Summer, all was golden in the sky

Kanske dags för en uppdatering igen. Dagarna har bara sprungit iväg den senaste veckan, precis som jag misstänkte att dom skulle göra. Så nu är det officiellt sommar. Igår kunde jag kanske sträcka mig till att vädret höll med, och var på väg i rätt riktning, men idag ska det åter igen vara kyligt så det är väl inte direkt så sommrigt just idag. Solen lyser i alla fall, och det är ju absolut en fördel.

Slutet av förra veckan spenderade jag mest med att skriva klart uppsatsen tillsammans med Bojana. Det blev en del frustration i slutet när delar av den inte ville göra som vi ville, haha. Visade sig dock sen att dom delarna var det som våran handledare gillade bäst. På söndagen var det kalas och mors dag firande hos mamma, vilket var väldigt trevligt. Måndagen och tisdagen innehöll heldagar i skolan med presentationer, en del som var sjukd tråkiga. Våran presentation gick dock över förväntan. För första gången någonsin var jag inte ett nervöst vrak innan, och lyckades hålla nervositeten borta under hela presentationen. Kanske ligger nått i att övning ger färdighet? Gårdagen avslutades med fika på Strandgatan och sedan Pirates of the Carribean 4 på bio.

Idag är det mindre kul med en omtenta men det är inte mycket att göra åt. Kvällen blir betydligt roligare eftersom jag ska åka till Göteborg och träffa Malin och Karin. Har inte sett Karin sen i februari, så det ska bli extra kul. Dessutom har det varit en hel månad sen jag pratade med någon om Panic som inte sa åt mig att sluta efter bara ett par minuter ;)

Nej nu blir det lite att äta innan jag beger mig in till skolan!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0