1 år

Idag var det 1 år sedan jag lämnade Sverige. 365 dagar. Stundvis känns det som om det var mycket längre sedan och ibland väldigt mycket kortare. Skrev ett sms häromdagen där jag i förbifarten nämnde att jag är hemma igen om 7 månader. Bara 7 månader!! skrek min hjärna. Att säga hej då kändes då för nära och inte alls välkommet. Men samtidigt så är 7 månader ganska länge. Förlängningen känns fortfarande rätt, jag hade inte varit okej med att åka hem om några veckor. Visst, finns saker jag redan nu längtar efter men inget som brådskar något speciellt. Ska ta vara på det halvåret som är kvar här och försöka att njuta av tiden jag har här. Även om de två små bråkstakarna ibland gör det svårt ;)
 
För lite mer än en vecka sedan kom jag hem från en långhelg hos Magda i San Diego. Vi gick på stranden, åt massor av god mat och åkte till Disneyland! Var så roligt att få träffa henne igen, även om det var för en väldigt kort period. Jag njöt även av att ha 20+ och sol i ett par dagar. Här är ett gäng bilder. Nu ska jag sova och förbereda mig mentalt inför en snowday med barnen imorgon. Suck alltså på amerikanarna och deras rädsla/okunnighet om snö. Verkligen en sak jag inte kommer sakna hemma i Sverige ;)
 
 
 
 

8 Januari

Vardagen är tillbaka igen med skola och aktiviteter. Visserligen är de flesta av barnens sporter efter jag slutat eller på helgen. Men det ändrar sig nog så snart utomhussäsongen drar igång. Skönt med rutiner igen i alla fall. Helgen flög förbi fort som bara den, hann knappt blinka innan klockan ringde igen i måndags. Var på outleten och shoppade lite i lördags. Hittade fördelsedagspresenter till Marcus och Nicke, samt en ny necessär till mig. Lördag kväll blev det middag tillsammans med Rikke, Nellie, Ilse, Mayra och Josefin. 
 
Igår blev det en snabbkaffe på Starbucks med Rikke. Vi lyckades pricka in ytterligare en av de kvällarna då de stängde tidigt, vilket vi var mycket besvikna över. Blev en snabbis inne på Walmart istället så Rikke kunna shoppa på sig lite saker innan hon åker om ett par veckor. Fy vad jag inte tycker om det! :(
 
Imorgon åker jag till San Diego för att hälsa på Madga. Ska bli väldigt, väldigt skönt med plusgrader och värme. Har varit svinkallt på grunda av den där arctic vortex grejen. Nog för att jag egentligen är van vid -15 om vintrarna sp betyder det inte att jag gillar det. Nej, +20 ska bli fantastiskt!

3 Januari

Inte världens fulast utsikt direkt från lägenheten
 
 
Firade in det nya året i en storslagen lägenhet i Boston med utsikt över Boston Common. Där hade man inte tackat nej till att bo året om, läget var fantastiskt. Så var även sällskapet för kvällen. Rikke var enda icke-svensken men vi var snälla och pratade engelska (mestadels). Åt god mat, drack goda drinkar och skålade i prosecco vid tolvslaget. Framåt 3 tiden började jag nästan somna vid bordet, kanske inte helt konstigt med en heldag med barnen under bältet också, så det blev läggdags. Spenderade större delen av nyårsdagen i soffan med skräpmat och film. 
 
2013 gick så himla fort och även om, som jag nämnde i årslistan, jag inte alltid haft de bästa stunderna så var det ett bra år. Har inte riktigt greppat att det är 2014 men det kommer nog snart. Var första gången jag skrev det där och det kändes skumt, haha. 
 
Året har börjat med massa snö. Barnen hann vara tillbaka i skolan en dag sen var det dags för en snödag. Ja ja, en dag mindre sommarlov för dom blir det ju. Har flera kul saker inbokade de närmsta 2-2½ månaderna så det finns mycket att se frame mot. Bokade i går biljetter till att åka till Chicago i slutet av Februari för att gå på två Empires spelningar. Grymt nöjd att de ska återkomma med lite liveshows. Först är det i och för sig San Diego i nästa vecka, Panic! at the Disco om knappa fyra veckor, och dagen efter blir det Chicago. Som sagt, mycket bra på gång!
 
 
RSS 2.0