You walk around with your heart on your sleeve

Var måttligt motiverad till att ge mig iväg till skolan i förmiddgas. Släpade mig ur sängen strax efter 10, hade lätt kunnat somna om och sova ett par timmar till efter att ha somnat nästan lika sent i natt också. Blev dock på mycket bättre humör efter jag fått mail om mitt resultat på tentan. Som väntat var det underkänt, men eftersom det var så nära godkänt och jag fått så bra på allt annat i kursen fick jag godkänt ändå! Mycket trevliga nyheter.

Jag traskade iväg mot skolan, utan att veta att det var närmare -4 ute, utan halsduk och mössa. Var ganska så kall när jag kom fram. Dock värmade jag mig med lite kaffe, och föreläsningen var rikgit bra. Läraren var rolig, och för en gång skull förstog jag det meta han pratade om. Det känns alltid som en fördel, hurm. Efteråt gick jag och Missy till Espresso House och fikade. Var trevligt att sitta och prata bara vi två för en gång skull. Extra trevligt med riktig social interaktion efter att ha varit ensam i alldeles för många dagar.

Gick sen hem igen, lika kallt på hemvägen. Pratade en bra stund med mamma på telefonen, bland annat satt vi både och kolalde på Förkväll och diskuterade det som visades. Ska ju vara en första gång för allt, haha. Hon som brukade klaga på mig och Jennie när vi gjorde så förr, hihi. Sen hade jag en undersökning av ny hemförsäkring, eftersom jag insett att den jag hade är väldigt dyr. Lyckades minska med 341 kr/år genom att byta. Så för 90 kr mer den här månden har jag betalat för ett helt år, istället för bara 6 månader. Jag är mycket nöjd.

Har varit en bra dag, och jag sticker in en 'dagens outfit' bild idag, haha. Nej, jag är mest bara så nöjd med mina senaste klädinköp att jag ville visa dom :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0