hey kid, take the stage and deliver

Ja, den där nya dagen jag pratade om kom allt. Med en fin förkylning som present. Gårdagen gick jag runt med ett ganska tungt huvud, snörvlande och en röst som vacklade. Trots detta lyckades jag genomlida hela föreläsningen och sedan en eftermiddag av pluggande på hemtentan. Känns ganska bra, och absolut inte som om jag kommer sitta sista kvällen och stressa fram alla svar. Nästa vecka kan till och med komma att bli ganska lugn och skön.

Idag ska jag till Överby med Bojana och hennes syster. Planen är att skaffa mig nya skor. Behöver nya gympadojor efter att jag upptäckte att alla mina tre par har spruckna sulor och läcker in vatten bara det är fuktigt på marken. Funkar inte riktigt nu under hösten. Sen behöver jag egentligen även ett par höst/vinter boots, något jag letat efter i tre år nu och ännu inte kunnat hitta några som passar och ser bra ut. Så vi får väl se hur den jakten går i år.

Ska även ge det ett försök till att se representabel ut idag. Tänkte att om jag ser fräsch ut kanske jag känner mig lite bättre. Med detta menar jag mest att jag ska sminka mig, haha. Inte nått som händer speciellt ofta längre. Latheten brukar vinna på morgonen när det är skola och jag ser ingen anledning att sätta på sånt när jag bara ska vara hemma.

Anyway, lite mer kaffedrickande innan jag tar fram hårblåsen och gör verklighet av den planen :)

-

Idag har varit en jobbig dag.

Återupptäckt vad som riktigt ordentligt kickar igång min ångest. Mina stresshormon har legat i topp.

Yay all around.

Men det är bättre nu. Mest för att Malin är underbar <3

Imorgon är en ny dag.

17 September 2011


Inatt sov lilla råttan över hos mig. Första natten borta för hennes del men det gick bara bra. Vi kollade på Tangled, och trots att det var långt efter hennes vanliga läggdags klarade Alwa av att hålla sig vaken hela filmen. Kan hända att hon missade ett par minuter i slutet men det var verkligen inte mycket. Sen sov hon gott hela natten och vaknade inte förrän efter halv 9 imorse. Sånt gillar moster ;)

Förmiddagen bestog av en långdusch från Alwas sida, lite barnprogram och lite kakbak. Kakorna blev visserligen misslyckade (hindrade inte råttan från att äta två stycken senare) men hon hade roligt. Sen åkte vi hem till mamma och fikade. Jag har sen tillbringat eftermiddagen med att kolla på Prison Break för jag vet inte vilken gång i ordningen. Är lika bra varje gång.

Tack för kommentarerna i förra inlägget men dagen efter hatade jag mitt hår lite mindre, och även om jag faktiskt vill klippa det så insåg jag även att håret är för kort för att klippa det så jag vill. Och då menar jag för kort längst fram, inte själva längderna, och även vissa uppklippningar. Så jag måste spara det ett tag till för att kunna klippa det kortare. Låter verkligen sjukt, men så är det. Så det blir bara en toppning om lite mer än en vecka. Något som visserligen verkligen är nödvändigt eftersom det snart är 17 veckor sedan sist. Tror inte ens att jag gick så länge mellan klippningarna förra vintern då jag verkligen plågade mig själv för att inte klippa det för ofta.

Watch me fall apart tonight

Fin men dyr dag idag. Efter en tur till Överby med Anneli i förmiddags lyckades jag göra av med en hel del pengar. Men trots att mitt bankkonto nog inte är helt nöjd med detta så är jag det. Fick tag i två nya jackor, en tunn som man förhoppningsvis kan använda i ett par veckor till (och till våren) och en lite tjockare som ska fungera fint till det blir ca -20 och högar och åter högar av snö. Vilket tyvärr inte är så långt borta som jag önskar att det vore. Känns väldigt skönt i alla fall att ha jackor som passar, och är snygga. Nu ska jag bara hitta ett par nya vinterskor inom de närmsta månaderna också.

Har suttit och kollat på lite kort en stund nu och hittade den här från Maj 2008.Funderar på hur mycket jag kommer ångra mig om jag klipper av mig håret i typ den här frisyren. Jag trivdes verkligen superbra när ajg hade det så här (innan jag klippte det ännu kortare), men det känns lite som att slänga de senaste tre åren i sjön. Nu när jag äntligen börjar få ordentlig längd på det. Minns ju hur gött det var att ha håret så här. Gah! Beslutsångest. Någon som vill ge mig lite råd? Snälla?

Wake me up when September endsSitter och försöker skriva på första uppgiften för den här veckan men det går inget vidare. Min hjärna har inte ställt in sig på att gå i skolan och behöva plugga än. Att skriva en mening som är akademisk kommer inte direkt naturligt just nu utan det är mest massa fjanterier som kommer ut, helst på engelska också, och det fungerar inte riktigt att lämna in. Men det ska väl hinna lösa sig innan onsdag eftermiddag. Hoppas jag.

Om man ska bortse från faktumet att inte vara mentalt redo för att kasta sig in i skolan igen, har det varit trevligt att komma tillbaka. Veckan ser även den fin ut med inplanerade fika-träffar med både Jennie och Maria, säkerligen en träff med Issa någon gång under veckan, ska hjälpa mamma besiktiga Lars bil och sen om Anneli och c/o blir friska hinns det säkert med något tillsammans med dom också. Är väldigt sugen på att träffa Malin och Karin men tyvärr lär det nog få dröja till nästa vecka för jag har nog inte tid till allt. Inte när man har så mycket att plugga samtidigt. Prioriteringar.

Ja ja, får väl återgå till mitt tomma dokument och försöka fylla det lite.

Titta, jag kan blogga! ;)

Jag har inte glömt bort bloggen. Har mest varit 'eh' om att faktiskt skriva här. Känns inte som om det funnits anledning nog att göra det och den lilla internet-tid jag faktiskt hade ville jag inte spendera på att skriva meningslösa inlägg. Men nu har jag stadigt internet igen, på både gott och ont ;). Får se hur stadiga mina inlägg blir trots detta. Känner som sagt för det mesta inte för att blogga länge överhuvudtaget. Så troligen mycket sporadiskt.

Är som sagt tillbaka i Sverige nu. Sommaren försvann alldeles för snabbt och jag är långt ifrån redo för att ta tag i skolan och allt arbete det innebär. Men har inget större val, så det är bara att dyka rätt ner i böckerna och kompendiumen. Det var jätte mysigt att träffa alla i skolan igen visserligen. Har saknat mina fina vänner massor. Är även extra kul att Issa kommer spendera mycket mer tid här i Trollhättan nu så vi kan ses oftare än vad vi gjort de senaste åren.

Imorgon blir det nog till att gå in och sätta sig i biblioteket och plugga lite. Kvällen bjuder dock på betydligt roligare aktiviteter, det vet jag redan. Nu blir det ett avsnitt av Rookie Blue och sedan sängen.

RSS 2.0