The world has its shine

I natt drömde jag att Starbucks skulle öppna här i Trollhättan. I drömmen var jag ute och gick med Irsa och Sara, tror vi gick från skolan och då såg vi stora skyltar där Pressbyrån ligger i verkligheten, annonsera för Starbucks. Jag gjorde massor av glädjeutrop och hoppade som en galning medan de andra stog brevid och tittade på mig som om jag var en idiot. Precis som det skulle vara i verkligheten, haha. Är väll ryktet om Starbucks i Jönköping som fått min hjärna in på det spåret, skulle jag tro.

I dag är det även 3 år sen jag tog mitt körkort. Kom på detta enbart för att jag läste mitt inlägg från dagens datum förra året. Har dock inte utnyttjat det speciellt mycket de senaste 9 månaderna, runt 4 gånger skulle jag gissa på. Är sjukt sugen på att köra bil, speciellt nu när vädret börjar bli så fint.

Satt ute och solade/läste i ett par timmar i förmiddags. Kan ha fått en gnutta färg, kanske. Glömde ta på mig klockan så jag kunde jämföra. Men troligen lär det som nu fastnat idag vara borta tills imorgon. Det var skönt iaf att sitta där och det var ytterligare ett sätt att skjuta upp min rapport på, haha.

Snart ska jag se på Prison Break. Det är perfekt att det går på fredagar nu, så man har nått att se på lördagskvällar. Synd att det snart är slut bara.


Kommentarer
maria

jag gillar verkligen din nya design! superfin och härlig är den! :)

2009-04-25 @ 21:59:57
URL: http://huddleformation.blogg.se/
ina-bina

Haha, ja en sjö i NÖD ;)



Jag längtar tills hans åtminstone blir ett par månader gammal, när han skrattar och är mer medveten :D Varje ålder har sina fördelar dock... (förutom skolåldern :P)Men han är ju så mjuuuuuk <3

2009-04-25 @ 23:36:39
URL: http://inabina.blogg.se/
Pernilla

Visst känner man sig gammal när man tänker på sitt körkort, jag fick mitt 05... Det blir fyra år! Jisses! men jag har kört betydligt mer än dig verkar det som... Har nog gått ytterst få dagar som jag inte kört bil (förutom nu när jag bor i FR) sen jag köpte min första bil iaf (Början på Juni 06) men även innan det körde jag mkt!

2009-04-26 @ 01:46:49
URL: http://vanillab.blogg.se/
em

Haha grattis på 3-årsdan;D Jag har inte heller kört så mkt på senaste, fast liite mer än dig iaf. Tycker fortfarande du ska med upp till Stockholm;) Då får du ju köra, vi blir tre i bilen isf:D

Puss!

2009-04-26 @ 12:04:20
URL: http://glasfjarilen.blogg.se/
emily

tyckte inte solen tog så mkt, satt ute igår. Fast klockan hade iof passerat 15 då.. hehe

2009-04-26 @ 22:36:21
URL: http://emslo.blogg.se/
maria

du är utmanad! kolla min blogg för info: http://huddleformation.blogg.se/2009/april/utmanad-av-viktoria.html#comment :)

2009-04-27 @ 11:59:46
URL: http://huddleformation.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0