Bästa konvon

Mormor i familjen kom förbi innan R´s pjäs häromdagen och hade tagit med sig några bakelser till efterrätt. Barnen valde sina smakprover och jag provade en mousse-sak. 
 
R: Waht did you pick?
Me: A Mousse cake. 
R: Really? Is it really moose?
Me: Yes, it´s chocolate mousse. 
R: How do they get the moose to be chocolate cause they really don´t look like they should taste like chocolate. 
 
Det var här jag fattade att hon trodde mousse vara gjort på älg! Lätt hänt när de låter likadant på engelska men gud vad jag skrattade. 
 

Vardagau

Kändes som jag uppdaterade här bara för någon dag sen men så var ju inte fallet tydligen. Dagarna bara rusar förbi, hinner inte riktigt med. Är redan fredag igen och jag tycker knappt jag hunnit inse att förra helgen ens har slutat. Ska på konsert ikväll med Nellie och Tina. Förbandet på förra veckans konsert i Boston visade sig vara svenskt och superbra, så jag kunde inte låta bli att se dom i Providence också. Och imorgon blir det bröllop. Sådana kul grejer kan man få gå på när ens vänner beslutar sig för att gifta sig lite snabbt ;)
 
Investerade i en ny dator förra veckan. Så om jag blandarbokstäver med och utan pickar är det för att tagenterna inte visar vart de sitter så jag glömmer av att de finns. Det här inlägget är dock första gången på 1½ vecka jag ens har behövt ha på det svenska tagentbordet. Så ofta jag använder mig av mitt modersmål ^^. 
 
Nu blir det lunch och en serie innan det blir fullt hus här hemma. R har två kompisar som ska komma över för sleepover och Ben vet jag inte riktigt vad som ska hittas på med. Kan bli att han får över 2-3 kompisar också, vet aldrig riktigt. 
 
Fantastiska The Royal Concept från förra veckan
 

Hello, is this thing on..?

Hurm, ja, joo, så man hamnade där igen. I blogg torkan. Drar väl sig mot två månader sen förra updaten och jag kan inte ens säga att jag inte gjort något för jag har hunnit med både resor och lite andra kul grejer. Vintern har väl mest tagit ut sin rätt och jag deppade ganska så hårt. Deppar väl fortfarande för vädret är skit och jag vill ha värme och vår. Kan väl säga att jag ska gotta mig ordentligt när vi väl tinar upp här borta. 
 
Som sagt, har varit i Chicago två gånger sen sist. En längre tur med Rikke i början av Februari och sen en snabbhelg i slutet. Båda var bra på olika sätt. Var väl mindre kul att Rikke sen lämnade mig och for tillbaka till Danmark. Men tack vara andra fina vänner så har hålet efter inte blivit lika stort som det hade kunnat bli :)
 
 
 
 
Sista helgen var verkligen snabbis fylld av Empires konserter och alldeles för många drinkar. Men kul hade vi. Ser fram emot omgång nummer 2 i april/maj men då på hemmaplan för mig. 
 
 
 
Förra helgen var jag ute i Providence med mina fina svenska vänner. Helt galen kväll. Finns nog inte en bild jag kan lägga ut, haha. Säger väl allt. Men vi hade verkligen kul och skrattade tills vi grät. Definitivt något som vi bör göra om innan jag åker hem till Sverige. 
 
Appropå det så var det idag dags att skicka iväg flight request för hemresan. Kändes helt surrealistiskt att fylla i allt, även fast jag i flera månader har vetat hur och när jag ska åka. Var lite lätt illamående när jag tryckte på 'submit' och det fanns ingen återvändo. Inte för att jag inte vill åka hem, ser faktiskt fram emot det, men det blev så himla verkligt helt plötsligt. Imorgon är det 4 månader tills jag har min sista arbetsdag, och bara lite mer än 5 månader innan jag är tillbaka i Sverige. Det ska ju verkligen bli ett äventyr i sig. 
 
Den där enda dagen i halvåret typ som jag ser presentabel ut, haha. 
 
Rach och jag hade "finmiddag" med stek och hennes "öl" (juice) i fredags. 
 
RSS 2.0