Helt dött

Har inte haft någon lust alls de senaste månaderna att blogga. Håller väl lite kvar med grejen att om någon vill veta vad jag gör så kan dom höra av sig till mig istället. Dessutom har det inte hänt speciellt mycket kul på senaste tiden. Tänkte skriva att det mest varit pluggande men helt ärligt så har jag varit ganska dålig på det. Synd och säga att man varit bättre på det den här veckan när jag samtidigt varit ganska sjuk. Men det ändrar väl på sig också. Kan inte sticka under stol med att jag längtar något frukansvärt efter sommaren och kunna ta ett par veckor utan att känna sig så stressad.
Idag blir det lite roligt i alla fall. Fika träff med Emmy och Kristina på dagen och sen hem till Malin och Eric för att fira att jag och Eric fyllt år. Just det, det var ju en kul grej som hänt, haha. Man är ju 25 numera. Det firades ju förra helgen med kalas med vännerna och sen ett med familjen. Ikväll blir det som ett till med fler vänner.
Nästa grej att se fram emot är Fun. konsert i London den 14 Maj. De är sjukt bra live + att jag saknar England och mina vänner där. Sen blir det Chicago att se fram emot. Har inte lyckats stanna hemma på mamma's födelsedag i år heller, utan sticker istället iväg den dagen. Får se om man lyckas få till något mer inlägg innan dess, kan ju vara tveksamt ;)
RSS 2.0