Underbar helg

Har haft ytterligare en superbra helg. Visserligen kommer det vara svårt för någon helg att toppa en med Fall Out Boy i den ;) Men har gjort annat kul också. Fredagskvällen var lugn, minns inte ens vad jag gjorde. En trolig gissning är att jag kollade på tv. På lördagen hjälpte jag min värdmamma handla på Costco och lite andra ärenden. Hon har lite ryggproblem just nu och kan inte lyfta tugnt. Eftersom min värdpappa var tvungen att ta ena hunden till veterinären i Boston lite akut så erbjöd jag mig att hjälpa till. På kvällen kom Rikke, Paty och Maria för att dricka lite drinkar och sova över. Mycket lyckad kväll. 
 
Söndagen startade med att vi åkte till Museum of Fine Arts i Boston för det var gratis den här helgen. Jag och Rikke behöver dessutom göra "kulturella" saker för vår kurs så det passade utmärkt. Var trevligt att gå runt och kika lite men jag har varit på bättre muesum. Sen blev det middag på Chipotle, som jag saknat deras starka salsa! 
 
Rikke lämnade mig sen i kön till konserten och jag småpratade med paret bakom mig tills vi kom in. En sådan fantastisk show! Det är som om dom aldrig hade sitt uppehåll men ändå lyckades bli bättre. Vet inte hur det är möjligt. Stog bekvämt 15-20 personer bak och såg fint men när FOB väl på scen hade jag inget annat val än att bli knuffad framåt. Sista 3-4 sångerna stog jag 2-3 personer bak bara, utan att ens ha försökt ta mig fram. Svettigt som bara den, kunde lätt vrida ur både hår och kläder efteråt. Nu längtar jag ännu mer efter september showen. Extra fint på den när Panic är med också. 
 
Var även ledig idag då det är Memorial Day här. Blev en tur till outleten med Paty och Maria. Bytte lite saker jag köpt sist och fyndade ljusa jeans för sommaren. Nu blir det kinamat till middag med värdföräldrarna och sen sängen. 
 
Hörs i veckan!

We are like young volcanoes


 
Så enormt svettigt, trångt och ingen chans att inte hamna längst fram. Så fantastiskt underbart och magiskt.
Believers never die. 
 
 

23 Maj

Har haft en väldigt lyckad (mestadels) ledig torsdag. Började med att jag kunde sova ända till 9 imorse, nästan det längsta sen jag kom hit. Var vaken vid 7-tiden men lyckades somna om. Välbehövligt. Pratade en sväng med både mamma och syrran medan jag åt frukost och drack kaffe. Sen gjorde jag en snabbsökning på flygbiljett till mamma i höst och hittade superbra tider och pris som jag bara var tvungen att boka. 
 
Blev sen när jag skulle möta upp Rikke för att jag återigen ringde mamma och berättade att jag bokat hennes resa och då körde åt fel håll, haha. Vi hängde på Patriots Place ett par timmar. Jag lyckades köpa mig en peplum-topp på Express. När hon åkte hem för att jobba åkte jag vidare till Outletsen för att byta B's shorts han fick i födelsedagspresent. Åkte hem med nya skor och tre bhar till mig. Suck. Ska visserligen lämna tillbaka två av bharna för de inte passade. Kan väl även tillägga att jag köpte nya glasögon i går med. Vågar inte titta på mitt bankkonto just nu. 
 
Lite skjutsande av barnen på kvällen och nu ska jag kolla på The Voice innan det är dags att sova :)
 

Kiss Concert och Newport, RI

Som sagt, helgen var fullspäckad med roligheter. Lördagen var inbokad med heldagskonsert på Comcast Center tillsammans med Paty och Rikke. Solen strålade hela förmiddagen och det var perfekt temperatur. Tills vi kom dit, haha. Då mulnade det på och solen kikade bara fram lite då och då. Som tur var blev det aldrig riktigt kallt, förran vid 10 tiden då det nastan var över. Var en hel hög med välkända artister som stog för underhållning. Sverige bidrog med Icona Pop och utöver detta Ne-yo, Jason Derulo, Olly Murs, Emblem3, Cher Lloyd, Chris Wallace... och ett par till. Bäst av alla var dock utan tvekan Demi Lovato. Har lyssnat på hennes musik i ett par år nu och gillat henne men wow, vad hon kan sjunga. Så sjukt underskattad verkligen. Våra platser var inte de bästa men vi såg scenen utan problem. En bra uppladdning inför denna veckans konsert med Fall Out Boy (!). 
 
Demi Lovato. Hon syns inte så bra men det speglar bra utsikten vi hade.
 
Söndagen var det au pair möte på och vi skulle åka ner till Newport, RI för att gå in i ett gammalt mansion och titta. Det var jätte stort, jätte lyxigt och jätte fint. Verkligen värt ett besök om man har vägarna förbi. Efteråt gick vi promenad längs med klipporna. Eftermiddagen spenderades med att gå runt i Newport och kika på det lilla som finns där. Det började regna ganska snabbt och da var det inte lika kul längre. Annat nytt jag gjorde var att åka gul skolbuss för första gången. De har inte mycket till stötdämpning och de höga sätena gör det svårt att prata med någon annan än den som sitter bredvid. Trots regnet var det en lyckad dag. 
 
Ola, jag, Rikke och Paty framför mansionet. Lilla huset liksom. 

 Havsutsikt vid klipporna

Tillsammans med lite fler au pairer. Det började regna här. Men båten i bakgrunden hade svensk flagga på sig. 
'
På bussen hem, lite lätt trött. 

Planerad Uppdatering

Jag har planer på att uppdatera om helgens roligheter men väntar på lite bilder från Paty för att göra det lite roligare. Hoppas på att de ska trilla ner i min dropbox snart. Kan börja med att säga att helgen var fullspäckad och fantastiskt rolig!
 
To be continued...

14 Maj

Jag började dagen långsamt och fint med kaffe framför morgonnyheterna. Ja, efter barnen gått till skolan så klart, innan det var det full rulle som vanligt. Fick inspiration från matlagningsdelen och kunde experimentera fram min lunch; protein pannkaka med bär. Lite för mycket tuggmotstånd den här gången men det går att fixa till nästa försök gott blev det i alla fall. 
 
 
Dagen fortsatte med att vara lite halvstressig, så som tisdagar för det mesta är, med fotboll, karate och lacrosse. Separata middag för R och B, där jag och B åt god fisk. R är alldeles för kräsen för sånt så det gäller att välja tillfällena då vi kan äta det. Efter att ha slutat ovanligt sent mötte jag upp Ola för en sen kaffe och efterrätt på Starbucks. Här ute på "landet" stänger det tidigt så halv 10 blev vi utkastade och det var bara att åka hem. Helt okej för min del, är ganska trött och har trots allt ytterligare en tidig morgon innan jag kan sova ut på torsdag. 
 
 
Så, nu har jag skrivit ett helt inlägg bara om mat typ. Väldigt ovanligt för mig, haha. Men det händer inte så mycket mer under veckorna och mat är gott. Speciellt när man hittar nya grejer att prova på.
Ja ja, god natt från den här sidan av Atlanten!

12 Maj

Fick en påpekan på att det kanske var dags att uppdatera här igen. Men kom igen, det var ju bara en vecka sen senast ;) Är väl ganska normal nivå på uppdateringen från min sida. Eller? Men ja, ja, kan väl slänga in ett snabbt inlägg. Väntar dock fortfarande på bilderna från förra veckan så vi få se om det någonsin dyker upp. 
 
Vardagarna susade förbi och vi hade jätte fint och varmt väder första halvan sen blev det regnigt och kallare igen. Hann med att premiär sola vid poolen i alla fall. Fredagskvällen var det dags att gå till templet igen. Det var någon cermoni för B att ta emot en bönebok (?) och sjunga lite. Något jag har lyckats med den här veckan är att spendera pengar. Var och klippte mig, köpte konsertbiljett till en heldagsvariant nästa lördag, och helt fantastiskt nog hittade jag en hel del kläder att shoppa. Har knappt köpt någonting sen jag kom hit för snart fyra månder (!!) sen. Blev en maxiklänning, shorts, två toppar och nya solglasögon. Riktigt imponerad av mig själv. Mitt bankkonto är mindre imponerat. 
 
Idag har vi firat mors dag här. Vi åkte ner till Cape Cod mitt på dagen och mötte upp med min värdmammas föräldrar och bror+familj och gick på lite promenad. Sen åkte vi vidare till min värdmammas farmor för middag tillsammans med lite mer släktingar från hennes sida och min värdpappas mamma och bror+familj. Stort och trevligt. 
 
Nu ligger jag redan i sängen och känner mig ganska så redo för att sova. Imorgon är det ny vecka och jag hoppas det fina vädret kommer tillbaka!

Helgkurs

Har varit på kurs den här helgen. Från fredag eftermiddag fram till sena eftermiddagen idag har den hållt på. Jag är helt slut! Behöver gå upp tidigare än när jag jobbar och sen antingen sitta i ett klassrum i massa timmar eller vara ute och gå runt på olika grejer hela dagarna är inget jag är van vid längre. Imorgon kommer kännas lite som semester även om jag har barnen. Framför allt kan jag sova en stund längre och sedan ligga och slappa en stund i soffan med kaffe. Trots detta var helgen ganska trevlig. Träffade trevliga tjejer och gjorde en del kul. Kommer kanske bilder när jag fått dom från en av de andra tjejerna. Än så långe så får ni nöja er med de fantastiskt fina körsbärsblommorna jag fotade i lördags :)
 

2 Maj

Sitter just nu pa R's karate och vantar pa att hon ska bli klar. Eftermiddagen bestar mest av att flanga runt - igen. Tisdagen ar numera alltid fullt upp och idag nar jag jobbar istallet for att bara hjalpa min vardmamma med barnens aktiviteter blir det nastan likadant. Nar vi ar klara har ar det vidare for att hamta B pa hebreiskan och sen direkt till lacrossen.

Forovrigt sa har det idag varit 27 grader och jag kunde slopa langarmat for en gang skull. Riktigt sa har varmt kommer det inte fortsatta vara men man kan hoppas att det iaf kan ligga runt 20-strecket.

Helgen i Chicago gick forbi fort med massor av barnens sport och lite firande av att vi var tillsammans allihopa. Hann aven med en traff med Nikki ocksa.

Imorgon borjar jag helgkurs for att fa nagra av mina credits jag maste ta. Rikke ska ocksa ga och ar ganska saker pa att vi kommer ha riktigt kul.
RSS 2.0