A breath of fresh air



Helgen har fått sig en fin start. Solen strålar och torkar upp de pölar den smälta snön har lämnat efter sig. Är inte heller allt för kallt ute, har varit ute i leggings och utan strumpor utan att skaka av köld. Gott tecken att våren trots allt vill stänga ute vintern och ta över.

Igår var Irsa här och vi kollade klart på Marley and Me och det var bara tur att vi pausade när vi gjorde i skolan, haha. Jag störböla i slutet och det hade väll varit mindre kul att göra där. Sen blev det lite komedi klipp på youtube, som jag äntligen kan kolla på igen. Var tvungen att introducera Irsa till Ronny och Ragge, denna underbara svenska klassiker, haha.


Idag har Anneli, Tilde och Alwa varit här och fikat. Var mysigt som alltid och det var betydligt roligare att se Alwisen utan slang i näsan och med en betydligt bättre hosta. Fick även en fin teckning av Tilde, som numera sitter på väggen. Har knappt några tavlor, så jag får dekorera med sånna istället. Hann även med att dammsuga och diska innan de kom, vilket alltid är bra.


Ikväll ska jag hem till Sara för filmkväll. Vi valde filmer igår efter skolan och jag valde någon sorts thriller/skräck grej, enbart för att Peter Stormare var med så vi får se hur bra den är. Innan dess är det inte mycket på min agenda, kanske blir en film eller veckans avsnitt av Grey's som jag ännu inte sett. Time will tell.



Kommentarer
maria

vilka söta små charmtroll! :)

2009-03-28 @ 17:23:53
URL: http://huddleformation.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0