28 September

Nu har mamma varit här ett par dagar och det har varit supermysigt att få umgås lite. Känns som en bra tidpunkt också för ett besök, nästan halvvägs av min tid här som au pair. Japp, ni läste rätt, har efter 8 månader här fortfarande 10 kvar. Blev en förlängning även denna gången. Dock "bara" 6 månader och inte ett helt år. Var inte sugen på att vara kvar ritkigt så länge och lite av motivationen var att jag inte ville komma hem mitt i vintern och vara helt deppig. 
 
I alla fall, än så länge har vi mest hängt runt omkring mig och kikat i affärer. Käkade middag med Rikke igår kväll på ett av mammas favorit ställen här i Usa. Imorgon blir det middag med nästan alla mina kompisar här för att fira Rikkes födelsedag som är på måndag. Mamma ska hänga med på den också, ska se hur mycket av konversationen hon kan hänga med på ;) 
 
Senare i veckan blir det en tur till outletsen medan barnen är i skolan. Slutet av veckan vill jag inte tänka på. Det tar vi när det kommer. Men, kanske inte blir mer uppdatering innan dess men då vet ni vad jag sysslar med! :)

21 September

Det har varit tre dagar med sommarvärme igen. Så härligt! Är inte redo för att värmen ska försvinna bort riktigt än. Fast samtidigt är det ganska trevligt att ta på sig längbyxor och en kofta. Men men, håller mig hellre till 20+ och soligt än annat hemskat väder. 
 
Har åkt på en förkylning, antar att barnen släpat hem lite nya baciller nu när skolan är igång. Men bättre denna veckan än nästa för då kommer mamma! Känns väldigt nära nu, och inte så där overkligen långt borta som det gjorde när jag bokade hennes biljett. Ska bli så kul att ha henne här ett tag och få skämma bort henne lite. Det behöver hon. 
 
Var på au pair möte i onsdags. Ovanligt trevligt möte, hoppas fler kan bli på det sättet. Även om våran grupp är lite uppdelad så blir det mer och mer att vi alla faktiskt vet vilka alla är. Jag menar, jag såg en tjej för första gången på det här mötet och hon har varit där längre än mig. Vilket påminner mig, idag är det exakt 8 månader sen jag lämnade Sverige. Helt sjukt vad tiden har gått fort!
 
Köpte en ny klocka igår. Spanade in den tidigare i veckan och kunde inte sluta tänka på den. För $18 var det bara att slå till tyckte jag. Nu ska jag bara komma in i vanan att ha klocka igen...
 
 
 
 
Nu ska jag åka hem till Rikke för middag och drinkar! 

Oh, no, we won't go, cause we don't know when to quit no more
Har de senaste veckorna hunnit med en del konserter. Först ut var Fall Out Boy/Panic! at the Disco kombon som jag väntat på i ganska många månader nu. Efter att ha varit fast i trafik och blev ganska så sena så lyckades vi komma fram. Missade tyvärr början på Panic's set men jag kan inte riktigt med vara för bitter över detta eftersom jag sett dom så många gånger. Fabulous som alltid var de såklart! FOB glänste som aldrig förr. Dom är bara så himla bra live och det känns bara så rätt att de är tillbaka på scen där de hör hemma. Dock har jag blivit lite för bortskämd med små venues och tyckte inte det var lika kul att vara i en arena med 10.000tals människor. Hur kul det än är att de är så pass populära att de kan sälja ut en sådan stor lokal så är de mindre spelningarna allt bra mycket roligare att gå på.

I onsdags var jag dock tillbaka på hemmaplan med en liten venue i Boston för att se Butch Walker. A dream come true. Är så fantastiskt glad att jag fått se honom live! En sådan performer han är. Nej, det var verkligen en show att minnas. Hoppas, hoppas, hoppas han hinner komma tillbaka en gång till innan jag åker tillbaka till Sverige för det hade varit så underbart. 

Senaste konsterten var i lördags när vi försökte gå på en radiokanals gratis konsert. Gavin Degraw, Backstreet Boys och Of Monsters And Men stog på schemat. Dock visade det sig att parken hade fyllt upp redan en timma efter öppning så det lsutade med att vi fick stå på trottoaren och kolla. Vi hade bra utsikt av både scenen och storbildsskärmen så jag klagade inte. Kände mig lite extra komplett när jag fick höra I don't wanna be live efter alla år man hört den som intro till One Tree Hill. För att inte tala om hur surrealistiskt det var att se BSB live. Detta band som man dansat x antal tryckare till, som då verkligen var helt avlägset att man kunde se dom live. Nej, det var kul. Of Monsters And Men var bra, men de är nog mest ett band jag föredrar att höra genom ipoden och inte live. Lite för mellow för att kunna komma i riktigt rätt konsertstämmning för.

All in all, 2013 har varit ett superbt musikår än så länge för min del. Keep up the good work säger jag!  

3 September

Trots att jag knappt gjorde en enda sak under helgen så flög den förbi snabbt. Dessutom hade den en extra dag då gårdagen var Labor Day. Jag firade genom att ligga i sängen hela dagen och kolla på Teen Wolf. Hoopla var det var livat! ;) Nej, men jag hade varit social mestadels av helgen och kände att det var bra längesen jag körde en riktigt ordentlig slappardag med bara mig själv. 
 
Idag var sista sommarlovsdagen för B o R. Äntligen börjar skolan igen imorgon! Ska bli så skönt med rutiner och aktiviteter var och varannan dag. Visserligen "mjukstartade" vi idag med B's fotboll och R's karate. Mitt i varandra så klart. Dock lyckades vi flytta R's karate till lördagar så vi slapp den stressen för det var inte kul att flänga fram och tillbaka med att hämta och lämna. Lite för små marginaler faktiskt. I vilket fall, imorgon är det dags för R's fotboll. B's hebrewskola börjar inte förrän nästa vecka. Men som sagt, skola imorgon och det känns bra. Jag ska fira genom att gå till frissan. 
 
Ikväll hängde jag och Rikke på Starbucks. Hon har varit borta i två veckor och jag har haft abstinens. Var verkligen på tiden att träffas igen. Känns bra att nästan gång har vi semester ihop. Imorgon blir det träff med ett annat gäng au pairer. Ska faktiskt bli kul det med. Ska inviga mina nya burkar och ta med grädde till mitt kaffe. Dunkin har ju inte det eller half&half. Dålig stil tycker jag ;) Ska även hinna med att handla mat någonstans också. Det löser sig nog. 
 
Här får ni en bild på kvällens solnedgång. Typ. 
 
 
RSS 2.0