Turn the pages to change the mood

Hade helt rätt igår när jag spådde att jag inte skulle kunna somna förrän mitt i natten. Tror klockan var efter 3 innan jag släckte. Då hade jag suttit och väntat på isdansen som skulle börjat vid 1, men aldrig kom på. Istället satt jag med curling på, och det var sjukt tråkigt. De kommentatorerna behöver verkligen utveckla vad de säger. Nu är det mest, oh, ah, nej, kanske kanske, lite till, ooohhh.. Hurm, inte speciellt informerande eller kul att lyssna på. Men sen så är det curling vi pratar om, och det är ju inte så kul i sig :P.

Gjorde ett tappert försök till att vända tillbaka dygnet, genom att ställa alarmet imorse. När det ringde vid 9, tyckte jag att jag kunde unna mig en timma till. Dock så stängde jag abra av det igne vid 10, och skulle bara vila ögonen lite till efter det. 12.03 vaknade jag igen. Så det gick inget vidare. Imorgon vet jag i vilket fall att jag måste gå upp, om jag ska kunna komma i tid till skolan.

Så nu är jag åter igen inte ett dugg trött. Blir nog lite zombie varning imorgon. Eller så är jag bara så glad över att träffa människor efter många dagar ensam hemma, med enbart mig själv som sällskap. Tenderar att bli väldigt pratglad då, hehe. Stackars mina gruppkamrater :P.

Nu ska jag titta på första avsnittet av How to make it in America med Bryan Greenberg. Hoppas den ska vara bra.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0