24 April

 
Jag försökte vara snäll och uppmuntra min saknade Bojana med den här bilden idag men det verkade ha motsatt effekt, haha. Saknar så klart alla mina fina vänner hemma i Sverige. Fast jag har ingen hemlängtan. Viktigt att skilja på det där. 
 
Idag har annars varit en riktigt bra dag. Härligt pass på gymmet, gick och gjorde mig en no-chip manikyr så mina naglar känns inte längre som om det ska gå sönder hela tiden, fin picnic i solen med vännerna och en lätt eftermiddag med barnen. Var även sista jobbdagen för veckan för min del. Imorgon packar jag ihop en väska och flyger iväg till Chicago över helgen. Livet känns ganska trevligt just nu!

22 April

Helgen spenderades på Martha's Vineyard, en ö utanför Cape Cod, hos min värdmammas föräldrar. Fick äta god mat och hänga lite i de mysiga små städerna som finns där. Ser fram emot sommaren så det blir nästa en hel vecka därute medan barnen är på ett camp. 
 
Innan helgen så var veckan kanske mindre trevlig med allt som hände här omkring. Trots att jag bor ganska långt ut från Boston så påverkade det oss också. Min värdmamma kunde bland annat inte åka till jobbet på fredagen då alla  tågtrafik var avständ. Det var väldigt påtagligt att någonting förskräckligt pågick nära inpå. Det känns i alla fall bra att de fick tag på honom och att vi förhoppningsvis får några svar. 
 
Något mycket mer trevligt är att det bara är två dagar kvar innan jag åker till Chicago igen. 

18 April

Solen strålar för trejde dagen i rad här och äntligen(!) så börjar några av träden bli gröna. Vårat på framsidan har stora knoppar och det kommer inte dröja allt för många dagar innan det är helt grönt. Gårdagen var lång. Hade fem barn ett tag och det är inget jag någosin vill igen. Och fy vad små tjejer kan vara elaka! Frågade mamma idag hur hon överlevde mig och mina kompisar när jag var liten, vi var ju inte direkt de bästa på att vara sams. Nästan så att jag ändrar mig och enbart vill ha söner när det väl är dags för mina egna. 
 
Jag är i vilket fall ledig idag. Utnyttjade detta genom att ligga på altanen och sola i nästan två timmar. Det brände gott och fick till och med resultat. Inte mycket, och inte där det behövs mest men jag tar var jag får. Är ganska säker på att jag kommer se ut som en pepparkaka i sommar oavsett. 
 
Ja, det var det som har hänt. Funderar på att åka och handla lite grönsaker till imorgon. Vi har verkligen helt slut på det eftersom jag inte har handlat den här veckan. Känns lite onödigt när vi åker iväg till Martha's Vineyard imorgon kväll och barnen redan har åkt men samtidigt så vill jag gärna ha svamp i min omelett och jordgubbar i min yogurt imorgon. 
 
Bjuder på en bild från Cape Cod och en på mina nya gula byxor!
 

Födelsedag

Idag är det min födelsedag. Visserligen är den redan över i Sverige men jag har ett par timmar kvar här borta i alla fall. Har varit en bra dag, trots att gårdagens hänsdelser i Boston har funnits med i bakhuvudet lite då och då, och en riktigt 12 timmars jobbdag genomfördes. Firade lite ikväll med några vänner och imorgon blir det middag med familjen. Känns lagom. 
 
Medan B och R var på playdates idag så åkte jag iväg till Target och köpte mig min egen födesledagspresent - Fall Out Boy's nya skiva. Har hållt mig från att lyssna på den online i över en vecka och det var lika fantastiska som jag hade förväntat mig att få höra den. Bästa presenten helt klart. Tog tre sekunder in på en låt och jag visste att det var min nya favorit, så som det ska vara. 26 Maj kan inte komma fort nog. 
 
Förövrigt så bokade jag spontant en biljett till Chicago för nästa helg. Brorsan ska hälsa på syrran och då var det lika bra att passa på. Fick ledigt och hittade en förvånansvärt billig biljett så det var bara att köra på. Ska bli kul. 
 
Helgen som gick var superbra. Jag och Rikke hängde nere på Cape Cod och åt god mat, tog strandpromenader och låg i soffan och läste. En avslappnad helg som vi absoluit ska göra igen. Var skönt att komma bort från huset lite även om det bara var ner dit. 
 
Imorgon är det veckans sista arbetsdags för mig, sen tar jag helg igen. Då ska det bli dags att ta sig till gymmet igen, har inte riktigt funnit tid till det den här veckan än när barnen är lediga. 

11 April

Trots att vi har ahft två dagar den här veckan med fint och helt okej varmt väder så känner jag mig grymt avundsjuk på alla andra bloggar jag läser runt om Usa. De verkar redan ha gröna blad på träden, gräsmattor som börjar bli gröna och blommor överallt. Vi har inget av det där. Eller jo, lite blad i rabatterna som ska bli till krokus och påskliljor. Känns ju som om de borde ha varit framme vid det här laget. Värsta är de som bor runt New York och har allt det där, det är faktiskt inte så långt bort men ända sådan stor skillnad. Nej, jag är bitter över detta. Vill ha sommar nu!
 
Annars så försökte Rikke och jag oss på att hitta en resa till helgen + måndag då vi båda är lediga. Gick inget bra. Tiderna för att skaffa en hyrbil gick inte ihop, hotel blev för dyra, flygbiljetter med dåliga tider, osv... Vill bara komma bort lite så jag är nog lite bitter över det här med, haha. Vi ska nog ta oss till Cape Cod i alla fall. Även om det inte blir speciellt annorlunda än att vara hemma hela helgen så är det lite skillnad. Planerar en annan resa till i mitten av juli men den går inte heller speciellt bra. Dåliga flygtider är väl det som jag irreterar mig mest på. Och att det är så länge kvar. Det mesta jag planerar in just nu känns så långt bort så jag kan inte riktigt se fram emot det än. 
 
Känner att jag låter alldeles för grining, vilket jag visserligen är till viss del, men livet är ganska bra ändå. Har två Fall Out Boy konserter att se fram emot, en del roliga besök framåt hösten och förhoppningsvis så kommer även värmen tillbaka snart igen. 
 
Nu ska jag ta B till hans hebreiska klass och sen lacrossen. Tack och lov behöver jag inte stanna kvar ute i kylan idag!

8 April

Har haft noll blogglust den senaste veckan. Känner inte för att skriva något nu egentligen heller men det är väl dags för en update. Kör en snabbversion i punktform. 
  • Färgade äntligen håret. Blev ganska blond fast det inte var meningen. Färgen hette till och med "..brown" :/
  • Firade Ola's födelsedag. 
  • Köpte biljetter för mig, Jennie och Nikki till Fall Out Boy i September. \o/
  • Var ute på en klubb i lördags med ett gäng kompisar. 
  • Idag var det 19 grader och sol. Jag ville inte dö när jag gick ut, vilket är ett stort plus.
Imorgon ska det återigen bli varmt och skönt vilket är bra för jag ska spendera 3 timmar utomhus på alla B's sporter på eftermiddagen. Hoppas inte att basebollen fortsätter att hamna på tisdagar, det blir ganska så tight med tid. Men om solen fortfarande är framme så kanske jag få lite färg i ansiktet, det vore välbehövligt. 

1 April

Det blev en fantastisk helg med god mat, lite party och en avkopplande sondag. Traffade in del trevligt folk pa festen och eftersom Rikke korde sa kunde jag med gott samvete dricka goda drinkar. Vi gjorde paskbrunch pa sondagsmorgonen och pa kvallen at vi middag med min vardfamilj. Gjorde aven upp fina planer infor hosten igar kvall som jag redan ar exhalterad for.

Idag ar Rachel hemma for hon at "sjuk". Hon var dalig i natt men det ar inget fel pa henne nu. Hon fick i alla fall stanna hemma men ska ivag pa gymnastiken i eftermiddag. Hoppas hon kan ga imorgon sa jag inte behover ga till gymmet pa kvallen, det ar inte en favorit.

Nu blir det att titta pa Jessie en stund sen maste vi nog aka en svang till affaren sa vi kan laga middag ikvall.
RSS 2.0