31 Oktober

Dagen har mer eller mindre flugit fram och jag kan inte förstå att klockan redan är halv 9. Vaknade för snart 12 timmar sen och hann bara duscha innan Anneli och barnen dök upp. Åkte till Överby strax efter det och där blev det lite mat handlande. I samma veva blev det bestämmt att Tilde skulle ova över hos mig ikväll. Inget jag säger nej till, speciellt inte när hon väl vågar stannar kvar.

Fick dock åka med hem till Anneli först för att hämta Tildes medicin, sen tog vi bussen hem. Tilde tyckte självklart detta var jättekul, inte nått hon gör varje dag. Hemma hos mig blev det sen lite snabb städning, Tilde hjälpte till att dammsuga. Sen busade vi och gjorde massa grimaser..:).

Kvällen avslutades med Lejonkungen och Piff och Puff. Hon har precis hoppas i säng efter att nästan ha somnat på soffan.


 

Circus Freak


Cirkusen är slut för den här gången med skolan, Kurs nummer 1 är klar. Rent tekniskt sett börjar kurs nummer 2 imorgon men jag tänker inte göra några som helst försök till att ta tag i den tills på måndag. Det behövs verkligen ett par dagar utan någon som helst press, så det ska jag ta mig.

Imorgon blir det träff med Anneli och barnen. Dom kommer väll troligen väcka mig med tanke på att dom är lite mer morronpigga än mig. fika hos mig sen iväg till Överby för shopping av vinterskor till skruttarna sen mataffären. jag ska inte göra någon storhandling direkt, bara lite smått och gott inför lördagen. Och tvättmedel i och för sig.

Nu hoppas jag på att mina serier ska ladda klart sig så jag kan ha nått att kolla på ikväll. Är ju redan klar med OTH boxen jag fick i måndags :)

What comes after the blues

Har spenderat halva dagen med att kolla på resten av OTH säsong 5. Mycket som jag glömt sen jag såg det första gången, så mycket underbara känslor som kommer tillbaka av att se det igen. Spelar verkligen inte roll hur många gånger jag ser det, det går inte att misslyckas eller bli missnöjd med ett avsnitt.


Such a pretty day

Den här dagen har verkligen varit en av de bästa på länge. Började gott med att jag fick sova riktigt länge och sen kom Anneli på besök. Fick sett ett avsnitt av OTH med henne, hon går efter Sverige-tid så hon fick hoppa före resten en vecka eller när det nu går här. Sen abr det av in till centrum för att kika lite i affärer. Jag lyckades hitta en tunika/klänning på Gina Tricot.

Åkte sen med och hämtade barnen på dagis och jag tog med mig Eskil upp till mamma. käkade middag och sen blev det bakdags inför eftermiddagens knytfikkalas med Issa och Jennie. Eskil hjälpte till när vi gjorde chocolate peppermint brownies. Dom blev btw, asgoda. Sen busade vi tills Niklas kom och hämtade hem lillgrabben.

Gick hem till Jennie och möttes av en väldigt exhalterad Melanie. Hon hade dukat upp till fikat i sitt rum och ville så himla gärna visa upp det. Sen kom Issa och vi fikade för fullt. Hann med en omgång av Buzz också, jag stor vann den här gången med.


Och nu sitter jag här hemma igen, och ska faktiskt snart gå och lägga mig. Känner att jag behöver en god antts sömn inför redovisningen imorgon. Bjuder på en bild från våran fina fikastund!

I'm so excited

Helt färdig med arbetet i tid och ganska så nöjd med det. Kanske kunde blivit lite bättre om jag hade haft en dag att vila mig ifrån det om sen kollat igenom det ytterligare en gång men nu fick det bli en genomgång med ögon som var trötta på att se den jävla texten. Kollade i alla fall igenom kriterierna för godkänt och jag borde klara mig eftersom jag uppfyller alla dom. Nu är det bara att vänta tills den 28 November och så får man se då..

Mamma och Lars kom och våldgästade mig nu på eftermiddagen. Inte för att jag klagar, dom hade med sig fika och jag gillar att få oväntat besök. Det är nästan bättre än när det är bestämmt, för man blir gladare av överraskningar. Åtminstone när dom är trevliga.


Ikväll ska jag enbart låta stressen rinna av mig och verkligen ta det lugnt. Känns väldigt skönt att inte behöva oroa sig mer över att ha ett arbete hängande över huvudet. Tills nästa kurs vill säga. One Tree Hill och Prison Break står på högst på listan..

High and Dry

Har varit uppe i snart 3 timmar och hunnit dricka ca en ½ liter kaffe redan. Skrivit yttligare lite mer på arbetet. Mer måste det visserligen bli men nu vet jag att bara sitta och stirra på dokumentet inte hjälper så jag tar en paus för att fokusera på nått annat. Då släpper oftast skrivspärren eller jag ser nått som inspirerar så jag kan lägga till det..


Idag så fyller även syrran år, så grattis på 34 årsdagen Helen! Lägger inte ut en bild på dig, eftersom jag inte vet om det skulle godkännas :).

Igår kväll hann jag även med att måla två ramar och nu imorse satte jag i kort som jag tyckte passade in. Nu ska jag bara hitta en bra plats för dom med. Ja, jag är verkligen hyper efter allt kaffe, känner det själv. Nu ska jag gå och se om det finns en tvättid idag, behövs verkligen för min tvättkorg fullkommligt svämmar över.

They say your head can be a prison

One Tree Hill måste ha varit rena elxiret för min hjärna för att nu ha suttit och kollat igenom 3 underbara avsnitt släppte min hjärna igenom 3 fantastiskt bra stycken till mitt arbete + en inledning. Fixade även till både litteraturlista, innehållsförteckning och ltie sånt småpill som tar en del tid. Känns som man kanske trots allt blir klar i tid och får godkännt. Skickade även iväg det jag skrivit till Sara så jag kan få lite kritik på det, så man vet om det är nått att ha överhuvudtaget. Men just nu känns det bra, så det ska jag sova gott på.

God natt!!

You'll always be my baby

Hämtade mamma idag på flygplatsen och tog diretk efter det en tur hem till Pelle för lunch. Han hade förövrigt lagat en thai gryta som var väldigt god. Stark enligt mamma och Anneli men inte för min del. Mina smaklökar har blivit ganska så härdade.

Åkte sen hem till mamma och drack lite kaffe. Tilde fick pärlor av mamma och har nu lovat mig ett armband tills på fredag. Jag tog bussen hem vid 5 och möttes av ett ordentligt åsk-regn-oväder direkt när vi kom till Trollhättan. Stog och väntade på bussen till mig när blixtar och dunder kom och slog ut trafikljuset och det blev självklart kaos.

Är nu hemma och har gjort det mysigt med lite tända ljus. Kokar även soppa, det passar ju så bra när det är höst ocg regn ute. Ska kolla på min OTH box med säsong 5, som mamma hade med sig hem till mig. Bara menyn är underbar, med "Jamie" som sjunger ledmotivet... Fick även en underbar halsduk av mamma, och en ascool sprayflaska till fönsterputset jag beställt. Och alla andra saker jag ville ha fanns så klart med. Men boxen värmde allra mest i hjärtat.. :)

-

Det går bara inte.
I hjärnan vet jag vad jag vill säga men inget kommer ut.
Går inte att få orden att hamna på pappret.
Är totalt stopp och jag vet inte vad jag ska göra.
Att pressa på funkar verkligen inte, blir bara ännu mer kortslutning.


Sugar, we're going down swinging...

All hail the heartbreaker

What is your middle name?:Caroline
What color are your eyes?:Blue
Peach or Strawberry?:Strawberry
Manual or automatic?:Automatic
white or red wine?:White
Sandals or heels?:Sandals
What is your favorite quote?:The journey is the destination
What is your favorite non-alcoholic beverage?:Diet coke
What is your favorite mixed drink?:Bacardi Razz+Sprite
What is your favorite color?:Pink
Chocolate or vanilla?:Chocolate
What is your favorite song?:Right now, What a catch, Donnie - FOB
Jeans or skirt?:Jeans
 
What is your favorite soap?:Days of our lives
Who is your best friend?:Jennie
Who is your favorite band?:Fall Out Boy
Last concert you attended?:The Spill Canvas
What is your favorite food?:Thai
What is your favorite beer?:Don't have one
What is your favorite flower?:Gerbera Daisy
Where was the last party you attended?:At Jennie's house
Pink or red?:Pink
What is your favorite pet's name?:Cat (?)
 
What was the last book you read?:Rani &Sukh
What is your favorite month?:July
What color is your room?:White/Green/Purple
Who is your favorite historical figure?:?
What would you most like to do during your life?:Have kids

Now I'm dubbled over like I took a punch

Sitter här och försöker få mig själv att skriva mer på mitt arbete men min hjärna vill verkligen inte tänka så logiskt. Vill inte forma orden så det kan bildas en sammahängande text. Det är verkligen som om det saknas ord i mitt ordförråd för att det ska gå ihop. Knn väll glädjas med att jag har kommit längre på igår kväll+idag än var jag var innan, men jag har ändå en bra bit kvar att gå innan jag är klar.

Är illa när man hela tiden hittar på annat som man kan göra. Har till exempel målat i vardagsrummet. Helt färdigt och allt. Blev riktigt bra, speciellt med tanke på att jag verkligen inte är en mästermålerska. Gick ganska fort trots allt. Tog nästan mer tid att tejpa än att måla. Det gjorde mycket iaf, känns betydligt mer 'hemma' nu..

Ska dra mig mot edet vid 5 tiden och sova hos mamma. Ska hämta henne på flygplatsen imorgon tillsammans med Anneli och barnen. Ska även fixa lite hemma hos henne, så hon inte behöver komma hem till bland annat ett tomt kylskåp eller allt för dammiga möbler. Och jag behöver ersätta en del sake rjag käkat när jag varit där, hurm..

Relative

Jag ska måla hela världen, lilla mamma.

Idag har det blivit målande av här hemma hos mig. Vet inte hur jag tänkt mig att vi verkligen skulle blivit klara med båda rummen innan 2. Hann med att göra sovrumsdelen och vi hade inte heller någon maskeringtejp så vi kan väll säga trots detta lyckades vi verkligen bra med att hålla oss innanför. Visst finns det en del missar men inget som inte gick att fixa.

Dagen börjad ju vid 10 när Issa ringde och väckte oss. Eller jag var typ vaken, halvsov mer eller mindre. Gårdagen blev inte sen alls, men sen när vi kom hem så envisaded jag och Jennie med att tjöta tills 4 på natten. Inte det bästa kanske, när man verkligen ville sovit ut och tagit det lugnt. Så Issa var den med mest energi...

Nu ska jag jobba mer med min ensilda. Får verkligen ångest över att jag verkligen måste göra klart det. Tung sten som ligger där i hjärtat. Men sen vet jag även att när jag väl får det gjort så kommer det kännas så jävla bra.

I know I'm not you're favorite record


Sista dagen av intesivt grupparbete och vi är färdiga. Eller ja, det beror helt och hållet på vad Al säger imorgon under vårat möte. Om han säger att arbetet suger lär vi få slita som djur för att få ihop ett som faktiskt inte gör det. För vi ser inget annat sätt att skriva det hela på. Var en extremt stor sten som lyftes från allas hjärtan när vi blev klara. För mig var det bara att byta ut den mot en annan, min enskilda del. Men jag har varit lite duktig idag och skrivit yttligare lite på det. Fastnade dock ganska snabbt men mycket av det var nog för att jag suttit hela dagarna i 4 dagar och knappt gjort annat än att fundera ut vad som ska stå i grupparbetet. Får ta en paus på ett ar timmar och sen ge det ett nytt försök.

Annat fint med idag var att det var fint väder ute. Mycket trevligare att gå hem när man inte blir genomblöt. Hoppas på samma i morgon. I morgon blir det även bowling på kvällen, några från studiegruppen + deras kompisar och Jennie. Ska även hinna med att storhandla för den här månaden med Anneli och köpa färg inför ommålningen på lördag. Ska verkligen försöka hinna med allt. Kan då även tillägga att jag har en redovisning och ett möte tidigare under dagen. Ska bli lungt och skönt när den här kursen är över. Åtminstonde ett tag...

Till Issa

Isabella har varit frikostig med att både kommentera min och Jennies blogg de senaste dagarna, gärna med lååååånga inlägg. Inte för att jag klagar, jag får sällan kommentarer så det är alltid kul.

Så för att göra det enkelt för mig kan jag svara på allt här, som Issa frågat om,
- Ja, en promenad, fika och bara tjöt låter fantastiskt en eftermiddag. Tisdag och onsdag nästa vecka fungerar för mig. 
- Film och Black tower med sprite vore trevligt, kanske nästa fredag hos mig?

Nu Issa, till dig. Tänker du pallra dig hit på lördag förmiddag? Gärna tidigt för jag och Jennie planerar att vara klara en rimmlig tid och vi vill inte bara ha dig här någon timme.

Svar omgående, tack!

:)

Figured it out

Gjorde idag ett nytt försök med samma muffins som förra veckan, men den här gången vek jag från receptet och fyllde dom typ halvvägs vilket resulterade i betydligt bättre resultat. Sen så vet jag ännu inte vad dom smakar, men det borde vara liknande från förra gången, är inget annat i dom. Sen har jag även bakat bröd, eftersom det jag gjorde sist var slut nu. Är verkligen bra mycket mer ekonomiskare att baka eget än att köpa färdigt. Även med brödet vek jag från receptet. Eller jag struntade fullkommligt i att ens ha ett recept. Vet ju grunderna i brödbakning så jag bara la i mjöl i olika former och lite annat gott, och det fungerade alldeles utmärkt. Så ikväll blir det en perfekt kvällsmat med nybakat bröd och mjölk, för jag har faktiskt handlat idag! :)

My hero"Jag tror att Carola är Satan. Det är en teori jag jobbar på"

Magnus Betnér fullkommlgit gjorde min kväll med den kommentaren. Skönt att veta att det finns fler som är inne på mitt spår, haha...

I like everything I see

Veckans avsnitt av One Tree Hill var verkligen feelgood, med ton av humor. Det perfekta mellanspelet i mitt pluggande.


Har massor av grejer jag egentligen borde göra. Till exempel städa, diska, tvätta och handla. Men inget av det tänker jag göra idag. Möjligen diska, men det lär dröja yttligare någon timme i sådant fall. Har gjort klart en av uppgifterna för kursen, den enkla. Nu är det den något knepigare saken kvar, och jag vet inte om jag ännu är redo för att verkligen ta tag i den. Kanske får vänta tills imorgon eftermiddag. Och nej, jag skjuter inte bara upp, har ju börjat lite smått i alla fall.


Imorgon blir det fika med syster yster mitt på dagen. Verkligen en bra paus i grupparbetet. Troligen hamnar vi på Espresso House, där har dom god mocha. Gott kaffe är det verkligen brist på sen jag gjorde sönder min kaffebryggare, klantig som jag är.

When the lives we live are only goldenplated

Filmen igår var verkligen som den lät, urusel. Det var verkligen helt bortslösade 1.37h, men nu är det försent att göra nått åt det.

Dagen har annars gått riktigt fort. Började 9 i skolan med planen att göra grupparbete hela dagen, något vi också gjorde. Tog lunch paus på lite mer än en timme, annars satt vi och arbetade effektivt. Vi gjorde klart fördjupningedelen redan innan lunch, något som känns väldigt skönt med tanke på att det är redovisning på den på fredag. Sen började vi på det stora grupparbetet, och visst, det är massor att göra men nu känns det ändå som om det verkligen finns ett slut på det, och kanske även ett lyckligt sådant. Ska bara lyckas göra ett bra enskilt arbete också..

Nu håller jag på att göra middag, hemmagjord pizza. Åt ju det ganska ofta i Usa och saknar det verkligen, så jag tänkte att det blir lite nyttigare när amn göra allt själv och kan dra ner på ost och själv kontrollera vad amn lägger på. Blir mer grönsaker än när man köper det i alla fall. Till det blir det veckans avsnitt av Desperate Housewifes, och sen även en film efter det, har bara inte bestämmt vilken än..

I'm not trying to torture myself, it just comes naturally

Hemma igen efter att ha varit borta hela helgen. Kunde ju åkt hem igår men kände inte för det. Dessutom är det alltid trevligt att spendera lite tid hemma hos syrran. Ännu bättre är det att spöa Niklas i Buzz, med råge dessutom, haha..
Har varit lite flitig och åtminstonde börjat på min enskilda uppgift i första kursen. Känner dock att jag kommer behöva en del hjälp för att få den klar. Eller ja, klar kan jag få den men sen vill jag gärna att den ska bli godkänd också utan att behöva göra om den. Ska be om hjälp frän studiegruppen, är tur att man har den säger jag bara.

Ska snart kolla på en film, den lät så bra att jag var tvungen att kolla på den, haha. 'Terror at the trailer park' eller nått ditåt tror jag den hette. Nej helt seriöst, valde den inte för namnet, utan mer för att jag aldrig hört talas om den och vem vet, den kan vara bra. Man ska ju aldrig lite på namnet på en film.

Bjuder även på en bild från September 2006. Känns som en evighet sen kortet togs, men ändå minns jag dagen så kristallklart..

Flashback

Sitter här i soffan hos mamma och helt plötsligt känns det som om tiden försvinner och jag är tillbaka till i våras och fattar först inte varför. Sen sniffar jag lite i luften och inser att dom städar trappuppgången och doften av det rengöringemedlet luktar tatueringstudio...

Keep it up for the moment

Snart dags att bege sig hem till Anneli för kalas för Eskil, som fyllde 2 år igår. Har sovit hos mamma inatt, efter att ha tillbringat kvällen hemma hos Jennie. Vi kollade på film, som fick mig att fullkommligt koka inombords, "Säg att du älskar mig". Fy fan säger jag bara, den borde alla verkligen se, och inse hur fel samhället ibland ser på saker och ting. Sen spelade vi även Buzz, med blandade resultat utom när Viktor sen kom hem och skulle bevisa att han var bäst. Jag vann de två omgångar vi spelade. Så tji fick han.. haha.

Kanske stannar kvar här i Edet idag med, får se vad jag känner för. Kanske blir yttligare en kväll hemma hos familjen Molina/Johansson, får se.  Nu ska jag i vilket fall gå och hämta Eskils tårta!

Crappy

Skulle baka muffins som en fin gest till mina "kollegor" när det är min sista dag imorgon, och så här fint gick det.

Fuck.

This is what dreams are made of

"What a catch, Donnie"
Senaste låten släppt från Fall out Boy's nya skiva.

Kärlek för hörselkanalerna och för själen..
<3

Sad, Sad News

Många mindre fina ord kom ur min mun när jag på Perez Hilton läste att FOB's nya album har blivit uppskjutet och nu inte kommer ut förrän den 16 December. En ännu längre väntan innan man får höra hela härligheten. Suck. Väldigt Sad faktiskt. Jo jag, vet patetiskt från min sida men man kan inte hjälpa att man blir besviken...

Branded for life

Fick en kommentar där någon frågade vad jag hade för tatueringar, något jag med glädje delar med mig av. Jag har som sagt 6 stycken, dom ja, förökade sig väldigt snabbt i våras. efter min första var jag väldigt skraj för att göra fler eftersom ajg tyckte den gjorde så ont att gör men till slut trotsade jag min rädsla för smärtan och gjorde faktiskt 2 på en gång. När dessa 2 inte gjorde speciellt ont så släppte hela grejen med att göra fler pga av rädslan för smärtan och det blev ju som sagt några fler. Till mammas stora förtret, haha.

Min första var en liten fjäril på ankel, i svart. Sen skaffade jag på ena handleden konturerna av en stjärna och på andra handleden en g-klav, som kan ses på den här bilden. Bara någon månad efter dom två lät jag en lärling tatuera mig på foten, där jag skrev in en del av texten till en FOB låt. På samma tatuering la vi sedan till 3 blommor efter den läkt. Sen för att han var lärling gjorde han inte världens bästa jobb och tatueringen i sig bleknade jättemycket och väldigt fort lät jag en annan tatuerare göra om den i slutet av sommaren, och nu är jag väldigt nöjd med den. Har en liljekonvalj på insidan av ankeln, som jag gjorde på mig födelsedag i år. Och till sist, jag och Isabella gjorde likadana hjärtan bakom vårat vänstra öra

Det kliar redan i kroppen till att göra fler, men tyvärr vill inte plånboken hålla med mig så det får allt vänta ett tag till. Den enda av dom som jag faktiskt har en bild på är den på foten, så den får jag väll ta och lägga upp. Den är inte speciellt bra för blommorna är mörkare i verkligeheten och linjerna ser ganska så krokiga ut, vilket dom inte är.

I höstmörkret

Nyss kommit hem efter yttleliggare en dag på praktiken, en lång dag. Tänk att ni känner er som om dagen borde snart vara slut men när ni tittar på klockan är den halv 1, och det är lite mer än 4 timmar kvar innan dagen faktiskt är slut. Så var det idag. Men med det menar jag inte att dagen gått direkt långsamt eller att det varit tråkigt, utan mer att det bara var en lång dag. Kommer verkligen sakna praktiken när den är slut, och om inte annat längta tills nästa termin då jag har 6 veckor och kommer vara lite mer förberedd på ämnet Engelska.

Ikväll står Desperate Housewifes på schemat, och om jag orkar I ditt ansikte. Får rikta ett Tack till Jennie som l in en fin bild på snyggingen Magnus Betnér bara för mig idag :) Sånt blir man glad av.

The Weekend som gått

Inte världens mest spännande helg men inte sämre för det. Åkte hem till Anneli och dom i fredag och spenderade kvällen med att busa med Tilde. Försökte även lära henne att massera, kan vara nödvändigt inför framtiden :). Blev mest knäsparkar och kittling istället, men det var mysigt det med.

Lördagen började tidigare än man önskat men inte så mycket att göra åt. Åkte ner till Göteborg för att träffa Emmy, som jag inte sett på 6 månader. Så självklart var det väldigt kul att träffas igen. Vi tog oss en roadtrip ner till Ullared, mest för att Emmy skulle handla grejer till sin lägenhet. Jag fick även tag i en lite bättre höstjacka än den jag hade innan. Armarna är sjukt långa men annars är den super! Det enda är att jag skulle köpt mig en längre nätverkskabel men nu idag när jag skulle sätta i den visade det sig att nått pucko lagt tillbaka sladden fel och jag råkat köpa en 5 m lång USB kabel istället. Så om någon behöver, säg till. Och att lampan jag köpte inte fungerar, det är jag ännu mer besviken över. Hade verkligen sett framför mig hur fint det skulle lysa, hur fint körbärsblommorna skulle framträda. Men inte då. Ja, ja, har 30 dagars bytesrätt, kanske hinner dit en gång till, haha..:P

Åkte sen hem till mamma och sov där. Vattnade blommorna för henne och tog in posten. Åkte hem imorse/förmiddags och har resten av dagen hunnit med en hel del. Städat, handlat och lagat mat. Och som alltid, kollat på 'tv'.. Imorgon är det dags för en ny vecka av paktik. Känner mig just nu ganska opeppad men vet att så fort jag kommer dit så trivs man så bra.

Pretty Odd

So the rules are that you can only usewords to answear each question, and try to be as specific as possible...

1. Where is your cell phone? On table
2. One tattoo? No six
3. Your hair? Short fluffy
4. Last time you cried? today movie
5. Last time you really laughed? ladies night
6. Your favorite color? pink purple
7. Your dream last night? don't remember
8. Your favorite beverage? diet coke
9. Your dream/goal? no clue
10. The room you're in? living room
11. Your ex? liar liar
12. Your fear? no kids
13. Where do you want to be in 10 years? married employed
14. Where were you last night? at home
15. With who? myself tv
16. Muffins? banana walnut
17. One of your wish list items? a vacation
18. Where you grew up? Lilla Edet
19. The last thing you did? talk phone
20. What are you wearing? pants tanktop
21. Your TV? not connected
22. Your pets? non excistent
23. Your computer? small white
24. Your life? ordinary stressful
25. Your mood? very relieved
26. Missing someone? Ben Rachey
27. Your car? What car?
28. Something you're not wearing? long sleeves
29. Favorite Place? Bed Usa
30. Your summer? Hot Sad
31. Love someone? Many people
32. Your favorite shape? hearts squares

Crash into darkness

Önskar jag kunde gå och lägga mig just nu faktiskt. Är sjukt trött efter att ha gått upp klockan 6 tre dagar i rad. känns mindre lockande att behöva göra det i yttligare 2 dagar och sen börja om på nytt igen på Måndag. Att jag sen tycker att det är kul på praktiken är en helt annan sak. Idag var visserligen ganska segt, men fick mig en glad överraskning när vi slutade ca 1 1/2 timme tidigare än jag trodde. Inte fy skam.


Har tvättid om en timme, känns också lagom kul. Är inte så farligt när man väl kommit till tvättstugan och slängt in allt, men att komma så långt. Men samtidigt så vet jag att jag hellre tvättar idag än väntar en vecka till och måste hålla på i evigheter. Så det blir att släpa sig dit lite senare..


ikväll blir det senste avsnittet av 90210, underbart. Veckan känns lång mellan dom avsnitten. Prison Break var väldigt bra igår, mycket kul humor, haha.

Nytt från Fall Out BoyYttligare ett spår från nya skivan, 4 November kommer närmare och närmare. . .

"Hej Kexet, sitter du här och smular?"

Gårdagens Ladies Night förställning var som väntat fantastiskt bra. Det var jag och Jennie, tillsammans med 5204 andra kvinnor, haha. Och Martin Stenmarck satte mer än ett kvinnohjärta i brand under kvällens gång, det lovar jag. Men totalt underbar var faktiskt Henrik Hjelt, verkligen kvällens bästa. Vi hade visserligen inte världens bästa platser, fick lite lätt höjdskräck när vi först gick och satte oss men såg ändå scenen bra, och vad som hände på den. Sen fanns det så klart skärmar som vi kunde se närbilder på. Om det blir yttligare ett år ska jag och Jennie satsa på lite dyrare biljetter så vi kan sitta lite närmare och se ännu bättre.


Var även kameraförbud under showen så det blev en bild. Visserligen spelade det itne så stor roll, eftersom den ändå blev, hurm, kass. Men jag lägger upp den ändå, tillsammans med en på mig och Jennie innan showen. Scandinavium var btw, enormt coolt upplyst i ceriserosa på utsidan...

      

Every moment I'm filled with hope

Ikväll blir det Ladies Night tillsammans med Jennie, något vi längtat efter nu i ett par veckor. Jag hoppas dock på att Peter Stormare inte upprepar sitt stunt från Globen och slänger av sig alla kläderna, det kan jag hoppa över.
Men innan vi kommer så långt ska vi gå inne i stan lite och kika. Jag tycker det ska bli jätte kul, har nämligen inte varit i Gbg sen innan jag åkte till Usa, vilket nu är ca 2 år och 3 månader. Inte för att jag tror det har ändrat speciellt mycket men man kan väll säga att femmanhuset var en stor del av vår gymnasietid, haha. Så jag som mer eller mindre alltid har nostalgi känslor är det allt kul att gå dit. Skaäven käka på Paprika, underbart. Vi tar till och med en tidigare buss för att hinna innan dom stänger. Behövs inte kommenteras om det, vi vet att vi är geeks..:)

Bara för att nämna en bra film som jag såg i går morse. 'Home of the Brave'. Jag ville enbart kolla på den för att Chad Michael Murray är med i den men i slutändan så spelade det inte så stor roll. Andra som är med är Samuel L Jackson och Jessica Biel. Den är verkligen sevärd.

Floating around in a sea of music

RSS 2.0