A day of endless waiting

Hela dagen idag kommer mer eller mindre ga ut pa att vanta. Och vanta. Och vanta.
Ska forsoka halla mig sysselsatt med vi far se hur det gar. Lar vall sluta med att jag gar runt pa South Shore Plaza och kikar, bara for att det ar pa vagen till flygplatsen. Ska aven gora iordning sangarna for Jennie och Melanie. Men det kommer ta typ 10 minuter, sa det ar inget storre projekt. Sa, ja det blir mest att ga runt och vanta.

Ska ivag och klippa mig om nagon timme, men det tar ju bara en halvtimme, eftersom min frisor ar ratt effektiv. Men det ar trots allt en halvtimme da jag har natt att gora. Visar resultatet senare..:)

Can't get over it

image126Dagens låt: Little Miss Obsessive - Ashlee Simpson. Kan inte fa den ur huvudet.
Dagens dusch: 7:09, en snabb en.
Dagens frisyr: Utsläppt, lufttorkat, ingen fixning overhuvudtaget.
Dagens smink: Mascara. Darfor man ser ut dod ut. :P
Dagens klädsel: Bruna byxor, vit tennistroja, gron-vit langarmad.
Dagens händelse: Far vall bli releasen pa FOB's video till Beat it.
Dagens vill ha: Vadret vi hade forra veckan, Please come back!
Dagens lägtan: Langtar extremt mycket efter Jennie och Melanie nu.
Dagens drog: Datorn.
Dagens tråkigaste: Att det regnar.
Dagens måste: Tanka och vika tvatt.
Dagens dricka: Forvanande nog, vatten.
Dagens köp: Har inte kopt natt, an. Ska till Walmart ikvall :P 
Dagens roligaste: Det haller jag for mig sjalv :)
Dagens mående: Lite latt hyper, gar runt och vantar pa att yttligare 24 timmar ska ga, sa jag kan aka till flygplatsen.

This makes it easy to believe

Gardagens avsnitt av OTH fick mig alldeles varm om hjartat. Borjade nastan grata nar Skills pratade med Peyton over sin skuld i kidnappningen. Var bara sa ovanligt for honom att ha en sadan allvarlig och kanslosam scen. Mer sant, sager jag. Sen sjalvklart, Brookes anpassning till att ha blivit mamma. Minst sagt roande, speciellt nar jag frostar frustreringen over att inte kunna fa henne att sluta grata. Jag hade visserligen bara fatt nog, och latit henne skrika sig till somns, dom orkar inte halla pa hur lange som helst, tills slut sa somnar dom. Vet att det later hemskt men, ja, det ar inte farligt att lata bebisar skrika.

Dan kan ju bara slanga sig i vaggen, det spelar ingen roll hur doende han ar, vilket jag inte ens tror att han ar. Luktar ju bara ljugeri sa det skriker om det. Han kan vall bara halla sig borta. Att dom inte skaffar besoksforbud mot honom. Inte for att det skulle hjalpa, men rent logist sa vore det ju bra.

Deb och Clownen var ju bara ackligt. Deb i ren allmanhet gor mig acklad, gillar inte vinkeln med att hon ska vara sa slampig. Rysningar.. Ugh..

En vecka tills nasta avsnitt, can't wait!

Dress-up

Sitter och kikar pa klanningar for Tilde, och eftersom Anneli ar har oftare an pa sin mail, sa kan jag lika garna lagga ut en bild pa min favorit har. Vad tycks?
 

image125

Missing In Action

Varit lite borta i ett par dagar, har mer eller mindre forsokt aterhamta mig fran lordagens utgang.
Jag, Linn och Sebastian gick i alla fall till The British Beer Company, en bar typ 20 minuter fran mig. Var riktigt trevligt, bra live band. Hade haft ltie forfest hemma hos Linn innan och jag kan verkligen rekomendera Bacardi Passionfruit, den var verkligen jattegod och fruktigt. Blanda med Sprite och tranbars juice, yummy! :)

Blev i alla fall en sen kvall/natt. Sov typ 3 timmar, sa hela dagen igar var jag jatte trott och satt typ som i en koma, haha. Gick och tog en tupplur pa eftermiddagen och under den tiden hade hela familjen varit inne i mitt rum och funderat pa om dom skulle vacka mig, for att bjuda med mig ut pa shopping och middag. Men sen sa tyckte dom det var for synd att vacka mig. Jag horde ingenting, vilket ar konstigt eftersom jag ar sa lattvackt annars.

Idag var jag fortfarande trott och tankte ajg kunde fa en halvtimmes somn extra medan Rachel sov, men nar hon val vaknade sa hade det gatt 2 timmar! Verkligen underbart, haha. Funderar aven pa att hinna med en snabbis nu nar dom sover igen, men jag vet inte, vill ju kunna somna ikvall ocksa.

Regnar som bara den idag. Gratt och trist ar det. Vet att det ska klarna upp tills pa Onsdag, da Jennie och Melanie kommer. Men det ska ju tyvarr inte vara varmt. inte den har veckan i alla fall. Men under de tva veckor som dom kommer vara har, nagon gang lar det kunna bli varmt i alla fall. Gar verkligen och raknar dagarna nu!

You're tied together with a smile

Blev inga Outlets med Franzi, middagen tog alldeles for lang tid, dom ar sa sega pa det stallet. Sa jag kom till henne en halvtimme sent. Akte ivag till ett litet mall istallet, bara for att gora nagot i alla fall.
Emmas dumma fingrar kunde inte halla sig i styr nar dom sag Ashlees nya skiva, nedsatt, sa den blev ikopt. Och aven ett fodral till min iPod. inte sant som jag precis ville ha, men for 3 dollar sa far det duga.
Nar jag kom hem var tanken att jag skulle ga och lagga mig men fastnade framfor tvn med Jess och Bryan. Sen kunde jag inte somna, och var vaken hur manga ganger som helst under natten, Underbart verkligen. Sen vaknade jag vid 6 tiden och da var det inte ens nagon ide att forsoka somna om.

Blev Starbucks for frukost, kidnappade Rachel sa hon fick folja med ocksa. Jess blev ganska forvanad nar hon kom ner och ett barn fattades, haha. Sen akte jag, Rachel och Jess till Outletsen. Hittade inget, vilket ar bra for budgeten, men ja, jag hade behovt ett par capri jeans.

Nu ska jag ga och ta mig en nap innan jag borjar jobba. En halvtimma borde racka.
Ikvall ska jag ut med Linn och Sebastian. Ska bli kul.

Little Miss Obsessive

image124Dagens humör:  Helt okej. Glad att det ar fredag.
Dagens frisyr: Utslappt, plattat + en av Racheys rosetter, haha.
Dagens klädsel: Svart capri byxor, vitt linne, rosa t-shirt
Dagens planer: Fonster Shopping med Franzi
Dagens materiella vill ha: Ashlee Simpson nya skiva
Dagens längtan:  Tills klockan slar 6:30 och jag ar ledig i 2 dagar :)
Dagens beroende: Har varit sugen pa kolsyrat vatten hela dagen, sa det far vall raknas som beroende.
Dagens tidning: Parents
Dagens låt: Letter Thing - Poison the well
Dagens borde göra : Vika tvatten
Dagens har gjort: Haft playdate, stadat lite, tvattat..
Dagens bästa : Att Jess och Bryan vill ta ut barnen pa middag. Betyder att jag slipper laga. Blev dessutom medbjuden, annu battre..

I'm not one of those girls that you think you know

Min LCC var mindre glad over mitt beslut att hoppa over motet. Inte for att jag bryr mig, har tillrackligt manga moten i alla fall.

Det underbara vadret som vi haft borjar svalna av. Idag ar det runt 20, men till helgen ska det ner till 13-15 och molnigt ska det bli ocksa. Tyvarr verkar det inte heller som om det ska vara jatte varmt nar Jennie och Melanie kommer. Aven regn som det ser ut nu. Inte vad jag hade hoppats pa. men sen sa vet man inte heller, ar lite langt fram i tiden for att dom ska ha en bra prognos. Sa lange det inte regnar nar vi ar i NY ar jag nojd.

Ikvall blir det Wrentham Outlets med Franzi. Alltid kul att aka dit och titta. Ibland kan man gora riktigt bra fynd. Kanns gott att det ar helg, veckan var ganska seg, men inte sa fruktansvart som det kandes i tisdags, haha.

Not tonight

Okej, sa tanken var att jag skulle ga pa au pair mote ikvall.
Men hade verkligen ingen ork for det, speciellt inte nar det skulle ta mig typ en timme att kora, enkel vag dit motet var. Var inte pa humor for det ikvall. Vadret ar alldeles for fint, och jag kanner mer mig manad till att satta mig ute med en god middag och lasa lite. Ja, det ar vad jag ska gora. Vilken tankeblixt jag hade dar! Hade inte ens funderat pa middag forran nu. Ska jag ga och laga..

Byeeee..

Oh, Mr Sun, please shine down on me

image123Zoo var trevligt. Ar inte sa stort sa det tar inte allt for lang tid att se alla djur. Rachel tyckte det var jattekul att kika pa alla djur. Bast var enligt henne att klappa llaman. Hon var inte radd alls utan vandrade direkt upp till stangslet och stack in handen. Mjuka djur dom dar, trots att dom ser jatte msutsiga och toviga ut sa ar deras pals/ull jatte mjuk och go. Ben klappade allt han ocksa, men ar lite forsiktigare an Rachel.  Det vita lejonet var tufft, var verkligen konstigt att se ett lejon utan farg, mer eller mindre. Speciellt nar man ser ett vanligt precis intill..

Nu ska jag lagga mig ute pa grasmattan medan barnen sover. Lasa lite och lapa i mig sa mycket sol som mojligt..

Toodles!

23 April

Det ar skont att vakna varje morgon och ha solen skinande in genom fonstret och veta att det kommer vara skont att ga ut, att man inte behova packa pa sig massa klader for att vara varm. Sen att mitt rum kanns som en igloo varje morgon ar en helt annan sak. Man vill inte sticka ut tarna fran tacket. Tur att det varms upp bra under dagen i alla fall.

Idag ar det sagt att bli 24C, sa det har blivit sommarklader for hela slanten. Ben ska fa ha shorts pa sig och allt. Vi ska ga pa zoo idag, sa fort Rachel vaknar sa blir det till att hoppa in i bilen och bege oss dit. Tydligen ska dom ha fatt ett vitt lejon sen vi var dar sist, later intressant. Det enda ar att dom inte har nagra giraffer, inte enligt hemsidan i alla fall. Det gor mig besviken, jag gillar giraffer.

Slowly sinking in

Okej, har noll lust att jobba. Var fruktansvart segt att ga upp idag och jag vet redan nu att veckan kommer vara lang och seg. Jobbar for det forsta 4 dagar i strack, och det ar ingen skola for Ben. Suck.

Ar tack och lov fortfarnade fint vader ute, ska bli upp mot 18 grader idag och 22 imorgon. Hoppas det stammer. Kanns battre att vara ute, sa min underbart likbleka hy kan fa en annan ton, kanske. Tar ju ett tag for mig att komma ifran den efter vintern. Och i ar far jag ju ingen hjalp av Karibien att komma igang.

Blev inte 88 minutes igar, den var pa fel tid. Fick bli Smart People istallet, vilket inte var ett daligt val. Filmen ar verkligen sevard, rekomenderas starkt.

Patriots Day

Idag ar det Patriots Day har. Och det ar inte for de amerikanska fotbolls laget, som jag sa fint trodde forra aret, utan for de riktiga Patrioterna, vilka de nu var. Ar inte sa insatt. Jag ar ledig i vilket fall, det ar vad jag vet.

Ska nog ga pa bio pa formiddagen, vill garna se 88 Minutes, med Benjamin McKenzie fran The OC. Vet vall inte hur mycket han ar med, men han fick vara med pa trailern i alla fall. Dessutom verkar filmen spannande. Hoppas aven pa att banken ska vara oppen, sa jag kan satta in min lon pa sparkontot. Men jag tvivlar pa att den ar det.

Glomde totalt bort att det var DH igar ocksa, blev pamind i Jennies blogg, sa det far jag allt kika pa under dagen ocksa. Sen ar det OTH ikvall och Greek. Busy, busy..:P..haha. Jag ar verkligen en tv-nord..

What you gonna do about it?

image122Val hemma igen fran Mashpee sa tog jag det lugnt pa formiddagen. Kollade pa Rendition med Reese Witherspoon och Jake Gyllenhaal. Ar lite kul att dom traffades pa den inspelningen och har inte en enda scen ihop i hela filmen. Maste ha klickat pa PR-turnen.

Sen blev jag mattligt uttrakad och beslutade mig for att farga haret. Sagt och gjort, jag akte ivag till Target och kopte harfarg. 'Caramel Kiss" hette fargen och den beskrevs som "Dark Iredicent Blonde". Vet vall inte hur blont det blev, hurm, ser mest ut som det gjorde innan, haha. Lite mer jamnt eftersom jag hade en bit utvaxtoch med hur den andra fargen gatt ur med alla tvattar sen jag fargade sist. Ar valdigt imponerad av mig sjalv visserligen. Har inte fargat hela mitt har sjalv innan, utan bara gjort slingor sjalv. Och att jag dessutom bara behovde anvanda en flaska harfarg, det har aldrig hant innan. Sa vill amn grunda resultatet pa det sa ar det verkligen bra gjort, haha..

Sen blev det ltie scrapbooking och satte in kort i album. Sen hamnade jag har framfor datan och la in mer musik pa den nya iPoden. Tar san tid bara att ladda in alla skivor forst. Far ta nagra i taget, annars ar det for trostlost..

Nu blir det sangen for mig del. God Natt!

Leafy Business

Loven borjar verkligen komma pa traden nu. Sakert tecken pa att varen ar har for att stanna!

image118

Passover Celebration

Akte som sag ivag igar till Mashpee for att fira Passover. Jag hade noll koll pa vad det var vi skulle fira, icke-judisk som jag ar, men det ar alltid trevligt att traffa "slakten". Dessutom brukar den judiska maten vara underbart god.
Blev absolut inte besviken pa maten, ar dessutom underbart nar man sjalv inte behover laga den. Sen hade Cheryl, Jess kusin, bakat brownies som verkligen smakade himmelskt. Och da var dom aven inte ens gjorde med mjol, utan natt annat eftersom man inte far anvanda mjol pa Passover.

Fick dessutom lart mig vad vi firade, och det var judarnas utgang fran Egypten till Israel. Samma historia som vi har i bibeln med alla plagor och sen nar Moses delar Roda havet och dom vandrar runt i 40 ar. Laste boner och allt sant dar pa hebreiska. Jag satt dessutom kvar efter middagen och laste klart med Cheryl och hennes pappa, enbart for att jag var intresserad.

Nagot som verkligen ar intressant ar att ju fler judiska hogtider jag foljer med pa och ju mer intresse jag visar for religionen, ju trevligare blir Jess farmor mot mig. Hon gillar vall att nagon ar intresserad eftersom ingen i hennes familj ar speciellt religios, haha. Men nej, jag tror inte jag ska ga och bli judisk, klarar mig allt utan det.

Sen blev man vackt imorse vid 6 tiden av alla barnen. Somnade om till halv 8 nar samma sak hande. Da gav jag upp. Var hemma igen vid 10 tiden.. :)

Dinner and a movie

Blev middag och film med Franzi igar. Vi gick till TGI Fridays, ett stalle dar jag mer eller mindre aldrig gar, men image117tankte att lite omvaxling fornojer. Bestallde aven en drink, mycket god sadan, nagon margerita med tropiska frukter tror jag. Blev sen mycket frustrerad nar dom inte ens fragade efter leg. Spciellt nar det star en skylt att dom ska fraga alla under 40.. Sen nar vi kommer till bion, da fraga gubbjakeln dar om lag, till 17 ars filmen! Vet inte vad man ska tolka det som.. Sag i vilket fall Forgetting Sarah Marshall. Helt okej, inte lika kul som jag trodde den skulle vara men den hade sina stunder.

Kom hem vid 12 tiden och gick direkt och la mig. Sen blev man vackt halv 9 av sms fran Bryan. Han borde veta battre an att skicka sa tidigt en lordag morgon. Nu sitter jag mest och vantar pa att tvattmaskinen ska bli klar, har min klanning dar i som jag valdigt garna vill ha pa mig idag.

Idag bar det dessutom av ner till Mashpee, Cape Cod. Passover middag med familjen. Ska aka dit lite mer at eftermiddagen. Ska nog aka till Kohl's och kika lite forst, kanner att jag inte behover spara hela min lon den har veckan. Ar sugen pa en ny klanning faktiskt, men vi far se, jag brukar ju inte ha dan tur att jag hittar det jag letar efter.

Random

Gick in pa Studera.nu i brist pa annat, for att bara kolla om det kommit upp natt nytt, eftersom jag inte ar sa insatt i det har med hogskoleansokningar och sant. Dom hade i vilket fall fatt upp mina betyg fran gymnasiet, vilket sa klart var valdigt komiska att lasa, haha. Men det som jag fastnade vid var det faktum att det stog att jag hade fatt VG i Religion A.

Det roliga ar att jag pratade med Kristina for nagon dag sen om det, och det faktum att var religions larare sa till mig innan vi slutade att jag skulla komma tillbaka om nagra ar och fraga honom varfor jag itne fick mer an G i kursen. Nagot som jag redan da visste svaret pa, hurm.. Och pa mitt slutbetyg vill jag verkligen minnas att det stog G pa den kursen. Sa det ar valdgit markligt att det nu ar ett VG.

Okej, jag ska ju inte klaga, det hjalper ju mig. Men det ar anda konstigt. Blev aven pamind om amnen jag hade helt glomt bort att jag last, sa fort daliga minnen forsvinner, haha. Till exempel Instrument och sang steg 1, den kursen hade jag helt fortrangt, kanske mest pga av fiaskot med steg 2 sen. Tror jag och Jennie gick pa 2 lektioner under en halv termin, sen hoppade vi av. Och fick sen tagit bort kursen fran var kursplan i 3an for att inte fa samre betyg, lite fusk bakom det hela men men..:P

Friday morning

Ar vall mer formiddag an morgon nu men det kanns anda tidigt. Solen stralar for fullt ute idag och det ar sagt att det ska bli 22C idag. Nagot jag inte tvivlar pa, for nar vi var ute forrut var det redan varmt och skont. Ar kortarmat och korta byxor som galler idag. Kanns bara sa skont att varen antligen ar har pa riktigt. Ar visserligen mer som svensk sommar, men for mig ar det bara var.

Tanken var att vi skulle aka ivag till zoo idag men Rachel var pa sa extremt dalig humor imorse och fick aka direkt i sang efter frukosten och hon sover annu. Och nu ar det bara lite mer an en timme innan det ar dags att gora lunch, sa det finns inte tid for det. Far vall bli lekplatsen istallet.

Ar ensam hemma i helgen igen. Familjen ska till Cape Cod och fira passover. Jag ska aka dit imorgon och ga pa middagen men aker hem sen igen pa sondagen. Ar aven ledig pa mandag, sa det blir langhelg igen.
Hoppas pa lite party ikvall hos Sandy och Leon men om det inte blir natt av sa blir det nog bio med Franzi..

21

Det var min fodelsedag igar. En mycket trevlig sadan ocksa. Maste forst tacka for alla fina grattis halsningar jag fick, valdigt uppskattat.
Ribban pa dagen kunde ju sattas hogt redan fran borjan, jag var ledig! :) image116
Sov visserligen inte lange, var uppe redan vid 7 men lag och laste i nagon timme innan jag kravlade mig ivag till duschen. Sen fick jag fina presenter fran familjen. Forst fick jag 'Rosie' av Ben. Ett tag fran Tomas Taget serien. Jag har alltid gillat henne bast, for hon ar rosa, haha. Sa Ben tyckte jag behovde ha henne. Sen hade Bryan fixat ihop en present utan att Jess ens visste om det, en ny neccessar, precis den som jag velat ha och tittat pa lange. Bryan maste verkligen ha bra minne, for det var i typ januari som jag kollade efter den nar vi var ivag ute en gang. Han fick till och med fargen ratt. Mycket imponerande. Sen sa fick jag aven fran familjen + Jess foraldrar en ny iPod! Blev extremt glad over detta, och det kanns sa skont att veta att jag kan fa plats med all min musik nu, aven den som jag har i Sverige.

Sen blev det lunch ute med Jess och barnen. Fick efterratt med ljus i och allt. Sen akte jag ivag till Target for att kopa min ipod, eftersom dom inte visste precis vilken jag ville ha. Blev en svart iPod Classic 80gb. Den har veckan fick man aven ett presentkort pa 25 dollar nar man kopte den sa det var yttligare en trevlig overraskning. Det anvande jag upp direkt pa parfymen jag har velat ha ett tag nu. Extra bonus present.

Pa kvallen blev det middag, thai. Det nya stallet ar inte alls lika bra. Langt ifran den klassen som de forra agarna holl. Valdigt synd, for det var ju sa gott. Vi skulle varit typ 10 personer, men vi blev 2. Eller ja, 3, Rob kom en timme sent, men han kom i alla fall. Ingen ringde och sa heller att dom inte skulle komma. Blev lite lagom besviken over det faktiskt. Men jag och Franzi hade det trevligt i alla fall. Hon hade aven bakat en kaka till mig, med levande ljus och allt nar jag kom och hamtade henne. Fick aven en travelmug fran Starbucks, pina colade mix och en skiva. Sen fick ajg aven 2 biobiljetter fran hennes vardmamma. De ar mest mutor for att jag kor Franzi overallt, haha. Men dom ar lika bra for det.

Tyvarr serverade inte restaurangen alkohol, sa jag kunde inte bestalla nagot. Men ska ivag till en pub ikvall for hej da fest for Sandy, da jaklar..:P..haha..

I'm All Over You, I'm Not Over You

Har precis bokat biljetter till The Spill Canvas.
Fick vanta tills idag eftersom pengarna fran checken inte kommit in tidigare. Var valdigt orolig att det skulle ga som de tva senste gangerna jag forsokt mig pa att kopa biljetter till konserter, utsalt. Men som tur ar, for mig, har inte sa manga upptackt hur underbara dom ar.
Sa den 8 Juni blir det konsert for min del. Maste aven ta semster dagen efter, sa jag kan ga eftersom jag har curfew om jag jobbar dagen efter, vilket jag gor pa mandagar. Men det ar det vart, haha. Nu behover jag bara nagon att ga med, kopte som vanligt 2 biljetter, sa jag har en over.. 

image115

Echoes, Silence, Patience & Grace

Det nya avsnittet av OTH ar undebart. Har inte ens kollat klart pa hela, vilket inte ar konstigt eftersom det ar mitt i just nu. Resten kan inte heller bli samre, det gar bara inte.

Gillar verkligen vinkeln med "terapi" i olika former.

Nej, nu ar reklamen slut, dags att vanda fokuset mot tvn igen..

Seg morgon

Morgonen/formiddagen idag kanns verkligen som om den kommer vara seg. Klockan ar bara strax efter 9 och det kanns redan som om jag jobbat i manga timmar. Bada barnen lider av somnbrist efter helgen hos sina morforaldrar, sa som det brukar bli. Rachel har redan sovit i en halvtimme. Hoppas bara inte att det ska forstora hela dagen. Bryan tog Ben till skolan, sa de 45 minuterna som brukar ga till det var ju bara att forsoka fylla med annat...

Nagot lite roligare ar vall dock att Maria fyller 21 ar idag. Grattis!

You never seize to amaze me

I'm at loss for words!
Sa annorlunda, men anda sa ar det samma Anders som alltid.
Jakligt snygg!
Wow, var verkligen ordet som kom till mig forst..


image114

Btw, hans senste lat "Har och Nu" ar totalt underbar. Kan horas pa hans MySpace.

My memory is not what it used to be

Datorn har varit pa hela dagen och bara suttit framfor mig hela tiden och pa natt satt har jag glomt bort att blogga. Inte for att jag har natt vettigt att beratta om dagen, har bara suttit framfor tvn och last lite. Verkligen haft en lat dag. Okej, jag akte visserligen och handlade oska, men inte speciellt intressant.

Ikvall blir det kina mat med Jess, Bryan och Dan. Och nytt avsnitt av Desperate Housewifes. Det ar verkligen pa tiden..:P Kommer visserligen tanka pa hur det ser ut efter att ha varit dar dom spelar in det, tanka pa hur det verkligen ser ut.

Can't wake up to these reminders of who I am

image113DAGENS RESA: "Reste" till Westwood, en halvtimme bort.
DAGENS MAT: At en wrap till frukost/lunch och sen en korv med brod hos Rob.
DAGENS LÄTTNAD: Kanns skont att ha bokat hotel faktiskt.
DAGENS JOBBIGASTE: Att det skulle envisas med att regna pa eftermiddagen.
DAGENS VILL HA: Taylor Swifts skiva.
DAGENS KLÄDSEL: Jeans, lila topp.
DAGENS SMINK: Mascara, 3 ogonskuggor och rouge.
DAGENS FRISYR: Utslappt, plattat.
DAGENS ROLIGASTE: Rob's hej da fest.
DAGENS HUMÖR: Mestadels glad

*Photo pre-make up*

I think about the things you said

Spenderade gardagen tillsammans med Emmy. Vi var pa Natick mall fran typ halv 1 till strax efter 10. Visst, vi hann med att ga pa bio sa det tog ett par timmar men annars sa, ja jag vet inte vad jag ska saga, dagen bara flog fram. PRovade fina klader pa Nordstrom, bland annat hoodien fran Clandestine som jag visade bild pa tidigare. Ar annu mer kar i den nu, ar sa underbat skon och gosig och bara sa dar jag. Men jag var duktig och gav inte in och kopte den trots att jag visste att det fanns pengar pa kontot. Sen hittade jag aven en annan fin troja som jag inte heller kopte. Duktigt varre.

Var i vilket fall en valdig trevlig dag, en valbehovlig dag.

Sen bokade jag aven hotel for mig, Jennie och Melanie i NY efter jag kom hem. Ar extrem fattig just nu, haha. Men det ar anda ratt bra eftersom jag vet att jag far tillbaka halften av pengarna av Jennie sen, och att jag inte kan anvanda dom alls innan hon kommer. Sa det ar ganska effektivt.

Om nagra timmar ska jag bege mig hem till Rob for hans avskeds-BBQ. Ar fint vader idag trots rapporter om regn hela helgen. Var varmt ute forrut, vet inte hur varmt men tillrackligt for kortarmat i alla fall. Very nice!

That's how it goes

image112But I believe the world is burning to the ground
Oh well I guess we're gonna find out
Let's see how far we've come
Let's see how far we've come

Well I, believe, its all, coming to an end
Oh well, I guess, we're gonna pretend,
Let's see how far we've come
Let's see how far we've come


I think its turning to a crock but I don't really know
I can't remember caring for an hour or so
Started crying and I couldn't stop myself
I started running but there was no where to run to
I sat down on the street and took a look at myself
Said ,where you going, you know the world is heading for hell
Say your goodbyes if you've got someone you can say goodbye to

I can hear the bells

image111



So, he finally asked the dad.
Was more or less just a matter of time before it really became official.
 Pete and Ashlee engaged.
I'm really exited about the wedding pictures, wondering how much make-up Pete is actually gonna be wearing. He'll look hot in no matter what.. :)
Anyway, congrats to the couple, she's a lucky lady..

Yeah, baby!

image110

Solen skiner, det ar ljumma vindar, och 21 grader!
It's Spriiiing!! :)

_

""Insanity is knowing that what you're doing is completely idiotic, but still, somehow, you just can't stop it.""

image109

I thought you said you didn't care but here you are

The day so far:

Two kiddos all day today.
Vi har hunnit med musik klass, en snabb runda till lekplatsen dar Rachel at 'mulch', typ traflisor fran marken, yummy! och Lunch med Franzi dar Rachel var uber-sot och kopplade pa stora charmen trots att hon sovit totalt 7 minuter pa formiddagen. Pa vagen hem somnade bada barnen i bilen, och somnade som tur var om gott i sina egna sangar efter jag slapat in dom..

The rest of the day:

Bryan kommer hem tidigare for att ge mig nagon timme sjalv, sen far jag gora bad och laggdags da dom ska pa restaurang oppning, eller vad det nu var. Hade gjort planer med Franzi for kvallen men Bryan gjorde det mer eller mindre omojligt for mig att saga nej, med erbjudande om extra pengar..
Vad vi hittar pa innan han kommer ar en helt annan sak. Kanske blir uttligare en tur till lekplatsen, borjar verkligen bli varmt och skont ute nu, lite mer sol hade inte suttit fel visserligen..

One last thing

image108

Hur underbar ar inte den har fina hoodien?
Behover inte fa svar pa den fragan, den ar retorisk.

Completely in loooove..

Synd att man inte har $58 att lagga ut pa den bara.. suck..

Fran BP Clandestine Industries at Nordstrom

Tonight is a 'can't get much worse'

Vill helst doda den dar jakla hund javeln!
Idag har han fortstort 3 leksaker, 1 tra prydnads sak och Bryans skor.
Kan vall saga att han ar ganska radd for mig just nu, efter jag har skallt pa honom hela dagen..
Det har ar varfor man inte har djur!

Nu ska jag ga och kolla pa Greek.

Later!
image107

Pour and mix our lives together

Sov vall inte sa lange som jag hade hoppats pa men det var trots allt skont att vakna av sig sjalv och inte det ihardiga pipandet fran vackarklockan. Motte upp Jess vid skolan och Rachel somnade nastan i bilen pa vag hem, nagot som inte hander sa ofta langre. Sa det var bara att lagga henne direkt nar vi kom hem, och nu sitter jag har, som vanligt.

Nar hon vaknar ska vi nog ta en oss en tur till banken, maste satta in min lon fran forra veckan. Kom pa att det kanske aven ar dags att boka hotel snart for NY resan, sa vi verkligen har nagonstans att bo. Sa pengarna kan nog till och med fa komma in pa mitt vanliga konto den har gangen. Ska bara lasa in mitt kort nagonstans, sa jag inte kan anvanda det, hurm..

Bleed, everyone's doing it

image106Dagens mående: Hopeful
Dagens frisyr: Utslappt
Dagens klädsel: Jeans, vit tanktop, gron langarmad
Dagens planer: Jobba med allt det innebar
Dagens materiella vill ha: En bla och vit randig converse troja jag provade igar pa Target..
Dagens längtan: Tills man kan ga ut pa morgonen utan att huttra av isvindar.
Dagens bästa: Sovmorgonen
Dagens tråkigaste: Att inte solen skiner
Dagens irritation: Att hund jakeln smutsade ner min bil.
Dagens drog: Kaffe, lar bli mer an en kopp idag.
Dagens låt: Bleed, everyone's doing it - The Spill Canvas
Dagens film/tv:
Greek ikvall

Cursed by my imagination

Today has gone by way to fast, don't really know where it went. Started with breakfast with the family at 8:30 at a bagel place then I just went home and lurched in front of the computer for an hour or so. Then I don't remember. Think I was reading. Went to Target to get something Jess asked for earlier, got coffe and went back home. This time I know I was reading, with the tv on in the background, 'Flip that house'.

Now I've just gotten out of the jacuzzi, first time I've tried it since we moved in. Felt pretty good, haven't taken a bath in, yeah, probably 2 years. So I smell of coconut and lemongrass now, reminds me a little too much of thaifood though, and it's making me hungry.

Good thing about tomorrow is that i can sleep in. Meeting Jess at Ben's school by 9 to pick Rachey up. That means that I can sleep until 8 if I want to. Very nice start of the week. Now I'm about to go down to start dinner, and being lazy as I am when I'm alone, it's pizza time!

If this ground gives way, I just hope that you'll catch me

Yesterday was just one of those days. One when you just feel, "I Suck". I know you have them, everybody does. And since I suck at Swedish I'm just giving up on it today. it just doesn't feel right anymore. Anyway, in my lovely mood I felt like I shouldn't sit at home moping with my nose in a book, like the plan was. Jumped in the car and headed for Starbucks. Hurt my body by ordering a Venti Caffe Vanilla Frapuccino, which is the largest size, btw. Didn't care. The original plan was to go to Franzi but I would not be a good company so I just went on to Kohl's, just because. Think I spent 15 minutes in there before I realized that window shopping wouldn't help me today.
On my way home I got this urge to do some painting so I stopped by a store and picked up a canvas.

The rest of the afternoon/night I painted. Hours flew by without me even realizing. And since I'm very critical to my own paintings, and everything else I do I'm very pleased with how it came out. May not have reflected my mood, but the painting just came to me, i didn't even plan on what to do. So, I might not be a great artist, will never be, just don't have that in me. At least i know it can take my mind away from all the other crap I walk around thinking about. I'll even be nice and post a picture of my painting, something I would only do when I feel this good about it.



Anyway, hope you don't hate me for the English, but it's just so much easier. Makes it so much easier to express things. Have so many more words to use. Even if I use the word 'just' a lot..

Bloggenkät

01. Hur länge har du bloggat?
- Hade dagbok pa Lunarstorm forst. Skrev nagra inlagg under 2001 men borjade inte forran hosten 2003 pa riktigt. Sen nar jag akte till Usa i Juli 2006 skrev jag resedagbok men trottnade nar jag inte reste sa mycket och ville inte bara sitta och skriva samma sak dar hela tiden. Da startade jag den har bloggen i Februari 2007.

02. Hur såg din bild ut av bloggar och bloggare innan du själv började blogga?
- Jag vet inte riktigt. Hade vall ingen direkt bild och eftersom jag har "bloggat" i sa manga ar. Har bara varit en naturlig del av utvecklingen att folk helt plotsligt ska blogga.

03. Vilken är den första blogg du förälskade dig i?
- Det ar verkligen patetiskt men Perez Hilton.  Det var mer eller mindre forsta bloggen som jag laste dar jag inte kanner bloggaren. Blev helt fast i det dar med allt kandis skvaller. Laser den varje dag fortfarande.

04. Hur känner du inför dina första blogginlägg när du så här i efterhand läser dem?
- Beror pa hur langt jag ska ga tillbaka. Att idag lasa vad jag skrev i gymnasiet ar fruktansvart kul, for jag marker hur ung jag var och hur garna jag ville tro att jag var sa vuxen. Men pa den har bloggen, jag vet inte vad jag ska tycka. Kanner inte att det ar sa stor skillnad pa sattet jag skriver utan mer pa vad innehallet ar. Nu skriver jag mer om saker jag gillar, lagger ut musik tips och blandar det med personliga inlagg. Forr var det mer bara personligt, som en dags rapport. Och jag bloggar oftare nu an vad jag gjorde i borjan.

05. Hur många bloggar återvänder du regelbundet som läsare?
- Ligger nog runt 10-12 st. Alla laser jag inte till varje dag men forsoker ga minst en gang i veckan i alla fall.

06. Av de bloggar du läser hur många procent är ämnesbloggar (tex: teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)?
- Ligger nog runt 30% eller natt. De flesta ar personbloggar som inte inriktar sig pa ett amne.

07. Nämn en blogg (obs: länka) som verkligen är olik dig, vars blogg du tycker om.
- Emelie

08. Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om.
- Maria

09. Vad tycker dina närmaste om att du bloggar?
- Jag vet ju inte vad dom tycker innerst inne men vad jag har hort sa ar det ett bra satt for dom att veta vad jag sysslar med, eftersom vi bor sa langt ifran varandra och inte alltid har tid att prata pa telefon.

10. Tycker folk som känner dig att du är din själv i din blogg?
- Jag vet inte. De flesta som laser min blogg har inte traffat mig pa minst 1 ar sa det ar svart att saga eftersom jag inte ar samma person som jag var da.

11. Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
 - Jo, ja det har jag vall. Jag haller tillbaka pa en del personliga saker bara for att jag vet vilka som laser min blogg. det finns saker jag inte vill att hela min familj ska veta, sa darfor skriver jag inte om det har. Sen sa skriver jag inte heller ut adresser och sant av helt logiska anledningar.

12. Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför.
- Sex, och liknande personliga saker. Ar privat enligt mig, ingen behover veta nagot om det.

13. I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?
- Inte alls. Jag bloggar dels for att fa skriva av mig, for bloggen lyssnar alltid, haha. Och sen for att mina vanner, familj ska veta vad jag gor, saker jag gillar osv.  Ar svart nog att bo pa olika kontinenter utan att inte fa veta sma detaljer ibland..

14. Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg?
- Till en viss del. Beror pa hur personlig personen ar i fraga. Men inte helt, det gar bara inte.

15. Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?
-
Nej

16. Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?
- Ja. Nar man lagger ut sin asikt offentligt kan det alltid vara folk som delar den och ibland gar saker och ting till overdrift. Stalkers finns overallt..

17. Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar? Och i sådana fall: Hur har du hanterat detta?
- Nej

18. Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar
- Nej.

19. Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?
- Jag har ju inte upplevt nagra nackdelar men jag tror sakerligen att de "stora" bloggarna kan uppleva en del, till exempel det med att folk kanner igen dom pa stan eller startar rykten om deras familjer osv..

20. Tror du att du fortfarande bloggar om två år? I sådana fall: Tror du att ditt bloggande har förändrats då?
- Jag evt inte, det beror nog helt och hallet pa vad jag gor. Om jag har tid, om jag kanner ett behov av att skriva av mig offentligt. Men jag ser inte nagon direkt anledning till varfor jag inte skulle gora det.

21. Tror du att bloggarna har (eller kommer att ha) någon inverkan på vår kultur, eller är de en grupp människor som mest påverkar varandra?
- Det har dom redan, och jag ser ingenting som tyder pa att det kommer bli mindre av det. Det har ar framtiden, deal with it.

22. Avslutningsvis : Kan du sammanfatta kort vad ditt bloggskrivande har betytt för dig?
- Vissa dagar mer an andra. Oftast ar det bara sa skont att fa skriva av sig, aven om ingen som laser det, sa ar det som om nagon lyssnar. For mig ar det en outlet for allt som snurrar i min hjarna. Ibland ma saker och ting jag skriver eller lagger ut vara helt obegripligt men for mig sa vet jag precis vad jag menar, Jag skriver ju for min egen skull, sa take it or leave it!

24. Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på enkäten.
- Vem som nu vill gora den kan vall gora det. Jag var mest uttrakad.

3 1/2 Vecka

Insag nar jag raknade lite pa kalendern att det ar bara 3 1/2 vecka kvar tills Jennie och Melanie kommer hit. Tiden springer redan ivag, var ju 5 veckor kvar for inte alls lange sen. Innan jag vet ordet av sa star man dar pa flygplatsen och sager hej da och besoket ar redan over..

Ar aven bara 1 1/2 vecka kvar tills min fodelsedag, aven den kommer fort.

Days of freedom

Ledig igar, gott varre. Var dock uppe ratt tidigt, vid halv 8. Men det ar anda skont att itne vanda for mycket pa dynget under min ledig tid, ar svart att komma tillbaka. Tog det ratt lugnt. akte en svang till Walmart och biblioteket. Lanade 6 bocker som ska vara min underhallning under helgen. Hoppas det ar ett bra satt att halla mig borta fran shopping sa det dar jakla sparkontot kan vaxa nagon gang!

Eftermiddagen blev mest lasning och lite tv tittande hann jag med. Pa torsdagskvallar visas ju LA Ink och det ar ju bara sa bra. Ar helt klistrad framfor tv under det programmet, och kan aldrig lats bli att forundras over allt underbart dom kan gora.. Blev som sag en lite seg dag.

Sen kom Jess och knackade pa dorren och fragade om jag ville folja mad henne ut pa middag. Jag var installd pa att sitat barnvakt men Bryan blev for trott sa jag fick folja med. Var valdigt trevligt, vi kunde prata utan att bli avbrutna av barnrelaterade saker.

Idag har jag inte kommit sa langt. Gick upp vid samma tid idag men har last mest hela morgonen. Funderar pa att aka och overraska Franziska med lite kaffe, vet att hon jobbar hela helgen. Ar sjalv valdigt sugen pa en Caffe Vanilla Frapuccino..:)

Never Back Down

Timage104iden gick ganska fort igar, trots att jag trodde hela dagen skulle sega sig. Brukar vara sa sista jobbdagen for veckan. Ben var i skolan pa morgonen och jag och Rachel akte ivag pa lekklass. Hon har verkligen anpassat sig till omgivningen dar och har absolut inga tankar om att vara forsiktig. Helst ska man slanga sig ner fran de hoga stallena. Galler att halla koll pa henne.

Bada tva sov ovanligt lange, vilket gjorde att nar de val vaknade gjorde jag tidig middag. Sen akte vi ivag och hamtade Jess vid taget. Efter det var jag fardig for dagen och veckan. Da akte ajg och hamtade upp Franziska och vi gick pa bio.

Var samma som forra veckan, ingen gar pa bio pa torsdagskvallar tydligen. Vi gick visserligen till ett annat stalle, men jag tror inte det skulle vara annorlunda pa varat vanliga. Tittade pa 'Never Back Down'. Filmen handlar mer eller mindre om att slass, hela tiden, haha. Finns en liten story i det hela men jaa, dom slass mest. Maste dock saga att den var helt okej. Betyget hojs upp en hel del av att killarna springer runt utan troja mest hela tiden och ar extremt valtranade. om man gillade Volcheck i O.C sa kan man inte annat an att alska honom i den har filmen.

Smells like heaven

image103
Jag har mina planer pa att inforskaffa mig den har underbara parfymen fran Ralph Lauren. Blev helt kar i den for nagon vecka sen. Den luktar mest liljekonvalj och jag kan inte lata bli att sitta me dhandleden uppe vid nasan hela tiden efter jag sprutat pa lite. Ar bara synd att den ar lite dyr, men jag hoppas pa att hitta den pa rea nagonstans. Eller en miniflaska, for jag anvander aldrig upp en vanlig. Har fortfarande kvar 3/4 av en flaska jag kopte for 2 1/2 ar sedan och har anvant ganska flitigt.

Let me sing you to sleep

Fall Out Boy ar det basta somnmedlet jag har hittat hittills. Bade lordag och sondag kvall hade jag svart att somna, image102lag och vred mig lange innan jag gav upp och satte i horlurarna. Lite ljuva toner fran "the best boys" och man sover gott. Finns inget battre for att lugna ner sig som dom..

Rachel ar dessutom valdigt fortjust i live cdn. Igar satt hon och dansade och klappade i bilen, speciellt till "Hum Hallelujah". Sen idag satt hon med ett litet leende hela tiden nar den spelades, och dansade med armarna. Valdigt kul var det med ljudeffekterna, de fran scenshowen. Hon sag lite fundersam ut, sen nar det val smallde till sa blev det stort leende.. .

Nostalgi i filmformat

image101Har suttit pa Youtube och kollat pa gamla videor. Mest har det blivit Lejonkungen, blev sa extremt sugen pa det haromdagen nar jag laste den for Ben. Men helst skulle jag vilja se hela filmen igen, for att verkligen fa den akta kanslan. Alskade verkligen den filmen nar jag var liten.

Sen hamnade jag aven in pa Magnus Carlsson, fraga mig inte hur. Men hans version av "For Karleks Skull" ar verkligen varldsbast, har aldrig hort den sa bra som han gor den. Ar gashud genom hela laten nastan. Fick ju sjalvklart kikat pa lite Barbados videos ocksa, kan inte lata bli.. Sen att Magnus aven ar en av Sveriges snyggaste man, ar inte heller fy skam. :P

Easygoing

Rachel har nu suttit framfor en vagg och kastat en tennisboll i ca 15 minuter. Hon tycker det ar skitkul att bollen verkligen kommer tillbaka till henne. Jag tycker det ar skitkul att hon verkligen ar sa lattroad. Ben ar mer eller mindre arg pa mig, for att jag tog bort hans favorit tag. Men han visste att det skulle handa om han knuffade Rachel idag, vilket han gjorde tidigare + att han knuffade mig i ryggen nar jag sa till honom att inte knuffas. Sa han far helt enkelt skylla sig sjalv.

So very empty

Min lust och mitt behov av att blogga under helgen har helt forsvunnit. Maste ha varit for att jag visste att jag inte kunde. Vart kara brand/inbrotts alarm gick av i morse igen, vid 5 tiden den har gangen. Lika trevligt som sist, hurm. Det var nastan sa att jag bara lag kvar i sangen men det fungerar ju inte, det kunde ju ha varit pa riktigt. Det ar ju inte direkt bra att fa in den installningen att det bara ar falskt alarm, och sen sitta dar fast nar det val ar pa riktigt.

Vantar mest pa att dagen ska ta slut, sa jag kan titta pa FOB dvdn. Forhoppningsvis sover Ben och Rach en bra stund till, bada var valdgit trotta. Men sen sa vet man ju aldrig, dom har ju en rendens att gora det man minst anar.

Love in a square

Efter jag lamnat av Ben i skolan akte jag och Rachel vidare till Walmart for jag kunde inte vanta hela dagen pa att fa kopa Fall Out Boy cd/dvn. Var sa tidigt ute att dom inte ens hade satt upp den an, sa jag fick fraga, men dom hade den i alla fall.

Den sattes sjalvklart in i cdspelaren direkt och det rackte att jag horde forsta ljudeffekterna och jag var tillbaka pa Tweeter center, 31 Maj 2007. Kunde se framfor mig precis vad som hande pa skarmen bakom scenen, hur skynket ramlade ner och hur dom kom ut. Var helt underbart. Ikvall blir det till att kika pa dvdn ocksa.

Kanns valdigt bra att ha just den konserten pa dvd eftersom de var min forsta, inte bara med FOB utan nagonsin. Ligger mig varmt om hjartat.

Kopte aven en ny t-shirt, men det ar inte lika viktigt..:)

image100

It feels so good!!

YES!
Jakla lang break det blev nar dom skulle flytta servrarna. Har ju haft sa mycket att blogga om under helgen att jag trodde jag skulle bli tokig utan bloggen.. Nu har jag visserligen ingen ork att dra upp allt, men kan gora en lite kortlista pa saker som var handelserika..

Lordag:
Var pa Wrentham Outlets med Emmy, Sandy, Jenny och Lisa.
Satt pa lunchen och pratade pa svenska om latino (?) killen pa bordet brevid. Sen reser han pa sig och pratar svenska med oss. Lagom pinsamt. Vi sa i alla fall bara snalla saker.
Men man vantar sig inte att nagon som har spansk brytning pa engelskan ska kunna prata svenska.
Hittade aven nya jeans. Samma som gick sonder i LA. Dom passar perfekt, behover inte ens prova dom innan.

Sondag:
Var hemma hela dagen och degade.
Tog igen all tv jag inte kikat pa under veckan.
Rensade ut gamla papper och satte alla mina fargpennor i nyansordning.
Jag vet, lagom OCD, men jag kan inte hjalpa det.
Au pair mote pa kvallen. Jag fick vara till hjalp om nya ideer pa moten, eftersom jag gatt pa sa manga. Jag foreslog fotbollsmatch pa Gilette Stadium. Enda New England laget jag verkligen kan stodja. Ville sett dom mot LA Galaxy men den matchen var inte forran Augusti sa det fungerade inte.
RSS 2.0