Ljusare horisont

Ben blev pa bra mycket battre humor av att leka lite med Konrad, tack och lov!
Barnmuseet var kul, speciellt nar jag upptackte att stetoskopen faktiskt fungerade. Mitt hjarta later som det alltid gjort..:P.. Sen tillbaka hem for lunch och Ben och Konrad lekte vidare. Tillslut var Ben valdigt nara en kollaps av trotthet och nar han val borjade sla pa Konrad tyckte jag det var nog. Sa nu ligger han och sussar sa gott i sin sang.. Eftermiddagen kommer ga fort, en liten tur till biblioteket och sen ar det sakerligen dags att sluta for dagen..

Jags ak nu ga och kolla pa film, min avslappning nar jag far ha det lite lugnt och skont.. "Life as a house" blir det idag..

It's going to be a long day

Ben har varit ett litet monster hela morgonen. Ville inte ata frukost, har sen hallt pa och gjort alla mojliga dumheter han akn komma pa, verkligen inte lyssnat alls pa mig. Linn och Konrad kommer hit om ett par minuter och vi ska till Barnmuseet och jag hoppas han inte kommer vara likadan dar. Och om det har humoret han ar i haller i sig hela dagen, kommer jag vara enormt trott pa honom och vara 100% gladare over att dagen ar slut. Gillar att jag ar ledig imorgon med, ska fa Magda att folja med till South Shore, vilket troligen inte kommer vara nagot problem..

Nej, lite till att fixa med innan vi kan aka, sa jag kan inte sitta har och sega..

You’re a canary, I'm a coal mine. . .

Yeah, ibland vet inte jag ens vad jag pysslar med, speciellt inte nar jag sitter och skriver.. Syftar pa min rubrik. Alskar bara den raden i FOB's 'I've got all this ringing in my ear and none on my fingers'.. .
Fick biljetterna till konserten igar, blev mycket glad..31 maj, den torsdagen kommer bli totalt underbar..

Nej, ingen inspiration till nagot annat.. inte just nu. .

Reese Witherspoon


Hittade en bild pa Resse fran galan.. Onskar mitt har sag ut sadar..

Falling behind

Har inte varit sa bra pa att uppdatera de senaste dagarna, kanner mig sa dar lite halv seg overhuvudtaget och da segar jag aven med sant har.. 

Kollade pa Oscars galan igar, nastan hela, missade nog sista timmen tror jag. Kandes dock gott att inte behova ga upp vid 3 pa natten for att titta utan kunde kolla pa det primetime, dvs 20:30 istallet.. Var inte direkt impad, tyckte mest att fel filmer, art directors och allt sant vann, sa jaa, inte direkt impad. Sen var Ellen inte varldsbast i rollen som host.

Fick dock en glimt av Reese Withspoon och jag fullkommligt avgudar hennes har. Det var valdigt fint..Sag inte hennes klanning, men lar vall fa gora det i skvallertidningarna Jess tar med sig hem fran jobbet..

Seg dag

Den har dagen har verkligen segat sig fram. Sov visserligen lange, men efter jag gatt upp har timmarna sniglat sig fram. Har precis sett pa film, fick tiden att ga lite i alla fall. Ska hem till Magda ikvall, natt att se fram emot. Det varsta ar att nar jag ar sa har seg och dagen ar seg ar jag inte ens pa humor for att gora natt. Fast jag vet att basta medicinen mot det ar att tag i mig sjalv och ge mig ut.. Fast inspirationen kommer inte sa latt, speciellt nar man vet att man knappt har ett ore att gora nagot for, men jag vet att det ar for det basta.. Kanner att allt borjar bli kryptiskt nu, inte bra..:)

Far se om jag kommer ut ur huset innan jag ska till Magda, troligen inte..

Friendly's

Det har varit en trevlig borjan pa dagen. Ben hade gymnastik klass, sen akte vi och motte Linn, Vendela och Konrad for lunch pa Friendly's. Val dar sa fick vi en kupong med 5 dollar rabatt av en snall dam, alltid trevligt att behova betala mindre an man trodde.. Sen borjade Linn och Vendela skjuta papper pa varandra genom sugroret, da tyckte jag det var dags att ga, man behover inte lara Ben for mycket dumheter..:)
Val hemma sa var Ben upp ungefar 20 minuter innan han snallt fick ga och lagga sig. Sa nu sover han gott i sin sang och jag istter har och degar.. Ska ringa till min kara syster om en stund, och det ar aven det trevligt.. kanner verkligen att jag ar pa bra humor idag..

The End Is Not Near, It's Here

The End Is Not Near, It's Here

Hade en personlig sorgekvall igar nar The OC sande sitt sista avsnitt. kanner mig sadar lagom patetisk over att sitta och klaga over att en serie laggs ner men OC var ju sa bra. Och jag har sa manga bra minnen till den serien. kan ju glajda mig med att det var ett valdigt bra avsnitt och att det slutade a ett bra satt. Anda satt jag dar med tararna rinnande ner for mina kinder. Visserligen gratar jag latt, speciellt framfor tvn. Kommer bli tomt nu pa torsdagar. Nu ar min fasa att One Tree Hill ocksa ska laggas ner efter dess 4:e sasong, da kommer jag bli annu mer besviken. Men nu ska jag inte hoppa handelserna i forvag. Nu far jag helt enkelt njutav av Oc boxarna jag ager istallet, och vanta pa att den fjarde och sista sasongen ska komma ut...

Just Nu

Spelas Fall Out Boy - This aint a scene, it's a Goddamn armsrace pa radion. Det tycker jag om. . .

Prom Night at Hater High

Har precis sett veckans avsnitt av One Tree Hill. Som vanligt valdigt bra, underhallade, underbart och allt dar emellan. Man vill ju inte saga for mycket egentligen, for er dar i Sverige som inte har sett lika langt som oss har i Usa. Men sen ar jag ju inte sa bra pa att halla tyst heller! Roligt att man satt och tankte pa hur Lucas med sin nya frisyr, som for ovrigt ar sjukt ful, blir mer och mer lik Derek.. och vad hander, jo Derek dyker upp och Peyton tror det ar Lucas..Eller iaf tills han vander sig om..

Det visades ingen prewiev pa nasta veckas avsnitt, vilket far mig att bli orolig, brukar betyda inget avsnitt veckan efter, men sa lange vill jag da rakt inte vanta.. Korsar fingrarna for ett nytt avsnitt nasta vecka. Kommer bli ett spannande, oavsett nar det kommer sandas..

Saknad

Jag forstar egentligen inte varfor man ska behova ha kanslan av att man saknar nagon eller nagot. Det kanns anda bara som en stor klump i brostet som vaxer och vaxer och till slut visar sig for alla i varlden pa ett eller annat satt. Och det finns ingen mening for att sakna saker, for dom kommer inte till en bara for att man saknar dom. Anda sa saknar jag, saknade blir ibland sa stor och smartsam att jag inte vet vart jag ska ta vagen. Jag visste vad jag gav mig in pa, visste att jag inte skulle se den jag alskar mest i hela varlden pa over ett ar. Att ens skanka henne en tanke ar plagsamt och tararna vill bara svamma over. Hon ar ju mitt lilla troll, mitt bus, min prinsessa. . .

Oh, vad jag saknar dig Tilde-bus!
Saknar att jaga dig runt soffbordet, kittla dina fossingar tills du vred dig av skratt, saknar nar du hoppade pa min rygg och forsokte skramma mig, nar du skvatte vatten pa mig nar vi badade i somras och nar du bara lag och sov i mina armar. . .

Jag kommer krama dig sa hart, sa hart nasta gang vi ses. Kommer aldrig vilja slappa taget.
Alskar dig basta systerdotter!

By the way . . .

Gick lite bakat i mina musik minnen och hamnade hos Westlife, mitt gamla alskade pojkband..
Det var tider det nar man gick runt och lallade pa alla dom latarna..
Efter idag fastande "I lay my love on you" i mitt huvud. Tur att den fortfarande ar bra..

Fall back, relax

Sa dagen blev som man hoppats, lagom seg med lite trevliga inslag. Fick ett helt underbart telefon samtal fran bastaste vannen, inte var dag det. Maste bli battre pa det dar, kan inte lata det ga sa manga manader igen.. Sen kom Bry hem med min nya bil, sa fin var den. Gra metallic VW Jetta 07, mycket trevlig att kora, markte skillnad pa motorn om man sager sa. Kanner mig visserligen valdigt bortskamd har, kan fa vissa problem att ga tillbaka till min gamla livsstil sen nar jag maste aka tillbaka till Sverige.

Sen var Magda har, vi kollade pa American Idol och at isglass. Simon Cowell var inte pa sitt basta humor, och dissade allt och alla. ibland lite val starkt och oprovocerat. manga var abttre an han sa. Nagon maste verkligen ha gjort honom pissed innan sandningen..:P. Har min favorit, eller snarare nya favorit eftersom min forsta favvo inte kom vidare sa har langt, Blake, sa underbart bra.. Hoppas han gar vidare hela vagen..

Sovdags igen, borjar dra at det sena hallet nu. Tidig dag imorgon igen, jobb hela veckan..

Brand new day

Dagen har just borjat och jag och Ben sitter och ater frukost. Han tar en evighet, som vanligt och ar inte ens klar med halften an. Korde Jess till taget och tog en tur forbi Dunkin Donuts, bagel pa mogonen ar gott.. Hopps pa att det ska bli en bra dag, en lugn dag for efter en lang helg kanns alltid forsta dan tillbaka pa jobbet allt for seg. Har musik klass och lite arenden att gora sa det ska nog funka bra.. Maste traffa Magda med, behover mina pengar, ar verkligen helt pank just nu, och det gar inte for dig..


Varfor ska saker och ting vara sa svara? Varfor ska man inte kunna glomma? Ibland tror jag glomt bort vad som hande men sen kan en liten tanke, syn eller doft framkalla alla minnen igen och jag bara forsvinner. Det ar verkligen som om jag lyfts ur min kropp och svavar bort, ett par ar bak i tiden och allt kommer tillbaka. Allt jag mest av allt vill glomma, det jag vill ska blekna bort. Ibland kanns det bara inte rattvist. . .

Desperado

Why don't you come to you're senses?

Don't you draw the queen of diamonds boy
She'll beat you if she's able
You know the queen of hearts is always your best bet

Phantom planet

Lyssnar just nu pa Phantom Planet - California.

Kommer sakna Oc efter dess allra sista avsnitt den har veckan. . .

Gillar Listor

blond eller brunett
blåa ögon eller bruna ögon
vanilj eller choklad
hund eller katt
Christina Aguilera
eller Britney Spears
läppstift eller läppglans
rock eller rap
rosa eller lila
tv eller dator
cd eller radio Kan inte valja. . .
hockey eller fotboll
äpple eller apelsin Ar inte fortjust i natt av det. .
morgon eller kväll
kyckling eller kalkon
berg-och-dalbana
eller vattenbana
droger eller likör
guld eller silver
Nike eller Adidas
VH1 eller MTV
sanning eller konsekvens
Harry Potter eller Lord of the Rings
vinter eller sommar
eller springa
stranden eller bergen Fast berg ar mysigt med..
stan eller landsbygden
kärlek eller lust
stjärnor eller månen
sko eller sandal
bad eller dusch
syster
eller broder Har bade sorterna. .
New York eller California Har inte varit i Cali an . .
långt hår eller kort hår Ganska i alla fall . .
klänning eller kjol
mobil
eller telefon
lägenhet eller hus
tall eller gran
ring eller halsband
jordgubb
eller hallon
Sverige eller Norge
höst eller vår
jeans eller leggins
glasögon eller linser
jul
eller påsk
tv-spel eller data-spel
bil eller buss
cowboy eller indian
nagellack eller läppstift
hav eller sjö
husdjur
eller bondgårds-djur
Mercedes Benz eller BMW Helst inget av dom . .
nyår eller midsommar
hetero
eller bi
plugga eller arbeta
fängelse
eller döden
löshår eller äkta
ipod eller mp3 An sa lange. . .
lång eller kort

Sugar, we're going down

Ar sa sjukt trott just nu. Sov visserligen ett par timmar men inte sa mycket att det tillgodoser mitt normala behov av somn. Kommer bli sa gott att fa lagga sig senare ikvall.. Har hort att man ar lika farlig bakom ratten nar man ar valdigt trott som om man vore berusad, och jag far nog nastan halla med. Korde till affaren forrut och det hjaplte inte heller att jag hade min gamla svaga glasogon istallet for mina linser. Tur att det inte ar sa langt iaf, hade inte gett mig ut pa nagon langre bilfard idag kan jag lova..

Kanner att jag borjar svamla, inte bra, sakert tecken pa somnbrist.

Jobbar kvall idag, inte sa farligt, grabben kommer bara sova iaf. Sjalv blir det nog till att titta pa The Break Up, om man kanner sig motiverad nog...

See Ya!

Let's get the party started

Festen slutade visserligen for manga timmar sen, jag har dock annu inte fatt sova. Blev kanske nagon halvtimme, 45 minuter hemma hos Marielle innan jag och Linn vid halv 5 tiden beslot oss for att aka hemat efter vissa handelser. Stannade visserligen pa en McDonalds vid sidan av motorvagen och sov i en timme typ, eller nja, Linn sov, jag halvsov.. Sen akte vi hemat igen vid kvart i 7 och halv 8 klev jag innanfor dorren och mina kara vardforaldrar var nagot chockade att jag ens var hemma.

Partyt var mycket trevligt, traffade nya trevliga svenskar, har inte sa manga av dom nara mig, sa det ar alltid kul. Sen att saker och ting kanske inte blev som man tankt sig, ar en helt annan sak som jag inte har lust att ga in pa..

Kanner att jag behover lite somn, och eftersom huset ar tomt nu och kommer vara det ett par timmar framover ska jag passa pa. Aven skont att inte jobba imorgon. Gillar alla amerikasnka helgdagar,d om har sa manga..:)

Good Night!

Fall Out Boy

Fick bokat biljetter for mig och Magda att ga och titta pa FOB den 31 maj. Efter att ha deppat lange over att ha missat dom i januari blev jag mer an overlycklig nar jag upptackte att dom kom tillbaka redan i maj.. Kan inte ens tanka pa att jag for inte ens ett ar sedan avskydde all musik som var i klass med FOB, som nu ar den storsta genren av musik jag lyssnar pa. Dar ser man vad lite perspektiv kan gora. kan inte vanta pa att sta dar och sjunga med (Jag vet, jag sjunger daligt men ingen bryr sig anda!) och se dom upptrada. Sa fantastiskt...

Har haft en helt underbar dag med Kris och Magda.. Magda ar sa bra, min basta van i detta land, vet inte vad jag gjorde innan hon kom och vet inte vad jag ska gora utan henne nar hon aker hem.

Nej, dags att fixa sig iordning, ska hem och festa hos Marielle med massa andra trevliga svenskar som bor i narheten. Kan verkligen vara bra for min svenska, ar sa dalig pa det nu for tiden..:P..

Bye!

En ny start

Tankte jag skulle forsoka mig pa att fa en ny start, borja om pa nytt dar ingen vet nagot om mig, inte har nagra forutfattade meningar om mig och jag kan vara den jag vill vara. Min nya start borjade for 7 manader sen, den 17 Juli 2006, dagen da jag lamnade hela min varld i Sverige for att ge mig ut, ensam och lite latt vilsen, ett ar borta i Usa. Att nu ens tanka pa att det verkligen har gatt 7 mander sen jag akte far mig att kanna mig latt yr. Rent logiskt kan jag se pa kalendern att det verkligen har gatt sa lang tid, men trots det kanns det inte som om tiden gatt sa fort. Jag vet inte vad det var jag ville fa ut av det har aret, jag ville mest bort fran mitt vanliga liv, komma bort fran saker jag inte langre ville ta del av och fa vara fri for forsta gangen i mitt liv. Markte efter jag kommit hit hur vilsen jag verkligen var, hur mina prioriteringar och funderingar runt vissa saker inte var som dom skulle. Ar fortfarnade inte saker pa att jag alltid ser saker och ting pa det satt jag borde, men tiden har har hjalpt mig enormt mycket...

Jag har ibland valdigt mycket inne i min hjarna som vill komma ut, och ibland blir det inte alltid sa ihophangade och lite svammligt, men det far ni helt enkelt sta ut med, om ni har orken och viljan att ens lasa min blogg..

Sa valkomna till min blogg och mina tankar!
RSS 2.0