FML

Jävla idioter på kommunen/högskolan. Hur smidiga är dom att dom säger att man ska ha praktik på en skola, och sen börjar man planera in hur man ska ta sig dit på bästa sätt, speciellt när man får lite annan info av den handledare man har på skolan och det verkligen inte stämmer. För att sen upptäcka, 2 dagar innan att puckona har sagt fel skola till mig!!

Att jag nu har 2 timmars resväg att se fram emot de närmsta två veckorna. Med buss, 3 byten, 2 jävla timmar. Om jag var en zombie när jag hade VFU i Sjuntorp och gick upp vid 6 tiden, jag vill inte veta hur det kommer bli den här omgången när jag måste åka hemifrån vid den tiden. Jag kommer inte kunna fokusera på någonting.

Om jag itne var trött på den här skiten inna, så är jag det nu.

Fuck My Life


Kommentarer
J

Sv. Ingen fara, mitt minneskort har pajat så det hade ändå inte fungerat. . igen får vi skjuta på det , hurm. . Förresten vart ska du praktisera?

2009-10-11 @ 16:06:21
URL: http://jencie.blogg.se/
Pernilla

Äsch :P Välkommen till livet som elev ;) He he, nej nu va ja taskig. Men ja, gick upp kl 06 många år under min skoltid. Och en timme tidigare e ju en baggis, man lägger isg helt eneklt en timme tidigare så fungerar det fint! E ju bara 2 veckor :) Lycka till iaf :)

2009-10-13 @ 20:16:29
URL: http://vanillab.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0