8 Januari

Vardagen är tillbaka igen med skola och aktiviteter. Visserligen är de flesta av barnens sporter efter jag slutat eller på helgen. Men det ändrar sig nog så snart utomhussäsongen drar igång. Skönt med rutiner igen i alla fall. Helgen flög förbi fort som bara den, hann knappt blinka innan klockan ringde igen i måndags. Var på outleten och shoppade lite i lördags. Hittade fördelsedagspresenter till Marcus och Nicke, samt en ny necessär till mig. Lördag kväll blev det middag tillsammans med Rikke, Nellie, Ilse, Mayra och Josefin. 
 
Igår blev det en snabbkaffe på Starbucks med Rikke. Vi lyckades pricka in ytterligare en av de kvällarna då de stängde tidigt, vilket vi var mycket besvikna över. Blev en snabbis inne på Walmart istället så Rikke kunna shoppa på sig lite saker innan hon åker om ett par veckor. Fy vad jag inte tycker om det! :(
 
Imorgon åker jag till San Diego för att hälsa på Madga. Ska bli väldigt, väldigt skönt med plusgrader och värme. Har varit svinkallt på grunda av den där arctic vortex grejen. Nog för att jag egentligen är van vid -15 om vintrarna sp betyder det inte att jag gillar det. Nej, +20 ska bli fantastiskt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0