11 December

Helgen bara flög förbi och trots att jag hade ett tomt hus så sov jag inte längre än 7.25 ändå. Måttligt besviken på mig själv. Trots att jag bara hade tre små saker inbokade på lördagen kändes det som jag mest flängde runt hela tiden. Klippningen var sa extremt nödvändig, vilket jag som vanligt inte upptäcker förrän efteråt, och numera både känns och ser håret mjukt ut igen.
 
Skuttade iväg till gymmet direkt från frissan. Hann bara hem, duscha, äta och iväg igen för att träffa Rikke på Kohls. Hem igen för att städa och fixa inför kvällen. Blev lite sen och fick sen stressa i affären med att få handlat innan jag hämtade upp Mikaela och Emelie vid tåget. Efter vi kommit hem till mig trillade alla in och sen blev det thai mat till middag. Självklart med lite god dricka ;)
 
 
 
Det var ett glatt gäng som ni ser och tro det eller ej, men större delen var faktiskt svenskar! Jag som inte kännt en enda annan svenne på 10 månader har träffat massor de senaste veckorna. 
 
Söndagen blev sen en slappardag. Avslutade dagen med att kolla på liveversionen av Sound of Music. Det var udda och inte alltid helt rätt men oj vad Carrie Underwood kan sjunga. 
 


Kommentarer
Emilia

Men eller hur! Jag blev dock förvånad när jag köpte min macbook för några år sedan. Den gick loss på $1300 och de kollade inte ens mitt legg att det stämde med kreditkortet! Men idag så kollade dem :)

2013-12-21 @ 05:33:54
URL: http://emiliaaj.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0