Lord knows I've tried to find a way to run away

Har varit lite produktiv dag gällande pluggande och saker som rör skolan till. Inte så mycket som jag kanske borde ha varit, men jag står inte längre på ruta noll. Hade även ett par trevliga timmar med Anneli och alla busarna i förmiddags. Överby och fika hos mig bland annat. Nu ska jag mest försöka komma ihåg att sätta på Idol, som börjar om en havltimma. Känner jag mig själv rätt så hinner jag nog glömma av det.

Imorgon bär det av till Ullared tillsammans med Irsa, Sara och Jennie. Det ska som alltid bli trevligt att gå runt där och kika. Man vet aldrig vad man kan hitta. Säkert är i alla fall en ram och födelsedagspresent till Eskil. I vilket fall är bilresan dit lika kul som att vara där, jag gillar roadtrips. Jag har dessutom tagit på mig ansvaret för musiken och gjort två Roadmixes. ( för att tvinga alla andra att lyssna på vad jag gillar. Brainwashing på hög nivå ;) ) Det ska nog bli en fin-fin dag i slutändan.

När vi ändå är inne på musik, så är jag idag inne på en Green Day-kick och de två album jag har med dom har snurrat runt hela eftermiddagen. Är nog tur att jag inte har de utbrända annars kunde de blivit enbart det på resan imorgon :P


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0