I forgot to remember to forget

Gardagens avsnitt av One Tree Hill var stortskont. Var jattekul att fa se lite av vad som hande under college tiden, forklaring till varfor saker ar som dom ar nu. Alskade slutet, Brookes sista replik var bara sa stort skon.

"This is going the be very interesting"

Sa som jag kommer ihag att hon sa, men sen sa kan jag vara fel med ord hit och dit. Natt ditat i alla fall. Och jag kan inte annat an att halla med henne..

Idag ar jag dessutom ledig. Visste inget om det forran igar kvall sa veckan innan semster blev annu kortare. inte mig emot. Har spenderat hela formiddagen med Emmy. Tog oss en tur till pysselaffaren, som alltid. Kopte saker fast jag inte skulle. Hade dock en kupong pa 50% pa en sak, sa det var inte sa farligt. Sen slank det som alltid ner lite papper for scrapbooking och min nya grej, farg till mina tavlor.

Sag aven dar inne en tavla, eller poster som jag fullkomligt alskade, men den var sa stor att jag skulle inte kunna fa hem den. Sota giraffer, en stor och en liten.. Sa underbart fin, verkligen.

Annars ar dagen speglad av illamaende, sa som resten av veckan har varit. Och sa som hela forra veckan var fran och till. Vet inte vad det ar, och jag ar verkligen trott pa det. Var nastan tvungen att lamna mataffaren idag for att alla grejer fick mig att vilja spy. Jag har dock inga problem med att ata, ar nastan enda grejen som fungerar. Flygturen pa fredag kan ju bli rolig, med tanke pa att jag blir latt aksjuk i flygplan. Jippi.

Nu ska jag ga och kolla klart pa LA Ink, orkade inte igar kvall.

Something feels a little brighter

Unexpected news
Flimmers like a old cracked film
Maybe it will be different this time
At least it is brighter than before

Something feels a little brighter

Unexpected news
Flimmers like a old cracked film
Maybe it will be different this time
At least it is brighter than before

It's on hold

Btw, min bilddagbok ar numera on hold.
Har ingen lust alls att lagga upp bilder langre. Sa det far bli en paus.
Inte for att det inte varit paus pa den i sakert en manad, men nu officiellt..

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Maria

Berätta 7 sanningar om dig själv
Utmana 7 personer
Lämna ett meddelande till de du utmanar


1. Jag har extremt dalig sjalvdisciplin. Ger upp allt for latt nar det galler mig sjalv.

2. Efter lite mer an 18 manader har i Usa, ar min svenska extremt dalig. Sa dalig att jag kanner mig mer bekvam att prata Engelska an Svenska. Far verkligen kampa har pa bloggen for att inte byta sprak och att forsoka fa meningarna att lata nagorlunda normala.

3. Ibland far jag infall av stadmani, som for det mesta grundar sig i bakterie-fobi. Allt maste skrubbas med bakteriedodande medel. Allt.

4. En av mina forsta idoler var Orup. Och ja, jag tycker fortfarande om hans musik.

5. Jag avskyr nar folk inte haller vad dom lovar. Inte ringer tillbaka nar dom sager att dom ska gora det, man gor planer och sen kommer dom inte och man star dar och vantar.. Sant dar gar mig extremt pa nerverna. Samma galler forseningar utan bra anledning..

6. Det ar inte ofta jag hittar killar jag gillar, men nar det val hander, ar det oftast "karlek" vid forsta ogonkastet och jag faller som en fura.

7. Jag ar varldens samsta pa att plugga. Darfor ger tanken om vidarestudier mig panik, eftersom jag da kommer betala for min utbildning, och for evigt vara i skuld. Tank om man slosar bort massa pengar pa nagot man inte kommer klara.. Har kommer aven nummer 1 in..

Jag utmanar: Alla jag kanner har redan blivit utmanad, sa vem som helst som kanner sig frestad..

If you are addicted

image39
Fick precis ett mail fran Facebook.

"If you're addicted, Don't miss the new episode of One Tree Hill tonight"

Som om det nagonsin skulle handa, jag, missa ett avsnitt.. Don't think so..

Towards a wall, at 100 miles an hour

image38Satt och tankte mig tillbaka till resan till St Barths som jag tog tillsammans med fmailjen i varas. Hade kunnat gora vad som helst for att aka tillbaka dit for en vecka, en helg. Sa fantastiskt vackert och varmt och underbart. Karibien ar verkligen ett av mina dromresemal nu, mycket mer lockande an vad medelhavet nagonsin kan bli. Men nu var det inte det har jag skulle skriva om.

Utan mer vad jag ska ta vagen med alla mina funderingar. Kanner att jag aterigen kommer in i en period dar det inte spelar nagon roll vad jag gor, min hjarna kan bara inte stanga av. Allt och ingenting dyker upp och jag kan bara inte sluta. Det kor runt, runt, runt...
Och vid varje varv kommer nagot nytt in i banan, som maste overvagas och passa in nagonstans. Det finns inget slut.
Jag orkar snart inte med det mer. Vill bara ha en dag, en kvall dar jag bara stanga av, bara inte tanka. Vill ha en on-off knapp.

All over you - The Spill Canvas


<3

Bookworm

image37
Har suttit och boka upp lite bocker som jag tankt ha med mig pa resan. Tankte bland annat lasa Atonement som aven finns som film med Keira Knightly. Filmen verkar jattebra, sa jag kan inte se hur boken kan vara samre. Brukar trots allt vara tvart om. Blir aven 2 andra bocker som kommer med mig, men minns just nu inte vad de heter eller vad de handlar om. Mitt minne ar inte vad det borde vara.

Bang the doldrums

Mattlaggarna ar uppe pa vinden och gor ett fasligt vasen. Har fatt lagga mina kara vardbarn i vardagsrummet, for det finns ingen chans dom skulle kunna sova i deras egna rum. Ben ar dock overlycklig over detta, han har tjatat om att fa sova har nere i flera veckor. Far se hur lange dom sover.

Det ar en bra borjan pa veckan. Ben har varit pa bra humor idag och tydligen aven varit solstralen sjalv i skolan. Rachel ar dock inte sig sjalv men jag tror det mest har att gora med att hon haller pa att fa tander. Gar over om nagon dag eller tva. Kanns aven helt sjukt att jag om 3 1/2 dag sitter pa ett plan till San Diego. Har kollat lite pa vader for slutet av den har veckan och jag tycker det ser lovande ut. 16-17 grader och sol, inte vad man ar van vid i borjan av Februari. Men gott ska det bli.

Kollade igar kvall pa Screen Actors Guild Awards i brist pa annat. Fick de daliga nyheterna att om inte den har dumma manusforfattarstrejken loser sig inom 2-3 veckor, sa blir det repriser pa alla serier, tills i host. Jag blev lite lagom tokig och skrek at tvn, trots att jag vet hur lite det hjalper. Jag vill ha nya avsnitt nu! Inte i host, nar jag anda inte ar har och kan se dom..

Why don't you open your eyes

Vilken ålder började du revoltera? Vet vall aldrig om jag riktigt revolterade, men jaa, runt 18 sadar.
Bra egenskaper med dig själv? Jag anser mig sjalv vara snall och en bra lyssnare
Dåliga egenskaper med dig själv? Kan vara enormt envis, gillar inte att erkanna att jag har fel. Och jag ar sa jakla lat!
Är du tacksam över ditt liv? Ja
Brutit mot lagen? Ja

Hur många...
TV har du/ni?
4, tror jag det finns i huset.
Datorer har du/ni? 2
Rum har du/ni? 9 rum och kok

Är du emot rökning?
Nej, men inte heller for. Det ar upp till var och en.
Vilka åldersgränser bör sänkas/höjas? Jag tycker allt ska ligga på 18, aven i Usa.
Vilket land skulle du vilja bo i? Finns manga lander jag skulle vilja prova pa att bo i for bara nagra manader. Irland bland annat.

Är du en bra dotter/son? Ja, det tycker jag. Oftast
Favoritdricka (ej alkohol)? Diet Coke
Göra efter dina studier om du studerar? Studerar ju itne just nu, men efter dom planerade studierna hoppas jag pa att jobba.
Senaste sms? Vet inte sist jag skickade ett Sms
Senaste samtal? Bryan bad mig kopa kaffe till honom, igar.
Är du emot sex före äktenskapet? Nej
Bästa känslan? Att vara glad, lyckligt. Sa dar genutint lycklig.
Gör du något för välgörenhet? Ja, skanker pengar till lite olika organisationer. Bland annats Invisible Children
Vill du ha barn? Ja, defenitivt!
Gillar du att läsa? Ja
Favoritårstid? Sommar.

Göra idag? Mala, gora scrapbooking, kolla klart pa filmen jag borjade pa igar.
Vilken startsida har du? hotmail.com
Favorittidning? Allure
Var bor dina släktingar? Goteborg, Stockholm, Sundsvall, Tyskland, Halland, Chicago.. Lite over allt..
Varit med i TV? Ja, var bland annat statist i SVT-serien Orka Orka, haha.
Varit med i tidningen? Ja, speciellt under gymnasiet nar jag skrev for lokaltidningen.
Vänner ska: Fa mig pa bra humor, bara vara dar, lyssna, ge rad.. Allt det dar som vanner ar, som jag hoppas jag ar for mina vanner.
Favoritskådespelare kvinnlig och manlig?  Reese Witherspoon och Bruce Willis
Hemmafest eller gå ut på krogen fest? Hemmafest
Jag ville bli när jag var liten: Vet att jag ville bli larare nar jag var 7, for att tortera barnen sa som min larare torterade mig, haha.

Wipe that smile off your fucking face

Lyckad dag igar. Fick tag i en bra resvaska, roligt nog av market Jeep. Ja, samma som for bilar. Betalade dessutom halften av vad jag hade planerat, vilket var bra. SKulle visserligen kopt en storre vaska fran borjan men kande att de som jag sag var allt for stora for den har resan, ville inte slapa pa det. Sa vaska nummer tva, som kommer behovas nar jag aker hem, maste verkligen vara extra stor. Ska nog ga och fixa. Vet redan nu att jag maste skicka hem saker i lador innan.

Ar verkligen helknasigt, jag har mer eller mindre redan nedrakning for nar jag sak aka hem. Gar och tanker "Nu ar det bara 6 manader kvar" och forsoker tanka pa hur jag ska packa, vad som sak skickas osv.. Ar dock lite tidigt an sa lange, men det gar inte att hjalpa. Har dessutom lite angest over det dar med att skicka saker, for tanken ar att jag ska skicka mina skivor hem, och tanken pa att de ska komma bort far hela magen att vanda sig och hjartat att flyga upp i halsen pa mig. Samma galler for att lagga ner mina fotoalbum och de i resvaskorna. Tank om dom tappar bort vaskan?

Igar blev det aven familjekvall. Foljde med ut pa sko shopping for Ben och sen blev det middag ute pa natt konstigt mexikanskt stalle och avslutades med glass. Radda aven Rachel tidigare fran Bryan. Han skulle passa henne medan Jess tog Ben pa ett kalas och Rachel hade utan mig mer eller mindre fatt skota sig sjalv och svalta. Nej, men sa langt hade det itne gatt, men jaa, inte lika mycket uppseende som med mig eller Jess i alla fall. Men jag vara bara pa sa gott humor efter min vistelse utanfor huset, att jag kande att Rachel kunde fa ta del av det. .:)

Sentimental memories

Satt igar framfor YouTube, visserligen inget ovanligt men kom pa natt satt in pa klipp fran nagot som verkligen stog  mig varmt om hjartat for 5 ar sedan. Och ja, det ar fruktansvart att det verkligen ar 5 ar sedan redan.

Fame Factory
Detta underbara program som jag verkligen foljde slaviskt. Speciellt sasong 2, varen 2003 da Anders Johansson var med. Aah, sag klipp fran den sasongen och jag minns bara hur bra det var, hur glad jag verklgien var varje kvall klockan 7, da det var FF. Underbart verkligen. Insag da att min karlek till musik inte borjade forra hosten utan mycket tidigare. For under FF var jag verkligen kar i musiken, redan da. Har mer eller mindre alla skivor som slappts genom programmet...

Minns aven forsta gangen jag sag Anders live. Overby pa Trollhattan, Anneli tog med mig, trots att hon inte var sa sugen pa det. Nara scenen stog jag, och kramade kameran sa jag nastan trodde den skulle ga sonder. Fick aven overtalat Anneli att stanna for deras andra spelning, nagra timmar senare. Sadan underbar kansla.. <3

Och nar jag val ar inne pa Anders, markte att jag inte hade varit sa bra pa att uppdatera mig om vad han pysslar med just nu. Tydligen ar skiva nummer 4 verkligen pa G. Gor mig valdigt glad, eftersom det snart ar 2 ar sedan den senaste. Att den dessutom ar pa svenska ar extra kul, aven om det innebar att han inte kan lanseras utanfor sveriges granser. Men det gor inget, det skulle bara bli sa mycket svarare att fa se honom live da. Hoppas pa nagot sensommar framtradande i ar, sa jag kan fa ga och kika. Haller tummarna! :)

I need a life

Forst och framst, Anneli, jag har sett att du ringt men har inte varit hemma. Sen nar jag kommit hem har det varit for sent att ringa tillbaka. Sen ringde jag haromdagen och det kom konstiga signaler och inget svar. Sorry!
Ska ge det en ny chans i helgen. Sa lange mitt minne hanger med i dom dar svangarna.

Och nar jag anda ar inne pa amnen for dig Syster, sa vet jag hetl arligt inte om jag klarar av att spara mitt har anda tills jag kommer hem. For er andra som inte vet vad jag pratar om sa har jag och min syster i Sverige gjort ett vad om att spara varat har tills min tid ar slut har i Usa. Jag ar redigt trott pa mitt, aven om mitt mal ahr avrit att spara langt har. Men sen kommer det perioder da jag bara vill ha forandring och bara vill gora ett jatteklipp. Men jag ska verkligen forsoka. 15 mars ar nasta klipptid, far se vad som hander da..

Idag ska jag ge mig ut och leta resvaska. Kanner att jag maste ha en for min Californien resan. Skickade ju med mamma den enda jag hade. Maste dessutom kopa stora vaskor, for att komma hem med mina saker ar knepigt.
Bokade annars hostel for mig och Magda i LA idag. Hollywood ska vi bo i, bara nagra kvarter bort fram Walk of Fame...

I know where I've been



Den ar sa fin den har laten. Extra kul med Tyler Hilton som guest star i videon.

Dagens Plan

Jobba klart, med allt det innebar. Dammsugning och tvattvikning, massa kul..:S
Au Pair mote, ny LCC, jippi, inte. Stannar vall en kvart, har tillrackligt med moten anda.
Middag med Franziska, lite roligare. Trots att det blir lite at det senare hallet.
Laggdags, ser fram emot det har, for jag vet att jag kan sova ut i morgon.

You'll shut me up and bleed me dry

image35  My heart is on my sleeve,
  Wear it like a bruise or black eye.
  My badge, for weakness,
  Means that I believed,
  Every single lie you said.

It's alright Ma (I'm only bleeding)

Gardagens avsnitt aimage34v One Tree Hill var verkligen, jaa, jag hittar inget bra ord for det. Bra kanns for lite.
Jag klarar verkligen inte av Victoria, hon ger mig samma vibbar som Felix gjorde i sasong 2. Och det finns en anledning till varfor jag inte gillar sasong 2 lika mycket som de andra sasongerna. vill inte att det ska handa med den har.. Lindsey ar inte heller en hojdare, av helt andra anledningar.

Det var kul att hora The take over, the break's over med Fall Out Boy under oppningen av Brookes affar. Den passade verkligen in.

Dreglar mer eller mindre over Haleys nya frisyr, ar sa sugen pa att sjalv klippa till en sadan, men just nu har jag inte ansiktsformen for den. Ar lite for kort for mig. Men oh, sa snygg pa henne! :)

It's a regular Tuesday night

Liten recap av helgen.
Blev bio med Emmy, sag 27 dresses. Mysig film. Katerine Heigl ar som alltid underbart bra och James Marsden sot som alltid. Smet sen in pa National Treasure 2. Jag hade redan sett den men tyckte om den och hade inget emot att se den igen, specieltl inte gratis..:P..
Korde sen hem Emmy.

Igar, ledig, for langhelgen.
Malde en tavla som jag gatt och haft inspiration till ett tag. Blev bra. Kunde blivit battre men varje gang jag ser den sa blir jag pa bra humor, vilket jag ser som ett gott tecken. Andra kanske inte gillar den, men sen sa ar jag inte direkt Picasso heller..
Scrapbooking, malning och pysslade med ramar..
Traffade Emmy pa Michael's, pyssel affaren.
Prison break och Dance War.

Resten av idag var helt okej, trots en bultande huvudvark som vagrar ge med sig. Bakade brownies med barnen, har inte smakat an men enligt Ben sa var dom godkanda. Ganska solklart nar han brister ut: I love these! :)
Min kvall bestar efter det har av American Idol och One Tree Hill.

My way home is through you

image33

Brooke: You know, in New York I had everything I thought I wanted. Money, celebrity, success. But you know what I didn't have?

Sunrises with my best friend.

Hot in the Usa

Maria skrev i sin blogg och fragade mig om en sak har i Usa och det fick mig att fundera lite. Och jag fick for mig att gora en liten lista pa saker som det pratas mycket om har och saker som ar bara rent ut sagt populara. Men bara for ren information, det galler min del av landet, saker och ting kan vara annorlunda pa oliak stallen och sen ar jag inte varldsbast pa att halla mig uppdaterad om mer nyhetsinriktade handelser och sant..

- Britney Spears/Jamie Lynn Spears, overallt, hela tiden, och det varsta ar att det kommer nya saker hela tiden.
- Writers strike, strejken som manusforfattarna haller pa med. Har annu inte forstatt varfor, ar bara trott pa att vissa serier inte kan komma reguljart.
- Patriots, de amerikanska fotbolls lag som ar i fran Boston. De ar i super Bowl nu, och har varit helt obesegrade hela sasongen.
- Sno, mer eller mindre hur radda dom ar for att det sak komma sno och stora disskussioner om vad vi ska gora om, gud forbjuder, det skulle singla ner 2 cm med sno. Det ar ju en storm, dags att bunkra upp med konserver, vi kan ju faktiskt bli fast inomhus i flera dagar!
- Taxes, borjar bli skattesaong har.
- Presidentvalet, kampanjer rutn hela andet, manga funderingar om vem som ska bli Usa's nya president. De flesta verkar dock vara glada att Bush tid ar over.
- Jonas Brothers/Miley Cyrus, mer eller mindre alla under 16 alskar de har tva sensationerna och de gar hadn i hand med bade turneer och privat liv da Miley ar tillsammans med en av broderna, vet ej vilken. Jag har dock inte klivit pa hypen med dom..
- Cobra Starship, tro det eller ej men de borjar bli stora har. Spelar nastan ingen roll nar man slar pa MTV sa har det i 90% av fallen nagot att gora med det bandet.

Orkar inte skriva mer, och jag tror inte att nagon kanner for att lasa mer heller. Blir allt for langt .
Kanske blir ett inlagg senare om min helg..

Until your breathing stops

Blev svensk kvall hemma hos mig igar. Linn och Emmy var overbjudna pa middag och det blev valdigt trevligt. Jag lagade thai mat, min specialite, trots att jag sjalv inte tyckte jag lyckades sa jattebra den har gangen.. Spelade aven TP Popculture, dar jag vann. Var dock svart som alltid men jag vann mer elle rmidnre pa tur och chansningar.. Alla mina dagar som skvaller och kandis fixerad lonade sig den har gangen, haha.

Linn hade aven med sig ett underbart gott vin, som jag verkligen maste komma ihag namnet pa. Jag som annars inte ar sa fortjust i vin, alskade verkligen det har. Latt och fruktigt..

Emmy ligger fortfarnade och sover, har lovat att vacka henne narmare 10-tiden. Sen blir det bio. 27 Dresses med Katherine Heigl ar bestammt. Sen ska vi kanske aven smita in pa en till film, for det akn man gora har i Usa, som har dalig koll..Har dock aldrig gjort det innan, har varit for feg. Men vi kanner oss modiga idag..:)

The City is at War

Jag forsokte verkligen att inte tycka om Cobra Starship men det gar inte. Latarna ar alldeles for sticky, haha. Fastnar i hjarnan och vill inte forsvinna.. Deras senaste The City is at War ar en riktigt hojdare, har gatt och nynnat hela veckan. Videon ar rolig den med, finns pa YouTube for er som ar intereserade, med gastspel av Pete Wentz.

image32


Har blivit trott pa musiken pa radion har i Usa, det ar verkligen bara samma musik hela tiden och for de mesta spelar dom inte vad jag vill lyssna pa. Jag spelar visserligen mest cd i bilen eller pluggar in iPoden men ibland kanne rman inte for att hora pa sin egen musik. Vill hitta en bra Alternative/Punk/Rock kanal men an sa lange har jag inte haft nagon tur alls.. Ska soka lite pa det pa natet, kanske har mer tur dar..

Dreaming with a broken heart

Var inne pa Target i onsdags och stog framfor ett skivstall med ca 30 skivor. Helt arligt, jag ville kopa mer an halften. Ville bara aga musiken sa jag kan ligga raklang pa golvet, med horlurarna i oronen och bara kanna tonerna sprida sig in i mitt blod. Svava bort i en helt annan varld, dar det inte finns nagot annat an vad som strommar in i mina oron. Glomma bort allt annat och bara fokusera pa det som ger varme at hjartat.

Drommer om att spara ihop en storre summa pengar och bara ga crazy pa en skivavdelning. Inhandla allt underbart som star dar pa hyllorna i fyrkantiga fodral utan att visa vad de egentligen ar. De som forvandlas nar man kommer hem och tonerna fyller hemmet.

Ar ett steg narmare perfekt skivsamling, bestallde Infinity on High idag. Sa jag antligen kan fa tillbaka den orginal skivan ocksa. Nu fattas bara Evening out with your girlfriend i min FOB samling... One day, one day..

I'm alive

Joda, jag levar allt.
Den har senste veckan har bara inte avrit en bra blogg vecka. Har inte spenderat nagon tid alls vid datorn, har bara inte kannt lusten till det. Inte ens mailen har blivit kollad pa flera dagar.
Fredag idag, och lang helg for varan del har i Usa. Mandag ar det Presidents Day, sa jag ar ledig. Familjen ska dessutom ge sig ivag till New Hampshire for skidakning. Jag var inbjuden men de som kanner mig vet min installning till den aktiviteten. Jag ar hellre ensam hemma och tar det lugnt. Blir visserligen inte ensam, Emmy ska bo har. Hon behover ett brejk fran sin vardfamilj, speciellt efter den har veckan. Har aven klipptid pa lordag, ska bli gott. Ar bara 7 veckor sen jag klippte mig emn jag kanner redan hur topparna ar slitna. Hur klarade jag mig innan att bara ga var 3-4 manad? Synd bara att det svider sa i planboken..

Staring out in the dark

Tvn lockar ganska sa mycket just nu, men vill vanta sa man slipper reklam.
One Tree Hill ikvall, att det redan gatt en vecka, det som kandes sa langt forra tisdagen. Har dessutom hunnit med att titta pa de 2 forsta avsnitten igen. Fick en helt annan kansla av dom da. En kansla av igenkannande, speciellt i Peyton och vad hon gar igenom. Det var allt for valbekant.

Idag ar det aven sasongspremiar for American Idol, yttligare en show jag inte kan lata bli att fastna for. Hittar vall som alltid en ny favorit, manlig sadan brukar det sluta med..Kanske dags att bryta tradtionen?

Har aven redan blivit hooked on Dance War. Dans och sang ihop, kan nastan inte bli battre. Killarna ar bra sota..haha.. Kommer nog inte ga sa bra att bryta min gamla vanor..

Nar jag val ar inne pa tv, Prison Break igar var underbart att se igen. Gar inte att undkomma Wentworth Millers sexighet, det bara lyser igenom. Sen att serien ar mycket spannande hjalper till en hel del ocksa..haha..

Nej, nog vantande..Tv-time! :)

Sending postcards from a plane crash

image71

Hade amerikansk snostorm igar igen. Vilket innebar ca 15 cm sno, och som vanligt var hela samhallet fruset under gardagen. Skolor stangda och korforbud for min del. Man tycker de borde vara vana vid det har laget, det snoar faktiskt varje ar.

Ben var sa sot i morse nar jag korde honom till skolan. Jag standge av bilen for att vi skulle ga in och han sager: No, I like this song!
Grabben har bra musik smak, vi lyssnade pa Fall out Boy - Sending postcards from a plane crash. Nagra av hans andra favoriter ar Apologize och Hey there Delilah. De anda sangerna han gar och sjunger pa. Barnmusik verkar inte fastna, trots Jess ihardiga forsok. Jag lovade att han skulle fa lyssna klart pa sangen efter skolan istallet. Stort leende fick jag da..

Humming along

Hittade den har listan hos Maria.

3 bästa låtarna just nu: 
The Music or The Misery - Fall Out Boy
Same Blood - The Academy Is...
Figure it Out - Plain White T's

Tre låtar/artister/band du gillat mer än tre år:
Anders Johansson
Westlife
Kelly Clarkson

Tre svenska artister/band du gillar:
Anders Johansson
Martin Stenmarck
Ola Svensson

Tre brittiska band/artister du gillar:
Jag vet helt arligt inte om de jag gillar ar brittiska.
Inga jag kan komma pa nu i alla fall.

Tre artister/band du tycker är överskattade:
Hakan Hellstrom
Beyonce
Nelly Furtado

Den mest otippade artisten/bandet på iPoden:
Orup - Sjung Hallelujha (och prisa gud)

Några artister/band som aldrig kommer hamna i din iPod:
50 Cent
Beyonce
Sean Kingston

Saturday

Ledig idag, kanns valdigt skont att veta att jag bara kan i min egen takt hela dagen. Vilket innebar, valdigt langsamt. Har dock varit ganska produktiv redan, stadat badrummet, dammsugit mitt, barnens rum och hallen, duschat och atit frukost och klockan ar bara 12. Har aven suttit har framfor datan i ca en timme nu och allt det var gjort innan, sa jag var annu snabbare nar jag tanker efter lite.

Hade det trevligt igar hos Emmy. blev dock inget spelande, eftersom vi som alltid fastnar med att prata och blir for uppslukade av det for att kunna fokusera pa nagot annat. Jag kom inte hem forran nastan 1 i natt men var trots allt inte trott nar jag vaknade.

Ska snart aka till Franziska, vi ska till mallet och titta lite. Jag ar sugen pa ett nytt halsband, men vet inte om jag borde spendera pengar pa det. Behover aven en ny kortarmad troja, garna svart. Har sa manga langarmade trojor men farre kortarmade att ha under och ingen svart. Sa vi far se avd det blir.

Ska aven bestalla mina kort idag. Var pa vag igar emn hade da inga pengar pa mitt konto, men idag sa..

Let this groove just take you


image70
The Music or the misery
surrar i horlurarna just nu...


-And if you wanna go down in history then I'm your prince,
Because they've got me in a bad way.
I've never seen a heart I couldn't break.-


Gashud varje gang...


It's a girl!

image69 Nicole Richie har fatt sin bebis, en liten tjej. Hon ska aven heta Harlow Winter Kate Madden. Stort grattis till henne och pojkvannen, nu vantar jag pa bilder, for det barnet kan ju inte vara annat an underbart sot!

nothing can keep us apart

image68Skrev fel losenord fyra ganger innan jag kom in pa bloggen. Fettade inte vad jag gjorde for fel.
Gamla vanor dor langsamt..

Nu bar det av till Emmy.
Blir ett snabbt stopp pa Starbucks ocksa, ar sa sugen pa en Caffe' Vanilla Frapuccino, med extra vanilla.. :)

Har slutat regna nu, men enorma vattenpolar pryder gatorna...

Now it's raining more than ever

Regent bara oser ner idag och vi har aven fatt aska och blixtar. Inte roligaste vadret att avsluta veckan med. Men inte mycket att gora at..

Laste Marias blogg forrut och undrade varfor hon tvunget behovde byta losenord overallt. Sen kollade jag min mail och fortstog genast varfor. Kanner samma sak, vill verkligen inte byta losenord overallt har haft samma overallt sen jaa, 2003 eller natt. Och det gar sa latt att skriva.. Men nehe, nytt far det bli over allt.

Ikvall blir det forhoppningsvis spelkvall hos Emmy. TP Popculture 2 DVD. Svart men roligt..:)

Btw, underbar respons pa forra inlagget, hurm..

Just Observing

Okej, det har till och med weird for att vara jag, men jag kan inte lata bli. Maste fa hora andras kommentarer pa den har bilden och det pastaende jag kommer saga...


image67

Ser det inte ut som om Pete Wentz en gang i tiden har haft piercad navel?

Jah vet ju hur det ser ut nar jag tar ut min piercing, och jag har sett flera lakta piercing hal och det ser misstankt likt ut ett. Rakade lagga marke till det nar jag sag bilderna fran hans och Ashlees semster, var inte sa att jag granskade hans mage, tro inte det..

Vad tror ni?

i watch what i say, say what i should

Trevlig dag det har. Maste saga att mitt humor de senaste dagarna har bara gatt uppat. Idag fick jag mail av en speciell person, vilket verkligen made my day. Sma saker som gor dagarna roligare att ga igenom. Och ja, jag vet att min svenska suger, jag kan bara inte hjalpa det. 18 manader med mer eller mindre konstant engelska tar pa de svenska ordforadet.

Kul sak min vardpappa just sa nar han ringde. Han trodde jag och Rachel var ute och sprang i affarer medan Ben ar i skolan. Tokigt varre, emd tanke pa att Jess skulle antagligen skicka hem mig till Sverige om jag gjorde det. Jag far ju trots allt betalt for att leka med barnen, inte shoppa..:)

Jag och Rachel har aven idag varit pa hennes forsta lekklass pa Gymboree. Jess tyckte hon avrit lite orattvis mot henne, med tanke pa att Ben gick i en herrans massa klasser. Sa vi hittade en som passade in med Ben's schema i skolan. Rachel tyckte det var jattekul, speciellt att titta pa alla de andra barnen.

Bokade min biljett till San Diego igar ocksa. Blev underbart nog 100 dollar mindre an vad jag vantat mig. Sa den 1 februari bar det av mot lite varmare klimat och 8 dagars semester. Mellanlandar aven i Charlotte, NC och nar man flyger in over lfygplatsen sen man racingbanan de anvander i OTH. Sag en nar jag flog dit i varas pa vag till St Barths. den har gangen ska kamera vara uppe..:P..

- This ain't a city. . . -



- LMFAO, fast jag foredrar original texten..

Shopaholic

Min plan nar jag lamande huset vid 10 tiden i morse var att aka till banken och sen kopa kaffe och komma hem igen. Men nagonstans dar pa vagen sa andrades min tur utan att jag ens visste riktigt om det sjalv. Korde genom biltvatten forst, dar den dumma automaten snodde 6 extra dollar fran mig for min tvatt, var lagom kul att betala 14 istallet for 8 dollar. Sen bar det vidare till ett av shoppingcentrena nara vart gamla hus, som jag gillar. Hade inga planer pa att kopa nagot utan vill mest prova lite roliga plagg. Den planen gick inget bra, utan jag kopte tva saker pa Dots, en koft-aktig sak (Bild 2)och en tunika (Bild 3). Bada var rea pa och kostade 5 dollar styck, vilket jag tyckte gjorde det hela till ett bra kap. Nar jag sen val var ute tog jag en svang forbi mataffaren ochd ar intill ligger Marshalls och jag tanker att det inte kan skada att kika lite. Dar inne hittade jag en hoodie (Bild 5) som jag gatt och spanat pa i flera manader nu men tyckt varit for dyr. Rea aven pa den och jag kan bara inte lata bli, skulle angra mig allt for mycket.

    


Har en enormt dalig hardag, och ansiktsdag, sa jag ber om ursakt for de delarna av bilderna. Inte for att det ser sa mycket battre ut annars, men idag har det varit illa.. Och kvaliteen ar inte super, eftersom jag inte kunde anvanda blixt pga spegeln.

Jag vet att jag har seriosa shopping problem har, kan verkligen inte halla i pengarna. Det blir latt sa nar man inte har nagra storre utgifter och far nya pengar varje vecka. Kan dock saga att jag varit battre de senaste veckorna med att spara. Och pa banken upptackte jag att mitt sparkonto hade 150 dollar mer an jag trodde. Inte illa. Ska aven forsoka fa bokat min biljett till San Diego ikvall. Om Jess's mamma kan ringa tillbaka och saga om hon kan passa Ben under den veckan jag vill ha semster. Annars far det bli till och tanka om..

Some things are not what they are suppose to be

One Tree Hill igar var underbart, verkligen. Ibland kandes det verkligen hel skumt att bara ha hoppat fram 4 ar, och man vill veta mer och mer om vad som hant under den tiden. Avsnitt nummer 2 var battre an det forsta, da man redan hade lite bakgrund till sake roch ting och allt inte var sa nytt. Far nog kolla om pa det forsta avsnittet igen for att verkligen alska det. Sen fanns det aven saker som jag inte tycker borde vara som dom ar just nu, for att inte avsloja for mycker for er som inte sett avsnitten annu. Men jag tror allt att det komme rordna upp sig snart, verkade som det efter trailerna for nasta veckas avsnitt. Hoppas jag.

image61

How about today?

image60
Dagens outfit:
Jeans, lila troja och vit topp med guldprickar pa..
Dagens humor: Glad, for det mesta.
Dagens vader: Varmt, narmare 20 grader. Rekord for Januari.
Dagens artist: Blake Lewis
Dagens kop: Har bara kopt kaffe pa Dunkin sa det far bli det da.
Dagens post: Ingen, som vanligt
Dagens upptackt: Att biljetten till San Diego troligen kommer kosta mig 100 dollar mindre an beraknat! Jippi!

Dagens hojdpunkt: One Tree Hill, om 50 minuter!

End of the world

image59

Still there's only emptiness calling
To break the dream I once believed
Now I'm scared that this reality
Is much too heavy for me
I'm too weak to be strong

A little too much

Tycker det borjar bli lite for mycket med Britney Spears nu for tiden. Vet inte hur mycket av hysterin som kommit till image58Sverige men har gar det knappt att satta pa en tv kanal eller lyssna pa radion utan att man bombaderas av det senaste i hennes liv.

Hon har verkligen hamnat pa en dalig plats med sitt liv, och vem som helst kan se att hon inte mar bra. Men jag kan bara inte forsta varfor det ska vara sa stort media uppbad runt om kring det. Ar det konstigt att hon gor vissa saker, nar hon har ca 50 fotografer runt sig hela tiden, personer som foljer henne overallt. Hon behover lite privatliv for att fa ordning pa sig sjalv. Jag tycker i alla fall att det ar dags for ett Britney-break.

You'll shut me up and bleed me dry

image57Kunde inte halla fingrarna i styr, var tvungen att designa om lite har pa bloggen. Ar ratt sa nojd, kan som alltid bli battre, men just nu sa far det vara sa har. Kommer dock till helgen troligen bli lite mer andringar. Om jag inte glommer bort, vilket i sig ar ganska troligt.

Fick aven min sista julklapp fran familjen idag. Den kom antligen med posten. Jag har ju haft mina aningar om vad det var, och jag hade ratt. Den roda, fina Clandestine Industries hoodien! Den ar sjukt varm, och perfekt nu i vinter. Trots att idag och imorgon ar jattevarmt, runt 15 grader ute, men snart igen blir det kallt och da ska jag ga runt och mysa i den..

Ignorera min konstiga min pa kortet, det var det basta jag kunde gora efter en lang dag med busungarna!

On the outside looking in

Manga mammor har i Usa verkar ha nagot emot au pairer/nannies. De har inga problem att lata oss ta hand om deras barn, men att sen vara trevliga mot frammande au pairer-nannies ar tydligen valdigt svart. De ar inte sa mycket av de som faktiskt annvander barnvakt, de arbetande mammorna utan de som ar hemmamammor. Har markt under hela tiden som jag lamnat Ben av i skolan att de anser inte att vi kan var del av deras "klubb". I borjan var alla valdigt trevliga, pratade med mig och fragade saker om Ben och Rachel. Tills dom fick reda pa att jag var deras nanny, och inte deras mamma. Attityden forandrades som om man vant pa en skiva, melodin var en helt annan. Numera kan man vara nojd om man far ett hej.

Det ar som om de tror att bara for att man far betalt for att ta hand om barnen sa bryr man sig inte, man kan inte veta nagot om hur det ar att ha barn och kan inte ha nagra vettiga asikter om barn och barn uppfostran. Genom denna helt absurda slutsats sa vill dom inte beblanda sig med nannies. Och det ar inte bara jag, utan det finns fler nannies i Bens klass, som far samma behnadling. Alla mammor star i en klunga och diskuterar och gor planer medan vi star utanfor och iaktar. Ar inte heller sa att man inte forsokt ta sig in, for jag vet att Ben hade garna lekt med flera av barnen till dessa mammor, men allt man far ar ett snasigt hej och och blick som sager : Sorry, you don't belong here!

Jag blir bara trott pa det. Visst jag vet inte hur det ar att vara mamma, men med det jobb jag har ar det bra nara. Jag alskar de har barnen av hela mitt hjarta. Det ar inte bara ett jobb, det kan aldrig bara bli ett jobb. Man blir alldeles for kanslomassigt indragen for att kunna se det enbart som ett jobb. Varje dag stoter jag pa samma saker som de mammorna vid skolan gor. Och trots att jag inte ar Ben och Rachels mamma maste jag komma pa losningar, nya lekar, avbryta brak, satta Ben i timeout osv.. Det ar inte rattvist att de ska se pa mig som om jag inte skulle kunna tillfora nagot inom deras "klubb". Sen ar det dessutom ar barnen som far lida. Ben hade kunnat bli deras barns basta kompis, men nu far dom aldrig den mojligheten pga att de inte accepterar att jag bara ar nannyn. Sen kan man ju tolka det som att de ser ner pa Jess eftersom hon inte stannar hemma, sa som dom gor. Finns manga mojligheter. Jag ar bara trott pa det..

the sun only shines for you

image122 Dagar kvar!
Ska ladda upp med att kika pa ett avsnitt fran varje sasong ikvall. Kommer bli svart att valja, och att sen byta sasong efter varje avsnitt, eftersom jag blir lika indragen i serien som forsta gangen jag sag den. Trots alla ganger jag sett avsnitten sa ar det pa ett eller annat satt som att se dom for forsta gangen igen..

Kvallen spenderades med att jobba. Jess och Bryan gick ut med sina kompisar och jag skulle passa de sovande barnen. Sag en superkass film, Windy City Heat. Spelar ingen roll hur bra grabbarna i FOB sager att filmen ar, den ar verkligen inte bra. Hur seg som helst utan nagon direkt humor och daligt slut. I min besvikelse over detta vande jag mig till OnDemand och hittade The Cave med sotingen Eddie Cibrian. Ensam, i morkret kikade jag pa skrackfilm. Och den var riktigt bra. Den kan jag rekomendera.

Idag har jag varit extremt lat, mer an vanligt. Hangt framfor tvn i mitt rum hela dagen. La Ink har marathon sa det har jag kikat pa. Ar kul att se hur fantastiska tatueringar kan vara, om det gors av ratt personer, de som verkligen har talang.

Nog for mig idag. Ska krypa tillbaka till tvn. :)

Scribbled out the truth with their lies

Kanner mig idiotiskt att ens erkanna att jag redan ar trott pa min blogg design. Sa som jag kampade for att fa den att se ut sa har, och ibland bara rakade fa den att se bra ut. Kan bara inte hjalpa det, trottnar alldeles for fort pa de saker jag vet att jag kan andra latt. Vet inte ens om jag vagar ge mig pa att andra den, inte ens lite, for jag ar nojd och jag vill inte gora natt som ser samre ut. Trott pa mig sjalv, for att jag ska halla pa sa har..

Dagen har annars passerat forbi ratt sa obemarkt. Blev lite halvtokig av att sitta inne sa jag tog mig en tur till AC Mooore, pyssel affar, det jag blev lite tokig vid scrapbooks pappers avdelningen. Behovde egentligen itne mer, men blev trots detta 11 st nya fina papper. Maste som sagt bestalla kort.

Sen fick jag konsultera Bryan i hans val av farg till tv rummet pa vinden. Ibland ar det verklgien bra att ha de inredningskunskaper jag fick forra aret. Han ahr namligen fatt fria tyglar av Jess, inte basta draget, kan tillaggas. Jag har lovat att fixa ett par fargprover at honom nu, sa han inte malar det babyblatt, som han tankt. Ingen mer kommentar pa det...

Bildformatering

Haller som bast pa att forsoka fa ordning pa alla mina kort pa Snapfish. Maste verkligen bestalla snart, annars blir det som forra gangen, nar jag har over 5 manader av kort, och det blir valdigt dyrt och valdigt manga kort. Har dessuto 2 olika cdskivor med kort fran Anneli och Helen, langt over 100 kort pa varje, som man da ska lyckas valja nagra fran. Nu har i alal fall min energi for det har runnit ut, kanner att tva timmar i taget racker..

Weakness in its purest form

image54 Okej, jag ar en svag person, bara att erkanna. Kunde inte lata bli att aka och titta en gang till hos Barnes & Noble for att se om dom fatt in Blake's skiva. Och det hade dom. Hittade aven Plain White T's senaste, dar undeimage53rbara Write you a song ar med.. Mitt present kort ar numera slut, mycket pa grund av de dyra priserna affaren haller. Med tanke pa att jag kunde fatt samma skivor for ca 5-6 dollar mindre pa ex Walmart. Men nu var det inte mina pengar fran borjan, sa jag brydde mig helt enkelt inte.  Har aven lyxproblem numera. Min alsakde iPod ar for liten! Far inte plats med all musik jag vill. Sa jag forsoker salja den, sa jag kan kopa en storre, for jag ha rinte rad att bara kopa en ny, finns inte riktigt dom pengarna i min budget. Sa om nagon vil kopa en nano, perfekt skick, laddat med musik, sag till!

It's pulling on my insides

Ha-begar sa det skriker om det!
Onskar Barnes & Noble hade haft den, sa jag kunde lagga till den i min skivsamling utan att spendera pengar.. Men san tur har jag inte..
image53

You don't know how you make me go crazy

<3image52<3
<3

The butterflies are coming back

image51Hela kvallen igar visades trailers for One Tree Hill och magen borjade direkt surra av forvantan. kan inte fatta att pa tisdag ar det antligen dags! Vantan sen Juni har kannts extremt lang, och nu ar det sa nara.. Gillar iden med att dom flyttat fram 4 ar annu mer nu, an jag gjorde nar jag fick hora det. Det maste verkligen vara ett genidrag, egnetligen. Med tanke pa de andra serier som nte kunnat halla sig kvar efter high school. Nej, jag ar verkligen nyfiken. 

Och natt som inte har med det har att gora alls ar att Prison Break aven har premiar den 14 Januari, det aven en glad overraskning nar jag sag trailern.

Idag ska jag titta klart pa Law & Order fran igar. Gastskadespel av Mr. Patrick Stump. Kan man inte missa.

Just like the rain washes it all

Dagens outfit - Jeans, rosa tanktop, brun troja.
Dagens lat - Fall Baby Fall - Ryan Cabrera
Dagens mat - Hemma gjord thaimat.
Dagens samsta - Att dagen kandes sa lang
Dagens basta - Ben stog for dagens basta med att saga: "I want ass". Oversatt fran Ben sprak betyder det, I want ax, yxa. Vi lekte med playdoug och jag gjorde yxor..:P..

Another day in paradise

Paradis och paradis.. Borjade jobba idag igen efter att ha varit ledig i fyra dagar. Inte speciellt kul, dagen kanns verkligen som om den segar sig fram. Hur ska det bli efter att ha varit ledig i lite mer an en vecka, efter min semester.

Har planer pa bio ikvall med Franziska, filmen som blev slutsald forra veckan, Juno. Sa lange hennes vardforaldrar ar hemma i tid sa ska det nog allt fixa sig..

Happy New Year!

Far sa klart onska alla ett Gott Nytt Ar! image50

Mitt nyarsfirande var inte direkt spannande men perfekt for mig. Kollade pa One Tree Hill, Fall Out Boy DVDn fran "The heart will always be the B-side of my tounge"  och vid 11 tiden slog jag over till tvn for att se lite av nyarsfirandet i NYC. Ena showen hade faktiskt framtradande av FOB, inspelat fran Honda Civic Tour. Jag tyckte det var kul att se i alla fall. Var aven chockad att jag klarade av att halla mig vaken, trots att jag var extremt trott..

Idag blir det nog mer OTH, har tva skivor kvar av sasongen och ingenting ar oppet har idag i alla fall. Onskar visserligen att en Starbucks eller Dunkin Donuts hade varit det, for jag ar sa sugen pa kaffe. Och vi har ingen kaffebryggare, igen.

RSS 2.0