Remenising - Missing

Kollade igenom min gamla bilddagbok, som numera aldrig blir uppdaterad. Hittade massor av bilder som jag inte kom ihåg att jag tagit ens och en del som verkligen fick mig att minnas omständigheterna kring när och varför jag tog bilden. Jag gör ju lätt så här, går tillbaka i tiden, minns allt som varit och är extremt nostalgisk. En liten del av vad jag fann..


Jag hade faktiskt inte tänkt på hur mycket jag verkligen tyckte om mitt första rum i USA. När jag hade målat om det i färger jag valt och det var verkligen så mysigt. Får mig att vilja ringa till hyresvärden och fråga om man får måla om direkt, vitt är kallt och opersonligt... Rachey, hon var så liten här. Bara några dagar gammal. Jag toklängtar till nyårish när man får gosa med en sån här liten igen :)

 Ben and Me.
Varmt och vårigt ute och jag var fortfarande blond. Vilket slit det var att hålla den färgen fin, haha.

Miss you, B-Dude.. Den här bilden säger för mig mer än tusen ord, betyder mer än bara en fin bild på mig och en av mina bästa vänner. Det var en kväll av underbarhet, av löftet om en bättre framtid, om hopp för sånt man inte trodde var möjligt och på ett sätt out-of-body experience. Svårt att verkligen kunna förklara det.

Nothing's gonna change my mind

Time flies when you're having fun

Hela dagen har nästan hunnit gå redan och jag har en del saker kvar att göra. Jennie och jag fick hittat present till Issa, får hoppas hon gillar den. Köpte även busskort, mindre kul att tanten bakom disken vägrade inse att jag skulle ha mer rabatt, så det blev lite dyrare än vad jag ville, men jag behöver verkligen ett busskort den här månaden. Känns i vilket fall skönt att veta att jag kan åka hur mycket buss jag vill, inte behöva tänka på att jag kommer bli pank när man vill umgås med någon.

Ikväll bär det av hem till Daniela och hennes födelsedagsfest. Jennie kan väll få ha någon av sina kompisar där. Sen imorgon blir det hem till Issa, helgen är mer eller mindre fullbokad. Nu ska jag käka klart och sen ge mig av till Edet. Får skynda mig nu, har redan missat en buss, hurm..

Busy morning

Har haft fullt upp på morgonen idag. Gick visserligen inte upp förrän vid 9, men sen dess har jag hunnit ned mycket. Började tvätta vid 10 tiden, och har bytt lakan, städat hela lägenheten och verkligen skurat badrummet. Diskat en hel del, och sen fixt på datan. Hittade äntligen en bra version av office programmen som jag kunde ladda ner. Så nu behöver jag inte orar mig för att bara ha 16 gånger kvar att öppna dom programmen.


Väntar numera mest på att Jennie ska ringa och säga när hon kommer, så vi kan köpa present till Issa. Blev ju inte nått med det igår. Ska även hämta ut våra biljetter till Ladies Night, när man ändå är i närheten av Fokets Hus.

Nej nu ska jag hämta tvätten!

When life gives you lemons, you make lemonade

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? Nej, haha
2. Har du sett din bästa vän gråta? Ja
3. Vad åt du senast? Popcorn
4. Har du fått någon komplimang idag? Ja, någon gillade mina skor.
5. Har du varit med i en rättegång? Inte i, men har ett minne av att vi var tvugna att närvara vid en i samhällskunskapen i gymnasiet..
6. Är du polare med grannarna? Nja, har inte träffat så många än.
7. Vilka länder har du bott i? Sverige och Usa
8. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? Igår.
9. Har du haft en stalker? Inte som jag vet, och jag tror inte att jag är i risk zonen för det heller.
10. Minns du dina/din musiklärares namn? Ja, de flesta iaf. Låg-mellanstadiet är suddigt, tror det var någon Ann-Christin där, och själv klart "Pastor Jansson" en termin i fyran. Sen var det Bosse, Peder, han som vi kallade för "skorstenen". Sen hade vi en i gymnasiet med, och jag hade en till i musiken för individuella val. Verkar som om jag glömt fler än jag minns..
11. Hur bra är din syn? Extremt dålig, lutar åt blind snart.
12. Var är dina syskon just nu? Brorsan kollar kanske på tv eller nått, Helen jobbar och Anneli sover säkerligen.
13. Vad var den senaste drömmen som du minns? Nått med att Jennie skulle rädda Henrik Norberg från Idol juryn. Don't ask, haha..
14. Vem ringde dig senast? Tommy från studiegruppen
15. Vilken tid gick du upp imorse? 7:45
16. Vad ska du göra i helgen? Plugga och kolla på de filmerna jag har på datan.
17. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? "hehe, ska fråga cladde sen, tror han har, men det fixar sig alltid"
18. Vem är den senaste kändisen du tog på? Pete Wentz :)
19. Vad finns i din bakficka? Har ingen bakficka just nu.
20. Vad gjorde du klockan 2 inatt? Sov.
21. Vad är det första du gör på morgonen? Går på toa
22. Vad ska du göra efter det här? Kanske kolla på Gossip Girl, eller bara hänga vid datan en stund.

I'm writing you a chorus

Tar en paus i pluggandet, har en bok som ska läsas tll imorgon. Är ju bara sa att jag inte kan koncentrera mig i så långa perioder på sånna böcker. Läxor i ren allmänhet har jag det problemet med. Så det har blivit en paus nu. Fixade till en nu header. Ville haft den större men det funkade inte. Får se hur länge den får stanna. Laddade ner ett bild program, som jag försöker lära mig, kan säga att den bilden tog bra lång tid att fixa till, även om den ser enkel ut.

Imorgon blir det som sagt skola igen. Ser fram emot första lektionen, den ska handla om hur man skriver vetenskapligt. Något jag behöver en uppdatering på. sen är väll grupparbetet mindre lockande, dit ajg behöver ha läst boken. Är bara så usel på att reflektera över det jag läser, känns bara inte speciellt kul att komma dit utan några direkta anteckningar medans dom andra sitter med en liten bok mer eller mindre. Sen att jag kan lägga till och kommer med åsikter när vi väl diskuterar är en sak, men ja, det funkar ju inte alltid utan anteckningar.

Sen ska Jennie och troligen Melanie, komma till Trollhättan och vi ska köpa present till Issa som fyller år på måndag. Får se vad vi hittar på för roligt.

Nej, jag får väll gå tillbaka till min bok.

Only sing the lines that make you press rewind
I got the skyline in my veins
Forget your night times
Summer love on a gurney with a squeaky wheel
And joke us, joke us
'Til "Lake Shore Drive" comes back into focus
I just want to come back to lying sparks into your ear
to keep you warm and mine

Boomerang my head
Back to the city I grew up in
Again and again
Forever a lake effect kid

It's okey, it's alright

Är inte helt nöjd med hur bloggen ser ut men jag orkar inte fixa mer idag. Känner inte för att lägga ner mer tid så det får helt enkelt se ut som det gör nu.


Ska lägga mig tidigt idag, känner mig verkligen helt slut. Är troligen från att ha koncentrerat sig i skolan hela dagen.

Så God Natt!

New day, New night

Har precis kommit hem från skolan mer eller mindre. Hunnit göra lite nypon soppa och smörgåsar för att stilla hungern och sätta på datorn. Var även bra timing att logga in då jag fick några ord med Helen på Skype också, inte helt fel.
Ska åka hem till Anneli lite senare ikväll också, då en vän till familjen kommer till henne och hälsar på imorgon som jag inte träffat på ett par år nu. Borde hoppa in i duschen nu egentligen, men känner ingen ork till det. Får väll tvinga mig om en stund.

Har tyvärr upptäckt att jag inte kan föra över min musik från ipoden till de itunes jag har här och jag känner verkligen inte för att radera alla dom låtarna för de 63 jag har än så länge på datan. Är ju lite svårt att få in mina skivor när man inte har en cd rom enhet på datan. Men det ska väll lösa sig till slut det med.

Ska även ta tag i min blogg design om en stund, kan ju inte ha det på det här sättet. Blir bara nere när jag ser hur det ser ut. Yttligare en sak som får lösa sig med tiden...

Damage Repair

Fick bli lite reparering bara av min skadegörelse, bloggen ska inte se ut så här. Men nu har jag inte mer tid..

Ska bege mig till Jennie och Viktor och kolla på film. Wanted med Angelina Jolie och James McAvoy står på menyn..

Inte meningen

Råkade på nått sätt ta bort hela min design på bloggen.
Det var verkligen inte planerat, då jag fortfarande var väldigt nöjd med den design jag fått av Carina..
Är bara och sätta sig och försöka få ihop nått lite roligare än det här vita och enkla som finns nu..

Ladies Night

Har precis bokat biljetter för mig och Jennie till Ladies Night den 4 Oktober. Ska verkligen bli jätte kul att gå på den showen, man får verkligen något av det bästa från alla världar. Bra sång och utseende från Martin Stenmarck, humor av hög klass från Henrik Hjelt och skådespeleri och vad nu mer han tillför av Peter Stormare. Kanske inte de bästa platserna men när man kör på budget biljetterna så får man nöja sig. Dessutom är det mest stämmningen och upplevelsen i sig som ger mest, inte hur bra man ser. Brukar även finns tv skärmar så man kan se iaf.  2 veckor kvar bara, så det är inte allt för lång väntan i alla fall..

Keeping up

Har nu lyckats hålla mig uppdaterad med de flesta serierna genom att hänga hemma hos Anneli och titta på dom. One Tree Hill är underbart att se nya avsnitt även om det på vissa sätt börjar bli lite väl urspårat, men jag tror att det kommer stabilisera sig snart. Brukar ta några avsnitt i en ny säsong innan dom hittar "funken" igen.

Prison Break har bara varait totalt fantastiskt spänande. Inga besvikelser här inte. Känns bara så gott att Sarah fick komma tillbaka, Så det får vara någon lycka i den serien med.

Imorgon bär det av till Ullared där jag hoppas på en del fynd till lägenheten. På kvällen blir det utgång med tjejerna. Hoppas på en bra kväll. Börjar med förfest hemma hos mig och sen blir det Backstage, på uppmaning från Kristina från början. Är det tråkigt så är det ju bara att gå, men vi har ju oftast kul ihop med de ingredienser som vi har, haha :)

'I don't care' - But I do. . .Jag är totalt kär i Fall out Boys nya singel, I don't care.
Känns verkligen som om den kommer kunna få ordentligt med speltid i amerikans radio. Inte för att jag bryr mig om det, för den kommer spela lika flitigt hemma hos mig oavsett.

Life in reverse

Känns lite som att gå tillbaka ett par år i tiden nu när man börjat skolan igen. Fast ändå inte. Är lite svårt attt förklara hur det verkligen är att vara tillbaka. Det är långt från så som gymnasiet var, och jag känner hur mycket mer fokuserade alla är. det beror ju först och främst att alla är där för att man vill, och inte måste. för mig är det även trevligt att alla verkligen lyssnar på den som pratar, och inte sitter och småpratar med den bredvid, som vissa, hurm, gjorde i gymnasiet då man verkligen förstog att man borde vara tyst.. You know who you are ;)...

Annars är det en hel del arbete bakom det hela. Men än så länge känner jag att jag hänger med. Får se hur det hela går när vi väl ska börja lämna in saker och min förmåga att skriva vettiga fakta baserade uppgifter verkligen kommer sättas på prov. Och just det, var ju någon som undrade vad jag pluggar till, och det är Engelska lärare, till gymnasiet.

Har nu även hunnit med att flytta. Verkligen super skönt att ha mitt eget att gå hem till. Håller fortfarande på och pysslar för att få det att verkligen bli mitt. efter en tur till Ullared nästa vecka ska jag nog kunna komma lite närmare det målet. Har visserligen varken tv kanaler eller data hemma så jag är måttligt avskärmad från resten av världen än så länge. Kommer hit till skolan och sätter mig för att kunna hålla mig lite uppdaterad. Men jag hoppas det ska lösas inom det närmsta veckorna det med.

Idag är jag redan klar för dagen med lektioner, så det bli väll att dra sig hemåt snart. läsa lite i en bok jag behöver ha klart tills måndag och sen laga lite lunch och sånt. Imorgon ska Tilde-busen sova hemma hos mig, så det blir en trevlig fredagskväll. Resten är rätt så oplanerat än så länge..
RSS 2.0