No show snow

An sa lange ingen sno, bara regn. Har till och med slutat att regna for tillfallet. Ser det som ett bra tecken.

Skojakten igar gick bra, hittade bada paren Anneli ville ha. Ska nu bara fa skickat ivag dom, fast det blir ju en hel del extra pengar, tals att tanka pa, syster yster...:P

Idag vacktes vi aven av brandlarmet och det vanliga larmet. klockan 6:03!!!!
Visst det har hant att Bryan kort igang det under helgerna nar ahn gjort frukost, men nar det ringer vid 6 tiden pa morgonen en fredag sa antar man inte direkt att det ar falskt alarm. Fast det var det. Har ingen aning om vad som satt igang alarmet, med hogt som satan var det och vi har verkligen ingen koll pa hur vi far av det. Sa det stog nog och tjot i ca 20 minuter innan Bryan fick ringt till han som installerat det, pa hans mobil, och for oss var det tur han svarade.. Stackarna blir vackt pa morgonkvisten sa dar.. Ben som sig igenom hela tiden, nagot som ingen av oss forstar hur han lyckades med. Jag gick tillbaka och la mig och fick sova nastan en timme innan jag verkligen var tvungen att ga upp.

Sen var jag dod hela morgonen, eftersom avbruten somn for mig ar som att bara lata mig sova typ 6 timmar. Nar Rachel tog sin morgon tupplur satte jag Ben framfor tvn och lag sjalv med stangda ogon i soffan och halvsov. 
Borde nog forsoka mig pa en liten tupplur nu nar barnen sover men det kommer nog inte handa, kommer som vanligt fastna har framfor datan... 

27 Mars

image99DAGENS RESA: Vet vall inte om det kan kallas resa, men jag vet att jag ska till Canton idag.
DAGENS MAT: An sa lange bara smorgas.
DAGENS LÄTTNAD: Jag jobbar inte idag!
DAGENS JOBBIGASTE: Nar jag tappade en stor glasburk pa foten, inte kul.
DAGENS MÅSTE: Aka till Payless. Och kopa mjolk
DAGENS VILL HA: Nya jeans. Ar aven sugen pa en Coffe frappuccino.
DAGENS KLÄDSEL: Rosa strumpor, jeans, lila troja, vit kofta.
DAGENS SMINK: Mascara, ogonskugga, rouge.
DAGENS FRISYR: halvt uppsatt med ett glittrigt spanne och harnalar.
DAGENS PLANER: Traffa Franzi pa dagen, aka til payless och Kohl's.
DAGENS SAKNAD: Varme, sol, sommar..
DAGENS BÄSTA: Om jag hittar vad jag ar ute och letar efter kommer det nog bli dagens basta.
DAGENS ROLIGASTE: Har inte hant nagot kul an.
DAGENS MISSLYCKANDE: Brande min forsta smorgas i brodrosten.
DAGENS DROG: Musik, what else
DAGENS HUMÖR: Trött och glad
DAGENS PLAYLIST: The Spill Canvas <3
DAGENS DUSCH: I morse, en lang en..
DAGENS PARFYM: Sweet Pea body mist
DAGENS TRÅKIGASTE: Har hort rykten o att det ska snoa ikvall :(
DAGENS SJUKA: Ingen :)
DAGENS MÅENDE: Valdigt bra, ser ut att kunna bli en trevlig dag idag.

Ny Design, take 777...

Har andrat design igen. Ar for trott pa den jag hade, var aldrig 100% nojd, speciellt inte med headern. Sa nu blir det valdigt enkelt och stilrent. Ska vall forsoka mig pa en ny header sa smaningom, men det ar sa jadrans knepigt nar man inte har ett bra redigeringsprogram, paint ar inte bra!

Anyway, har babblat pa tillrackligt idag. Nu blir det American idol for min del.
Jag tror och hoppas att Kristy Lee aker ut.
David Cook var fantastisk igar, btw..

Skogspromenad

Ut i skogen blev det tillsammans med Bryan och hunden. Kanske inte allt for mycket promenerande med Ben och Rachey som sallskap men det var sa varmt och skont ute att det inte spelade nagon roll. Ben doppade fotterna i dammen, och insag snabbt varfor vi inte kan bada ute an. Sa nu behover vi inte hora tjotet om det langre, hoppas jag. Rachey var nara att ramla i ett par ganger nar hon skulle passas av Bryan. Jag insag snart att det upplagget fick vi ge upp pa och Bryan fick springa efter Ben istallet, annars hade vi gatt hem med en valdigt blot och ledsen 1 aring. . .

   

Starkt gjort

Ar riktigt stolt over mig sjalv da jag varit mycket nara att spendera pengar har framfor datorn men lyckats tala mig sjalv ur det. Narmast att bli hemskickat till mig var t/shirtar fran Fall out Boy affaren. De har rea pa manga av deras t/shirtar och det bara kliade i fingrarna tills jag talade mig sjalv tillratta med motiveringen att jag itne anvander t/shirtar mer an till att sova i. Och jag har redan 2 med FOB anknytning.

Sen rakade jag pa natt vanster komma in pa nagellacks sidan och var aterigen nara att bestalla darifran. Men det som stoppade mig nu var portot, tanker inte betala nastan dubbelt sa mycket i porto som nagellacket kostar.

Nu ska jag ga och vacka mina sma monster. Dom far inte sova mera. Sen kommer Bryan hem snart och da ska vi ga ut i skogen pa promenad i varsolen. Kanske tar ett par bilder som kan komma upp har. Kanske, ar ju inte sa bra pa att komma ihag att verkligen ta korten..hurm.

"The Truth"

image96


Time doesn't wait for anyone.
There's a part in everyday,
where I lie to myself and say that it's okay.
'cause if I don't I think I'll go insane.
But the truth is, I only have myself to blame.

The Spill Canvas ar extremt beroende framkallande. Kopte deras senaste album "No Really, I'm fine" forra mandagen efter att jag for ett tag sen blivit valdigt fortjust i laten "All Over You" och hela albumet ar underbart. Har aven lyssnat/kikat pa videos pa youtube fran deras tidigare skivor och de ar inte heller helt. Sangaren, Nick, hans rost ar bara sa underbar..

De ger mig samma lugn som Fall Out Boy gor nar jag lyssnar pa deras musik och allt bara klickar. Ar inte ofta jag hittar ett band dar jag efter sa kort tid vet att jag kommer kunna lyssna pa skivan om och om igen och inte trottna. Men det har ar det, med 100%.. Och det kanns bra, riktigt bra.

Not today

Gick vall inte allt for lyckat att hitta skorna igar. Ingen utav de som Anneli ville ha fanns. Men det finns fler payless att ga till, sa jag ska allt kolla vidare. Inte idag visserligen, men imorgon nar jag ar ledig sa blir det nog till att ge sig ut. Har inte sa mycket battre for mig.

Idag blir det playdate hemma hos Franziska med Nicholas. Vi var dar igar eftermiddag ocksa, eftersom barnen inte sov sa lange som dom brukar och jag inte orkade med att bara vara hemma. Ben vaknad forovrigt vid 9 idag, tror aldrig han sovit sa lange. Sa jag och Rachel hade frukost for oss sjalva och hon hann nastan ga och lagga sig igen innan Ben vaknade.

Blir kanske lunch ute idag med, orkar inte fantisera ihop natt och det var ett par veckor sen vi at ute. Ben kommer alska det, som alltid.

So Beautiful

Drew looks at me, I fake a smile so he won't see
That I want and I'm needing everything that we should be
I'll bet she's beautiful, that girl he talks about
And she's got everything that I have to live without
Drew talks to me, I laugh 'cause It's so damn funny
That I can't even see anyone when he's with me
He says he's so in love, he's finally got it right
I wonder if he knows he's all I think about at night

He's the reason for the teardrops on my guitar
The only thing that keeps me wishing on a wishing star
He's the song in the car I keep singing, don't know why I do

Drew walks by me, can he tell that I can't breathe?
And there he goes, so perfectly
The kind of flawless I wish I could be
She'd better hold him tight, give him all her love
Look in those beautiful eyes and know she's lucky cause

He's the reason for the teardrops on my guitar
The only thing that keeps me wishing on a wishing star
He's the song in the car I keep singing, don't know why I do. . .

Payless

Ja Anneli, jag ska ga till Payless ikvall..:)
Sa far vi se vad dom har, pengarna loser vi allt pa natt satt..

Fint vår besök

Om 5 veckor blir det fint var besok fran Sverige. Jennie och Melanie ska komma och halsa pa i tva veckor, nagot som vi mer eller mindre planerat i 2 ar, sen innan jag akte och Melanie ens var fodd. Har bara blivit uppskjutet av olika anledningar. Men nu sa, biljetten ar bokad och allt. Ska verkligen bli jattekul. Kul att fa visa runt har omkring och sen ska vi ivag till NYC ett par dagar ocksa. Ska hinna med ett besok pa svenska ambassaden da ocksa.

Hoppas verkligen pa gott varvader nar dom kommer ocksa. runt 20+ sadar hade inte varit helt fel. Far hoppas pa det basta. Medlet ligger ju trots allt pa 21C i maj manad.

Easter Sunday

Lite sent ute, eftersom det var sondag igar, men jag hade inte motivationen att ga och satta mig framfor datan da. Vi firar ju inte direkt pask har, delvis for att familjen ar halvjudisk och sen for att i Usa ar det inte lika stort generellt sett som i Sverige. Ben fick i alla fall dekorera lite agg, jag gjorde aven ett haltaskigt forsok vilket innefattade att jag tappade ett agg. Tur att det var kokt redan, hurm.

Vadret igar var helt underbart, lika varigt och fint som i lordags sa jag satt ute pa verandan pa framsidan och laste. En filt over benen och gosig fleece troja pa mig och det var inte talas om att frysa. idag verkar det vara likadant, kanske inte lika manga grader men anda sa man kan sprigna runt utan jacka. Fast det brukar jag ju gora mitt i vintern ocksa, men nu utan att faktiskt frysa..:)

Horde pa radion imorse att LA hade haft 90F igar, vilket ar typ 30 grader! Jag var mattligt avundsjuk, och ville inget hellre an att flyga till Magda och ha det lite sommar varmt ett tag.

  

In her shoes

Kunde inte halla mig borta fran skor idag heller, utan det blev yttligare ett par nya. Den har gangen var dom dock billiga, bara $10. Blir visserligen inga byxor den har veckan, far bli nasta helg istallet..:)

Tog sen bilder pa mina senste sko kop, for alla er (o)intresserade...

  


Alla 3 paren ar som alltid finare i verkligheten. och jag har aven mina vita converse som ar nyinskaffade men alla vet hur sanna ser ut, sa inte viktigt att fa med pa bild. Har abstinens efter att aga de gula conversen, sa dom lar bli inforskaffade snart..

Raknade aven alla mina skor, 16 par ar det just nu, hurm..
Jag kom till Usa med 3 par.
Ska dock kasta ut ett flertal innan jag aker hem, for de ar sa slitna men det ar anda en bra uppgradering, eller vad man ska kalla det.

Sneaky, sneaky spring

Idag kande jag verkligen varkanslorna komma till liv. Solen stralade pa som bara den och jag gick ute i en tunn trekvartarmad troja. Visst, det var lite kyligt  emellanat, speciellt nar vinden verkligen tog tag i en, men solen varmde upp tillrackligt och det var varmare an pa lange. Sen var jag pa extremt bra humor, troligen pa grund av min underbara somn. Kandes verkligen att varen ar pa vag!

Kom aldrig sa langt som till det mallet som Emmy och jag bestamt oss for tidigare i veckan. Jag var uttrakad efter banken och ringde och fragade om lunch tidigare istallet och det slutade med att vi hamnade pa Walpole mall tillsammans med Lisa och Ela. Sen gicxk vi dar och strosade i bra manga timmar, vilket ar en bedrift for det finns inte sa manga affarer dar.

Efter detta akte jag hem och har mestadels suttit framfor datan, hurm. Laddat upp bilder till Snapfish som jag ska bestalla. Kanner inte for att vanta langre, eftersom det blir sa himla dyrt nar man gor det. Har trots allt nastan gatt 3 manader sen sist, och Californien ar det manga bilder fran.

Har aven inga som helst tecken pa att vara trott, enda negativa med att sova sa bra. For de positiva sidorna haller inte i sig till mandag morgon, nar klockan ater igen kommer ringa vid 7. Ska dock forsoka mig pa att sova om nagon halvtimme eller sa..

I'm sleeping my way out of this one

Sov underbara 11 timmar i natt. Hade kunnat fortsatta nagon timme till men ar tvungen att ge mig ut till banken och satta in min lon. Var verkligen sa skont att verkligen fa sova ut, var jattelangesen jag vaknade senare an 8, aven nar jag ar ledig.

I eftermiddag blir det mallet med Emmy. Vet redan att det blir katastrof med att halla mig borta fran att kopa saker. Men det som jag planerat pa att kopa ar faktiskt nodvandigt, for jag har inte speciellt manga par byxor. Enda problemet ar att det finns 2 par jag vill ha, och verkligen bara pengar for 1 par. Svarta eller blaa, det ar fragan?..

 

A day with sunshine

Idag skiner solen ute, antligen. Kandes harligt att vakna och se sma stralar komma in genom fonstret. Blaser mer image90eller mindre orkan ute, men det ar anda battre an regnet och det mulna vadret vi haft de senaste dagarna.

Bryan har tagit Ben pa Shabbat i skolan idag vilket ger mig och Rachel en formiddag sjalva. Tror aven att Bryan har planerat in en eftermiddags promenad med Ben, sa det blir annu mer tid med bara ett barn. Uppskattar verkligen de stunderna nu, inte som forra aret nar man tog det for givet. Sitter aven och funderar pa vad jag ska gora till lunch idag, har ingen inspiration alls for det.

Ikvall blir det filmkvall for min del, orkar inte med nagot annat. Troligen Prison Break, far ju utnyttja mitt kop. Dessutom ar Wentworth Miller heeeet..:P

Converse with my Converse

image89De har skorna ska komma in i min garderob i var. De ar sa sjukt sota, gula och prickiga.. Verkligen fina nu i var. Ar bara synd att de inte finns pa barnavdelning sa jag kunde betalat mindre for dom, sa som jag gjorde med mina vita. Har aven mina ogon pa ett par svarta ballerina sneakers fran Clarks. Men det tar ju ett par veckor att fa ihop tillrackligt med pengar for det ocksa.. Ar ju inte direkt sa att jag har sko brist for tillfallet heller... :)

We need umbrellas on the inside

Regnar ute, idag igen. Ar inte lika mycket som igar men tillrackligt for att man onskar sig nagon annanstans. Eller atminstonde ett annat vader.

Gjorde ett bra klipp igar. En av videoaffarerna ska stangas ner och jag gick in och skulle kika efter Hitta Nemo till Ben. Hittade inte den men daremot hela sasong 2 av Prison Break. Forsokte att hitta hela sasong 1 ocksa men det fattades 2 skivor, sa det fick vara.. Sen var det sa att dvderna var $2 styck men kopte man mer an 10, sa var dom bara $1 styck. Sa jag letade snallt upp 4 andra filmer och fick betala $2 mindre an om jag inte kopt fler filmer. Kan inte klaga pa att ha fatt PB for $6 nar den i vanliga fall ligger runt $35.. Behover ju bara 1a sasongen nu med, och 3e nar den kommer ut. Men det ar ett senare problem..

Nu ska jag och Rachel aka till Gymboree och ga pa lekklass!

Hundred

Gardagens avsnitt av OTH var bara for spannande. Satt hela tiden som pa nalar for att se om brollopet verkligen skulle genomforas. Kan sag att jag var extremt nedstamd och arg nar Lucas sa 'I do' och trodde helt klart att det skulle vara klart men oh vad underbart, Lindsey tog sitt fornuft tillfanga och sprang ut ur kyrkan.

Att Dan sen ska vara hjalten helt plotsligt tror jag inte alls pa. Han ar inte andrad och jag vill vara ha bort honom. Spelar ingen roll att han raddade Jaime fran Carrie, han ar bara trouble i vilket fall. Stackars Jaime fick ju nastan en hjartattck nar han fick syn pa Dan ocksa..

Bast var dock Brookes riktigt anledning till att komma tillbaka. Jag kande det pa mig nar man sag scenen med henne och Lucas. Eller, jag trodde nastan att hon redan var gravid. Jag hoppas pa Owen som den tilltankta pappan, han kanns som en bra kandidat..

image88


Brooke: I wanna have a baby.
Peyton: With me?!

haha, stortskont verkligen...

Studera.nu

Har aven anmalt mig pa lite utbildningar for hosten. Lite olika over delar av landet. Far se vad det blir, om det blir natt, har inte allt for mycket tro pa mina usla betyg. Har atminstonde ett slutbetyg och kompetensen for de utbildningar jag sokt. Far se vad det blir..

Buzzzzzing

Ar extremt irreterande att ha grannar som bygger pool. Fran 6 tiden pa morgonen till sent pa eftermiddagen sa hor man konstant surrande, aven akompanjerat av bultande, bankande och allmant jobbiga ljud.. Men det ska vall forhoppningsvis inte ta allt for lang tid for dom att fa den fardig..

Och bara for att klargora saker och ting med mitt har. Tanken var alltid att halla kvar mycket av langden, ville inte ha kort har. Ar inte feg nar det galler att klippa mig, vilket de som kanner mig borde veta, utan det var ett genomtankt beslut att fa till den langden.

Ikvall ar det OTH, avsnitt 100. Kanns dock mindre kul att det ar ett par veckors uppehall efter ikvall, men vad ska man gora..

Fresh to death

Innan klockan var 10 i morse sa hade jag redan hunnit med frukost, kort Ben till skolan, varit pa gymmet och duschat.
Nej, ni laste inte fel, Emma har tranat. Var vall typ 2a gangen jag satte min fot pa det gym som jag har gratis medlemskap till. Var ingen hojdare, som alltid med traning. Kan bara inte se gladjen i det. Var visserligen stolt att jag ens kom ivag eftersom jag fick inspirationen till det runt 04:37 i morse.. Sen far man vall se nar jag gar tillbaka, hurm..

Igar kvall hade jag extremt trakigt, var ingenting pa tvn sa jag lekte lite med mitt smink. kan vall saga att det gick lite overstyr, och jag var mer eller mindre svart runt hela ogonregionen, och itne ap ett snyggt satt, haha. Bryan rakade stota pa mig nar jag var pa vag att tvatta bort det. Han tyckte inte jag skulle kora pa det som en everyday look eftersom barnen troligen skulle fa mardrommar. Innan allt gick oversty fick jag dock ihop en ratt snygg look, men inte direkt for dagsbruk.. Tog dessvarre inga bilder, eller det kanske ar for det battre..

Nu ska jag ivag till Target, har fatt i uppdrag att kopa nya kalsonger till Ben. Ska aven hinna med en runda till banken och satta in min lon. Den ska fa ga direkt in i sparkontot, kanner att det sakrast sa..

Fresh to death

Innan klockan var 10 i morse sa hade jag redan hunnit med frukost, kort Ben till skolan, varit pa gymmet och duschat.
Nej, ni laste inte fel, Emma har tranat. Var vall typ 2a gangen jag satte min fot pa det gym som jag har gratis medlemskap till. Var ingen hojdare, som alltid med traning. Kan bara inte se gladjen i det. Var visserligen stolt att jag ens kom ivag eftersom jag fick inspirationen till det runt 04:37 i morse.. Sen far man vall se nar jag gar tillbaka, hurm..

Igar kvall hade jag extremt trakigt, var ingenting pa tvn sa jag lekte lite med mitt smink. kan vall saga att det gick lite overstyr, och jag var mer eller mindre svart runt hela ogonregionen, och itne ap ett snyggt satt, haha. Bryan rakade stota pa mig nar jag var pa vag att tvatta bort det. Han tyckte inte jag skulle kora pa det som en everyday look eftersom barnen troligen skulle fa mardrommar. Innan allt gick oversty fick jag dock ihop en ratt snygg look, men inte direkt for dagsbruk.. Tog dessvarre inga bilder, eller det kanske ar for det battre..

Nu ska jag ivag till Target, har fatt i uppdrag att kopa nya kalsonger till Ben. Ska aven hinna med en runda till banken och satta in min lon. Den ska fa ga direkt in i sparkontot, kanner att det sakrast sa..

Resultat

Sa, klippte ju mig igar och har av ren lathet inte fatt upp bilder forran nu. Klippte av ca 10 cm pa langden och sen hade frisoren fria hander att gora vad hon ville. Jag ar nojd, haret kanns verkligen sa dar riktigt frascht och friskt som det bara gor efter man klippt av en bra bit. Synd bara att det inte haller i sig allt for lange...

Fore

image86

Efter

image87

I'm tongue-tied, it runs through my blood and my insides

Har haft valdigt svart for att skriva de senste dagarna, om man bortser fran gardagens mega inlagg om American Idol..hurm.. Har verkligen fatt tvinga mig sjalv for att fa ur mig en rad. Ar trott pa det, sa jag gor forsok till att komma ur det. Tycker ju oftast om att fa ur mig saker, pa mitt egna ganska sa ointelligenta satt, som enligt mig ar helt logiskt och val genomtankt..haha..

Anyway, helgen ar mestadels jobb, atminstonde pa kvallarna. Sen imorgon ar det dag for klippning! Yeah, baby..haha. Som jag vantat. Har varit lite sentimental idag och fixad mitt har ordentligt, enbart for att ha langt fint har en sista dag. Kommer vall inte bli sa kort egentligen men nar man kapar av en bra bit sa kanns det kort i vilket fall efterat. Jag litar pa min nuvarande frisor i alla fall. Inte som de andra puckona jag varit hos innan har..

Ska nog aven traffa Franziska imorgon. Blir kanske Wrentham outlets, beroende pa vadret, vill inte ga dar om det ar for kallt eftersom det ar ett utomhus mall. Stackarn kommer ju ingenstans nar hon inte har bil. Visserligen sparar hon massa pengar pa det, men hur kul ar det i langden? Inte speciellt.. Sen sa gor det inte mig natt att kika efter lite varyfnd. Inom rimliga budget granser.

For the lack of conversation

image85Jag har inget battre for mig, sa jag kan lika garna ge min asikt om arets American Idol. Jag vet att det gar i sverige, men att ni inte kommit lika langt som oss, sa sorry till dom jag fortstor for. Och for er som inte tittar alls, vilket troligen ar de flesta, ni kan ju lika garna skippa det har..

Topp 12 hade sin framtradanden den har veckan och nastan alla mina favoriter har redan blivit utslagna. They dropped like flies, sa att saga, unde de senste 2 veckorna. Var hart nar de var 4 personer i veckan som var tvunga att lamna.

Kan lika garna kora igenom bilden, fran vanster..

Amanda: Nej, Nej, Nej... Orkar inte med att hora alla latar likadant, varje vecka. For hest, raspigt och jobbigt for mig. Nasta att aka, enligt mig..

Carly: Visst kan hon sjunga, men hon ser sa arg ut nar hon sjunger och saknar personlighet pa scen. Har inte gjort bra latval alls. Men slutar hon se sa ilsk ut sa kan det bli battre.

Michael: Helt okej, gillade han battre i borjan men ar trots allt en av de basta.

David C: Min favorit! Helt klart. Gillar hans rockiga stil och attityd, men vet att han aven kan handskas med en smaktande ballad.. Mer eller mindre min urtyp for en Idol, haha. Han var faktiskt inte min enda favorit fran borjan, men som sagt, en del forsvann. Han kommer ga langt i tavlingen men jag tror inte han vinner, faktiskt.

Chikezie: Han var extremt bra i tisdags, chockerade med ett framtradande som var valdigt langt fran vad han gjort tidigare. Han ar allt bra han med..

Jason: Lite svag ibland nar han sjunger, men den sortens musik som han troligen kommer gora utanfor Idol kanns som nagot som jag vill lyssna pa. Inte vinnaren den har sasongen dock.. + han behover loosa dreadsen.

Shyesa: Den ar bruden kan sjunga! Nar hon val satter igan sa, wow.. Men hon har verkar lite osaker pa scen de senste gangerna, tror hon inte kommer vara kvar sa lange trots allt..

Ramiele: Min favorit tjej, utan tvekan. Aven hon kan verkligen sjunga. Hon har dock lite samma problem som Shyesa, lite sadar osakert imellanat. Jag hoppas hon blir battre, sa hon stannar kvar ett tag..

Brooke: Jag ser inte riktigt hennes charm sa som manga har gor. Tycker inte hennes rost ar sa speciell eller speciellt bra. Jag vet inte riktigt hur jag sak forklara det, det ar bara natt som inte klickar for mig med henne. Dock var hennes version av Let it be i tisdags valdigt rorande, men det berodde nog mer pa laten an hennes satt att framfora den..

David A: Faller man inte for charmen hos den har grabben sa maste man verkligen vara immun mot charm, what so ever. Han sjunger jattefitn och har verkligen fatt med sig (sma)tjejerna i Amerika. Tror han kan vara vinnaren den har sasongen, men ar inte helt overtygad. Jag tycker i vilket fall han ar bra, men kanske inte bra nog. kan vara lite for ung, behova lite mer erfarenhet.

Kristy Lee: Jag vill inget hellre an att hon ska aka ut. Forstar itne hur hon kommit sa langt som hon gjort. Tisdagens framtradande var fruktansvart och jag fortstar itne hur hon kunde sla ut David H. Jag forstar det bara inte.. Nej ut med henne..

David H ar itne med pa bild, det avr han som blev utslagen i onsdags. Jag tyckte han var okej, fortjanade mer att fa vara kvar an bade Kristy och Amanda. Men nu kan jag inte heller sag angot eftersom jag inte rostade, far skylla mig sjalv. Inte for att jag skulle rostat pa honom i vilket fall..

Ar enligt mig killarnas ar. Ar dags for en kille att vinna nu, har varit sa manga tjejer.. Kan inte saga vems om vinner men jag tror topp 4 blir David C, David A, Brooke och Carly. Men sen sa vet man aldrig, jag brukar inte vara sa bra pa att gissa utan gar mer pa mina asikter an vad som verkar populart..

Ger er aven cred om ni orkade lasa igenom allt det har tjotet som ingen bryr sig om.. Fick "pratat" av mig lite i vilket fall..

Don't you know who I think I am?

Snodde fran Marias bilddagbok. Skulle gjort den dar, men jag anvander ju inte min langre..

Kopiera detta och klistra sedan in på din sida. Svara där efter ärligt vad du tycker om artisterna/banden.
När du är klar, skriv ner en ny artist eller band längst nere på listan som nästa person som får listan får skriva sin åsikt om (Så listan kommer växa ständigt för varje person som får den).

Britney Spears: Gillar hennes tidigare latar, skiva 1-2 sadar..

Darin: Okej. Mest for nostalgi nufor tiden.

Gwen Stefani: Gar att genomlida pa radion, ibland.

Tokio Hotel: Har aldrig hort en lat fran dom

50 Cent: Absolut NEJ!

Linkin Park: har manga bra latar

My Chemical Romance: Bra!

Eminem: Nej

Justin Timberlake: Den senaste skivan ar bra, fast inte for mycket.

Mika: finns vall en lat eller tva som ar bra.

Ebba Grön: Jag vet faktiskt inte, kommer inte ihag hur dom later.

Muse: okej

The Ark: Nej. Trots att de numera faller in i en kategori av musik jag gillar sa kan jag bara inte.

Green Day: Bra!

Kent: I just can't stand them!

Plain white T´s: aa, trevlig avslappnande musik..

Avril Lavigne: Pa skiva sa har hon latar som ar bra, men live sa finns det inte manga som sjunger samre..

Nightwish: Nej

Modern Talking: Finns vall nagon lat dom gjorde for maaanga ar sedan som ar bra, men nej.

Bob Marley: haha, jaa, inte min stil direkt..

Tupac: Okej. Han var bra pa det han gjorde men de ar inte riktigt min smak.

Christina Aguilera: I mattliga mangder

Atreyu: Who?

Timbaland: Battre som producent an som artist.

Simple Plan: Ja!!

Fall Out Boy: LOVE<LOVE<LOVE!

Amanda Jenssen: Det jag hort, nej.

Ola: Jaa, Ola.. Fin han..bra rost med..

Byz: ???

Don Omar: ???

Alicia Keys: No One ar enda laten jag gillat med henne men nu ar den uttjatat den med..

Rihanna: Okej. Alla hennes latar blir sa uttjotade pa radion.

Bullet for my valentine: ???

Marie Picasso: Nej!

Beyoncé: NEJ!

Chris Brown: Jovars, han duger allt..

Lars Winnerbäck: Nej..

The Used: Bra

AFI: De 2-3 latar jag hort har varit bra..

Danny: Nja, han var bra i "Sa ska det lata" nar ahn sjong ballad pa svenska men annars, nja..

Måns Zelmerlöw: Mans! Han ar ju bara for sot, haha.. Fin rost med..

Fergie: Nej

The last goodnight: Bra

Björn Gustavsson: Har bara sett bilder. Vet inte om han ar rolig.

She wants revenge: ???

Blondie: nej

Panic At The Disco: Mixad. En del latar ar bra.

Iron Maiden: nja, nej

Paramore: Bra

Takida: ??? Har hort namnet

Adam Tensta: ???

Anton & Affe: ???

Markoolio: Nostalgi, men Nej!

LM.C: ???

Malice mizer: ???

Snook: Minns en lat eller tva som var bra.

Dragonforce: ???

Sonic Syndicate: ???

Alesana: ???

Aveneged Sevenfold: Kanner ingen namnet men kan inte placera dom med musik..

Popkidz: ??? Men med det namnet sa kan jag nog med storsta sakerhet saga, nej.

Håkan Hellström: NEJ!! "Ramlar" vacker dock minnen fran en vild natt pa edet, haha..

Daddy Yankee: Oh, gammal fest musik..

Jimmy Eat World: Bra!!

The Academy Is...: Jattebra! Verkligen ljuv musik for oronen..

In the land of television

Gardagens avsnitt av OTH var bara great!
Var dock lagom yuck nar Dan raggade upp bruden i sportaffaren.. Det gav mig rysningar. Uhh!..
Kandes verkligen bra att Brooke antligen stog upp mot sin mamma och insag att hon inte bryr sig ett skit om Brooke eller hur Brooke vill att hennes foretag ska vara utan enbart om hur mycket pengar hon kan tjana.
Och hur kul var det inte att Bevin och Tim gift sig, haha.. Deras barn kan inte ha manga hjarceller..hurm, haha..
Och verkligen kul situation med Chase och Owen.. Jag haller dock pa Owen, jag gillar honom skarpt.
Jag ar aven valdigt nyfiken pa vad som stog i Lucas bok, vad det var som fick Haley att andra sig angaende hans forhallande med Lindsey...

Varfor ska nasta tisdags kvall vara sa langt bort?

Surprises comes in all kinds of different shapes and sizes

Gardagen kan man vall saga var speglad av overraskingar.
En mycket trevlig sadan var att peacearmbandet fran Jennie kom. Alltid kul att fa post. Sa jag sak verkligen fa ivag hennes armband, forhoppningsvis idag..

Sen ringde dom och sa att mina linser till glasogonen kommit. Mindre kul sen att dom kanske maste bestalla om dom igen, for att dom inte passade perfekt. Ska dit idag igen och se vad som kommer handa..

Sen kommer Bryan hem med en overraskning som jaa, lamnade mig ganska sa mallos. Chock var nog det minsta jag kan saga hande. Han kom hem med den har...image84

Han heter Cafferty, men jag gar av oforklariga anledningar runt och kallar honom Lafferty, haha ;). Sa mycket enklare att saga.. Jag var i alla fall mycket chockad eftersom jag inte hade hort nagot prat om att adoptera en hund sen jaa, september och innan det sen vi sist gjorde forsok till att ha hund forra vintern. Men dar var han, och han ska inte aka tillbaka.. Har dock blivit informerad om att jag inte har ansvar for honom, vilket jag i annat fall verkligen hade klargjort. Hund ingar inte i mina sysslor som barnskotare.

--

Jag och Issa hade en konversation pa msn idag, dar mycket av den gick ut pa att diskutera att man inte ska hamna i samma monster hela tiden. Och hur vi vill leva och massa sant..Mitt i konversationen kommer Issa med detta underbara svar..

Issa: jag skulle dock inte klara av att vara här mer. visst jag har ju inte varit iväg i 2 år men har kommit på att sverige inte passar mig. detta livet. jag vill leva i en resväska, resa runt hela tiden. resa till sånna där härliga, slappa ställen där inte livet går ut på att jobba 40 timmar i veckan för att lägga pengar på saker. jag vill bort från allt detta svenssonliv, allt matearilistikt.

Jag:
  Och du aker till Usa?

Hon ar for sot.. :)

Back in business

Tillbaka hemma igen efter skolhelgen. Hade verkligen jattekul, var massa roligt folk dar kursen var verkligen intressant. Handlade om Cultural Dynamics and American Society. For att skriva det i svenska och lite kortfattat sa pratade vi om hur Usa har blivit sa mangkulturellt som det ar och en hel del om immigration och hur man pa ett bra satt kan anpassa sig till att bo i ett nytt land. Later kanske inte sa intressant men for oss har som verkligen tagit del i den processen sa var det ett nytt satt att fa perspektiv pa vissa saker vi upplevt har.

Tappade inte heller bort mig mellan alla buss/tunnelbana/tag byten. Kanner mig lite sakrare med att aka till NYC igen, vilket jag aven ska gora ganska snart, maste ju som sagt fa tag i ett pass, haha. Gick aven ut pa fel gata nar jag skulle ga till tunnelbanan fran tag stationen, men upptackte till min stora gladje att jag stog pa gatan mitt emot FUSE studion, vilket for er i Sverige troligen inte sager mycket, men det ar i alla fall min nya favorit tvstation. Det ar en musik kanal som spelar mer rock, alternative, punk, emo... musik och har en super kul talkshow som jag kikar pa varje dag som spelas in dar. Skulle sa garna vilja vara i publiken till den.. Sa jag hade stora ogon nar jag stog och kika over gatan pa det, haha.. Fanns nog manga som trodde jag var tokig, hurm.. Sen vande jag pa mig och upptackte att Madison Square Garden var precis bakom mig.. Marks att jag verkligen inte vet natt om vart saker och ting ligger pa Manhattan.

Jag ar annars valdigt paranoid nar jag gar i NY, tror hela tiden att folk ska rana mig sa vaskan sitter klistrad vid min sida och jag ar livradd att folk ska stoppa ner handerna i min ryggsack. Sa nasta gang ska jag inte ha sa mycket packning nar jag aker dit, hurm... och forhoppninsvis inte heller vinter jacka, kanner att jag valdigt garna vill skrota den.. Men det drojer nog nagra veckor till innan jag helt kan hanga undan den..

Slight break from my writing career

Om man nu ska kalla bloggen karriar..hurm..

Anyway, det bara av mot NY imorgon. Nagonstans pa Long Island ska jag pa helg kurs. Ska bli, ohh, spannande. Ar lite nervos infor att ta mig dit, ar en del buss och tag byten jag maste gora och mina ynka 4 timmar i NYC ar inget att skryta med, sa att hitta runt kan bli kul.. men det ska allt losa sig, hoppas jag.. Tog aven reda pa sa sent som i eftermiddags vad jag faktiskt skulle lasa, men det forsvann lika fort. Natt med American society och sen antt mer, som horde ihop.. Ar helt bortblast helt enkelt..

Och med detta sagt sa kan det innebara ett par dagars uppehalla pa bloggen, eftersom jag inte vet om jag kommer ha tillgang till dator/internet. Kan vara bra terapi..

See ya later!

Jennie

image83

Idag fyller min basta van Jennie 21 ar!
Massor av Grattis till henne.

Kanns samma som forra aret, inte allt for kul att inte kunna fira fodelsedagen tillsammans med henne, sa som vi gjort i manga herrans ar forrut. Tycker sjalvklart att hon kan glomma bort sin aldersnoja tills det narmare sig 30, sa som jag gjort. 21 ar ju trots allt ingen storra alder..

Har aven en valdigt bra fodelsedags present till henne, om hon bara se till att komma hit..:P..

Is it somewhere deep inside?

Har suttit har framfor skarmen ett bra tag och forsokt fundera ut nagot nagorlunda intelligent att skriva. Nagot som har lite innehall till sig, lite tanke bakom och inte bara massa strunt. Men det ar fruktansvart blankt. Ett stort svart hal finns tydligen inne i min hjarna som suger tag i alla halv vettiga tankar som kommer for nara att komma ut pa papper. 

Jag minnas dagarna fran forr, da jag ansag mig vara, ja inte smart kanske men nagot ditat. De dagarna har verkligen passerat och jag trodde alltid att man blev smartare med aren men sa verkar det inte vara i mitt fall.. Vet ju att man borde kanske ta upp en bok nagon gang som innehaller mer an pahittade historier, kanske natt mer utbildande men varje gang jag forsoker sa slas jag bara av hur trakigt det ar.

Undra om man kan fejka sig smart? Nagon som har tips? :P

One Tree Hill

Seriost, vart ifran kom det att Haley vill skiljas?
Tycker att det var lite val stort hopp, fran det braket dom hade till att helt plotsligt klacka ur sig nagot sant.. Laste Marias blogg och sag att de skulle bli tillsammans senare igen.. Kandes vall inte superkul att veta det redan nu. Vill namligen inte ha spoilers for vad som ska handa.. Men sen sa vill jag ju sjalvklart att de ska vara tillsammans. Kandes aven skont att fa ett avsnitt utan Lindsey, var valbehovligt..haha..

Trakigt inlagg det har, hurm, utan bilder och allt, men jag kanner bara inte for att leta reda pa det..Lat som jag ar den har morgonen..

Same, same, but different

image80
Lunchen pa Ikea var en hit. Ben kunde inte sluta saga hur mycket han "love this place" och Rachel charmade som alltid till sig massor av komplimanger..
Ben visste precis vart vi var sa fort han sag byggnaden, och medan jag forsokte for honom att saga Ikea pa ratt satt, sa kommer han med sin asikt om namnet..

B: Ikea, it's like your name..
E: Really, you think it sounds the same..
B: Yeah, Ikea - Emma. Same
E: Okeey, that's, hurm, interesting..

Han ar for sot ibland..
Dom har varit sa snalla och uppfort sig sa bra hela dagen, hoppas att eftermiddagen ska vara det samma..
Please..

4 Mars

Den 4 idag. Har lite svart att halla reda pa datumen sa har i borjan av manaden, haha. Forsoker bara se till att jag inte missar den 6:e ;)

Och Jennie har skickat hit armbandet jag bad henne kopa, vilket innebar att jag maste skicka ivag det som jag har till henne. Kan handa att det inte sker forran nasta vecka, beror pa hur mycket pengar jag har den har veckan.. Far se hur det blir..

Dagen borjade annars fin, fint. Spillde kaffe i bilen. Trevlig borjan..
Nej, men det var mitt eget fel, borde veta battre an att forsoka satta i sugroret i en full kopp medan man svanger bilen.. Idag blir det aven lunch pa Ikea efter vi hamtat Ben i skolan. Han fragar jamt om vi kan aka dit och ata sa jag tankte jag skulle vara lite snall och ta dit honom. Eftermiddagen bestar nog mest av att vara ute, ar sa varmt och skont ute idag. Far se om regnet har hunnit komma eller inte, ar det som avgor om vi gar ut...

I've got all this ringing in my ears

I'm sleeping my way out of this one,
With anyone who will lie down.
I'll be stuck fixated on one star,
When the world is crashing down.

I keep telling myself,
I keep telling myself,
I'm not the desperate type,
But you've got me looking through blinds.

I keep telling myself,
I keep telling myself,
I'm not the desperate type.

I'm sitting out dances on the wall.
Trying to forget everything that isn't you.
I'm not going home alone,
'Cause I don't do too well.
Sitting out dances on the wall.
Trying to forget everything that isn't you.
I'm not going home alone,
'Cause I don't do too well on my own.

The only thing worse than not knowing,
Is you thinking that I don't know.
I'm having another episode.
I just need a stronger dose.

I keep telling myself,
I keep telling myself,
I'm not the desperate type,
But you've got me looking through blinds.

Did you know. .

Att de forsta timmerhusen i Nord Amerika byggdes i Delaware 1683 av Svenska invandrare...

Sunday morning

Vaknade extremt tidigt idag, efter att ha legat och vant och vritt pa mig i flera timmar innan jag val somnade. 6:24 vet jag att klockan var forsta gangen jag vagade titta pa den. Men jag gav inte upp, skulel inte ga upp halv 7 en sondag. Vid 9 tiden hade jag halvsovit lite mer, kandes okej att ga upp da.

Nu sitter och jag och Issa och planerar om sommar planer, vilket ar ett valdigt trevligt amne. Issa ska namligen ge sig av till Chiacgo och vara sommar au pair hos min syster! Jag ska dit ett par veckor nar mitt ar ar slut och det ska bli sa kul att fa se Issa! Da ar det narmare 15 manader sen jag sag henne sist. Sjalvklart ska det aven bli kul att se syrran och barnen, kanner mig lagom skyldig over att inte aka dit ofta nog, nar man bor sa nara..

Idag ska jag itne gora nagot alls. Bara sitta och dega framfor tvn, haha. Har aven au pair mote med min gamla grupp ikvall, det ar nog de enda planerna jag har.. Men sen far vi se hur lange jag klarar av att sitta har hemma. Kanner att jag kan ha allt for mycket energi for det..

I'm boring but overcompensate with. . .

Dagens låt: It's hard to say "I do" when I don't - Fall Out Boy
Dagens dusch: Imorse runt halv 9 tiden.
Dagens frisyr: Utsläppt, plattat med "luggen" bortsatt med litet harspanne. 
Dagens smink: Ogonskugga, mascara, rouge, lappglans som snabbt forsvann, haha.  
Dagens klädsel: Jeans, svart t-shirt, lila och svart randig hoodie.
Dagens händelse: Maste vall ha varit mallet och bio
Dagens vill ha: Riktigt varvader. Och en ny iPod sa jag far plats med all min musik.
Dagens saknad: Leverpastej, haha. Har inte slappt det sen igar nar jag pratade med mamma.
Dagens drog: Handkram, hander suger i sig det.
Dagens tråkigaste: Att det snoade/regnade hela dagen.
Dagens måste: Tvatta, vilket jag ocksa gjorde.
Dagens dricka: VitaminWater - cran grapefruit, narmsta jag kommer saft.
Dagens köp: Harklammor + nya trojan (Bild 2)
Dagens roligaste: Vet faktiskt inte. Vet inte om jag sag/horde natt kul..
Dagens mat: Challa (?) brod. Den icke-judisk i hemmet kan inte fa nog av detta goda brod :)
Dagens mående: Toppen! Vilket kanns ganska underligt, om jag ska vara arlig..
image77

Definitely, maybe

Jag maste saga att jag var ganska duktig pa att inte shoppa.
2 harklammor, en troja, mat och bio.
Inte allt for mycket. Oh, just det, telefonkort ocksa!

Blir inte lika mycket sparat som forra veckan, men det ar mer pa grund av mina glasogon som forhoppningsvis ska komma i mitten av veckan.

Bion var forovrigt bra, trots Emmys varningar. Definitely, Maybe med Ryan Reynolds i huvudrollen. Alla filmer som far mig att grata ar bra filmer, haha..:)

Spring is in the air!

Ar visserligen tveksamt hur mycket var det verkligenar i luften har idag. Har under alla mina ar varit valdigt fast vid in asikt att den 1 Mars, da borjar varen, for mars ar en varmanad. Jag hade tankt att fortsatta min tradition med att ha nya varskor och debutera dom ute idag men efter att ha kikat ut genom fonstret sa fick jag snallt tanka om. Massa sno som har kommit under natten och nu regnar det nog mest, sa det lar vara ganska sa blott och gott.. Vita tygskor ar inte direkt det basta i sammahanget. Har dessutom inte kopt dom an, men det kommer..:)

Idag ska jag vara med Franziska, var ett tag sen. Vi ska gora nagot sa spannande som att aka till mallet och ga pa bio. Jag har visserligen inga planer pa att handla naogt, men som alltid ar det kul att kika lite.

Fredag i bilder


Borjade dagen med en playdate hemma hos Franziska.


Mer lek efter lunch. Rachel hade dessutom tva toffsar for forsta gangen. :)


Man blir lika glad varje gang man ser den har synen. Inte! Gillar itne att vika tvatt.


Rachel tycker inte om nar man sager nej till henne. Nagot jag var tvungen att gora ofta igar.


Middagdags!


Au pair mote i bowlinghallen. Skorna ar ju sa snygga! :)
RSS 2.0