Cry on the couch, all the poets come to life

Kom hem för lite mer än en timme sen, efter att ha sovit hos Anneli i natt igen. Och av någon anledning så fick jag en släng av min städ OCD, så jag har spenderat den senste timmen med att städa. Alla knoppar på köksskåpen är väldigt rena nu, det vill jag lova. Limiterade mig inte bara till det utan fick även dammsugit och städat badrummet. Är ganska trevligt att man kan få sånna här ryck ibland, är fint när det är städat. Synd att de inte inte kommer så ofta och det inte håller sig städat.

Baksidan med detta är nu att jag har ändå ondare i ryggen än tidigare. Bådar inte gott för min träning ikväll. Försökte mig på att par av rörelserna vi gör och det var inte skönt kan jag lova. Vill egentligen gå dit, något som är konstigt när det kommer från mig, men det är ingen idé när jag kommer kunna göra näst intill ingenting. Så vi får se vad det blir lite senare.

I eftermiddag ska annars Irsa komma hit. Blir fika och kanske lite pluggande inför tentorna nästa vecka. Försöker även få Sara att komma hit, hon har troligen inte vaknat än, så hon har inte sett mitt sms. Förhoppningsvis så kommer hon med. Jag ska redan nu plugga lite, och sen kolla på American Idol. Och om ni undrar vad det är för konstiga inlägg jag har börjat lägga ut, så är det bara lite av sånt jag skriver när jag känner min inspirerad. De texterna är oftast inte rättade, eller ens genomlästa, bara för att jag inte ska hinna ångra mig innan jag publicerar dem. Så om de är röriga, är det delvis på grund av det, och dels för att min hjärna för det mesta är rörig :P. Det har iaf fått en egen kategori, påhittat, så de inte tas på för sort allvar. Kan även tillägga at jag skriver 'nedstämda' saker när jag är glad. Som sagt, rörig i hjärnan..


Kommentarer
maria

svar: ah, filmen kräver några vändor innan allting fastnar ordentligt! man brukar ju liksom göra sej en egen liten bild i huvudet när man läser. men nu har jag liksom sett så sjukt många videos med alla skådespelarna att det liksom är de jag föreställer mej när jag läser! edward har i och för sej ingen brittisk dialekt, däremot är ju robert brittisk så han gör ju sätt bästa med att bemästra en amerikansk i filmen! :)

2009-02-18 @ 11:49:23
URL: http://huddleformation.blogg.se/
maria

svar: ah, första gången jag såg den så var det verkligen urusel kvalité men den jag har nu på datorn är i alla fall hyffsad. jag tror nog att det blir till att vänta tills den släpps på dvd i usa den 21'e mars med tanke på att det inte läckt ut nån screener än så lär det nog inte göra det nu heller tyvärr!



jag har verkligen stora förhoppningar på de kommande filmerna och allra främst new moon, jag älskar den boken så jag hoppas ifrån djupet av mitt hjärta att de inte sabbar den totalt genom att inte göra den rättvis!

2009-02-18 @ 12:10:17
URL: http://huddleformation.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0