Return to sender

Blev som väntat igår och jag låg vaken en bra stund efter att jag släckt, något jag visserligen gjorde innan halv 12 som var målet. Jag var i vilket fall inte en zombie när jag vaknade, förvånansvärt nog, och jag stressade inte ens när jag gick till skolan. Tentan var även den lättare än väntat, men sen vet jag dock inte om jag lyckades skrapa ihop tillräckligt med poäng för att klara mig. Enligt min räkning, där jag är sjukt hård mot mig själv så blev det tillräckligt men man vet ju aldrig.

Nu sitter jag och är uttråkad. Alla har planer på annat håll idag så jag får spendera min lördagskväll hemma, ensam. Är första gången på hela hösten som det händer tror jag. Har blivit så van att alltid ha något att göra, först i Chicago och sen när jag kom hem har jag verkligen försökt att hålla det uppe. Så det är väll kanske inte så konstigt att jag känner mig lite rastlös.

Jag borde väll egentligen jobba på min hemtenta, men hjärnan vill inte vara med på det alls. Jag tittar på dokumentet och hjärnan bara säger usch!, och skjuter bort minsta antydan till att kunna skriva en normalt fungerande mening. Hade även kunnat ge mig på att laga något mer invecklat till middag för en gång skull, men det är inte heller speciellt lockande när man är själv. Kommer nog sluta med att jag sitter och ser på någon film. Har till exempel Wolverine på datan, den har legat där ett tag.

Har även varit tvungen att sätta iTunes på shuffle, för efter lite mer än två dagar med bara Westlife har min hjärna börjat tänka det mesta i banorna av deras texter. Allt blir lite väl cheesy då ;) Det har dock varit en trevlig tur i nostalgi. Kan även tillägga att jag idag har fått på mig min t-shirt från Fame Factory Summer Tour 2003. Det om nått är nostalgi :P.


Kommentarer
Elin

Svar: Ja eller hur :) Det behövdes en rockigare version av den låten.

2009-11-28 @ 20:54:33
URL: http://ewlin.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0