One more weekend

Solen kikade fram i eftermiddags. Bådar gott inför morgondagen


Har inte haft orken till att uppdatera de senaste dagarna. Inte för att jag varit speciellt upptagen, utan det har väll mera haft med lathet att göra, hehe. Igår sov jag länge och gick inte upp förrän vid halv 11 tiden. Satt och pluggade en stund och sen kollade jag mest på tv resten av dagen. Vi gick ut och åt middag på kvällen, jättegott, kubanskt. Bästa var efteråt när Nicke börjar flörta med vår servitris. Slänger ur sig ett: What are you doing later? och ler sitt sötaste leende. Jag och Helen visste inte vart vi skulle ta vägen av skratt. Han kommer verkligen bli en ladies man om ett par år ;). 

Idag har jag mest pluggat, skrivit klart min hemtenta som jag skickade iväg för bara några minuter sen. Hade nästan 4 timmar kvar att jobba på, men var klar innan. måste nog vara första gången, haha. Är ganska nöjd med två av de trefrågorna. Hoppas det räcker i vilket fall. Har som sagt inte varit lätt utan boken som vi skulle ha. Men nu är det slut, dags att ta det lugnt i flera veckor innan jag ger mig på att läsa några av de böckerna vi behöver ha läst till nästa kurs. 

Imorgon ska jag köra pojkarna till skolan och sen bege mig ner till stan för att träffa en svensk au pair för lite kaffe på Starbucks. Hinner säkert med lite shopping när jag är där nere med :P. Eftermiddagen ska nog bestå av att organisera deras garderob och städa mitt badrum.  


Kommentarer
iza

hahaha! nee fan va gulligt!! det hade jag velat sett! ^^ lilla söta Nicke. han har rätt moves tidigt=P

omg, tänk va sjukt när dom faktiskt ÄR så stora att dom har tjejer o grej. oj oj oj^^



hoppas du har det super! pussen sötbejb<3

2009-06-08 @ 19:00:06
em

hey, hun, wrote to u on facebook.. :P Please respond or it's gonna end up w me calling you at 10am tomorrow, my time;) No, just kidding, miss you soooo much and really can't wait to get there! ;)

xoxoxoxo

love

me

2009-06-09 @ 23:30:59
URL: http://glasfjarilen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0