All the world is waiting for the sun

Seg idag. Som om hjärnan inte riktigt hänger med. Var i skolan i förmiddags. Är fortarande totalt lost i grammatiken. Fattar inte mer för att man går på lektionen, är snarare tvärtom. Fonetiken fastnar däremot. Eller ja, den är väll inte fast helt än men det känns logiskt af, och inte alls rörigt.

Mindre bra är väll att Niklas överfört virus till min dator, genom msn. Så till de som jag har på min lista, om ni får länkar från mig, öppna de inte! Jag har till och med raderat msn från min dator så det är inte jag som skickar om ni får några nu. Men ja min dator uppför sig väl lite roligt just för tillfället men jag tror inte att det är någon större fara med den. Virusprogrammet säger att den tagit bort allt men jag vet inte. Märker väll till slut om den har allvarliga problem.
 
Imorgon ringer klockan strax innan 6. Jag ska iväg till min praktikplats för en dag av praktik. Är just nu inte speciellt sugen på det, mest på grund av tiden jag behöver gå upp. Vet att jag kommer vara ett vrak. Men det ska samtidigt bli kul att se hur det har gått för vissa elever sen jag var där sist. Så ikväll ska jag verkligen försöka att lägga mig i tid.



Kommentarer
Josef

Hehe ja hon är riktigt gammal nu =P

2009-01-26 @ 20:04:23
Pernilla

Viruset är kvar, men man märker inte av det... Så är det för de flesta som får det viruset, de antivirusprogram man har e oftast inte starka nog, men ja kan kolla me min inneboende om ja kan få en adress av honom du kan få som tar det mesta! Jag fick samma virus som du har fått, tror jag.

2009-01-26 @ 22:50:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0