As real as it seems, you're only in my dreams

Spenderade större delen av dagen i Edet, med mamma. Satt först ett par timmar på fiket med henne och hennes polare och sen gick vi hem. Jag fick snällt ställa mig och koppla ihop min gamla dator till henne, med starka aningar om att den inte skulle fungera. Men det gjorde den allt och jag hade mig mer än ett asgarv när jag satt och kollade igenom alla gamla bilder jag hade där.

Bilder på Tilde sen hon var bara några månader, de flesta tagna med min mobilkamera, Marcus och Nicke ca 2004, en hel del bilder på mig, hurm, jaa, det var kul att se, och sen bilder som ger bevis på mina gamla mindre lagliga bravader ;) haha. Jag var åtminstode inte ensam på upptåget. Sen fanns det lite blandat, mycket från sommaren 2005 och från när vi tog kort till projektarbetet. Sånt jag inte trodde jag hade längre.


Mamma bjöd på mat och efter det begav jag mig hemåt igen. Bussresan gick enligt mig alldeles för fort, gillar verkligen att åka buss. Visst att det tar längre tid än bil och allt sånt där men det är avslappnande. Väl hemma har jag inte gjort allt för mycket. Sett på 90210 och bytt glödlampor. Borde nog städa lite egentligen, för Issa kommer hit imorgon och nog för att det inte är speciellt stökigt, så gillar jag att ha ordning hemma när jag får besök. Annars så ska det bli jättemys att träffa Issa igen. Saknar våra veckor i somras när vi flummade runt mest hela tiden :)



Kommentarer
ina-bina

Hehe, jaså? :P Men har du beställt i mitt namn också och inte bara min adress?



De är från H&M :)

2009-01-21 @ 19:55:44
URL: http://inabina.blogg.se/
maria

du har fått en utmärkelse i min blogg --> http://huddleformation.blogg.se/2009/january/utmarkelse.html#comment :)

2009-01-21 @ 20:11:46
URL: http://huddleformation.blogg.se/
em

Me miss you! Älskar o va servitris förresten, tack sweety!!!! <3 Få betalt för o flirta typ?;) haha ne men aa..:P Förresten när åker du till Usa? Jag funderar på o åka dit i maj, men vill gärna träffa dig där om de går liksom... Pusss

2009-01-21 @ 22:49:58
URL: http://glasfjarilen.blogg.se/
Anonym

Har du fatt veta var du ska vara pa praktiken an?

2009-01-22 @ 15:15:40
URL: http://jencie.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0