I've a mascot for what you've become

Fick äntligen tummen ur att gå och klippa mig igår. Eller problemet har inte varit att jag inte kommit så långt utan att jag inte vetat vart jag ska gå. Var väll mest tur att jag gick in dit jag gjorde, skylten med studentrabatt var det som övertalade mig och sen att de hade tid. Tror nog att jag äntligen har hittat en bra frisör att gå till här i alla fall. Är jätte nöjd, både med frisyren och priset. Idag har jag även slängt i ny färg och nu är verkligen alla tendenser till blondhet borta, och utväxten är borta. Nu blir det bara till att ge de ca 3 tvättar innan doften försvinner också ;)

Annars idag så har jag läst ut New Moon. Var som sagt inga problem att bli klar innan premiären. Ska börja läsa Martin Svensson's Din heder ikväll. Gillade verkligen hans första bok, och tror att även den här kommer att vara bra. Inte för att handligarna är lika varandra direkt, men om han har behållt sättet han skrev på så ska jag nog inte bli besviken.

Sen har Tilde varit här ett par timmar medan Anneli var på Näl med Eskil. Hon spelade dataspel på Engelska och såg på Musse Pigg's klubbhus. Tanken var att vi skulle måla naglarna också men Anneli kom tillbaka för fort. Får hinnas med på fredag istället när jag ska hem till dom.

Har även fått svar på hemtentan jag gjorde förra veckan, och den blev som väntat underkänd. Jag skrattade som en tok när jag läste hans kommentarer. Han tyckte dock att uppsatsen var väldigt välskriven. Det är ju alltid nått. Jag är bara glad att rapporten blev godkänd. Nu blir det nog lite One Tree Hill, har två avsnitt att se. Visserligen lockar Big Bang Theory mycket, ska nog hinna med alltihopa ;).



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0