and the summer scarves are all around me

Är nog sämre än någonsin på att uppdatera bloggen under sommaren. Det blev fullt upp när jag fick besök, och sen åkte vi iväg till Ohio och jag kollade inte ens mailen på nästan en vecka. Det kan väl även sägas att den, och allt annat online, blir inte kollat mer än 2-3 gånger i veckan. Och då är det oftast mail och facebook som får sig en snabbis. Så jag ber om ursäkt för att jag inte har någon som helst koll på vad som händer i någon annans liv för tillfället. Men sen så blir det ju faktiskt mer att prata om sen när jag kommer hem ;)

Förövrigt var Ohio underbart. Önskar verkligen att Thursday och Dana bodde i Sverige, eller åtminstonde i Chicago så jag kunde spendera mer tid tillsammans med dom. Det var även kul att se ytterligare en del av Usa, och kunna lägga till ytterligare en stat till de besökta. Nästa vecka blir det tre stycken till när vi åker till Colorado i en vecka. Även det ska bli kul att se. Naturen ska ju vara helt fantastisk.

Nu blir det till att läsa lite innan det är dags att släcka. Har ställt klockan för ett tidigt träningspass så jag hoppas jag kan somna i en ganska okej tid ikväll :)


Kommentarer
isabella

man får ju inte veta så mycket om vad du gör när du aldrig uppdaterar!! men jag förstår dig att du inte har tid. kul att du gav en liten update nu iallafall. :) puss puss

2011-07-28 @ 19:37:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0