Vardagau

Kändes som jag uppdaterade här bara för någon dag sen men så var ju inte fallet tydligen. Dagarna bara rusar förbi, hinner inte riktigt med. Är redan fredag igen och jag tycker knappt jag hunnit inse att förra helgen ens har slutat. Ska på konsert ikväll med Nellie och Tina. Förbandet på förra veckans konsert i Boston visade sig vara svenskt och superbra, så jag kunde inte låta bli att se dom i Providence också. Och imorgon blir det bröllop. Sådana kul grejer kan man få gå på när ens vänner beslutar sig för att gifta sig lite snabbt ;)
 
Investerade i en ny dator förra veckan. Så om jag blandarbokstäver med och utan pickar är det för att tagenterna inte visar vart de sitter så jag glömmer av att de finns. Det här inlägget är dock första gången på 1½ vecka jag ens har behövt ha på det svenska tagentbordet. Så ofta jag använder mig av mitt modersmål ^^. 
 
Nu blir det lunch och en serie innan det blir fullt hus här hemma. R har två kompisar som ska komma över för sleepover och Ben vet jag inte riktigt vad som ska hittas på med. Kan bli att han får över 2-3 kompisar också, vet aldrig riktigt. 
 
Fantastiska The Royal Concept från förra veckan
 


Kommentarer
Evelina

Hej!

Jag kikkade in på din blogg för jag såg att du var au pair i Boston.. åker till NY training school i januari för att vara au pair i Boston ! :D

Jag måste erkänna att jag suttit över en timme och kollat igenom dina bilder, läst dina inlägg och blivit så inspirerad!

Jag är nyfiken på en grej, tänkte jag fråga någon som verkligen HAR BOTT DÄR. Så frågar dig. :) Har nämligen hört att man går ut med pass i Boston och att de är strikta? Finns det ställen för oss som är yngre (hehe). Hur gjorde du? :)

Verkar som du har haft ett så väldigt bra år!

:)

Svar: Hej! Förlåt att jag inte svarat tidigare, är knappt inne här på bloggen längre. Men vad kul att du ska åka iväg!! Jag hade det superbra under alla mina år som au pair, bra familj och hittade massor av fina vänner.
Det där med att gå ut... Boston är extremt strikta med legitimation. Pass eller MA körkort är det som fungerar. De är väldigt bra på att hitta de id kort som är fake, många försöker med det. I Providence, ca 1 timme söder om Boston så finns det 18+ klubbar. De är inte speciellt bra, ligger inte i det bästa områdena men om man inte har något annat så är det helt okej. Gå gärna ett större gäng och gå inte ensam så brukar det gå bra. Jag var ju 21 nu när jag åkte andra gången så för mig var det aldrig något problem men de flesta av mina kompisar var bara 20. Vi hade en del hemmafester också. Sen så om du reser någon annanstans i landet är det mycket lättare.

Vart i Boston området ska du bo? Tjejen som kom efter mig har jag kontakt med fortfarande och hon ska vara kvar ett bra tag till, jag skulle kunna ge dig hennes blogg om du vill?

Om du vill veta något mer är det bara att fråga, tycker det är jättekul att prata om au pair tiden :)
Emma

2014-11-21 @ 20:21:09


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0