anda inte bra. Ar iaf, valdigt latt att fa korkortet har, inte som i sVerige nar man varkigen fick kampa for det. och det sger jag inte bara for att jag redan kan kora, utan for att det ar sant. om ca en vecka kommer mitt nya korkort pa posten. Det anda ar att man inte langre kan skylla pa att man ar utlanning om polisen stoppar en, for har man amerikanskt korkort ska man ju veta alla regler.. inte for att jag behovt gora det innan, men man ville kasnke ha mojligheten..:P..

Har aven igen uppdaterat min bilddagbok, tar allt for lange mellan gangerna jag uppdaterar men jag tar inte lika mycket kort langre, sa jag har inget direkt att lagga upp. Ska forsoka battra mig.

Igar var en bra dag, itne bara for korkortet. Spenderade hela eftermiddagen hemma hos Linn, lag vid poolen och latade mig. Linn jobbade men det gjorde ju ingenting, Konrad och Vendela ar underbara. Sen gick vi pa bio, hela ganget. Sag Hairspray igen, 3:e gangen den har veckan. Den ar sa fruktanskvart bra, blir sa lycklig av att se den..

Det far racka for idag..

HAIRSPRAY

image17

Var och sag filmen Hairspray igar. Den var verkligen sjukt bra. Haller helt och hallet med recensenterna som sager att det kommer bli en klassiker. Nicky Blonsky ar som nykomling helt underbar,  och vilken rost. Och John Travolta utkladd som kvinna, hilarious! Sen att det aven fanns sota killar att kika pa ar alltis trevligt. kan bara saga, om ni vill se en rolig, underhallande musikalfilm, ga och se Hairspray!

Going to the beach

Au pair mote idag. Ar inte det minsta sugen pa det, kanns som om hela dagen kommer ga at. 11 ska vi traffas hos Andrea, sen tar det ca 50 minuter att kora dit+50 hem, och sen vill man iaf stanna en timme innan man aker hem. Sa hem lar man inte komma forran runt 3 eller natt, inte sa jag ville spendera dagen. okej, det later inte sa hemsk att ha mote pa stranden en varm, solig sommar dag, men om man inte gillar stranden ar det ingen hojdare..

Var inne i Boston igar, traffade Emelie, hade dragit ut pa tiden alldeles for lange. At lunch pa Fire+Ice, cool restaurang, som blev forsta besoket for oss bada. Sen traskade vi runt och pratade mest. Kanns konstigt att hon ska aka hem, vi kom samtidigt och jag har sa lange kvar. Inte for att jag har natt emot det, ar glad att jag har sa lang tid kvar att ha kul pa. Fick aven skoskav i mina nya fina skor, hade osm tur var tagit med ett par andra just for en sadan handelse. Var visserligen for sent och har fortfarande ont. Men jag fick ga rutn i de fina skorna ett tag iaf..:P..

A part of me

image16
Namn: Emma Caroline Olausson
Födelsedatum: 16 April 1987
Födelseplats: Vänersborg BB
Bor: Canton, MA  Usa
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Blond
Längd: 162 cm
Skostorlek: 36-37 (6-8)
Civilstatus: Singel
Höger eller vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Vädur
Kär?: Nej

STEG 2
Skor som du bar idag: Rosa-svarta flip flops
Rädsla: Att inte kunna fa egna barn
Målsättning: Haha, just nu ingen..

STEG 3
Första tanke när du vaknar:  Maste ata frukost!
När du somnar: Olika, oftast texter till olika latar

STEG 4
Pepsi eller Coca Cola: Coca Cola
McDonalds eller Burger King: BK
Adidas eller Nike: Nike
Lipton Ice Tea eller Nestea: Ingen aning, har inte dom markena har
Choklad eller vanilj: Choklad

STEG 5
Svär du?: Inte ofta
Sjunger du?: Ja, haha
Duschar du varje dag: Ja, oftast.
Gillar du skolan?: Saknar gemenskapen man fick genom skolan men annars, inte direkt
Tror du på dig själv?: Emellanat
Kommer du överens med dina föräldrar? Det gor jag vall, ar svart att inte gora nar man bor 3000 mil ifran varandra.

STEG 6:
Har du gjort under den senaste månaden...
Druckit alkohol?: Nej
Shoppat?: Ja
Ätit en hel ask müsli?: Nej
Ätit sushi?: Nej, gjort det 2 ganger i mitt liv, aldrig mer.
Stått på scen?: Nej
Bakat?: Ja
Stulit något?: Nej

STEG 7:
Har du någonsin..
Däckat eller varit jättefull?: Ja
Blivit kallad hora?: Inte vad jag vet
Blivit nerslagen?: Nja, det var ju den gangen pa Rix fm festivalen for 4 ar sedan..

STEG 8:
I framtiden..
Namn på barnen?: Gillar Hailey, Hayden, Elias, och Bevin men vi far se nar den dagen kommer.
Hur vill du dö?: I min sang, gammal med massor av underbara minnen.
Vad vill du bli när du blir gammal?: Ja du, pensionar kanske. :P 

STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för:  2
Antal CD-skivor du äger: Oj, med min samling i sverige, troligen upp mot 150 st.
Antal tatueringar: 1
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: Ett par ganger.
Antal saker jag ångrar: Finns sakert natt, men inget som kommer upp just nu.

Trevlig lista jag hittade pa Jennies bilddagbok.. Tack for den!

Fredag den 13

Sa idag ar det fredagen den 13 Juli.
Kanner inte direkt som om det kommer fora nagon otur med sig. Det enda vore vall om min klippning idag blir total katastrof, da far jag vall skylla pa dagens datum. Medan jag grater over hur hemsk jag ser ut..:P.. Nej, sa ska jag inte tanka. Provar yttligare ett nytt stalle idag, Usa har an sa lange inte imponerat med sin frisorer.
Jobbar halvdag, och kvall, men det kanns anda som en slapp dag. Ska dessutom fa kora Bryans bil idag, vilket alltid ar en beloning, eftersom han ar sa radd om den..:P..
Dags att ga tillbaka till ben, mitt playdough monster!

Lyric girl

"Sometimes I think it's easier to be a music girl than a lyric girl"
image14
Too bad I'm not

The world spins madly on

Extremt seg, har verkligen inte varit pa humor for att skriva. Livet har trots allt rullat pa, men jag vet inte vad som hant, for jag vet inte nar jag skrev sist. Kanner mig mer eller mindre manad att skriva nu, enbart for att jag ska borja igen. Far bara daligt samvete nar jag inte skriver, ar mina gamla galna tankar som kommer upp igen.

Ar just nu pa Martha's Vineyard, en o utan for MA kust. Jess forladrar bor har och vi spenaderar Jess sista vecka som mammaledig har. Har varit okej, ar valdigt fint har, kul som semster men inte aret runt om. Aker hem imorgon. Sen mandag ar forsta dagen som au pair for 2 barn, officiellt. Alla ar oroliga utom jag, vet inte riktigt hur det kommer sig. Jess mamma ska dessutom komma upp 2 mandagar, den dagen da jag har bada barnen hela dagen sjalv. Onodigt tycker jag, men vad kan man gora.

Glada nyheter annars ar att Jennie har borjat kolla pa biljetter hit, saknar henne och Melanie sotingen. Hoppas innerligt att jag far besok i september.

Over and out!
RSS 2.0