Burn Out Brighter

Under förmiddagen fullkomligt klättrade jag på väggarna. Visste inte vad jag skulle göra för jag var så uttråkad. Var inte på humör för att köra lite yoga, speciellt inte eftersom jag dushade på morgonen och det kändes mycket onödigt att behöva göra det igen ett par timmar senare. Jag gick till och med ut och putsade fönstret trots att jag visste att det inte skulle bli så bra som jag vill ha det eftersom det fortfarande är sjukt kallt ute. Hjälpte väl inte heller att jag pimplade kaffe heller. Blev nog mer rastlös av det.

Eftersom jag inte heller kan fokusera nog för att kunna kolla på tv i längre perioder nu för tiden, så var en film inte ens att tänka på. Har svårt att se klart ett svsnitt av en serie, om det inte är jätte kaptiverande. Big Bang Theory var en pärs att klara sig igenom häromdagen, och det är 20 minuter det handlar om.

Till slut kom jag så långt att jag tog fram mina scrapbook saker. Fick gjort en sida, men det blir aldrig som jag vill ha det längre. Tycker aldrig att det känns helt färdigt, och har blivit mer perfektionist än vad jag var förr. Och jag känner oftast inte som att de kort jag har är bra nog heller. Så det är inte kul speciellt länge. Tog dock ett par timmar att greja med den där enda sidan, så lite tid förflöt i alla fall.

Sen blev det trots allt CSI Miami medan jag åt middag. Med en del pauser för diverse andra saker för att inte förlora fokus helt av vad som hände på skärmen. Nu kommer snart Hanna förbi en stund, hon har städat det sista i lägenheten idag. Får vi se om det kommer någon ny granne eller inte. Jag tror på inte. Senare får det väl bli ytterligare ett försök att se på tv, finns ju som sagt inte så mycket mer att göra. Det är ju synd att säga men det ska bli skönt med skola imorgon så jag har nått att göra i alla fall. Och jag ska verklgien försöka lyssna under föreläsningen, för en gång skull :P

28 Februari 2011

DAGENS VILL HA: Just nu, kaffe!
DAGENS KLÄDSEL: Jeans, blå- och grå randig längärmad tröja.
DAGENS SMINK: Inget.
DAGENS FRISYR: Helt utsläppt nu, luggen blir nog bortsatt med ett spänne snart dock.
DAGENS LÅT: Vet inte vad jag kommer lyssna mest på idag än, men första jag satte på var Bang (Acoustic) - Empires.
DAGENS PLANER: Skulle träffat Jennie och Nayeli, med det blev uppskjutet. Så det blir samma som i helgen, inga planer alls.
DAGENS SAKNAD: Solen. Den skulle varit framme idag men det verkar det inte som.
DAGENS KÖP: Inget än så länge, och det blir nog inget på resten av dagen heller.

I don't want to waste another minute here


Sitter och har lite mellanmål med en iskaffe och lite popcorn. Känner det även som att jag vunnit en liten seger med att ha dragit ner på sockret till hälften när jag dricker kaffe. Har också diskat och funderade starkt på att dammsuga, bara för att, tills jag kom på att jag gjorde det i fredags. Behöver ju inte överdriva med renligheten ;)

Drömmer mig annars åtta dagar bort till Barcelona. Var nästan så att jag plockade fram solglasögonen för att putsa rent linserna förrut, men kom sen på att det var i tidigaste laget. Hoppas, hoppas, hoppas att jag får användning för dom.

Ur högtalarna spelar jag idag All Time Low, och tänker tillbaka på förra sommaren då jag såg dom live. Det vill jag göra igen. Tänker även på hur mäktigt det var att stå mitt på planen på Soldier Field, och se upp på de tomma läktarna och fantisera om hur stort det måste vara att spela där när det är fullsatt. Man kände sig bra liten då. Det är nästan så man har glömt att regnet vräkte ner en stund senare, och jag frös trots en temperatur runt 20-strecket. Det var det värt.

Nu tänkte jag vara lite duktig och börja med hemtentan, för den kommer vara fruktansvärd, och sen slipa lite på min och Bojana's outline för vår B-uppsats. Kanske även ska anmäla mig till litteraturkursen som börjar snart också, börjar bli dags. Efter det ska jag laga mat som inte passar ihop alls, men det struntar jag i, för det är vad jag är sugen på :)

let the sun rain down on me


Det är kul när dom allihopa vill vara med på kort, och kan sitta still i ett par sekunder i rad ;)

Man känner sig riktigt brun när man står mellan Tilde och Alwa, haha.

Freshen up

Tyckte det var dags för lite uppfräshning i designen. Vet dock inte om jag lyckas "fräsha upp" den, men det blev lite nytt i alla fall nu när det blir vår på tisdag. För det är det faktiskt, Mars börjar och det är en vårmånad, så vår it is. Och jag ska helt klart köra på min "tradition" att ta på mig vårskor bara för att. Nog för att jag haft på mig mina converse lite då och då nu under vintern också, men det är principen ;)

Igår blev det spontan middag och filmkväll hos mig. Irsa och Sara kom över och jag fixade ihop lite mango- och bönsallad med kyckling, och en björnbär- chokladpaj till efterrätt. Pajen måste verkligen vara nått av det bästa jag experimenterat ihop, absolut nått jag ska baka igen.

Ikväll blir det melodifestival. Äntligen är det Anders vecka! Jag ska rösta, och det tycker jag att ni också ska göra. Och då menar jag att ni ska rösta på Anders, och inget annat. Har för mig att han är bidrag nr 8, men är inte helt säker. Mina närmsta komma få påminnelser senare ikväll med instruktioner (och hot) ;)

there's nothing wrong with just a taste of what you've paid for

My baby is back

Igår tyckte datorn att det var dags att skrämmas lite igen, och skärmen blev svart så som den brukar göra med jämna mellanrum. Var dock längesedan nu så jag trodde vi var klara med det där, men tydligen inte. Det värsta var väl att det hände 3 minuter i 8 på kvällen, så jag fick snällt kolla på Melodifestivalen i mobilen. Efter lite googlande, även det på mobilen, upptäckte jag att det tydligen inte skulle vara så svårt att fixa problemet själv. Något som verkligen är uppskattat eftersom jag annars måste ut till Torp och inte heller längre har garanti. Så idag åkte jag hem till Irsa för att låna hennes dator för att kunna fixa min, och det fungerade utmärkt! Så om det händer igen vet jag precis vad man ska göra, och slipper få en panikattack över att förlora massa saker. Har dock redan nu lagt över lite mer saker i dropboxen, i fall att, och ska verkligen se till att uppdatera innehållet i den. Drog i alla fall en djup suck av lättnad när min baby blinkade till liv igen idag.

I'll breathe you deep through the evening cracks

Meh, får väl ta och göra en uppdatering. Tycker det har varit så fint att ha Panic överst i bloggen ett tag, men det är det tydligen inte alla som gör ;) Har även påpekats att jag inte skrev tillräckligt om London så jag får väl lägga till lite nu då. Anledningen var väl mest att i mitt huvud fanns det mest Panic och konserten när jag kom hem, och det vet jag att ingen annan är direkt intresserad av att läsa om.

I vilket fall så var vi även på musikal, min första. Såg Wicked och den var mycket bättre än jag hade förväntat mig. Innan den gick vi runt på långpromenad i London i ett par timmar. På dagen, innan konserten, gick vi först på promenad ute i solskenet, och sedan ett par timmar i ett shoppingcenter. Eftermiddagen spenderas i vårat hostel rum med tillfixning av hår och sånt, och lite vindrickande. Vid middagen fick vi sällskap av Raffie från Italien och Kayt från England. Det var jätte kul att träffa dom, och prata musik och sånt. Sen var det dags för konsert. Efter den gick vi och hade drinkar med trevliga engelsmän från konserten. Dagen efter var vi så där lagom sega, och satte oss ute vid en Starbucks innan vi tog bussen till flygplatsen. Sen kom vi hem till ett svinkallt Sverige igen. Mindre kul.

Veckan har varit lite upp och ner. Var hos Bojana en sväng i måndags, har gjort grupparbete och annat pluggande, seminarium i torsdags, skrivit lite för skoj skull, träffade Jennie och Kristina + barn i går, fikade med Maria idag, och imorgon blir det kanske lite mer pluggande.

Just nu håller jag mest på och längtar till Barcelona om lite mer än två veckor. Ska bli gott med lite värme, speciellt efter att ha fått en försmak i London. Veckan som kommer är annars fylld med mer skola än vanligt, en tur till Göteborg, och en tur till Hjärtum. Och storhandling på fredag. Nu behöver jag ju inte uppdatera på länge! haha ;)

you are at the top of my lungs


♥♥♥
And then she said she can't believe, genius only comes along
In storms of fabled foreign tongues, tripping eyes, and flooded lungs
Northern downpour sends its love
♥♥♥

 

Trodde inte det var möjligt för mig att älska Panic! at the Disco mer än vad jag gjorde i början av veckan. Jag hade fel. London var underbart, Brendon är så fantastiskt trevlig, Spencer kommer inte till rättvisa på bilder, och konserten var fantastisk. Längtar redan till nästa gång.

♥♥♥♥♥♥♥

Bags are packed, I'm ready to go

Har precis packat klart inför London. Är lite orolig att det ska väga för mycket, men jag betvivlar att det gör det egentligen. Är mest exhalterad. Och nervös. Men mest exhalterad. Det är 80-20. Eller kanske 20-80. Kan inte riktigt känna skillnad, men det är det som gör det spännande (Armageddon referens. Någon? Ingen? Nehe). I alla fall, det ska bli jättekul och skönt med lite ombyte av miljö. Har inte heller några direkt pressande skolgrejer att tänka på så man kan verkligen koppla av från. Som om jag kommer kunna koppla av förrän jag kommer hem. Hela jag kommer vara ett vibrerande monster på tisdag. Onsdagen kommer vara präglad av efterchocken, haha.

Skulle bara kika in och säga att jag ger mig av snart. Kan bli nådd via sms om det är nått viktigt. Eller mindre viktigt, jag gillar alltid att höra av mina fina vänner <3

Nu lite soppa till tidig middag och sen iväg till Göteborg för fika med Emmy och sedan hem till Malin!

You're a dying legend, darling (and I'm dying to touch you)



Off to Sara's for the night. Dinner, and conversations with friends we haven't seen in a while. Should be a great evening. I'm even wearing makeup. Must have been months since I did that last. Okay, I'm off to the bus! :)

 

Yeah, let's kill tonight

Jag är så glad att jag inte såg på den här videon innan jag gick till skolan imorse. Då hade jag aldrig kommit iväg. Brendon får gärna dansa så på tisdag med, och jag kommer bli grymt besviken om dom inte spelar den. Gåshud.

Dag 30

Dag 30: Vad jag känner för

Jag känner för att fira att den här memen är över!
Det har verkligen inte fått den verkan som jag hoppades på (vilja blogga mer), utan snarare tvärtom. Vill helst inte skriva på lääääänge efter det här. I alla fall inte på det här tvingade sättet. Finns säkert de som tycker att jag kunde ha slutat för längesedan, eftersom jag uttryckte liknande saker redan för ett par veckor sen, men jag är som sagt envis, och ville göra klart. Som avslut blir det lite random saker. Sådant som poppar upp i huvudet på mig nu ikväll.

   - Upptäckte idag att Melodifestivalen börjar redan på lördag. Trodde det var ytterligare en vecka kvar, men inte då. Känns lite hemskt att en före-detta-schlager-nörd missat startdatumet totalt.

   - Håller på att göra en ansiktsmask just nu. Den svider lite, och luktar stark apelsin och får min hud att se orange ut. Men jag vet att detta går bort, och huden blir supermjuk. Passar in på "Vill man vara fin, får man lida pin".

   - Samma uttryck kan man säga om mitt framtida hårfärgninsprojekt. Klippning står på schemat imorgon (äntligen!) och mitt hår kommer gilla mig i typ 20 timmar innan jag ska köra en avfärgning på det :P Då blir det nog argt igen, för att jag tar tillbaka en måttligt sliten kvalitet. Hoppas färgen som ska på över sen mjukar upp så som den brukar göra, och jag kanske blir förlåten. Blir inga 13 veckor innan nästa klippning i alla fall.

   - Köpte ett nagellack idag. Med glitter i. Jag som egentligen inte gillar glitter i det. Men det blev fint.

   - Just nu är det 148 ½ timma kvar tills jag träffar Panic! at the Disco. Var uttråkad under lektionen idag, och räknade lite.

   - Det var kallt och regnigt idag. Men jag gillade det ändå, för det betyder att snön försvinner.

   - Mindre kul att jag tappade en vante.

   - Mitt huvud innehåller mest Panic relaterade saker den här veckan.
RSS 2.0