Frågestund


Tänkte ha en liten frågestund, eftersom jag inte kommer vara på datan speciellt mycket det närmsta dygnet och jag har märkt att jag fått en hel del nya läsare.

Då tänkte jag att ni får fråga mig vad som helst, jag svarar på allt.  

Så fram tills på måndag morgon är det fritt fram, sen svarar jag under dagen .Update: Känner verkligen att mottagandet var bra till det här, hurm. Det måste väll ändå finna nått ni vill vet om mig eller vart jag står i vissa frågor.

I'm two quarters and a heart down

Donnie beslutade sig för att kika fram efter ett tag men vågade inte riktigt komma allt för nära. Han la sig istället på min FOB-tshirt som låg på en stol och sov. kan ju inte klandra honom för att ha dålig smak iaf, han vet sin bakgrund, haha.. Sen sov han med mig i sängen, då hade han inga problem med att vara nära, helst skulle han ligga och slick amig på näsan eller i pannan. Mindre kul att han tyckte det var lekdags halv 4 och halv 6.

Imorse var han allt pigg och busig. Tills Tilde kom, då var det dags att springa under soffan igen. men han vågade sig allt fram och var ute en stund även med henne här. Men när resten kom då fanns det ingen chans att han vågade sig fram.

Jag och Tilde gjorde julkort, eller mest Tilde. Jag hade klippt ut lite stjärnor, granar och hjärtan som hon kunde klistra på. Sen kom Anneli, Niklas och Eskil och vi fikade. Åt åresta första lussekatt. Eller för mig var det mer första lussekatten på 3 år, haha.Nu har dom åkt och jag ska snart kolla bussar till Edet. Blir träff med Jennie, Kristina och Issa. Det var ett tag sen vi sågs allihopa nu så det ska bli kul. Ska även en sväng förbi mamma innan.

Part of the family

Har fått tillökning i familjen.
Efter att ha letat ganska länge efter en liten sötboll, så kom 'räddningen' från Carina, då hennes systes katt fått kattungar för några månader sen. Jag trodde ju stenhårt att alla redan var tagna och frågade inte ens om någon fanns kvar, dum som jag var. Tills hon la ut på sin blogg att det fanns. Och en hane dessutom, som jag letat efter. Så idag hade jag ännu mera tur att Carina skulle till Trollhättan. Väldigt random med tanke på att hon bor egentligen. Och vi möttes upp och jag blev kattmamma :)

Här är min lilla skatt. Han vill inte komma fram från under soffan, utan ligger så gott och sover. Han smyger väll sig ut när han är redo. Eller när hunger eller andra behov kommer fram.

Don't ever forget
Gets me back to the glory days of High school.

'Tell me you'll remember, forever young'

Dagens Citat

 • Never take an eye exam for new glasses or contacts when you're hammered. - William Beckett

Jag blundar och håller andan lite till

Trodde nästan att axeln skulle gå av när jag gick ner till tvättstugan. Får väll skylla mig själv när jag envist skulle ta med mig allt ner på en gång, även om jag bara kan köra tre maskiner samtidigt. Nu visade det sig att den trejde var sönder, så det blev ändå bara två, och jag kommer få hänga tvätt här inne för det kommer inte hinna torka i torktumlaren sen. Huvudsaken är att allt blir rent iaf.

Håller på att fixa kaffe till frukosten. Blir det tillsammans med brödet jag gjort häromdagen, som inte blev jättebra, men ätbart iaf. Kan inte med att slänga ut det, eftersom jag verkligen försöker spara pengar den här månaden. Eller ja, kanske inte spara men iaf, få ner en rimlig budget runt maten mest.

Kaffet är klart och jag riktigt känner hur det kurrar i magen efter mat!

Keep talking, keep this alive

Ikväll ska jag faktiskt släcka i tid och kanske kunna förkorta tiden jag ligger och vänder och vrider innan jag somnar.
Imorgon är det dags att tvätta igen och jag funderar skarpt på att sätta upp adventsljussaken, trots att det är flera dagar kvar tills advent.

Två låter till med Fall out Boy, sen stänger jag av datan!

It's another day in la-la-landVeckans avsnitt av Privat Practice måste nog ha varit det bästa någonsin. Grymt kul inslag av Addisons bror och allt vad han ställde till med. Och sen underbart skönt att det äntligen tog slut mellan Charlotte och Cooper, var verkligen på tiden. Men jag hoppas bara att det inte blir något mellan honom och Violet nu, det vore bara konstigt att ta upp den vibben igen.

One last chance to take it all back

Dagen har verkligen gått som på räls. Vi blev klara med arbetet i skolan och fick till och med lämnat in det. Det betyder ingen mer skola förrän på tisdag, vilket kommer bli en ganska kort dag. Känns fullkomligt underbart att vara helt ledig i 4 dagar. Hade väll hellre tagit dom runt jul/nyår men man kan inte få allt.

Sitter nu och tar en liten etermiddagsfika med kaffe och pepparkaka. Är tillräckligt nära advent nu för att man ska kunna äta det och få julkänslor och inte känna som om man fuskar för att det inte är rätt tid på året för det..:)

I'm not the same as I used to be

Jag kikade lite på min bilddagbok och tänkte jag skulle ha lite kul och jämföra bilder tagna ungefär vid samma tidpunkt på året, ett par år tillbaka tills nu. Jag upptäckte ju att jag inte ska gå tillbaka till helblond iaf. Inte för att jag haft planer på det heller, för det är sjukt mycket jobb att verkligen hålla håret fint och i bra skick då.


                       2006                                                2007                                                          2008

The kid was alright but it went to his head


Blev både musli och bröd till slut. När jag väl stod där var det lika bra. Sen vet jag dock inte hur bra bödet blev, hurm. Det ser lite roligt ut och luktar knäckebröd. Får se imorgon vad det egentligen smakar.

Ikväll blir det film, Spiral, tror jag den heter. Den enda jag inte har sett som jag har. Får försöka hitta några nya, eftersom nästan alla serier snart går i vinteride.

Men först ska jag ringa Kristina, måste prata med henne om imorgon. Blir nog lite ändrade planer mot vad vi sa från början :)

I'll find the words if I just stop thinking

Ganska nyligen hemkommen efter en dag med mamma på Överby. Fick köpt både jeans, mascara, strumpor och adventsljusstake. Och en massa mat, så det var lyckat. Skickade med jeansen med mamma så hon kan lägga upp dom. Var ju som alltid för långa. Är så konstigt att det finns extra långa byxor men inte kortare här i Sverige. Finns ju fler än jag som inte behöver normallånga.

Borde nu ställa mig och baka bröd, har inget kvar, men jag är inte på humör för det. Ska visserligen göra egen musli om en stund och det är inte mycket jobbigare än att baka. Är egentligen den bästa dagen för det, blir nog skola resten av veckan så då vill man verkligen inte baka när man kommer hem. Men vi får se. .

I'm impatient in my head

Jag blev uttråkad och satt och läste ganska gamla inlägg i några bloggar, och fann den här listan i Marias blogg från Januari 2007. Och i min uttråkade hjärna tyckte jag det var så kul när jag i mitt huvud svarade för mig själv, något som säkerligen inte kommer bli så kul. Men jag kan bara inte låta bli, som vanligt, haha. Har säkert gjort den redan i vilket fall, haha...

One Tree Hill eller OC: One Tree Hill
Ute- eller hemmakväll: Hemma
Salt eller sött: Salt
Lyx eller budget: Budget
Sommar eller vinter: Sommar
När är du född: 16 April 1987
Vad har du på dig en ledig dag hemma: Mjukisbyxor och t-shirt troligen.
Favoritresturang: Kan inte så många i Sverige, men jag gillade en thai restaurang i Chicago. Spicyv House eller nått ditåt hette den. Issa kanske kommer ihåg..
Drömväska: Den ändras väll mest hela tiden, är väldigt förtjust i min nyaste.
Har du barn: Nej
Födelseort: Vänersborg
Smeknamn: När jag var yngre var det Shorty från syrran och i Usa blev det Em men nu blir det inte så ofta det används.
Favoritfärg: Rosa eller lila, kan inte välja.
Drömprins: Har jag inte hittat än.
Har du varit kär: Ja
Maträtt: Thai - strakt
Favoritdryck: Cola light 
Favoritblomma: Gerbera
Tycker inte om: People that stand me up or leave me hanging..
Senaste sjukhusvistelsen: En fredag för ca 2 veckor sen
Vad gör du när du är uttråkad: Slösurfar, för det mesta.
Missbrukar: Tv, musik
Läggdags: Varierar, oftast runt 11- 11,30. Men sen om jag somnar är en helt annan sak.
Skostorlek: 37-38
Syskon: 3 stycken.
Favoritpålägg: Mjukost
Om du var tvungen att skänka bort 25 000 kr till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: Skulle nog dela upp det lite mellan ett par organisationer som jobbar för barn.
Bästa bok du läst: A walk to remember och Gömda
Gillar du snö: Nej, något som tydligt framgått i boggen den senste tiden.
När köpte du något till dig själv senast: Idag, köpte mig en månad till att bo, haha. Och mat o kaffe.
Vilken film såg du på bio senast: Stepbrothers
Senaste köpta skivan: Fall Out Boy - Folie à Deux. Fast den har ju inte kommit än...
Favoritgodis: Lakris
Studier eller jobb: Studerar just nu, men gillar nog att jobba bättre. Om man trivs med jobbet, vill säga.
Innerstad eller liten ort: Något i mitten, fast det lutar mer åt liten ort..
Nytt eller vintage: Nytt
Sytt ett klädesplagg och använt det? Ja, vet en pyjamas bland annat. Sen har jag sytt massa banrkläder som blivit använda.
Ätit kattmat? Aldrig, och kommer aldrig göra heller.
Åkt taxi och tagit en springnota? Nej, jag betalar faktiskt mina taxiresor.
Skrivit en dikt och läst upp den för någon? Ja, vi var tvunga i lågstadiet. Och i gymnasiet.
Torterat ett gosedjur? Troligen, vad nu räknas till att tortera gosedjur.. 
Sprungit naken på offentlig plats? Sprungit och sprungit.. Men ja, det har jag väll. Fast det var mörkt och ingen annan där. Eller ja, Issa var där, haha.
Mimat och dansat till Spice girls? Ja, massor i låg/mellanstadiet..
Kedjerökt för att ha någonting att göra? Nej, haha. Då är man verkligen uttråkad.
Snattat något? Nej.
Skrivit en låt? Hahaha, jaa, flera stycken. Jag och Jennie försökte varje år att skicka in till melodifestivalen men fick nästan aldrig någon musik till våra texter. Vi har en klassiker som heter Martin-Mix, en rap låt, hihihi...
Gått omkring med två olika skor? Ja, flip flop i somras, orkade inte leta upp ett jämnt par när jag fick jaga hund.
Sovit i ett dygn?
Inte i sträck.
Kollat på film/tv i ett dygn? Ja.
Hotat någon med en innebandyklubba? Troligen på skoj, men inte allvarligt.
Träffat en kändis? Träffat och träffat. Har sett ett par och bytt ett par ord vid singeringar med bland annat Anders Johansson, de i Westlife och Magnus Carlsson från Barbados. De enda som man verkligen kan räkna som att ha träffat är Pete Wentz och William Beckett. Var ju lite mer av en 'normal' situation än vi ex en spelning/singering.
Suttit hemma på en lördagskväll? Ja,
Hatat ditt liv och allt som haft med det att göra? Ja
Varit ute på krogen och haft riktigt roligt? Jodå, de få gånger jag verkligen varit ute har varit jättekul. Okej, kanske inte på Sand, men det räknas inte.
Hamnat i fyllecell? Nej, inte än :P
Bakat din egen födelsedagstårta? Ja, när jag fyllde 19..
Spelat in en sexvideo? Nej
Varit elak mot ett husdjur? Ja, det kan man ju säga. Var ung och trodde verklgien att min minihamster tyckte om att 'åka karusell' i en snurrande strumpa..hurm..

On the outside, looking inVeckans avsnitt av OTH var underbart att se efter förra veckans svacka. Blev en del gapskratt till James Van Der Beeks karaktär. Tyckte det var så kul att han tog upp möjliga senarion om vad som kunde hänt i serien, men som är helt otänkbara, eller som många fans skulle sprakat bakut åt. Sen tycker jag väll visserligen att Owen/Millie inte var sepciellt lyckat, kändes mest patetiskt från bådas sida. Sen hoppas jag på att Julian får stanna kvar ett tag, hans karaktär känns verkligen som om han passar in. Och sen så tackar jag inte nej till en framtid för honom och Brooke, hon förtjänar att få lite lyckligt i sitt liv efter den här säsongen.

Synd att det ska vara juluppehåll nu, 5 januari känns långt borta. . .

Stay Beautiful

Seminariet gick riktigt bra och framför allt var det kul att få diskutera i lite andra grupper än vad man vanligtvis gör. I min grupp kom vi in på en hel del annat, som verkligen inte hade med ämnet att göra, haha. Vi höll oss i skinnet när Ulla kom förbi och lyssnade på oss i alla fall..

Gick sen och käka lite lunch med Irsa och Sara. Värsta sura gubbarna som jobbade där, och tydligen har de varit så innan också. Men maten var okej, så det spelade inte så stor roll. Kikade lite inne på Åhlens och sen bar det av hemåt. Möttes av en lapp från fastighetsskötaren, att han varit här och fixat lite. Var inte bästa dagen kanske att se min lägenhet, haha. Har inte fått tummen ur att diska än, trots att jag skulle gjort det igår, och lite annat stök runt om.

Bästa var att jag fick fin post idag. Från Carina som har gjort ett fantastiskt fint armband som jag fick. Det bästa är att det sitter så bra. Jag har ganska kraftiga handleder, som inte har med fett att göra, utan benstommen. De var inte mindre när jag var mindre, så att säga. Så många armband blir lätt för tajta och sitter inte skönt, men det här verkligen perfekt.


Tack så jättemycket Carina! Blir jättebra tillsammans med min svarta klänning, som jag troligen ska ha på jul/nyår..

It's dark outside my window

Tänk vad det kan göra när man går upp en halvtimme innan man brukar. Det är fortfarande väldigt mörkt ute och jag känner ingen som helst lust att gå utanför dörren men vet att jag måste. Gick och la mig ganska i tid igår, innan 11, men sen somnade jag nog inte förrän närmare 12. Är ändå ett framsteg mot tidigare.

Har varit flitig redan nu på morgonen och betalat räkningar. Tänkte att det var lika bra att få det gjort, nu när pengarna kommit in. Känns bättre och veta vad som blir kvar, så jag kan planera månadens budget. Har även fått anmält mina fel i lägenheten så jag hoppas det kan bli fixat snart. Har till exempel aldrig tv, kanalerna vill aldrig fungera. Inte för att jag ofta använder dom men betalar man tvlicens och avgift för box, då ska det fanimej funka.

Ja, det är väll dags att röra på sig. Hårblås, smink och tandborstning står närmast på schemat.

In a blink of an eye it can change your lifeTror jag har fått mig ett ohälsosamt behov av att lyssna på FOB senaste. Det är verkligen sådär när man inte kan få nog av låt, när den tar upp större delen av hjärnkapaciteten och man går och nynnar på den jämt och ständigt och allt kan knytas samman med den. Eller så är det bara jag som ibland lyckas få till det på det här sättet. Har troligen hört låten runt 40-50 gånger, vilket som sagt inte kan vara hälsosamt. Vill inte heller lyssna sönder den, som jag gjorde med bland annat Daniel Lindströms vinnarlåt från Idol 2004. Hann medd en bra bit över 100 gånger på en dag i gymnasiet. Hade den på telefonen och satt med hörluren fastklistrad i örat hela dagen. Kunde knappt höra låten efter det. Nej, så får det inte bli. Sen så har jag nu läst 3 olika versioner av texten och verkligen försökt lyssna själv vilken som är rätt. Men eftersom den jag läste först har satt sig i min hjärna, vill jag verkligen att den ska vara rätt, speciellt när den har den texten jag gillar bäst, haha. Får väll snällt nog vänta tills skivan kommer den 15 och hoppas på att de har med texterna. Känns dock som att den version jag kör med är fel.

Är klar med uppgiften tills imorgon, ska bara kopiera papprena så jag har en kopia också men det blir i skolan imorgon. Ska kolla klart på filmen jag började på igår innan viruset kom och sen lägga mig. I tid. Yeah right, det kan ni få höra imorgon hur bra det går med det..

You could have knocked me out with a featherImorse när jag gick till skolan föll det mer skit (läs: snö) från himlen. Inte direkt vad jag vill att det ska göra, men som alla tidigare år kan jag inte göra något åt det. Valde i vilket fall inte rätt skor idag, tog mina converse vilket visade sig vara väldigt kallt. Noll skydd från vinden och den kalla marken. I skolan fick vi gjort ganska lite, alla tre var mer fokuserade på morgondagens uppgift för att kunna börja ordentligt på en ny sak. Nya tag på torsdag blir det för vår del.

Har även haft det underbara nöjet att bekämpa virus på datan. Började redan igår kväll med att försöka få bort det men med tanke på att jag inte kan speciellt mycket om datorer, och ännu mindre om hur man får bort sån skit, gick det inte så bra. Men imorse fick jag äntligen bort det och nu fungerar datan som den ska..:)

Upptäckte även när jag kom hem att kylskåpsdörren lyckats hålla sig öppen sen imorse. Jippi. Som tur är finns det inte så mycket som kan bli dåligt där i just nu och jag var ju bara borta i ca 3 timmar. Kan ha varit mjölken som inte riktigt gillade det, men det var inte ens ett glas kvar. . Ska snart diska, och göra klart uppgiften till i morgon. Sen blir det True Blood och Entourage..

I'm in love with my own sinsSnart är ytterligare en dag slut och trots att jag inte gjort allt för mycket har det gått fort. Har mestadels pluggat, boken är nästan klar. Men att skriva grejerna får jag göra imorgon ikväll, det kommer jag inte hinna med idag. Eller orka för en delen. Tog en paus på förmiddagen med att se en film och framåt eftermiddagen tog jag en promenad i kylan. Var lite skraj att jag skulle gå vilse, jag känner ju inte till stan så bra än, speciellt inte här i bostadområdena. Men jag kom hem helskinnad efter en knapp timme.

Sitter nu och lyssnar på FOB senaste släpp från skivan, America's Suitehearts. Gillade verkligen remix-snutten från mixtapen och den 'riktiga' versionen gör en inte heller besviken. Ger hjärtat volter av lycka och längtan efter resten av skivan blir inte direkt svagare. Kan även säga att man aldrig upphörs att förvånas av deras komplexa och roliga texter.  
" Down, set, one, hut, hut, hike. Mediablitz. "
Genialt.

Ska läsa klart och sen se ytterligare en film. Och åter igen göra ett försök till lägga mig i tid. Suck, vad jag blir trött på mig själv med det.

P.s. Jag ser sjukt gråhårig ut på bilden! D.s

Misunderstood

Har idag upptäckt att man kan lyssna på radio på iTunes och satt således och lyssnade på en Alternative station när låten Rest you head here med Select Start spelades..

Jag hade aldrig innan hört låten, eller hört talas om bandet. Det som jag tyckte var så himla roligt med den här låten var att de i början sjunger ut: Faaaaall Oooout Booooy...

Tills jag nu kollade upp texten och insåg att de sjöng Fall apart och inte Fall Out Boy.
Märks vad jag är insnöad på iaf, eller kanske mest satt och tänkte på just då..:)
Låten var visserligen rba iaf, haha, men min version hade varit roligare.

--

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/14194/emma?claim=47gdskxskeh">Följ min blogg med bloglovin</a>

I find myself with you

Segar mig mest idag, försöker läsa igenom en bok inför skolan på tisdag men den är ganska så seg. Sen är det visserligen inte bara att läsa den, ska även skriva lite saker om det också, den delen är minst lockande. Men jag vet att det kommer vara klart tills tisdag, om det så blir sista minuten på måndag kväll. Har kommit längre än igår iaf.

Hade det jätte trevligt igår med tjejerna som var här. Såg på The Hitcher och dom tyckte den var bra. Jag blir tyvärr inte rädd längre, har sett den för många gånger. Men den är fortfarande bra. Sen satt vi och tjötade i ett par timmar och kom in på bland annat efterhängsna killar i Libanon och lärare med rasistiska åsikter. Mycket blandat.

Jag kom i säng sent, närmare 2 var klockan och trodde verkligen att jag skulle sova bort halva dagen idag. Klockan var ändå bara strax efter 9 när jag vaknade. Vaknade desvärre från en mindre mardröm, som bestog av en fruktansvärd resa tillbaka till Boston. fick inte det välkommnandet jag väntat mig och sen kom även någon sorts mrdar grej in i det också. Inte trovärdig med andra ord, hurm.

Ska ta en paus i pluggandet och se en film nu.

Trade baby blues against wideeyed browns

Fin dag idag trots att snön låg kvar från igår. I Edet hade inte kommit någon snö alls, så mamma var förvånad när jag sa att det snöat här igår. Åkte som sagt till Edet i förmiddags och satt med mamma och hennes polare på fiket i ett par timmar. Sen fick jag äntligen tummen ur röven och gick till banken och bytte till ett Visa kort istället för mitt maestro, som man inte kan handla på internet med. Så om en vecka kan även jag det, trevligt värre. 


Efter det gick vi och åt pizza, jag mer eller mindre hög på koffein efter kaffet på fiket. Kan inte förstå varför mamma tycker jag pratar mycket då, haha. Gick sen in i Edets zoo affär, som jag inte ens visste fanns, och köpte en katt matskål eftersom det var halva priset på dom. Nu fattas bara katten, jakten fortsätter...

Åkte hem och har sen städat lite och nyss gjort en ny design till Kristinas blogg. Hon har inte bytt sen hon gjorde sin blogg, så jag tyckte det var dags. Inget speciellt direkt, men lite mer färgglad och mindre deprimerande än vad den var innan iaf. Snart kommer tjejerna hit och vi ska se på film, troligen Undiscovered eller The Hitcher. TTYL!

Riktig Morgon

Faktiskt inte så trött som jag borde vara efter att ha lagt mig en bra stund efter 12.

Vaknar ju visserligen upp till de goda nyheterna att Pete och Ashlee Wentz äntligen fått siin bebis, som man gått och väntat de senste veckorna, Och även som väntat var det en pojke, som ska heta Bronx Mowgli.. Hurm ,ja vet inte vad man ska säga, mer än att det är tur att alla har olika smak när man väljer namn till sina barn..
Congrats anyway!

I'm wide awake, (it's morning)

I'm up late again. Too late. A few hours ago I was almost falling asleep sitting straight up but now, when I really should be going to bed and get some well needed rest, I'm wide awake. I know there's no point in trying to actually sleep right now, will just lie tossing and turning for what feels like an eternity. It will also just make me more tired tomorrow.

Something that actually might make me fall asleep is one of my books for this course, maybe I should try reading that and I will magically fall asleep! Probably not, it's pretty interesting. Maybe I can fins something boring online instead. I've tried to count sheep before, and it doesn't work. I can go on forever, until it starts to come other animals too, like cows and stuff.

We'll see, probably I'll sit here for another hour and then try to actullay go to bed. Alarm is set on 8.30 to get up and get ready for the day. First is coffee with mom and then Grey's anatomy with Jennie. shoul stop writing now, it's not like somebody actually reads when I write in English.

WTF?!?Det snöar!
Fy i hela helvete nu kommer verkligen den där jävla vintern igen.
Skit också, det räcker väll med frost.


(Det är min blogg, jag svär hur mycket jag vill!)

Challenges in everyday life

Jag blev utmanad av Maria!

Nu har det dykt upp en till utmaning till alla bloggare och bloggerskor som finns i bloggvärlden. Den här utmaningen går ut på att tipsa andra om sina favoritbloggar (kanske just Din blogg är bland någons favoriter?) och sedan utmana andra personer som gör samma sak! LYCKA TILL!  


Regler:
- Skrev ner fem bloggar som du brukar läsa.
- Skriv ner fem stycken personer som du utmanar.
- Berätta att de har blivit utmanade!

Jag brukar läsa:
Anna
Anna
Becka 

William
Egoina

Jag utmanar
Kristina
Carina
Jennie

Har tyvärr inga mer att utmana, resten kan ju kanske känna sig manade att bli mina sista två..

I can't spell it out for you, it's never going to be that simpleFick till slut diskat, efter att ha skjutit upp det allt för länge. Sitter nu och dricker hallonte och längtar tills på måndag då man kan ladda ner det nya avsnittet av True Blood. Kollade klart på de avsnitt jag hade idag och är verkligen helt fast. Det enda är att den vampyr som ska vara som mest skrämmande spelas av Alexander Skarsgård och tyvärr finns det ingen chans att jag tycker han är läskig. Börjar mest skratta när jag ser honom, för att jag tänker på de svenska filmer jag sett honom i. I TB ska han spela en gammal viking, så han är komplett med långt blondt hår, så där riktigt skandinavisk och har till och med pratat svenska. Men ja, han är bara humoristisk för mig, vore bättre om man inte kände till honom sen innan kanske. Sen att det är väldigt kul att han lyckas med en karriär i Usa, att han representerar svenskar på ett bättre sätt än andra gjort innan.

Ikväll ska jag se på Private Practice och Entourage.

-Jag hatar att diska, men nu måste jag. Nästan alla mina saker är smutsiga och imorgon får jag besök..
Blää...

Let's dance to Joy Division

Blev en mycket lyckad fika med Jennie imorse. Kanske var mer som frukost för mig eftersom jag inte ätit någon hemma eftersom jag inte hade bröd uppe eller någon mjölk kvar. Satt och tjötade om både det ena och det andra som vanligt! Glömde som vanligt att ta kort, något jag till och med hade planerat att jag skulle göra. Minnet är inte alltid så bra. Begav mig efteråt till skolan och lektionen var verkligen avslappnat skön. Så skönt när man inte behöver fundera ut vad olika ord betyder, och bara kan lyssna och verkligen ta till sig allt. Var dessutom väldigt intressant och jag tror inte att grupparbetet är speciellt svårt.

Efter skolan var slut följde jag med Irsa och Sara till Överby. Vi gick och kikade lite och pratade om allt möjligt, även då. Blev en paus på Mcdonalds, som slutade med att vi bestämmde oss för en tjejkväll hos mig på fredag kväll. Alltid kul med nått att göra och inte sitta ensam hemma en fredagskväll.

Har varit på väldigt gott humör idag. Vet inte riktigt vad som fått in mig på det men jag hoppas det kan hålla i sig. Är kul att verkligen ha energin på topp hela dagen. Sen så vet jag helt logiskt att det inte brukar hålla i sig, i morgon är man väll tillbaka på sparlåga. Hittade även en ny väska på Åhlens som jag ska spara ihop till i min "funbox". Den är inte så dyr och jag har inte så långt kvar. Har letat länge efter en ny, större väska att kunna ha till skolan.

Kvällen ska avslutas med 90210 och True Blood.

I'm having another episode, I just need a stronger dose

Det är frost ute, och med minus grader som ett självklart faktum till det. Det är sagt att det ska bli regn och jag sitter och funderar på vilka skor jag ska ha på mig idag. Otroligt svåra frågor, haha. Ska snart ge mig iväg och möte Jennie på kaffe på Espresso House. Troligen lär det bli lite tittande i affärerna med. Efter det bär det av mot skolan för min del. Ska ha första lektionen på engelska idag och jag svävar på moln. Sen att jag inte gillar att grupparbetet startar eter den här lektionen, men att få höra lite engelska i vardagen och få ge gensvar på det känns bra.

Jag kan nog inte bli mer konstig än det här, haha. Dags för hårblåsning och sminkning!

Cause if you jump, I will jump too

Gjorde nästan misstaget att gå och lägga mig med en väckarklocka inställd på att ringa klockan 7, då jag trodde jag började halv 9 imorgon. Igår sa de andra i min grupp att vi började halv 1 imorgon men jag var väldigt osäker eftersom jag hade för mig att det var halv 9. Efter en extra titt på schemat upptäckte jag att de hade rätt, eftersom de delat upp A och B klassen och vi hade turen att få börja halv 1. Hade verkligen ställt in mig på en lågn dag i skolan imorgon så att få reda på att så inte var fallet, känns ganska så skönt. Upptäckte även att vi bara har en planerad dag i skolan nästa vecka, men samtidigt har vi då börjat med grupparbetet, så ledigt lär det inte bli.

Nu ska jag kolla på ett avsnitt till av Sunset Beach sen blir det sängen!

Disappointment<>Excitement


Med veckans avsnitt av OTH var det första gången jag blivit lite besviken på serien. Det kändes som om avsnittet enbart kommit till för att fylla ut, som om CMM enbart fick skriva manuset till det här avsnittet medans Mark Schwan jobbar med den vanliga storylinen lite längre. Visst, det är välskrivet, och han kan göra bra tv men det var bara jaha över hela avsnittet. Finast var helt klart Nathan och Haley, hur mer eller mindre hela deras historia blev ihop skrivet till ett avsnitt. Stackars Joy som fick pussa på Dan, haha. Nej, jag längtar verkligen till nästa vecka då det 'vanliga' OTH är tillbaka.Prison Break var däremot spännande. Var tvungen att pausa flera gånger för att det blev för nervöst för mig. Kan inte fortsätta titta när det verkar som allt kommer gå och skogen och min puls bara ökar och ökar. Då blir det en paus, antingen för att kolla mailen eller helt enkelt bara andas lite. Jag blir allt för involverad i serien, och det är så verkligt för mig när jag ser det. Men tar jag en paus kan jag bli rationell igen och kan sen fortsätta, haha. Jag är lite konstig ibland, men det är inget jag försöker dölja.

They say your head can be a prison

Hade inga förhoppningar om sol idag när jag vaknade men det kom som en glad överraskning när regnet försvann och himmlen blev blå. Har städat ordentligt idag, det får bli julstädningen för i år, även om det är lite tidigt. Har gjort plats i fönstret för en adventsljusstake som ännu inte är inköpt och fixat om lite överallt i min dekoration. Kanske var dags att ställa undan alla tomma krukor jag har från växterna jag dödat för länge sen. Plastblommor ska inskaffas så småningom. Är verkligen inte någon ide för mig att ha riktiga blommor, kan verkligen inte hålla dom vid liv, även om jag gillar dom.

Har ännu inte fått sett OTH, nerladdningen går extremt långsamt idag. Har fått läst lite iaf, och det är intressant men lite jobbigt att behöva läsa det på datan, lättare när man faktiskt har en bok att hålla i. Har även börjat kolla på en ny serie, mest för att jag inte hade något annat att göra igår kväll, nämligen True Blood. Det är verkligen inte min grej allt det där med vampyrer och det men den är faktiskt riktigt bra. Måttligt äcklig och löjlig emellanåt men helt okej. Bästa är att det redan finns 11 avsnitt släppta, så man inte behöver vänta en vecka på nästa avsnitt nu när man väl är inne i det.

IQ fismås?

Eftersom så många andra har gjort IQ testet som Carina började med kunde inte jag vara sämre. *grupptryck*..
Tydligen finns det något där inne eftersom jag slutade på poängen 118, övernormal intelligens. Hade fått högre om det inte vore för det där dumma minnestesten. Att se små siffror blinka förbi i någon sekund är inte lätt att komma ihåg, och att sen behöva skriva dom baklänges, nej verkligen inte min starka sida.

Har gått upp för snart en timme sen, ställde klockan för att kunna behålla en bra dyngsrytm även de dagar då jag inte behöver vara i skolan. Tisdag innebär veckans mest upptagna dag med serier. Blir som alltid bland annat One Tree Hill och Prison Break. Ska även försöka mig på att läsa lite kurslitteratur och städa. Får se hur det går med den biten..

The desperate race towards a material lifeRåkade snubbla över dessa underbara Conversen nu ikväll, när jag som alltid satt och slösurfade. Något klickade till i mitt inre och jag greps av ett plötsligt ha-begär för dessa lila skor. Har därför suttit och letat som en tok efter någon ställe som säljer dessa, utan något reslutat. Det enda jag hittat är en tradera auktion, men då är skorna i storlek 39, vilket i vanliga fall är väldigt stort. I converse storlekar vill jag inte ens fantisera om hur stora dom är, men tanke på att de jag har nu är från barnavdelningen, ca storlek 35 -35,5..hurm... Får se om jag lyckas leta upp dom någonstans, där de inte kostar allt för mycket heller..

Drifting minds

 

I min fantasi har jag råd med alla resor jag vill göra. Hur enkelt det är att bara ge sig iväg utan att behöva tänka efter två, tre gånger innan man verkligen gär det. Men nu är ju mina fantasier långt ifrån verkligheten och jag kan bara glömma om att bara kunna ge mig iväg vind för våg igen.

Sitter och funderar på alla ställen jag vill resa till. Just nu är det mycket lockande att åka och hälsa på Franziska i Tyskland. Försöker verkligen fundera ut sätt att få råd till detta i sommar om inte annat. Det är ju inte direkt Tyskland som lockar mig, utan det är Franzi då. Utan henne vore tyskland inte ett resmål jag skule sitta och drömma om.

Sen är det som alltid Irland som lockar. Har lite småplaner på att åka med Issa och hennes polare till Dublin i vår men vet inte ännu om det kommer vara möjligt. Men det vore verkligen kul. Har även funderat på en uttlandstermin där, något som verkligen är ett bra alternativ för att få uppleva landet lite bättre. Kan riktigt fantisera om hur paniken sprider sig hos nära och kära här i Sverige när de läser detta, haha. Men det skulle ju inte bli 2 år som sist, utan mer 3-4 månader. Har inte undersökt ännu om det skulle tillgodoräknas det som jag läste där inför min examen, så det är steg ett i hela den här tanken. Och sen skulle det dröja ganska många år innan det verkligen skulle vara dags för den terminen.

Man kan ju inte hjälpa att hjärnan lever sitt eget liv och tankarna åker runt hej vilt när man låter den...

Blow the candles out, looks like a solo tonight

Dagen gick som jag förutspådde. Har mestadels hängt framför tvn och kollat på Sunset Beach. Har visserligen ändrat designen på bloggen, som kanske märks. Men det tog inte allt för lång tid. Försökte verkligen göra nått roligare men det blev bara fel hela tiden så jag körde på en enkel och säker layout istället.

Har lyssnat på Taylor Swifts nya skiva också. Än så länge har den ingen chans mot hennes första, men ge mig en vecka så får vi se vad jag tycker då.

Nu ska jag kolla på filmen Bride and Prejudice!

Morning Glory

Okej, många kallar inte den här tiden morgon fortfarande men när man gick upp för ca en timme sen, då känns det ännu som morgon. Bästa idag är att solen skiner, som man har längtat. Lovar att det är regn imorgon igen, när man behöver ge sig ut. Brukar ju bli så.


Dagen är helt planlös, finns verkligen inget jag måste göra, eller ska göra. Har inte ens tänkt på vad jag kan tänkas hitta på. Men något säger mig att det troligen blir en hel del tv och film tittande. Det vanliga. Får se i slutet av dagen vad det verkligen blev...

My Bad

Fy på mig!

Nästan 3 dagar utan att ha bloggat. Beror mycket på att jag faktiskt knappt varit hemma. Torsdagen spenderades i skolan, och direkt efter det blev det en tur till Jennie och mamma. kom hem vid halv 10 hade ingen lust att sätta mig här. Sen fredagen var jag först iväg med mamma på Näl och sen direkt hem till Anneli. fick passa Tilde en stund medan resten åkte och handlade mat. Vi pärlade armband och målade med vattenfärger. Idag har jag passat på Eskil och Tilde medan Anneli och Niklas åkte iväg och handlade julklappar. Fick bakat chokladbollar och det blev betydligt mindre kladdigt än vad jag räknat med och när Eskil sov tittade jag och Tilde på film. Julen 2006 blev det, haha, 2 gånger fick vi se samma inspelning också. Kan inte förstå hur hon kan tycka det är så kul att se sig själv.

Så nu har jag kommit hem igen och ska stanna inne hela kvällen. Först och främst så blir det Grey's och säkerligen några avsnitt av Sunset Beach. Ska försöka hitta någon bra film också. Så om någon har nått förslag är det mycket välkommet!

Fake it like you matter

Fall Out Boy är veckans soundtrack, as you might have noticed

What you do on your own time is just fine

Idag har timmarna åter igen flugit fram och jag kan inte förstå att klockan redan drar mot 6. Morgonen började med besök av mamma, moster och syster. Synd och säga att man behövde ställa klockan till det, eftersom de skulle komma vid 10 tiden. Fika med gårdagens bakverk och massa tjöt. Åkte sen med Anneli över till Överby, trots att jag var där igår. Hon behövde ju sällskap.

När jag kom hem började jag fixa lite med middagen, blev samma goda soppa jag gjorde för ett par veckor sen. Kände verkligen för nått starkt idag. Satte mig i soffan och kikade på film medan jag åt. Kändes verkligen höstmysigt med varm soppa, och ganska så mörkt och en film. Hade jag haft några ljus kvar hade jag tänt dom också. Anledningen till att det redan var mörkt vid den tiden var regnet. Regn, regn, regn. Mina förhoppningar sen häromdagen har ännu inte slått in. Vem vet när vi får se sol igen.

Imorgon är det skola igen. Kvällen innan känner jag mig aldrig speciellt pepp för det men sen vet jag att det oftast är välsigt intressant. Upp tidigt och iväg. Får försöka göra det utan att tänka för mycket. Och försöka komma i säng i tid ikväll, har blivit för många sena kv'ällar på sistonde.

Rest of the day

Spenderade ett par timmar på Överby, gick runt och kikade mest. Fick handlat på Maxi och sprang sen på Jennie och hennes föräldrar och stannade för en pratstund. Åkte hemåt och ställde mig med en gång och bakade. Hittade än en gång recept på matklubben.se. Blev muffins med citron och vit choklad och chocolate chip cookies med daim. Eller jag hittade snarare basen till de båda recepten, mixtrade som alltid lite själv, speciellt eftersom jag råkade köpa daim istället för vanlig choklad. Blandade ihop två recept och trodde mig skulle göra kakorna med daim jag kikat på först. Lite virrig sådär.

Såg ävn veckans avsnitt av Gossip Girl, blir bättre och bättre må jag säga. Visst att jag fortfarande stör mig på att det inte är samma som i böckerna men Jennie gav mig ett bra råd om att bara strunta i det, och se serien som fristående. Försöker ge det en chans iaf. Nu kollar jag på Sunset Beach, haha. Sitter och skrattar åt det urdålig skådespelandet och minns mina unga dagar... 

We've got so far to goHunnit med att kika på både OTH och Prison Break. Vill verkligen inte att Michael ska dö, han är hela PB. Troligen kommer det inte att hända, av sagda anledning men man vet ju aldrig. I OTH var som alltid lika bra. Gillade verkligen att Q kom tillbaka..

Nu ska jag hämta min tvätt och bege mit mot Överby.

God morgon!

Vaknade av att Anneli ringde och allt för tidigt, strax innan 9. Okej, den tiden är inget jag i vanliga fall klagar över men jag var uppe rätt länge igår, och det hade varit skönt att få sova tills man vaknade själv. Men nu är jag redan uppe och vaken, så det spelar ingen roll.

Utsikten från fönstret var den gamla vanliga, grått och tråkigt. Kan det inte bara komma en dag, då det faktiskt är sol ute när man vaknar. Allt känns bara så mycket bättre och lättare när man kan se solen stråla igenom trädens grenar. Men idag var inte den dagen iaf.

Har inte riktigt kommit fram till en större plan än för dagen. Ska kanske bege mig till Överby, kolla lite i affärer och gå in på Maxi. Får besök imorgon av min moster och mamma så det ska bli bakande av lite senare, och då behövs det lite ingridienser till det och jag har ingen köttfärs kvar. Blir betydligt billigare att ta bussen dit ut än att gå till hemköp runt hörnet.

Ska hoppa in i duschen och hoppas på att solen kan kika fram tills jag är klar.
Yeah right!

In the jungleLika bra som ettan, nästan bättre. Grymt kul att det verkligen är samma som gör rösterna, blir aldrig samma sak när de ändras mellan filmerna. Lite kul var det även att i min version bröts det mitt i filmen och dom började prata ryska, haha.

We don't fight fair


Dagen började väldigt segt och jag var extremt trött under första timmen på föreläsningen. Jag var som en bebis som verkligen kämpade för att hålla mig vaken. Ögonfransarna fladdrade, och jag kunde bara inte hålla dom uppe. Så resultaten blev att jag hann med att somna fyra gånger. Det värsta var att det var jätteintressant, och jag ville verkligen lyssna, men jag kunde bara inte vara vaken. Gick betydligt bättre efter vi haft en rast och jag fått i mig lite koffein.

Resten av dagen gick ganska fort, mycket för att det var så intressant. Gick sen hem, men hade glömt halsduken hemma så det isade riktigt ända in i benmärgen av kyla. Har ännu inte tinat upp. Har fått ta på mig min fleecetröja jag köpte förra året för att överleva kylan i mitt dåvarande rum, så mycket fryser jag.

Har hunnit med att kika på Desperate Housewives sen jag kom hem, och Entourage. Imorgon blir det dessto mer med OTH, Prison Break och Gossip Girl. Nu ska jag kika i min filmfolder och se vad jag inte sett där än. Igår såg ajg en skräckfilm med bland annat Ed Westwick i. Förvånande nog var den ganska äcklig, brukar inte bli så skrämd längre av sånna filmer,

The only thing you'll get is this curse on your lipsFall Out Boy - 9 November 2007

Kan inte förstå att det redan är 1 år sedan jag stog längst fram med ett stort fånigt leende, och som sen inte ville ge med sig resten av veckan.
Trängdes, blev knuffad och svettades som en gris.

Och allt jag vill är att få uppleva det igen.

Gårdagen

Efter att vi hade haft förfest hos mig, som syns på bilderna nedanför var tanken att vi skulle gå till Lipz. Jag hade inte haft en tanke på att det var 20 när jag bjöd med Daniela men vi trodde inte det skulle vara några problem för henne att komma in iaf. Vi hade fel, och vi fick snällt tänka om. De flesta av oss iaf.


Jennie och Daniela beslutad sig för att ta sista bussen till Edet och sova hemma istället, nu när våra planer gick som dom gick. Jag gick hem igen och gick och la mig. Det verkar verkligen som om det inte är meningen att vi ska komma ut här. Är andra gången som vi misslyckas, haha. Men vi hade kul hemma hos mig iaf, med både kortspel och Beer Pong.

Mot Lipz

Ska alldeles strax bege oss mot Lipz för lite dans.
Bjuder på lite bilder från förfesten, trots att vi itne blev så många,

Sing it loud

Step 1: Put your music player on shuffle.
Step 2: Post the first two lines in the chorus from the first 15 songs that play, no matter how embarrassing.
Step 3: Check off the songs when someone guesses both artist and track correctly...
Step 4: Looking them up on Google or any other search engine is CHEATING, and cheating is not allowed!
Step 5: If you like the game post your own. Enjoy!


1. Whoa, I feel just like we're taking control / of the night, of the night yeah yeah
2. Go figure / I'm bigger than that
3. It's been a long time coming down this road / and now I know what I've been waiting for
4. How do you find your reasons why / What do you get by
5. Take a minute just to breath / and think of everything you wanted
6. Oh, du tror väll aldrig jag glömmer / nej oh nej jag bara undangömmer
7. What am I fighting for? / There must be something more
8. Whatever you want / I want
9. I just need time to walk it off / but I can't do it
10. I'm still breathing / But we've been dead for awhile
11. It's not that I don't respect your opinion / Your quick wit lips just rip me apart sometimes
12. And isn't this exactly where you'd like me / I'm exactly where you'd like me, you know
13. I don't blame you for being you / But you can't blame me for hating it.
14. From yesterday, it's coming! / From yesterday, the fear!
15. En 68 cabriolet / jag glider runt på stan och är på G.

Moving pictures

Fixade för skoj skull till mig de 5 första avsnitten av Sunset Beach häromdagen. Serien är verkligen nostalgi för mig och jag minns hur insatt man verkligen var, och hur dålig serien egentligen är. Något man visste mycket väl, men kunde bara inte sluta titta. Kollade på de 2 första avsnitten igår kväll. Jag minns inte ens att jag sett dom innnan, eftersom jag inte såg serien från början, men visste mycket väl vad som skulle hända. Och jag förstår verkligen hur man kan bli så fast i det. Bara efter dessa två avsnitt vill jag se mer, veta mer om karaktärerna osv.. Trots att jag redan vet allt som ska hända, har sett det innan och kan utan problem säga vem som kommer dö och vem som komma bli tillsammans med vem. Det är verkligen som en jäkla drog. 

Sen satt jag ju med andan i halsen när jag kände igen mig. De spelade ju som sagt in i Long Beach, CA och där var jag tidigare i år, enbart för att förverkliga en barndomsdröm. Då tyckte jag inte att det såg ut så som jag mindes från de jag sett på tv, men igår såg jag det verkligen. Visst att de numera har byggt ut piren en del och gjorde en gångbana på ena sidan av piren ner i sanden som inte var där då, men det är samma ställe.


Nu ska jag sluta tönta mig och gå in i duschen. Min hemmagjorda hårinpackning har suttit i snart 1½ timme, så det är väll dags för den att sköjas ur.

Oinspirerad

Vad gör du just nu?: Bloggar
Vad lyssnar du på just nu?: All Over You - The Spill Canvas
Drömde du nått inatt?: Ja, massa sjuka påhitt som jag gjorde tillsammans med William Beckett från The Academy is...
När var du på bio senast?: Början av Augusti var det väll. Såg Mamma Mia iaf.
Vad heter du i mellan namn?: Caroline, tyvärr.
Tränar du?: Nej
Hur lång är du?:  162 cm
Vill du vara längre?: Nej, klarar mig bra.
Vad heter din närmaste kompis/ar?: Jennie, Issa, Magda
Har du husdjur?: Nej
Dricker du kaffe?: Ja
Har du en digitalkamera?: Ja
Photoshop?: Nej, jag har GIMP :)
Varför skriver du din blogg?: För att det känns skönt att få ut lite av allt det som snurrar runt i min hjärna.
Vad tycker du om mode bloggar, är din en modeblogg?: Gillar man mode ska man självklart få blogga om det, men jag har själv inget intresse för det. Så nej, min blogg är ingen modeblogg..
tre snabba!
naturdiet vs. marabou?: Marabou
Datan vs. Fotboll?: Datan
Filmkväll vs. Fest?: Filmkväll

Checkback


 • Diska 
 • Städa lite innan Jennie och Kristina kommer.
 • Tvätta
 • Ladda ner Private Practice
 • Åka till mamma
 • Ta med gardiner hem
 • Köpa mjölk

 • Hann göra det mesta, men jag åkte aldrig till mamma överhuvudtaget så de två punkterna blev lite svåra att få gjort. Kristina kom inte heller och Jennie kom en bra stund senare än vad som var tänkt. Vi hade dock en mycket trevlig eftermiddag med Private Practice, fantasier om lottovinster och planering för lördagens utgång. Den här veckan ska det verkligen bli av.


  Imorgon blir det först en tur hem till Kristina med Jennie och Melli. Sen svängen förbi mamma, och jag ska ha med gardinerna. Får nog skriva en post-it lapp och sätta i pannan för att inte glömma bort det :)

  Behind closed doors

  Let's celebrate!

  So today is one of my best friends birthdays and I'm not with her to celebrate. Was the same last year, but know we have even a longer distance between us. Like 10.000 miles or whatever it is between Trollhättan and San Diego. Well if I had been there today, we would have so made the town unsure tonight, partying our asses off! ;)

  So here's a small Birthyday card for you, Magdalena Kotlinska-Patterson :).
  Some of our very happy moments together, traveling the US.
  "If they get any closer I'll scream - GET THE FUCK OFF ME!!" haha, you know what I mean.. :D
  I love you and I miss you!!
  Xoxo

  Morgondagens checklist

  • Diska
  • Städa lite innan Jennie och Kristina kommer.
  • Tvätta
  • Ladda ner Private Practice
  • Åka till mamma
  • Ta med gardiner hem
  • Köpa mjölk

  Får se hur mycket som faktiskt blir gjort. Svårast lär bli att komma ihåg gardinerna. Har redan glömt dom 2 gånger.

  Show me, Show me, Show me a starry eyed kid

  Fick mig en chock när jag kikade upp på klockan efter att ha kollat på CSI Miami och 90210. Att den enbart var strax före 6 tyckte jag kändes helt fel. Trodde den minst var halv 9. Kändes som jag suttit där länge och det är verkligen kolsvart utanför fönstret. Men inte då. får snällt vänta yttligare ett par timmar innan jag går och lägger mig då :)


  Har annars precis förhandsbokat Fall out Boys nya skiva Hittade en special edition med lite fler låtar på, då bland annat underbara What a catch, Donnie akustisk. (Hur det nu stavas).. Är ute i god tid, den släpps trots allt inte förrän om 40 dagar men jag kände att det var lika bra. Speciellt när man får gratis frakt. Visst, det kan jag få på cdon hela tiden men dom hade inte den versionen och var inte heller lika billig. Synd bara att det känns som om den 15 December är långt borta. Det får bli mellanstoppet att se fram emot innan nyår. Eller ja, nyårsdagen hoppas vi ju på ;)

  "We believe in Barack Obama"  I like the outcome of this election a lot more than the last one.
  Will be good not just for the US but for everyone else too.
  Or at least that's what we believe.

  Oh yeah, you caught me, but I caught you way worse

  Dagens låt: 6 months - Hey Monday
  Dagens dusch: 7:34
  Dagens frisyr: Utsläppt, plattat.
  Dagens smink: Concealer, mascara, ögonskugga, rouge
  Dagens klädsel: Jeans, Vit långärmad, randig t-shirt. Hade även svarta stövlar till.
  Dagens vill ha: En längre nätverkskabel.
  Dagens lägtan: Efter Anneli's bebis :)
  Dagens tråkigaste: Mycket av föreläsningen idag.
  Dagens måste: Läsa igenom lite kurslitteratur tills imorgon.
  Dagens dricka: Islatte
  Dagens köp: Ett nytt extra täcke och glödlampor.
  Dagens roligaste: Tilde på lugnande :)
  Dagens mående: Ganska okej, lite sömnig efter att ha somnat väldigt sent.

  Time is fleeting so we take control

  Har mest hela dagen hängt på min nya favoritsida, matklubben.se. Har hittat massor av nya recept som jag vill prova på. Fick bland annat inspirationen till det jag gjorde till middag idag. Hade annars aldrig kommit på idéen att marinera falukorv, men det blev jättegott.

  Blev annars bröd bakat idag och jag experimenterad själv. Hittade inget recept som föll mig i smaken. Även det blev jättegott. Bäst hittills helt klart. Och om inte annat mycket större än vad mina limpor blivit tidigare, trots min miss i början med jästen.  Har hunnit med veckans avsnitt av DH också. Inte världens bästa, kändes inte som om det hände något speciellt. Ska kolla på Entourage alldeles strax, har hunnit komma med 2 avsnitt sen jag kollade sist. Är glad att jag kommer vara borta hela dagen imorgon så jag inte blir frestad att kolla på OTH och PB, eftersom planen är att Jennie ska komma hit och kika på det på onsdag...

  En ny dag gryr

  Var verkligen trött igår. märkte idag att jag till och med stavat fel på sömnig igår. Och jag som var tvärsäker på att det var rätt när jag skrev det. Hurm.

  Halva dagen har nästan gått redan och för mig känns det som om den knappt börjat. Vaknad strax innan 10, efter många timmar välbehövlig sömn och nu sitter jag och dricker islatte, the Starbucks way, med vanilj'sirap'. Behöver nog gå upp en färg i mjölken för att verkligen få den rätta smaken på det, men nu tog jag vad som fanns hemma.

  Ska strax börja baka bröd. Får se om det blir ett eget hopmixad recept eller om jag hittar något som låter gott på nätet. Troligen det första, för det är bra mycket roligare att experimentera själv, speciellt om det blir bra. Barbados får idag stå för de ljuvliga toner som håller mig sällskap.

  Drink up it's last call, last resort

  Just nu känns huvudet lagom segt, och fingrarna ganska så klena. Vill inte skriva så som jag vill att dom ska.
  Spelkvällen hos Jennie var en hit, vi höll på tills 3 på natten/morgonen. På ett sätt är det uruselt, med tanke på att vi förr i tiden lätt kunde varva Super Mario 3 på ja, typ 2 timmar och nu tog det ca 6. Men vi hade iaf kul med både gott att dricka och mycket att skratta åt...

  Så läggdags blev runt 4 tiden och strax efter 8 kom Melanie upp. Jag och Jennie låg mer eller mindre döda i soffan medan Mellis fick kika på Pippi. Gick hem snabbis till mamma innan jag åkte hem. Ha sen mest legat och kollat på film hela dagen. Bakade visserligen maränger på eftermiddagen men det tog ju inte så lång tid att slänga ihop. Skulle blivit bröd, men jag kännde verkligen att det inte skulle funka idag. Har även expanderat mitt musik bibliotek med ca 200 nya låtar, bland annat Orup, Ashley Parker Angel och Hey Monday...

  De senaste timmarna har jag varit på väg att somna mest hela tiden under filmerna men vet att det inte är någon ide. kommer inte kunna sova hela natten och jag skulle tagit en tupplur då. Ska istället snart gå och lägga mig, får verkligen bli en tidig kväll idag.

  Hela det här inlägget känns rörigt och sämnigt. Precis som jag.

  Seasons change but people don't

  Ändrade planer för ikväll. Partykvällen har blivit uppskjuten till nästa vecka och ersatt med spelkväll hos Jennie och Viktor. Jag suktar efter Super Mario 3 men vi får se vad det blir.


  Nu ahr jag precis lag i en hemmagjord hårinpckning med bland annat olivolja. Man hittar mycket roligt på nätet, häromdagen gjorde jag en ansiktsmask med havregryn och citron som gjorde ansiktet jättemjukt. Gäller bara att våga prova, även om det inte alltid är kul att experimentar med det första folk ser..:P

  Light up the sky

  Frosten har knappt hunnit tina bort och snart blir det mörkt och kallt igen. November är inte ens en vintermånad men redan känns hur vintern har oss i sitt grepp. Är trött på det redan nu, hur ska man orka medflera måndaer av det?

  Tilde åkte hem för någon timme sen. Anneli och Niklas kom hit och hämtade henne, samtidigt som de hjälpte mig sätta upp min taklampa. Känns väldigt gott att kunna få lite riktigt ljus här på kvällarna, speciellt nu när det är svart ute redan vid 5 tiden. Lättare att kunna plugga hemma på kvällen om inte annat..

  Planen var utgång ikväll men jag och Jennie är tveksamma. Vi är de enda som kan så det känns lite trist faktiskt. Har inte riktigt bestämmt oss än, kan hända vi skjuter på det en vecka. Då vi hoppas att Issa kan hänga med, då blir det alltid drag :P

  Nu ska jag gå till tvättstugan. Den här gången vet jag iaf att den 3e maskinen är trasig..
  RSS 2.0