Vamos a la playaTisdagen spenderades pa stranden. Jag hade förhoppningar om att återfå min fina solbränna jag hade för ett par veckor sedan. Kom en bit på vägen, men det krävs nog ett par besök till innan den är helt tillbaka. Låg även om spanade på ett fint fransk lammkött ;)

It's not about the destination, it's about the journey

Jag har borjat pa sa manga inlagg en senste tiden. Inte nar jag suttit har framfor skarmen utan mer nar som helst, nar inspirationen har fallit pa mig och jag har inte kunnat lagga ner pennan innan jag fatt ur mig allt jag ville saga. Nar jag sen har satt mig for att publicera, sa kan jag bara inte komma sa langt som att trycka pa knappen. Allt ar bara for mycket. Det finns mer i texterna an vad jag ar villig att dela med mig av offentligt, och jag marker det aldrig forran jag renskriver. Finns aven mycket strunt i alla de dar texterna, men det ar ju som det brukar med min hjarna, det finns ju sa mycket onodigt i den. Istallet hamnar allt i en mapp pa min dator. Eller sa far de stanna kvar i anteckningsboken. For jag kan aldrig komma sa langt som att slanga nagot jag skrivit. Bevisen finns uppe pa mammas vind. Istallet haller jag mig till att lata bloggen vara flyktig och imellanat fjantig. Ibland aven nastan i ide ;)

Playing at the moment

Every song ends, but that's no reason not to enjoy the music
Nämen, ojsan! Har det redan gått en vecka sedan jag skrev? :P Det bara blev så. En kväll började jag till och med att skriva ett inlägg men sen kände jag verkligen inte för det och tryckte på delete knappen istället.

Igår var jag på konsert med Arul. Vi såg på The Fold, som var fantastiskt bra. Bästa avslutningen med deras parodi låt "Every band in the Usa". Youtuba den om ni inte har sett den redan. Grymt rolig. Det var en mycket trevlig kväll. Idag gör jag inte speciellt mycket. Har varit i mataffären med Helen och barnen. Ligger mest och läser annars. Fryser lite, källaren är kall även de hetaste dagarna, men jag kan ju lätt hjälpa det genom att gå upp en våning eller ut.

I veckan som kommer hoppas jag på massor av sol så det kan bli strand och pool besök. Har tappat nästan all min solbränna de senste 2 veckorna när barnen varit på camp och lite sånt. Är inte alls noga med att hänga utomhus när man inte är tvungen. Blir alldeles för uttråkad för det.

 

Some people never change, they just stay the same way

Kanner att jag behover byta min profil bild. Den ar sen i vintras, och det ar itne mycket av den som stammer med hur jag ser ut numera. Varken haret eller hudfargen. Men tyvarr har jag ingen nytagen bild som ar bra. Dessutom skulle det val ta evigheter att fa laddat upp den. Om jag nu fick igang interntet pa min dator vill saga. Det far vanta.

I'm trying to find my calling. I'm calling at night.

Sa, ja, internet ville inte fungera for mig pa min dator igar. Suck. Men det ar ju inget nytt numera.
Idag ar det lika varmt som igar, nastan varre. Det kanns lite som att bli sprayad med vatten nar man gar ut. Ni vet, mist funktionen pa vattenslangen. Eller den lattaste sprayen fran en sprayflaska. I vilket fall, man blir klibbig av att bara ga ut i nagon sekund. Termometerna stog igar pa 105 F (ca 37,5 C), men det var inte inraknat solen och fuktigheten. Var nog narmare 42, om inte mer. Ta bort klibbigheten och jag trivs battre.

Barnen ar aven idag pa camp. Jag tvattar lakan och laser. Inga planer an sa lange for helgen, eller ikvall. Ska sitta barnvakt imorgon kvall medan Helen och Linden gar ut, men ananrs ar det helt oppet. I eftermiddag ska jag dock aka och fixa biljetter till The Fold nasta lordag. Det ska bli kul.

Quickie

Hoppas att internet fungerar pa min data sedan med, for jag har en bild jag ville lagga upp. Sa det blir en snabbis nu och sen hoppas vi pa det basta ;)

Just nu ar jag mest besviken pa att jag missat att All Time Low kommer till Chicago igen, redan nasta fredag. Men eftersom jag missat detta, ar det slutsalt. Kan fa tag pa biljetter, men da kostar det ca $90 for en, och det tanker jag verkligen inte lagga. Speciellt inte nar den kostar $7.11 fran borjan. Hutlost.

P.s. Jag kom in pa psykologin till hosten. Wihoo! D.s.

P.s. 2 Trots att jag tvattade handerna sjukt noga igar efter att ha lagat mat, fanns det kvar juice fran chili frukten imorse. Shit var starkt det var! D.s.

Can you pick up the pace? Turn it up, heat it up...Bäst att passa på att blogga medan internet faktiskt fungerar på min dator, så det kan bli en bild också. Den här är sen i söndags och inte speciellt bra. Men det är inte mycket att göra åt, för jag har absolut ingen lust att redigera eller göra nått med den för att kanske förbättra den lite.

Barnen går på hockey camp den här veckan, och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på under dagarna. Idag blev det en del tvättande, en tur till dollar affären, matlagning och ja, inte mycket mer. Så imorgon finns det inget direkt att göra nu när tvätten är ren. Vet att det ska bli riktigt hett imorgon, så det kanske blir en dag inomhus :P. Nog för att jag gillar värmen, men det finns gränser.

that's just how the story unfolds


Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now, wish right now, wish right now

                                                                           - Airplanes by B.o.B feat. Hayley Williams

 

Sunny side up

Det har blivit mycket sol de senaste dagarna. Igar var jag och barnen ett par timmar vid poolen, och det tog ordentligt. Sen akte jag med ner till stranden imorse nar dom hade roller hockey traning, och det var valdigt hett och solen tog bra. Nu hoppas jag bara att det kan halla i sig och att det inte blir som forra aret, da det var daligt vader de tva sista veckorna och det mesta av solbrannan forvann.

Annars ar det inte mycket nytt, veckan forsvann snabbt. Vi var pa Chicago History Museum, som jag tyckte var intressant men barnen hade inte riktigt talamodet att ga runt och lasa pa skyltarna. I onsdags var vi aven pa stranden.

Har an sa lange inga planer for resten av dagen. Finns massor av festivaler den har helgen men det ar inget som star ut for min del. Men det kanske ar dags att ga ut i vilket fall, och inte sitta hemma ytterligare en kvall. Far se vad det blir.

4th of July in the alley

Eclipse och Navy Pier
Dags att fortsätta uppdatering fter fredagen kanske?

Lördag förmiddag begav jag mig ner till Navy Pier för att kolla på Eclipse på imax. Stor bioduk som verkligen gav bra känsla till fighting scenerna. Annars så var filmen okej. Den är bra gjord, inget tvivel om det, men jag tycker bara att det fattas något i den. Lite som jag känner över alla 3 filmerna. Dessutom vet jag att skådespelarna kan så mycket bättre än vad de har möjlighet att visa med det materialet de har att jobba med. Bästa på hela filmen var dock Jackson Rathbone. Oh yum! Om jag inte har helt fel har han fått ändra sin frisyr från de andra filmerna till något som ser mycket bättre ut. Så för mig hade man lika gärna kunnat stunta i den där kärleks triangeln och fokuserat på Jasper hela filmen, hehe.

Efter filmen gick jag runt på Navy Pier en stund. Hade aldrig varit längst ut på piren, så jag gick ner dit. När jag sen gick tillbaka inåt land gick jag på den sidan där man kör in till parkeringshuset och fick fina bilder på norra sidan av skylinen. Var dock lite disigt, så det blev inte så perfekta bilder som det kan bli på en klar dag. Och det var ju trots allt jag som höll i kamerna så så himla mycket bättre blir det inte, hehe.

Six FlagsI fredags var vi iväg på Six Flags för en dag fylld med bergodalbanor, karuseller, och förhoppningsvis massor av skratt. Jag fick uppdraget att ta med Marcus upp i de som Nicke inte får åka, vilket är alla de roliga sakerna, haha. Marcus var lagom kaxig innan, med efter första coastern, med loopar, skruvar och höga fall var melodin en annan. Trots detta åkte han med i alla de andra också, även om det märktes tydligt att han var mer förtjust i de som inte gick upp och ner.

Det var en mycket trevlig dag. Barnen hade gärna stannat längre än vad vi gjorde, med Helen och jag var verkligen färdiga. Fick massor av färg eftersom solen strålade hela dagen. En extra bonus, hehe.

Bilder
Andra sidan Atlanten

Jennie skrev sa fint och fragade om jag lever.

Ja, jag lever.

I slutet av forra veckan hade jag satt ihop ett par bilder fran tiden har, och skulle blogga sa fint, och allt var frid och frojd. Tyvarr tyckte internet inte alls att det var en bra ide och efter att ha kampat, svurit, och nastan slangt in datan i vaggen (process pa ca 2 1/2 timme) gav jag upp. Arg som ett bi har jag inte ens velat satta mig vid datan har uppe, sa det har inte blivit av.

Idag ska jag dock ta med mig ett usb-minne ner och fa upp korten genom den har datan istallet. Trakigt utan prickar pa bokstaver, eftersom jag hade tankt att blogga ocksa. Men det ar val battre an inget?
RSS 2.0